manix έγραψε:Οσοι πηγαν στην προοδο για Πεδια 1 που εγινε στην αιθουσα Α2 (αμφιθεατρο) στο καινουργιο κτιριο διαπιστωσαν την ακαταλληλοτητα των θρανιων για τη διεξαγωγη εξετασης. Ειχαμε στα χερια μας 3 χαρτια. Τα φυλλα στα οποια γραφαμε τις απαντησεις, το χαρτι με τις εκφωνησεις και το τυπολογιο. Στα -ας πουμε- θρανια μετα βιας χωραγε το ενα απο τα 3 φυλλα Α4, αφου το τριγωνακι που υπαρχει ως υποτιθεμενο αναδιπλουμενο θρανειο ειναι τοσο μικρο, μικροτερο και απο αυτα που υπαρχουν στα αεροπλανα πισω απ'τα καθισματα. Επρεπε να εχουμε το ενα μπλοκακι στο θρανιο, το αλλο στο ποδι και το αλλο στο πατωμα. Επισης η ανωμαλη επιφανεια τους (δεν ειναι λεια οπως τα κανονικα θρανια) δυσκολευει ακομα περισσοτερο το γραψιμο. Επισης οταν το σπρωξεις πανω απο 20 cm κλεινει απο μονο του, και οτι βρισκοταν πανω πεφτει. Για ολους αυτους τους λογους τα "θρανια" αυτα ειναι ακαταλληλα για τη διεξαγωγη εξετασεων. Ανεβαζω και ενα δημοψηφισμα για να δουν αυτοι που πρεπει την κοινη γνωμη, τωρα, πριν την περιοδο εξεταστικης και να λαβουν τα μετρα τους...
macJohn έγραψε:Η πρόοδος δεν έγινε στο αμφιθέτρο, τουλάχιστον εγώ έγραψα στις Αίθουσες του 1ου ορόφου, τώρα αν μερικοί έγραψαν στο αμφιθέατρο τότε αυτό έγινε κακώς. Τα αμφιθέατρα είναι για διαλεξεις και όχι για να γράφουμε εξετάσεις.
manix έγραψε:στο προγραμμα εξετασεων οπως ολοι ξερουμε μπαινουν 3 μαθηματα ταυτοχρονως, αρα εκ των πραγματων θα γραφουμε και στο Α2
Stathmarxis έγραψε:Έτσι, ύστερα από τις πολύ σωστές επισημάνσεις σας, θα προτιμηθεί το Α1, ή και τα Α3, Α4 μιας και έχουνε πιο σταθερές θέσεις.
Η πρόοδος δεν έγινε στο αμφιθέτρο, τουλάχιστον εγώ έγραψα στις Αίθουσες του 1ου ορόφου, τώρα αν μερικοί έγραψαν στο αμφιθέατρο τότε κακώς έγινε. Τα αμφιθέατρα είναι για διαλεξεις και όχι για να γράφουμε εξετάσεις.
manix έγραψε:macJohn έγραψε:Η πρόοδος δεν έγινε στο αμφιθέτρο, τουλάχιστον εγώ έγραψα στις Αίθουσες του 1ου ορόφου, τώρα αν μερικοί έγραψαν στο αμφιθέατρο τότε αυτό έγινε κακώς. Τα αμφιθέατρα είναι για διαλεξεις και όχι για να γράφουμε εξετάσεις.
Η προοδος ΕΓΙΝΕ στο αμφιθεατρο κατι που μπορουν να στο επιβεβαιωσουν πανω απο 100 φοιτητες που εγραψαν στο αμφιθεατρο. Αρα οι μερικοι (οι λιγοι) ειναι αυτοι που εγραψαν (δε το γνωριζω αλλα για να το λες ετσι θα ειναι) σε αλλη αιθουσα, ενω το μεγαλυτερο μερος του συνολου εγραψε στο αμφιθεατρο
patirgerasimos έγραψε:... απ την άλλη δε τα αμφιθέατρα είναι ο καλύτερος χώρος γαι εξετάσεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Script έγραψε:ρε εγώ τι να πώ που είμαι αριστερόχειρας;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες