Βανδαλισμοί στα νέα κτήρια (?)

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Βανδαλισμοί στα νέα κτήρια (?)

Δημοσίευσηαπό Giannis » 21 Νοέμ 2008, 12:16

Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για κάποιου είδους ατύχημα, αν και δεν το νομίζω, αλλά σήμερα όλοι όσοι είχαν μάθημα στα αμφιθέατρα διαπίστωσαν τους πρώτους βανδαλισμούς. Για να γίνω πιο σαφής, εννοώ το σπάσιμο του παραθύρου, από την σιδερένια πόρτα που οδηγεί από τον διάδρομο του κυλικείου στον προθάλαμο των αμφιθεάτρων. Αν κρίνω από την "αισθητική" του χώρου, μάλλον η όλη κίνηση έγινε από κάποιους με σκοπό το άνοιγμα της πόρτας και το ξήλωμα των αφισών της ΔΑΠ. Να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους πρωτοπόρους...ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο μπουρδέλο που όλοι ονειρευόμαστε....
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Re: Βανδαλισμοί στα νέα κτήρια (?)

Δημοσίευσηαπό Guest » 21 Νοέμ 2008, 13:10

Όχι ρε παιδιά όχι.Τι σας φταίνε τα κτίρια? Αφήστε τις πολιτικές σας αντιπαραθέσεις έξω από αυτά.Μα είναι δυνατόν?
Δεν υπάρχει κανένας φύλακας εκεί το βράδυ?
Τι λέω και εγώ.Μάλλον πολλά ζητάω.
Guest

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 21 Νοέμ 2008, 13:12

Δηλαδή σπάσανε κάποιοι την πόρτα για να σκίσουν κάτι αφίσες??? Εντάξει τώρα πείστηκα για την δικτατορία της βλακείας... Αν έγινε όπως το λες πραγματικά αναθεωρώ τις απόψεις μου για τα καινούρια κτίρια και λέω ότι θα ήταν καλύτερα να μέναμε στα παλιά. Δεν αξίζουμε δυστηχώς να διαφυλάσουμε δημόσια περιουσία και μας αξίζουν στάβλοι να κάνουμε μάθημα και ακόμα χειρότεροι χώροι.

Αλλά και από την άλλη να πεις είναι μια μερίδα ανόητων ή μάλλον καλύτερα βλάκων οι οποίοι τα κάνουν και άρα γιατί να μας πάρει όλους η μπάλα? Ας παραμείνουμε τότε θεατές στην καταστροφή αυτή η οποία θα γίνει αργά και βασανιστικά.
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 21 Νοέμ 2008, 14:52

αν όντως είναι βανδαλισμοί είμαστε άξιοι της μοίρας μας..πάλι τα ίδια αρχίσαμε?? >:( στα παλιά κτίρια μέχρι κ τους νιπτηρες είχαν πάρει... :o
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 21 Νοέμ 2008, 15:38

Γιατί να μας παίρνει όλους η μπάλα; Αν αυτή είναι όπως είπες Vagoulas μια μερίδα μόνο φοιτητών κι οι υπόλοιποι είμαστε εμείς, "οι σωστοί", τότε εμείς που είμαστε να πούμε, βάλτε κάποιον φύλακα το βράδυ, απαγορέψτε την αφισοκόλληση και διάφορα άλλα τέτοια; Συμφωνώ πάντως ότι δε μας αξίζουν τα καινούρια κτίρια γιατί θα τα κάνουμε σαν τα παλιά.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 21 Νοέμ 2008, 15:42

Ζήτω τα ιδιωτικά!!!

Αυτά έχουν έφιππους φύλακες.
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 21 Νοέμ 2008, 15:53

JimMichael έγραψε:Γιατί να μας παίρνει όλους η μπάλα; Αν αυτή είναι όπως είπες Vagoulas μια μερίδα μόνο φοιτητών κι οι υπόλοιποι είμαστε εμείς, "οι σωστοί", τότε εμείς που είμαστε να πούμε, βάλτε κάποιον φύλακα το βράδυ, απαγορέψτε την αφισοκόλληση και διάφορα άλλα τέτοια; Συμφωνώ πάντως ότι δε μας αξίζουν τα καινούρια κτίρια γιατί θα τα κάνουμε σαν τα παλιά.

