Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Δευτέρα 8/12/2008

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Δευτέρα 8/12/2008

Δημοσίευσηαπό luminitsa » 08 Δεκ 2008, 20:01

Ένα αντίο στον Αλέξη......

Θα έχουμε κατάληψη τελικά?
Τι αποφασίστηκε??
Τελευταία επεξεργασία από Anonymous και 08 Δεκ 2008, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Μεταφορά δημοσιεύσεων σε δικό τους θέμα
luminitsa
Jr. Member

Re: Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Δευτέρα 8/12/2008

Δημοσίευσηαπό oval » 08 Δεκ 2008, 20:22

αποφασίστηκε κατάληψη μέχρι και την δευτέρα και μετά συνέλευση.ένα έχω να πώ στην πορεία που έγινε πριν από λίγο από τους <<φοιτητές>> είδα άτομα να φωνάζουν για την περιφρούριση της πορείας και ταυτόχρονα να παίρνουν πέτρες και να σπάνε τράπεζες (όλες οι τράπεζες της καραολή είναι σπασμένες) Μετά φωνάζουν κάποιοι για κομματόσκυλα....
Τελευταία επεξεργασία από oval και 08 Δεκ 2008, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
oval
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό paul21 » 08 Δεκ 2008, 20:46

Δηλαδη κλεισαμε για χριστουγεννα?????????? ::)
Δε θέλω τζάκι , Δε θέλω σόμπα.... θέλω μονάχα της Original τη μπόμπα.
Άβαταρ μέλους
paul21
Full Member

Δημοσίευσηαπό luvu » 08 Δεκ 2008, 21:33

καλησπέρα,
Συμφωνα με την εμπειρία μου στη σχολή, μάλλον πως σ' αυτό το σημείο ευχόμαστε καλά χριστούγεννα!!
Συγχαρητήρια γι ακόμη μία φορά στις παρατάξεις μας που μας έκαναν να ριγίσουμε από περιφάνεια.... ειστε για έλεος!!
luvu
Newbie

Δημοσίευσηαπό Stathmarxis » 08 Δεκ 2008, 22:26

oval έγραψε:όλες οι τράπεζες της καραολή είναι σπασμένες

Νομίζω η ΑΤΕ την γλύτωσε ;)
Πάντως νομίζω πως ξεχώριζαν εμφανώς αυτοί που μεριμνούσαν για την περιφρούρηση της πορείας (ελλιπώς θα συμφωνήσω), από εκείνους που τριγύρω σπάγανε κάμερες και τζαμαρίες τραπεζών, με καλυμμένα τα πρόσωπα..
Τώρα αν ο φίλος oval έχει κάποιο πρόβλημα στην οραση :)
Stathmarxis
Full Member

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 08 Δεκ 2008, 22:27

Ας το ξαναεπιβεβαιωσει καποιος...
Δηλαδη ολη τη βδομαδα καταληψη??
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 08 Δεκ 2008, 22:27

η συνέλευση έγινε με συνοπτικές διαδικασίες τσακ μπαμ να τελειώνουμε να τη κλείσουμε.. ουτε πλαίσια διαβάστήκανε γιατί οι κύριοι των ΕΑΑΚ εθεσαν σε ψηφοφορία να διαβαστούν μόνο το ρεζουμε των πλαισίων με το πρόσχημα οτι δεν πάει άλλο να τρώμε 1 ώρα και για τα πλαίσια (τώρα το θυμήθηκαν ????). Ουτε συζήτηση έγινε τα γαμοσταυρίδια πεφτανε βροχή κ όλα αυτά για να κλείσουμε τη σχολή ουσιαστικά μια ώρα αρχίτερα(δεν θα με πείραζε αυτο που πρότειναν άλλες παρατάξεις -καταληψη μέχρι τη Τετάρτη) κ να τα κανουμε λαμπογυαλο σε όλη τη πόλη.

Κ ρωτάω εγώ το τελευταίο που θα ωφελήσει? Μια ζωή με αυτά που κάνουμε ή χρεώνουν στο κίνημα, ειμαστε ο καλύτερος αποπροσανατολισμος (βλ Ομόλογα κ τώρα Βατοπέδι)
Τελευταία επεξεργασία από patirgerasimos και 08 Δεκ 2008, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Kevin » 08 Δεκ 2008, 22:29

dimitrisgzs έγραψε:Ας το ξαναεπιβεβαιωσει καποιος...
Δηλαδη ολη τη βδομαδα καταληψη??

