Όχι δεν έχουμε ξεφύγει... πολύ τουλάχιστον... αποτελέσματα εκλογών σχολιάζουμε.
Απλά επειδή βαρέθηκα να αποδεικνύω τα αυτονόητα θα το κάνω για μια τελευταία δημοσίευση για αυτά εδώ.
kotaras έγραψε:Α ναι συγνώμη που το ξέχασα... Στην Αρχιτεκτονική υπάρχει τμηματικός σύλλογος? Δεν νομίζω...
Ναι υπάρχει σύλλογος. Έλεγξε τις πηγές σου καλύτερα. Εκλογές δεν έκαναν, το γιατί δε με απασχολεί αυτήν τη στιγμή.
kotaras έγραψε:Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί είναι λάθος να μπορείς να ψηφίζεις και άλλους μηχανικούς. Σε άλλο πανεπιστήμιο ζουν αυτοί? Στα ίδια κτίρια δεν στεγαζόμαστε?(τα εργαστήρια ακόμα στα ίδια κτίρια τα κάνουμε)
Ό,τι δεν καταλαβαίνεις, ψάξε το
εδώ. Αν και πάλι δεν μπορείς να καταλάβεις... λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.
kotaras έγραψε:Και θα σου πω και ένα παράδειγμα γιατί κάποιος μπορεί να διαφωνεί με τους τμηματικούς συλλόγους στην Ξάνθη. Πρακτικά αν ας πούμε οι πολιτικοί αποφασίσουν να κάνουν κατάληψη θα κλείνουν τα μισά κτίρια? Τα άλλα μισά θα μένουν ανοιχτά? Το ίδιο ισχύει για τους αρχιτέκτονες και τους παραγωγής.
Ε, φυσικά και θα το ρωτούσες αυτό. Και δεν το κατακρίνω γιατί κι εγώ την ίδια απορία είχα, μαζί με άλλες βέβαια. Φίλε μου, όταν γίνεται μια Γ.Σ. και ένας σύλλογος αποφασίζει για κατάληψη, ειδικότερα αν το θέμα αφορά για παράδειγμα τον άτυχο 16χρονο Αλέξη, πόσο αναίσθητος μπορεί να είναι ένας τμηματικός σύλλογος να μην κάνει κατάληψη για τον ίδιο λόγο; Ή έχεις την εντύπωση ότι ο τμηματικός σύλλογος των ΗΜΜΥ έγινε για να πάψουν οι καταλήψεις δια παντός; Ας είμαστε και λίγο λογικοί. Και για να πάμε και στην περίπτωση που για κάποιο θέμα ο ένας σύλλογος αποφασίζει κατάληψη και ένας άλλος όχι, στα κτίρια του καθενός θα ισχύσει ό,τι απόφαση έβγαλε ο εκάστοτε τμηματικός σύλλογος. Όπως γίνεται και σε όλους τους συλλόγους της Ελλάδας. Και μην ξεχνάς ότι δεν είναι όλα τα κτίρια για τους ΗΜΜΥ ίδια. Μάλιστα μόνος σου το είπες, επειδή οι πολιτικοί μπορεί για τους λόγους τους να θέλουν να κάνουν κατάληψη, εμείς ως ΗΜΜΥ να μη θέλουμε για τους δικούς μας λόγους, θα περνάει των πολιτικών η γνώμη; Από πού κι ως πού; Ακριβώς επειδή είμαστε όλοι μηχανικοί, έχουμε και όλοι την ίδια βαρύτητα στη γνώμη μας.
(Οκ, εδώ ξέφυγα εγώ τώρα εκτός θέματος, κι εδώ το λήγω με τη συγκεκριμένη παράγραφο)
Για περισσότερες τέτοιες απορίες που δεν είναι, το ξαναλέω, επιχειρήματα κατά των τμηματικών συλλόγων αλλά απορίες ως προς τη δράση, κάνε έναν κόπο και έλα από μια Γ.Σ. των ΗΜΜΥ και ρώτα τα, διάβασε και καμία δημοσίευση που λέει ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα.
Κι όπως ήταν αναμενόμενο, και πάλι δε σχολίασες την τελευταία παράθεση που έκανα στην προηγούμενη δημοσίευσή μου. Γι'αυτό, λοιπόν, την επόμενη φορά μην κάνεις τον κόπο να λες πράγματα μόνο και μόνο για να υποστηρίξεις μια ιδέα. Κάτσε και σκέψου πρώτα την ιδέα αυτή, μήπως και κάπου "μπάζει", πρωτού έρθεις σε μια τέτοια συζήτηση. Φιλικά πάντα το λέω αυτό, γιατί αν δεν έχει σωστή λογική βάση ο συνειρμός σου θα τον καταρρίπτω.
----------------------------------------------------------------------------------------
Edit: Επειδή το έμαθα αργά κι επειδή όταν κάνω λάθη τα αναγνωρίζω, στο ακόλουθο κείμενο που το τοποθετώ σε εμφανή θέση έχω λάθος.
JimMichael έγραψε:kotaras έγραψε:Α ναι συγνώμη που το ξέχασα... Στην Αρχιτεκτονική υπάρχει τμηματικός σύλλογος? Δεν νομίζω...
Ναι υπάρχει σύλλογος. Έλεγξε τις πηγές σου καλύτερα. Εκλογές δεν έκαναν, το γιατί δε με απασχολεί αυτήν τη στιγμή.
Έχεις δίκιο φίλε μου. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι πέρασε κι από πρωτοδικείο, αλλά δεν έμαθα ότι έγινε ένσταση και βρίσκεται η υπόθεση στο εφετείο. Οπότε ακόμα επίσημα δεν υπάρχει σύλλογος αρχιτεκτόνων και ζητώ συγνώμη για την άγνοιά μου.
---------------------------------------------------------------------------------------
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.