από vlahosp » 21 Νοέμ 2008, 18:55
Λοιπόν για να πούμε μερικές αλήθειες.
Το πανεπιστήμιο δεν έχει προσλάβει ακόμα φύλακες για τα καινούρια κτήρια.
Ο κ΄Ανδρέας της Γραμματείας και ένας ακόμα κύριος Ανδρέας (το χει το όνομα μάλλον) που είναι κλητήρας και είναι πολλά χρόνια στο πανεπιστήμιο και το πονάνε έχουν προσφερθεί να εκτελούν, μερικώς πάντα, χρέη φύλακα μέχρι να προσληφθούν κανονικοί.
Αυτο συνεπάγεται πως οι υποχρεώσεις τους είναι να έρχονται (εκτός από το πρωινό τους 7-8ωρο) και άλλες 2-3 ώρες το βράδυ και να κλειδώνουν τις αίθουσες να κλείνουν τα φώτα και φυσικά να κλειδώνουν τις εξώπορτες.
Και νομίζω πως είναι αυτονόητο πως δεν είναι δυνατόν να διανυκτερεύουν εδω.
Επίσης να ενημερώσω, και ελπίζω κάποιος από αυτούς που έκαναν την "μαγκιά" να κατεβάσουν τις αφίσες της Δ.Α.Π. να διαβάσει αυτές τις 5 αράδες, πως η επισκευή της πόρτας θα αφαιρεθεί από τον μισθό του κ.Ανδρέα (του 2ου) που και καλά στην βάρδια του έγινε η ζημια. Και δεν νομίζω πως φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος ή ότι του περισσέυουν χρήματα.
Τέλος μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να δει πως από τις μισές πυροσβεστικές φωλιές λοίπουν τα εργαλεία και οι κουβέρτες που υποτίθεται πως είναι για την ασφαλειά μας...
Τέλος νομίζω πως είναι αυτονόητο πως μέλη κάποιας άλλης παράταξης φέρουν την ευθύνη για το συμβάν. Και οποισδήποτε έλλογος άνθρωπος θα έπρεπε να αναλογιστεί πώς αυτά τα άτομα (ή τα ίδια ή οι φίλοι τους, αν και δεν έχει διαφορά μιας και το λαϊκό ρητό λέει "δείξε μου τον φίλο σου να σε πω ποιος είσαι") είναι αυτοί που σας (δεν με πιάνει λόγω της αποφοιτησής μου) εκπροσωπούν στα συλλογικά όργανα τμήμα,συγκλήτο,κοσμητεία και πιθανόν αργότερα και στην τοπική αυτοδιοίκηση ή και παραπάνω.
Α και να μην ξεχνιόμαστε. Νοιάζονται για το πανεπιστήμιο και τα διακιώματα μας, την χρηματοδότηση και άλλα πολλά...πάνω από όλα....
-------------------------------------------------------------
Οι κύριοι Ανδρέοι με παρακάλεσαν να σας ενημερώσω πως είναι αυτοί που σήμερα(πριν από λίγο) ξήλωσαν τις αφίσες τις ΠΑΣΠ και μάζεψαν τα θρανία της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ και μπορούν να τους ζητήσουν το λόγο όποιος θέλει...
Τελευταία επεξεργασία από Anonymous και 21 Νοέμ 2008, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση διαδοχικών δημοσιεύσεων