Μέχρι και την Δευτέρα.
Kevin

Δημοσίευσηαπό luvu » 08 Δεκ 2008, 23:59

Συνάδελφε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι τέτοιες πράξεις είναι αισχρές. Θα ήθελα όμως να θέσω έναν άλλο προβληματισμό. Η εβδομαδιαία κατάληψη που ξεκινά απο αύριο θα έχει παράπλαυρες απώλειες του τύπου "κλάπηκαν από άγνωστους εξοπλισμοί εργαστηρίων" ή "άγνωστοι έστηλαν τον επιστάτη στο νοσοκομείο" κι άλλα τέτοια και χειρότερα που μας έχουν συνηθήσει τα τελευταία χρόνια; Γιατί αν επαναληφθούν τέτοιου είδους γεγονότα να την βράσω την κατάληψη και τον αγώνα μας μαζί... Απαιτώ φέτος περισσότερη υπευθηνότητα. Περισσότερη και αποτελεσματικότερη περιφρούρηση της σχολής.

Το μήνυμα αυτό είναι έκλιση στους υπεύθυνους της κατάληψης(και μην ακούσω αερολογίες του τύπου "όλοι οι φοιτητές είναι υπεύθυνοι για τη σχολή" και "ας ερχόσουν εσύ αν μπορούσες να το κάνεις καλύτερα" γιατί καταντάει γελοίο να παίζουμε την κολοκυθιά..)

Θέλω να τα βρω όλα στη θέση τους, αν δεν σας πειράζει....
luvu
Newbie

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 09 Δεκ 2008, 00:08

νομίζω οτι η ίδια παράταξη είχε βγάλει απόφαση για τις κάμερες στα αμφιθέατρα των Α2 κ Α3. Ελπίζω να μην τις βρούμε σπασμένες ή απλα να έχουν "αλλάξει θέση" οπως έγινε προπερσυ με τους προτζέκτορες στα προκατ..(βεβαια δεν κατηγορώ κανένα :) απλα ας φροντισει το συντονιστικό τα κτιρια μας να μείνουν ως έχουν)
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Napis » 09 Δεκ 2008, 08:57

Κ γω φοβαμαι, απο την εμπειρια μου, πως θα γινουν κ αλλες καταστροφες στις σχολες μας...
Ολα ξεκινησαν χτες στην πορεια, που αφου ηταν ειρηνηκοτατη μεχρι εξω απο την αστυνομια, οι "πρωτεργατες" της πορειας αρχισαν να οργνανωνονται λες κ παμε σε επιθεση κ εκει φανηκαν οι προθεσεις τους...
Μολις ειδα να πετανε τις πρωτες πετρες χωρις λογο κ αιτια εγω αποχωρησα.
Το αποτελεσμα ηταν να σπασουν ολες τις τραπεζες στην οδο Καραολη.
Κ αυτοι που το εκαναν νομιζω οτι σχεδον οσοι ηταν εκει μπορουν να τους "φωτογραφησουν" για το καλο μας, καθως σε καμια περιπτωση δεν αξιζουν να τους λεμε "συναδερφους" κ πρεπει να τους ξεχωρισουμε.
Πραγματικα λυπαμαι, ντρεπομαι κ φοβαμαι για τα χειροτερα...
Napis
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό megatron » 09 Δεκ 2008, 13:58

Αν ειναι δυνατόν ρε παιδιά!!! Αν είναι δυνατόν.....Πας στη Γενική Συνέλευση για να πάρεις μια απόφαση στο άρπα κόλλα, και βγαίνεις πολύ όμορφα και ωραία στον δρόμο να διαδηλώσεις για το παλιοκατεστημένο που επικρατεί. Και στην πορεία, βγαίνεις από την "πορεία" σου, και λες: "Δεν πάω να σπάσω και καμμιά τζαμαρία και να πετάξω πέτρες στο αστυνομικό τμήμα???" Τι βλακείες είναι αυτά? Ξεκινάς μια ειρηνική διαδήλωση (ειρηνική είναι το πρόσχημα την Γεν.Συνέλευσης, αλλά μέσα τους αυτοί που το έκαναν, το είχαν ήδη σκεφτεί...), και να διαδηλώσεις, και πας και τα σπας όλα?? Όχι ρεεεεε!!!! Όχι!!! Δεν γουστάρω να κατεβαίνω στην τελική σε πορείες και να διακινδυνεύω εξαιτίας κάποιων ανεγκέφαλων το κεφάλι μου!!! Και μετά θέλουν αυτοί να λέγονται και συμφιτητές μου ή...συνάδελφοι! Να τους βράσω τέτοιους συναδέλφους!

Τι πετάς πέτρες ρε??? Τι πετάς? Ακόμα και στο αστυνομικό τμήμα? Αν πετύχεις κάποιον μπάτσο οικογενειάρχη, του σπάσεις το κεφάλι και τον αφήσεις στον τόπο, τι θα έχεις να πεις μετά στην γυναίκα και στα παιδιά του? εεεεε? Θα σου άρεσε να ερχόταν μετά η γυναίκα του για να σε λιντζάρει? Πας και πετάς πέτρες να σπάσεις τις τζαμαρίες των τραπεζών. Ωραία λες, έχουν καλές ασφαλιστικές εταιρίες, και θα τους αποζημιώσουν...Αν όμως εκείνη την ώρα περνούσε ένας άνθρωπος από δίπλα, ένα παιδάκι, και τον πετύχαινε η πέτρα σου ή τον έκοβαν τα τζάμια που έπεσαν, τι θα έλεγες? Αν ηταν μέσα μια γυναίκα, η καθαρίστρια της τράπεζας, και πάθαινε τίποτα, τι θα έλεγες? Αν ήταν όμως η μάνα σου, θα ήθελες μετά να σκοτώσεις τους πάντες!!!

Δεν καταφέρνεις τίποτα με το να σπας και να πυρπολείς. Σκέψου, ότι με το να κάψεις το μικρό μαγαζάκι μου στην αγορά, που με μόνο αυτό ο καημένος ο πατέρας μου μπορεί και διατηρεί οικονομικά την οικογένειά του , τι θα του έλεγες? Θα σου άρεσε να ερχόμουν σπίτι σου και να πέταγα πέτρες και να έριχνα μολότωφ να στο κάψω να γίνει ένα όμορφο παρανάλωμα του πυρός? Γιατί αν σου άρεσε, έρχομαι αμέσως...Τι νομίζετε ρε? Ότι με το να πετάτε πέτρες και να ρίχνετε μολότωφ, δίνετε λύση στο χαοτικό πρόβλημα που επικρατεί στην χώρα μας? Νομίζετε ότι έτσι ασκείτε πίεση στους βολευτές (και όχι βουλευτές...) αυτού του τόπου? Νομίζετε ότι με αυτόν τρόπο καταφέρνετε να αναπαυτεί η ψυχή του μικρού Αλέξανδρου που σκοτώθηκε εν ψυχρώ την 6/12/2008? Νομίζετε ότι με αυτόν τρόπο καταφέρνετε να θυμάστε το όνομα αυτού του μικρού παιδιού που σκοτώθηκε άδικα εξαιτίας της ανεγκεφαλιάς ενός ανθρώπου? Δυστυχώς κύριοι, ατυχήσατε!!!

Προσεγγίζετε ένα πρόβλημα με λάθος τρόπο. Πάτε να λύσετε νοσηρά προβλήματα με λάθος τρόπο!!! Πατάτε με λάθος τρόπο στην δολοφονία ενός μικρού παιδιού για να ξεσπάσετε σε πράγματα!!! Θέλετε να πάμε να ρωτήσουμε την ψυχούλα του αν τα επιθυμούσε όλα αυτά ο Αλέξανδρος? (με πιάνει λίγο τρόμος μόνο και μόνο που λέω το όνομα ενός κατοίκου της τάξης των αγγέλων....).Θέλετε να πάμε να ρωτήσουμε την μανούλα του? Προφανώς ξέρετε σίγουρα τι θα μας απαντούσαν.... Ας λύσουμε όλοι μαζί λοιπόν τα προβλήματα αυτού του τόπου, με διαφορετικό, πιο λογικό τρόπο, όλοι μαζί, με συλλογικούς ειρηνικούς αγώνες και όχι σπασίματα, καταστροφές, πυρκαγιές και μολότωφ.Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι ρε παιδιά να αντιδράσουμε.... ;)
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό madhoney00 » 09 Δεκ 2008, 14:39

Μήπως γνωρίζει κανείς τι ώρα θα γίνει η πορεία σήμερα?Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
madhoney00
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 09 Δεκ 2008, 15:22

καλά τα λες megatron. Σημερα παλικάρια τι θα σπασουμε?? θα το πάρουμε από την 28ή??
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό axristos » 09 Δεκ 2008, 15:44

υπαρχουν παρα πολλοι τροποι να αντιδρασεις δυστυχως ομως οι μονοι τροποι που εισακουγονται ειναι οι καταληψεις και τα σπασιματα.ποσες ποριες εχουν γίνει και ποσες μάθαμε?ποσες ταρακούνησαν λιγο την κοινη γνώμη και τους πολιτικούς?μονο οταν γίνονται ζημιές και κλεινουν σχολές μιλάνε για αιτήματα στα μέσα.τα αλλα απο το ενα αυτι μπάινουν απο το άλλο βγαίνουν...εκει καταντήσαμε.μονο οταν θίγονται προσωπίκα συμφέροντα και περιουσίες συγκινουμαστε
axristos
Full Member

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης