iagros έγραψε:Τι είχες Γιάννη, τ' είχα πάντα!
Εγώ φταίω που δε γράφω σε greeklish

Όχι, εγώ φταίω που κοιτάω να δουλεύουν όλα ρολόι για να μην έρθεις εσύ μετά και ξενερώσεις με το μπάχαλο

Η δική μου γνώμη για τα αποτελέσματα ε;
Πολύ ενθαρρυντικά. Πολύ ικανοποιητική προσέλευση για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας ενός συλλόγου με Δ.Σ. "πρωτάρηδες" σε τέτοια θέματα. Η έλλειψη αποτελεσμάτων για τις υπόλοιπες παρατάξεις δείχνει, κατά την ταπεινή μου γνώμη, την αδιαφορία τους για το σήμερα και την προσκόλλησή τους στα πεπαλαιωμένα. Τα δεδομένα γύρω μας αλλάζουν άρδην, όμως αυτοί μου θυμίζουν τον πατέρα μου που ακούει "Υπολογιστής" και τρέχει να κρυφτεί, τη στιγμή που σχεδόν κάθε σπίτι έχει από έναν. Η δε συμμετοχή της ΔΑΠ στις φετινές εκλογές δείχνει απεναντίας άτομα τα οποία υπολογίζουν, σε όποιο βαθμό κι αν είναι αυτό εφικτό, το τι συμβαίνει.
Επίσης άποψή μου είναι ότι μάλλον κάποιοι το μετάνιωσαν που έδρασαν όπως έδρασαν φέτος γιατί συνειδητοποίησαν το λάθος τους, έστω και αργά. Κι αυτό είναι ελπιδοφόρο για το μέλλον του ΣΦΤΗΜΜΥ, όταν επιτέλους θα ακούγονται όλες οι φωνές με τη διαφορετικότητα με την οποία η κάθε μία χαρακτηρίζεται μέσα σε μια συνέλευση, όπως αυτή θα έπρεπε ΗΔΗ να λαμβάνει χώρα.
Άντε και του χρόνου τους διπλάσιους.
Υ.Γ.1 Το "πρωτάρηδες" πάει στα παιδιά του απερχόμενου Δ.Σ. και φυσικά όχι με κακή έννοια, αλλά με την έννοια ότι ποτέ πριν δεν είχαν φανταστεί ότι θα μπορούσαν να κατέχουν μια τέτοια θέση, κι αν κάπου μπορεί να έσφαλαν δεν το'καναν σκόπιμα αλλά έδρασαν με τα όσα δεδομένα γνώριζαν την εκάστοτε στιγμή. Ίσα ίσα, λόγω του γεγονότος αυτού τολμώ να πω πως έμειναν αδιάφθοροι και αδιάλλακτοι στις προθέσεις τους με γνώμονα πάντα το καλό του Τμήματος και, συνεπώς, των συμφοιτητών τους.
Υ.Γ.2 Μαρή κουφάλα κολλητέ, τι μου γράφεις με τις ψείρες. Ντάξει, βλέπω καλά αλλά δε θα πάρω και ηλεκτρονικό μικροσκόπιο να σε διαβάσω, να μου χαθείς να χάνεσαι χαμένο κορμί του χάους.
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.