Ακαταλληλότητα θρανίων αίθουσας Α2

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Πιστευετε οτι τα θρανια της αιθουσας Α2 (αμφιθεατρο) ειναι καταλληλα για την διεξαγωγη εξετασεων ?

Το δημοψήφισμα λήγει στις 27 Δεκ 2008, 14:36

Ναι
8
18%
Όχι
34
76%
Δεν γνωρίζω
3
7%

Σύνολο ψήφων : 45

Ακαταλληλότητα θρανίων αίθουσας Α2

Δημοσίευσηαπό manix » 27 Νοέμ 2008, 14:36

Οσοι πηγαν στην προοδο για Πεδια 1 που εγινε στην αιθουσα Α2 (αμφιθεατρο) στο καινουργιο κτιριο διαπιστωσαν την ακαταλληλοτητα των θρανιων για τη διεξαγωγη εξετασης. Ειχαμε στα χερια μας 3 χαρτια. Τα φυλλα στα οποια γραφαμε τις απαντησεις, το χαρτι με τις εκφωνησεις και το τυπολογιο. Στα -ας πουμε- θρανια μετα βιας χωραγε το ενα απο τα 3 φυλλα Α4, αφου το τριγωνακι που υπαρχει ως υποτιθεμενο αναδιπλουμενο θρανειο ειναι τοσο μικρο, μικροτερο και απο αυτα που υπαρχουν στα αεροπλανα πισω απ'τα καθισματα. Επρεπε να εχουμε το ενα μπλοκακι στο θρανιο, το αλλο στο ποδι και το αλλο στο πατωμα. Επισης η ανωμαλη επιφανεια τους (δεν ειναι λεια οπως τα κανονικα θρανια) δυσκολευει ακομα περισσοτερο το γραψιμο. Επισης οταν το σπρωξεις πανω απο 20 cm κλεινει απο μονο του, και οτι βρισκοταν πανω πεφτει. Για ολους αυτους τους λογους τα "θρανια" αυτα ειναι ακαταλληλα για τη διεξαγωγη εξετασεων. Ανεβαζω και ενα δημοψηφισμα για να δουν αυτοι που πρεπει την κοινη γνωμη, τωρα, πριν την περιοδο εξεταστικης και να λαβουν τα μετρα τους...
Τελευταία επεξεργασία από Anonymous και 27 Νοέμ 2008, 16:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Μεταφορά θέματος στο κατάλληλο board. Τονισμός τίτλου.
manix
Newbie

Re: Ακαταλληλοτητα θρανιων αιθουσας Α2

Δημοσίευσηαπό Pagouras » 27 Νοέμ 2008, 14:47

Ενω στα υπολοιπα αμφιθεατρα τα θρανια ειναι πολυ καλα, στο Α2 δεν ξερω γιατι προτιμησαν τετοιου ειδους θρανια
Άβαταρ μέλους
Pagouras
Sr. Member

Re: Ακαταλληλότητα θρανίων αίθουσας Α2

Δημοσίευσηαπό macJohn » 27 Νοέμ 2008, 16:51

manix έγραψε:Οσοι πηγαν στην προοδο για Πεδια 1 που εγινε στην αιθουσα Α2 (αμφιθεατρο) στο καινουργιο κτιριο διαπιστωσαν την ακαταλληλοτητα των θρανιων για τη διεξαγωγη εξετασης. Ειχαμε στα χερια μας 3 χαρτια. Τα φυλλα στα οποια γραφαμε τις απαντησεις, το χαρτι με τις εκφωνησεις και το τυπολογιο. Στα -ας πουμε- θρανια μετα βιας χωραγε το ενα απο τα 3 φυλλα Α4, αφου το τριγωνακι που υπαρχει ως υποτιθεμενο αναδιπλουμενο θρανειο ειναι τοσο μικρο, μικροτερο και απο αυτα που υπαρχουν στα αεροπλανα πισω απ'τα καθισματα. Επρεπε να εχουμε το ενα μπλοκακι στο θρανιο, το αλλο στο ποδι και το αλλο στο πατωμα. Επισης η ανωμαλη επιφανεια τους (δεν ειναι λεια οπως τα κανονικα θρανια) δυσκολευει ακομα περισσοτερο το γραψιμο. Επισης οταν το σπρωξεις πανω απο 20 cm κλεινει απο μονο του, και οτι βρισκοταν πανω πεφτει. Για ολους αυτους τους λογους τα "θρανια" αυτα ειναι ακαταλληλα για τη διεξαγωγη εξετασεων. Ανεβαζω και ενα δημοψηφισμα για να δουν αυτοι που πρεπει την κοινη γνωμη, τωρα, πριν την περιοδο εξεταστικης και να λαβουν τα μετρα τους...

Η πρόοδος δεν έγινε στο αμφιθέτρο, τουλάχιστον εγώ έγραψα στις Αίθουσες του 1ου ορόφου, τώρα αν μερικοί έγραψαν στο αμφιθέατρο τότε κακώς έγινε. Τα αμφιθέατρα είναι για διαλεξεις και όχι για να γράφουμε εξετάσεις.
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό manix » 27 Νοέμ 2008, 17:04

macJohn έγραψε:Η πρόοδος δεν έγινε στο αμφιθέτρο, τουλάχιστον εγώ έγραψα στις Αίθουσες του 1ου ορόφου, τώρα αν μερικοί έγραψαν στο αμφιθέατρο τότε αυτό έγινε κακώς. Τα αμφιθέατρα είναι για διαλεξεις και όχι για να γράφουμε εξετάσεις.

Η προοδος ΕΓΙΝΕ στο αμφιθεατρο κατι που μπορουν να στο επιβεβαιωσουν πανω απο 100 φοιτητες που εγραψαν στο αμφιθεατρο. Αρα οι μερικοι (οι λιγοι) ειναι αυτοι που εγραψαν (δε το γνωριζω αλλα για να το λες ετσι θα ειναι) σε αλλη αιθουσα, ενω το μεγαλυτερο μερος του συνολου εγραψε στο αμφιθεατρο, κατι που σιγουρα θα συμβαινει και στην εξεταστικη, αφου στο προγραμμα εξετασεων οπως ολοι ξερουμε μπαινουν 3 μαθηματα ταυτοχρονως, αρα εκ των πραγματων θα γραφουμε και στο Α2.
Συνεχιστε λοιπον να ψηφιζετε
manix
Newbie

Δημοσίευσηαπό Stathmarxis » 27 Νοέμ 2008, 17:23

manix έγραψε:στο προγραμμα εξετασεων οπως ολοι ξερουμε μπαινουν 3 μαθηματα ταυτοχρονως, αρα εκ των πραγματων θα γραφουμε και στο Α2

Αυτό δεν είναι επιχείρημα, στα ΠΡΟΚΑΤ είχαμε μία διπλή αίθουσα και 5 μονές, ενώ τώρα έχουμε 2 διπλές και 3 μονές. Μόνο σε μαθήματα με πολύ κόσμο, που ξεπερνούν τα 200 άτομα οι εξεταζόμενοι, ίσως χρειαστεί εκ των πραγμάτων να χρησιμοποιηθεί αμφιθέατρο.
Έτσι, ύστερα από τις πολύ σωστές επισημάνσεις σας, θα προτιμηθεί το Α1, ή και τα Α3, Α4 μιας και έχουνε πιο σταθερές θέσεις.
Stathmarxis
Full Member

Δημοσίευσηαπό megatron » 27 Νοέμ 2008, 17:53

Stathmarxis έγραψε:Έτσι, ύστερα από τις πολύ σωστές επισημάνσεις σας, θα προτιμηθεί το Α1, ή και τα Α3, Α4 μιας και έχουνε πιο σταθερές θέσεις.

Βασικά, πιστεύω πως οι ιθύνοντες θα δουν το πρόβλημα, και θα καταλάβουν ότι η αίθουσα Α2 δεν είναι κατάλληλη για την διεξαγωγή εξετάσεων.
Άλλωστε, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι πάνω αίθουσες, οι οποίες είναι απόλυτα βολικές. Πάντως μπράβο που ανοίχτηκε αυτό το topic με το poll, για να
δούμε σε μια γενική εικόνα ότι η Α2 είναι ακατάλληλη.
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 27 Νοέμ 2008, 23:56

Η πρόοδος δεν έγινε στο αμφιθέτρο, τουλάχιστον εγώ έγραψα στις Αίθουσες του 1ου ορόφου, τώρα αν μερικοί έγραψαν στο αμφιθέατρο τότε κακώς έγινε. Τα αμφιθέατρα είναι για διαλεξεις και όχι για να γράφουμε εξετάσεις.

Κακώς έγινε ναι. Δεν ήταν στο χέρι μας όμως εκείνη τη μέρα. Και πολύ σωστά άνοιξε το poll, γιατί και εμένα με ενοχλούν όλα αυτά που έθιξε ο manix.

Αν γίνεται, ας αποφύγουμε την Α2 για εξεταστικούς σκοπούς.
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 28 Νοέμ 2008, 00:01

κ τα άλλα αμφιθέατρα δεν πάνε πίσω στην πρόοδο μίκρο που γράψαμε στο Α3 τα θέματα κ το γραπτό δεν χώραγαν.... απ την άλλη δε τα αμφιθέατρα είναι ο καλύτερος χώρος γαι εξετάσεις ;) ;) :-X :-X :-X :-X
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Joe » 28 Νοέμ 2008, 00:03

manix έγραψε:
macJohn έγραψε:Η πρόοδος δεν έγινε στο αμφιθέτρο, τουλάχιστον εγώ έγραψα στις Αίθουσες του 1ου ορόφου, τώρα αν μερικοί έγραψαν στο αμφιθέατρο τότε αυτό έγινε κακώς. Τα αμφιθέατρα είναι για διαλεξεις και όχι για να γράφουμε εξετάσεις.

Η προοδος ΕΓΙΝΕ στο αμφιθεατρο κατι που μπορουν να στο επιβεβαιωσουν πανω απο 100 φοιτητες που εγραψαν στο αμφιθεατρο. Αρα οι μερικοι (οι λιγοι) ειναι αυτοι που εγραψαν (δε το γνωριζω αλλα για να το λες ετσι θα ειναι) σε αλλη αιθουσα, ενω το μεγαλυτερο μερος του συνολου εγραψε στο αμφιθεατρο

Δεν ήμασταν λίγοι αυτοί που ήμασταν πάνω...Έδωσα κι εγώ πρόοδο και όταν έφτασα στο χώρο έξω από τα αμφιθέατρα γινόταν χαμός...έτσι μας πήγε επάνω στις αίθουσες...Δεν ήξερα ότι γράψανε και στο αμφιθέατρο...
Όσον αφορά τώρα την καταλληλότητα της Α2 εντάξει,δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω...προφανώς και δεν κάνει για εξετάσεις...Ας δούμε πρώτα το πρόγραμμα της εξεταστικής ποιες αίθουσες θα γράφει κι αν έχει γίνει καμιά στραβή τότε να παραπονεθούμε...
koubi or not koubi?
Άβαταρ μέλους
Joe
Full Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 28 Νοέμ 2008, 00:20

όχι αμα περιμενουμε μεχρι τότε καηκαμε αντε να οργανωσεις παλι ποιος θα δώσει που
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Script » 28 Νοέμ 2008, 07:34

ρε εγώ τι να πώ που είμαι αριστερόχειρας;
Script
Newbie

Δημοσίευσηαπό megatron » 28 Νοέμ 2008, 10:31

patirgerasimos έγραψε:... απ την άλλη δε τα αμφιθέατρα είναι ο καλύτερος χώρος γαι εξετάσεις ;) ;) :-X :-X :-X :-X

Πώς το εννοείς ότι είναι ο καλύτερος χώρος για εξετάσεις? Αν εννοείς ότι μπορείς να αντιγράψεις, τότε εμένα μου φάνηκε ακριβώς το αντίθετο.

Script έγραψε:ρε εγώ τι να πώ που είμαι αριστερόχειρας;

Αριστερόχειρας εεε? Καλά εσύ, έχεις προφανώς σημαντικό πρόβλημα. Είδες που δεν σκέφτηκαν και την άλλη μερίδα πληθυσμού που γράφουν με το αριστερό, το πως θα τα καταφέρουν..... ::)
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό jimar » 28 Νοέμ 2008, 11:39

Άμα είσαι αριστερόχειρας απλά στρίβεις λιγάκι και βολεύεσαι (ετσι τουλάχιστον έκανα εγώ) αλλά όσο να πεις συμφωνώ κι εγώ, είναι πολύ δυσλειτουργικά αυτά τα τραπεζάκια όσον αφορά το διαθέσιμο χώρο οχι μόνο για εξετάσεις όμως, αλλά θα προσθέσω και για να γράψεις σημειώσεις... Τουλάχιστον στα άλλα αμφιθέατρα είναι καποως στριμωγμένα, λιγάκι πιο ψηλά απ'ότι μας βολεύει, ίσως και λίγο στραβά λόγο λάθους στην εγκατάσταση και με μια κλίση κατηφορική προς τα μπρος (χάνεις στυλό σε nsec αν δεν το παρακολουθείς ;D ) αλλά είναι πιό μεγάλη η επιφάνεια
Once upon a time i was walking in the wild and i fell onto a tree...
People they say that it happens everyday and the tree just came to me...
Άβαταρ μέλους
jimar
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό Stokos » 28 Νοέμ 2008, 11:45

Γενικά κανένα από τα αμφιθέατρα δεν είναι κατάλληλο για εξετάσεις και όχι μόνο λόγω των θρανίων αλλά και για άλλους ευνόητους λόγους (αντιγραφή ::) ). Νομίζω οι "επίσημες" εξετάσεις Φεβρουαρίου/Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν στους πάνω ορόφους με τα "νορμάλ" θρανία, οπότε για τις προόδους και τα πρόχειρα τεστάκια ας κάνουμε λίγο υπομονή.
Stokos

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 28 Νοέμ 2008, 11:47

δε ξέρω πως καθοσασταν αλλα εγώ σε κάποιο τεστ είχα άμεση επικοινωνια με τους δίπλα κ τους μπροστινούς βεβαια για να βγάλεις σκονάκι ή να ανοίξεις τπτ ειναι δύσκολο πρέπει να σε μετρ του είδους..για να μείνουμε στην ουσία το αμφιθέατρο δεν κάνει για εξετάσεις κ αυτό που μένει να κάνουμε είναι να σιγουρεψουμε οτι δν θα γίνουν εξετάσεις
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες