Πρόγραμμα Εξειδίκευσης: Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα

Επιστημονικά νέα σχετικά με την επιστήμη του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και όχι μόνο ...

Πρόγραμμα Εξειδίκευσης: Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα

Δημοσίευσηαπό Bio-Tech » 12 Αύγ 2023, 18:49

O 2ος κύκλος του εξ αποστάσεως (online) προγράμματος επιμόρφωσης με αντικείμενο «Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα: κανονιστικές απαιτήσεις, αξιολόγηση, πιστοποίηση, σήμανση CE» ξεκινάει 18 Οκτωβρίου 2023.

Εγγραφές έως 30/9/2023: https://biotech.cce.uoa.gr/registration/

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Tο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην Υγεία (ΕΚΑΠΤΥ).

Στόχος του είναι η επιμόρφωση των επαγγελματιών, επιστημόνων και στελεχών επιχειρήσεων/οργανισμών στο σύγχρονο ευρωπαϊκό και εθνικό κανονιστικό πλαίσιο για την έρευνα, ανάπτυξη, πιστοποίηση, αξιολόγηση, διακίνηση, διαχείριση και εμπορία των ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Εκπαιδευτές είναι καταξιωμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας & Τεχνολογίας στην Υγεία, τον Εθνικό Οργανισμό Διαπίστευσης, τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και άλλους φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το πρόγραμμα διαρκεί 6 εβδομάδες (διαλέξεις 1 φορά την εβδομάδα) και με την επιτυχή ολοκλήρωσή του απονέμεται Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης με 3 πιστωτικές μονάδες (ECTS).

Πληροφορίες σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, την εγγραφή, το κόστος συμμετοχής και την έναρξη των μαθημάτων, παρέχονται στην ιστοσελίδα https://biotech.cce.uoa.gr

Επικοινωνία: e-mail: [email protected] | [email protected]
Συνημμένα
post.jpg
Bio-Tech
Newbie
 
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 11 Ιαν 2021, 21:11

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης