Mynotes - Σημειώσεις Φοιτητών από όλα τα Πανεπιστήμια

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Mynotes - Σημειώσεις Φοιτητών από όλα τα Πανεπιστήμια

Δημοσίευσηαπό Serendipity » 27 Μαρ 2013, 00:03

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να σας δείξω μια καινούργια ιδέα κάποιων φοιτητών που ίσως σας ενδιαφέρει!

Το http://www.mynotes.gr αποτελεί το πρώτο πανελλαδικό φοιτητικό site που έχει ως σκοπό να συγκεντρώσει όλους τους φοιτητές από κάθε σημείο της Ελλάδας σε ένα χώρο. Δίνει τη δυνατότητα σε κάθε φοιτητή να ανεβάσει σημειώσεις, θέματα παλαιότερων εξεταστικών καθώς και οποιαδήποτε καθημερινή δραστηριότητα του εξαμήνου (εργασίες, θέματα, αναφορές, παρουσιάσεις κλπ). Η ενεργή συμμετοχή του κάθε μέλους ξεχωριστά είναι πολύτιμη και θα αποτελεί τη δύναμη της ιστοσελίδας.
Τελευταία επεξεργασία από Seitjo90 και 28 Μαρ 2013, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διόρθωση θέματος
Serendipity
Newbie

Re: Mynotes - Σημειώσεις Φοιτητών από όλα τα Πανεπιστήμια τη

Δημοσίευσηαπό alehunter » 27 Μαρ 2013, 12:20

1.μπορεις να ανεβασεις και απο κομματα(τοσο σημειωσεις οσο και κυριως τα παλαιοτερα θεματα)
2.ποια η διαφορα απο το εκαστοτε forum της καθε σχολης ρε παιδια;
3.θα συμφωνησω μου αρεσει πολυ σαν ιδεα :D
Άβαταρ μέλους
alehunter
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Re: Mynotes - Σημειώσεις Φοιτητών από όλα τα Πανεπιστήμια

Δημοσίευσηαπό Serendipity » 28 Μαρ 2013, 11:49

1) Νομίζω ότι αναφέρεται στους όρους χρήσης της σελίδας ότι απαγορεύεται η πολιτικοποίηση, οπότε δεν υπάρχει τέτοιο θέμα!

2) Ναι, εμείς έχουμε το deece, αλλά δεν έχουν όλες οι σχολές κάτι αντίστοιχο, ώστε να μην είναι πάντα τόσο εύκολο να βρεις σημειώσεις. Επίσης, νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον να μπορείς να δεις και σημειώσεις από αντίστοιχα τμήματα άλλων πανεπιστημίων για να δεις τι και πώς το κάνουν κι εκεί.

3) ;)
Serendipity
Newbie

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες