Αν ειναι δυνατόν ρε παιδιά!!! Αν είναι δυνατόν.....Πας στη Γενική Συνέλευση για να πάρεις μια απόφαση στο άρπα κόλλα, και βγαίνεις πολύ όμορφα και ωραία στον δρόμο να διαδηλώσεις για το παλιοκατεστημένο που επικρατεί. Και στην πορεία, βγαίνεις από την "πορεία" σου, και λες: "Δεν πάω να σπάσω και καμμιά τζαμαρία και να πετάξω πέτρες στο αστυνομικό τμήμα???" Τι βλακείες είναι αυτά? Ξεκινάς μια ειρηνική διαδήλωση (ειρηνική είναι το πρόσχημα την Γεν.Συνέλευσης, αλλά μέσα τους αυτοί που το έκαναν, το είχαν ήδη σκεφτεί...), και να διαδηλώσεις, και πας και τα σπας όλα?? Όχι ρεεεεε!!!! Όχι!!! Δεν γουστάρω να κατεβαίνω στην τελική σε πορείες και να διακινδυνεύω εξαιτίας κάποιων ανεγκέφαλων το κεφάλι μου!!! Και μετά θέλουν αυτοί να λέγονται και συμφιτητές μου ή...συνάδελφοι! Να τους βράσω τέτοιους συναδέλφους!
Τι πετάς πέτρες ρε??? Τι πετάς? Ακόμα και στο αστυνομικό τμήμα? Αν πετύχεις κάποιον μπάτσο οικογενειάρχη, του σπάσεις το κεφάλι και τον αφήσεις στον τόπο, τι θα έχεις να πεις μετά στην γυναίκα και στα παιδιά του? εεεεε? Θα σου άρεσε να ερχόταν μετά η γυναίκα του για να σε λιντζάρει? Πας και πετάς πέτρες να σπάσεις τις τζαμαρίες των τραπεζών. Ωραία λες, έχουν καλές ασφαλιστικές εταιρίες, και θα τους αποζημιώσουν...Αν όμως εκείνη την ώρα περνούσε ένας άνθρωπος από δίπλα, ένα παιδάκι, και τον πετύχαινε η πέτρα σου ή τον έκοβαν τα τζάμια που έπεσαν, τι θα έλεγες? Αν ηταν μέσα μια γυναίκα, η καθαρίστρια της τράπεζας, και πάθαινε τίποτα, τι θα έλεγες? Αν ήταν όμως η μάνα σου, θα ήθελες μετά να σκοτώσεις τους πάντες!!!
Δεν καταφέρνεις τίποτα με το να σπας και να πυρπολείς. Σκέψου, ότι με το να κάψεις το μικρό μαγαζάκι μου στην αγορά, που με μόνο αυτό ο καημένος ο πατέρας μου μπορεί και διατηρεί οικονομικά την οικογένειά του , τι θα του έλεγες? Θα σου άρεσε να ερχόμουν σπίτι σου και να πέταγα πέτρες και να έριχνα μολότωφ να στο κάψω να γίνει ένα όμορφο παρανάλωμα του πυρός? Γιατί αν σου άρεσε, έρχομαι αμέσως...Τι νομίζετε ρε? Ότι με το να πετάτε πέτρες και να ρίχνετε μολότωφ, δίνετε λύση στο χαοτικό πρόβλημα που επικρατεί στην χώρα μας? Νομίζετε ότι έτσι ασκείτε πίεση στους βολευτές (και όχι βουλευτές...) αυτού του τόπου? Νομίζετε ότι με αυτόν τρόπο καταφέρνετε να αναπαυτεί η ψυχή του μικρού Αλέξανδρου που σκοτώθηκε εν ψυχρώ την 6/12/2008? Νομίζετε ότι με αυτόν τρόπο καταφέρνετε να θυμάστε το όνομα αυτού του μικρού παιδιού που σκοτώθηκε άδικα εξαιτίας της ανεγκεφαλιάς ενός ανθρώπου? Δυστυχώς κύριοι,
ατυχήσατε!!! Προσεγγίζετε ένα πρόβλημα με λάθος τρόπο. Πάτε να λύσετε νοσηρά προβλήματα με λάθος τρόπο!!!
Πατάτε με λάθος τρόπο στην δολοφονία ενός μικρού παιδιού για να ξεσπάσετε σε πράγματα!!! Θέλετε να πάμε να ρωτήσουμε την ψυχούλα του αν τα επιθυμούσε όλα αυτά ο Αλέξανδρος? (με πιάνει λίγο τρόμος μόνο και μόνο που λέω το όνομα ενός κατοίκου της τάξης των αγγέλων....).Θέλετε να πάμε να ρωτήσουμε την μανούλα του? Προφανώς ξέρετε σίγουρα τι θα μας απαντούσαν.... Ας λύσουμε όλοι μαζί λοιπόν τα προβλήματα αυτού του τόπου, με διαφορετικό, πιο
λογικό τρόπο, όλοι μαζί, με συλλογικούς ειρηνικούς αγώνες και όχι σπασίματα, καταστροφές, πυρκαγιές και μολότωφ.Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι ρε παιδιά να αντιδράσουμε....