Με αυτήν μου την φράση απλώς ήθελα να πω ότι ενώ εμείς δεν κάνουμε τίποτα λογικό είναι όπως και επόμενο να μας πάρει και εμάς η μπάλα και να κάνουμε μάθημα σε τρώγλες. Όσο αναφορά τον φύλακα που είπες το προφανέστερο είναι να μην μπορεί να κάνει τίποτα όπως και στα παλιά κτίρια που είχαν γίνει άντρο υποκόσμου από ναρκωτικά (ναι δεν κάνω πλάκα κάποιοι "μάγκες" κάνανε τσιγαριλίκι ακριβώς έξω το παράθυρο ενός εργαστηρίου και έτυχε να ήμουν εκείνη την ώρα μέσα) μέχρι δεν ξέρω και εγώ τι? Τέλος θέλει αρκετά "φρύδια"να πεις την λέξη απαγορεύεται σε ενά "υποτιθέμενο" άσυλο.
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 21 Νοέμ 2008, 15:57

Δεν έχω τι να πω. Έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι κι αυτό ένας φαύλος κύκλος που συνεχίζεται και συνεχίζεται χρόοονια τώρα.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 21 Νοέμ 2008, 16:02

Η βία θέλει βία. Πάμε να τους δείρουμε τώρα. :-/

Εύχομαι μόνο αυτοί που κάνουν τις ζημιές, να μην είναι αυτοί που κάνουν και τις καταλήψεις για δωρεάν ελεύθερη παιδεία.
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα αρχίσω να γίνομαι χουντικός. Απ'το αυτάκι....
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό vlahosp » 21 Νοέμ 2008, 18:55

Λοιπόν για να πούμε μερικές αλήθειες.
Το πανεπιστήμιο δεν έχει προσλάβει ακόμα φύλακες για τα καινούρια κτήρια.
Ο κ΄Ανδρέας της Γραμματείας και ένας ακόμα κύριος Ανδρέας (το χει το όνομα μάλλον) που είναι κλητήρας και είναι πολλά χρόνια στο πανεπιστήμιο και το πονάνε έχουν προσφερθεί να εκτελούν, μερικώς πάντα, χρέη φύλακα μέχρι να προσληφθούν κανονικοί.
Αυτο συνεπάγεται πως οι υποχρεώσεις τους είναι να έρχονται (εκτός από το πρωινό τους 7-8ωρο) και άλλες 2-3 ώρες το βράδυ και να κλειδώνουν τις αίθουσες να κλείνουν τα φώτα και φυσικά να κλειδώνουν τις εξώπορτες.
Και νομίζω πως είναι αυτονόητο πως δεν είναι δυνατόν να διανυκτερεύουν εδω.
Επίσης να ενημερώσω, και ελπίζω κάποιος από αυτούς που έκαναν την "μαγκιά" να κατεβάσουν τις αφίσες της Δ.Α.Π. να διαβάσει αυτές τις 5 αράδες, πως η επισκευή της πόρτας θα αφαιρεθεί από τον μισθό του κ.Ανδρέα (του 2ου) που και καλά στην βάρδια του έγινε η ζημια. Και δεν νομίζω πως φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος ή ότι του περισσέυουν χρήματα.
Τέλος μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να δει πως από τις μισές πυροσβεστικές φωλιές λοίπουν τα εργαλεία και οι κουβέρτες που υποτίθεται πως είναι για την ασφαλειά μας...
Τέλος νομίζω πως είναι αυτονόητο πως μέλη κάποιας άλλης παράταξης φέρουν την ευθύνη για το συμβάν. Και οποισδήποτε έλλογος άνθρωπος θα έπρεπε να αναλογιστεί πώς αυτά τα άτομα (ή τα ίδια ή οι φίλοι τους, αν και δεν έχει διαφορά μιας και το λαϊκό ρητό λέει "δείξε μου τον φίλο σου να σε πω ποιος είσαι") είναι αυτοί που σας (δεν με πιάνει λόγω της αποφοιτησής μου) εκπροσωπούν στα συλλογικά όργανα τμήμα,συγκλήτο,κοσμητεία και πιθανόν αργότερα και στην τοπική αυτοδιοίκηση ή και παραπάνω.
Α και να μην ξεχνιόμαστε. Νοιάζονται για το πανεπιστήμιο και τα διακιώματα μας, την χρηματοδότηση και άλλα πολλά...πάνω από όλα....

-------------------------------------------------------------

Οι κύριοι Ανδρέοι με παρακάλεσαν να σας ενημερώσω πως είναι αυτοί που σήμερα(πριν από λίγο) ξήλωσαν τις αφίσες τις ΠΑΣΠ και μάζεψαν τα θρανία της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ και μπορούν να τους ζητήσουν το λόγο όποιος θέλει...
Τελευταία επεξεργασία από Anonymous και 21 Νοέμ 2008, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση διαδοχικών δημοσιεύσεων
vlahosp
Newbie

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 21 Νοέμ 2008, 19:55

vlahosp έγραψε:Οι κύριοι Ανδρέοι με παρακάλεσαν να σας ενημερώσω πως είναι αυτοί που σήμερα(πριν από λίγο) ξήλωσαν τις αφίσες τις ΠΑΣΠ και μάζεψαν τα θρανία της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ και μπορούν να τους ζητήσουν το λόγο όποιος θέλει...

Άντε λοιπόν κάποιοι να κάνουν την αρχή να γλιτώσουμε από τους τραμπούκους της δημόσιας περιουσίας. Συμφωνώ με αυτήν την κίνηση και καλώ να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους 2 αυτούς ανθρώπους που κάθονται εκεί να φυλάνε τον χώρο αφιλοκερδώς μόνο και μόνο για να είναι κάποια πράγματα σωστά σε αυτό το πανεπιστήμιο και για να αποφύγουμε τα χειρότερα...
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό Joe » 21 Νοέμ 2008, 20:14

vlahosp έγραψε:η επισκευή της πόρτας θα αφαιρεθεί από τον μισθό του κ.Ανδρέα (του 2ου) που και καλά στην βάρδια του έγινε η ζημια.

Δηλαδή την απερισκεψία (μη βρίσω τώρα μέσα στο φορουμ) κάποιων την πληρώνει ο κ.Ανρδέας που δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να προσφερθεί να βοηθήσει? Μα καλά πάμε καλά? Αυτοί οι τουλάχιστον ανόητοι που το έκαναν αυτό δεν έχουν καθόλου τσίπα πάνω τους?
Τι να πω ρε...Ξέρουμε μήπως πόσο είναι η ζημιά? Sorry κι όλας αλλά εδώ δεν αισθάνομαι άνετα εγώ, που δεν έχω κάνει και τίποτα...Αν είναι μεγάλη η ζημιά θα πρότεινα να βοηθήσουμε εμείς,οι φοιτητές της σχολής, να βάλουμε ο καθένας από ένα ποσό...Όσο για τους καζανοκέφαλους που την έκαναν,τι να πω...έχε χάρη που δεν θέλω να βρίσω στο φορουμ γιατί θα κοπεί...
koubi or not koubi?
Άβαταρ μέλους
Joe
Full Member

Δημοσίευσηαπό vlahosp » 21 Νοέμ 2008, 20:50

Με πρόλαβες. Η ζημιά πρέπει να είναι περισσότερη από 300 ευρώ(πρόχειρη εκτίμηση...) μιας και η πόρτα είναι ασφαλείας και το πιο πιθανόν είναι να θέλει άλλαγμα.
Τα παιδιά του υπολογιστικού που το συζητήσαμε( Σάββας,Βαγγέλης ,κι εγώ ,οι υπόλοιποι έλειπαν αλλά λογικά θα συμφωνήσουν) θα βάλουμε ο καθένας από 5-10 ευρώ για αυτόν τον λόγο. Όποιος θέλει μπορεί να συνεισφέρει και αυτός. Θα έχουμε έναν κουτί/φάκελο/κουμπαρά (κάτι τέλοςπάντων) στο υπολογιστικό Α.Υ. 2 για αυτόν το σκοπό από την Δευτέρα.
vlahosp
Newbie

Δημοσίευσηαπό megatron » 21 Νοέμ 2008, 21:19

Ποπο ρε παιδιά...Τι ακούν τα αφτιά μου!!! Αν είναι είναι δυνατόν να σπάσουν την πόρτα.Να κάνουν ζημιά!! Καλά δηλαδή, δεν σκέφτηκαν κανένα? Δεν σκέφτηκαν ότι είχαμε και εμείς οι Ηλεκτρολόγοι στην απομακρυσμένη Ξάνθη ένα καλό,σύγχρονο και αξιοπρεπές κτήριο, και πάνε τα σπάνε οι ανεγκέφαλοι!!! Μα γιατί??? Της τους έφταιξε? Άντε μην αρχίσω τώρα...Ψευτοτραμπουκισμοί από ψευτόμαγκες!!! Είναι αυτοί που πάνε και μιλούν για το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου στις Γενικές Συνελέυσεις...Αλλά τώρα θα τα μάθουμε??? Ουφφφφ... >:(
Πολύ καλή η πρότασή σου vlaxosp για να μαζέψουμε χρήματα για μια νέα πόρτα.Αξίζει πολλά συγχαρητήρια που πήρες αυτή την πρωτοβουλία, εσύ και οι υπόλοιποι του υπολογιστικού. Ελπίζω να να συνδράμουν πολλοί συνάδελφοί μας, για να δείξουμε ότι υπάρχει και έστω λίγη μαγιά ανθρώπων που ξέρει να σέβεται κάποια πράγματα...
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 21 Νοέμ 2008, 21:35

το θέμα είναι να γίνει κάτι πιο δραστικό τη πόρτα θα τη φτιάξουμε αύριο αλλά αυτοί οι ΒΛΑΚΕΣ θα σπάσουν κατι άλλο μεθαύριο..πρέπει να πιέσουμε να προσληφθούν τάχιστα φύλακες και να γίνει κάτι με τις αφίσες..ντάξει να τις έχουμε στο κτίριο δε λεω, αλλά οχι να το κάνουμε ρημαδιό (καλά καλά δεν έχει παραδοθεί)
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης