Αποκατάσταση Νομιμότητας στη σύνθεση της Γ.Σ. Τμήματος

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Αποκατάσταση Νομιμότητας στη σύνθεση της Γ.Σ. Τμήματος

Δημοσίευσηαπό sfthmmy » 15 Νοέμ 2010, 14:32

from: Georgios Tsormpatzoglou <[email protected]>
to: ΣΦΤΗΜΜΥ Open List <[email protected]>,
"ΣΦΤΗΜΜΥ Δ.Π.Θ." <[email protected]>,
Μέλη ΗΜΜΥ <[email protected]>,
ΔΕΠ ΗΜΜΥ <[email protected]>,
Μεταπτυχιακοί Φοιτητές <[email protected]>
date: 15 November 2010 13:35
subject: Αποκατάσταση Νομιμότητας στη σύνθεση της Γ.Σ. Τμήματος

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

σας κοινοποιώ το έγγραφο που έστειλε ο Σύλλογος Φοιτητών του Τμήματος προς τη Πρυτανεία του Δ.Π.Θ. απαιτώντας την αποκατάσταση της Νομιμότητας στη σύνθεση της Γ.Σ. του Τμήματός μας.

με τιμή,
Τσορμπατζόγλου Γιώργος.
Συνημμένα
Έγγραφα προς Πρυτανεία.zip
(210.59 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 229 φορές
sfthmmy
Jr. Member

Re: Αποκατάσταση Νομιμότητας στη σύνθεση της Γ.Σ. Τμήματος

Δημοσίευσηαπό hannibal » 15 Νοέμ 2010, 20:46

Από τον Πρύτανη και την Πρυτανεία δεν μπορείς να απαιτείς, ούτε να δίνεις εντολές του τύπου "για άμεση ενέργεια". Η πορεία μιάς τέτοιας εντολής μπορεί να είναι μόνο αντίστροφη: από τον Πρύτανη προς όλους εμάς. Εσύ μπορείς βεβαίως να "παρακαλέσεις να επιληφθεί του θέματος". Στοιχειώδης ευγένεια.

Πρόσεξε όμως διότι εκφράσεις του τύπου "Αποκατάσταση Νομιμότητας" θυμίζουν Τζιμουρτόπουλο, όπως επίσης και τους συν αυτώ του Ενεργειακού Τομέα που χρησιμοποιούν, τι αφέλεια!, τις ίδιες εκφράσεις προς τον Πρύτανη. Θα μπορούσες να είχες κάνει λίγη υπομονή. Αύριο στη Γ.Σ. του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης το θέμα θα ξεκαθαρίσει. Πρόεδρος εκεί είναι ένας εκ των Αντιπρυτάνεων, συνεπώς η θέση που θα πάρει θα είναι και η επίσημη της Πρυτανείας, ένα είδος γνωμοδότησης. Αυτή η βιαστική κίνηση δείχνει ότι χάνεις τον έλεγχο μέσα στο σύλλογο και προσπαθείς με ενέργειες εντυπωσιασμού να εμφανιστείς ως αρχηγός. Η πρόθεσή σου δεν είναι λοιπόν να προσφέρεις αλλά να προβληθείς. Λάθος δάσκαλο διάλεξες. Αυτός θα κατέβη στην επόμενη στάση, ήδη ακούω τον εισπράκτορα (που υπήρχε στα παλιά λεωφορεία) να φωνάζει: "Ψυχιατρείο, θα κατέβη κανείς;"

sfthmmy έγραψε:
from: Georgios Tsormpatzoglou <[email protected]>
to: ΣΦΤΗΜΜΥ Open List <[email protected]>,
"ΣΦΤΗΜΜΥ Δ.Π.Θ." <[email protected]>,
Μέλη ΗΜΜΥ <[email protected]>,
ΔΕΠ ΗΜΜΥ <[email protected]>,
Μεταπτυχιακοί Φοιτητές <[email protected]>
date: 15 November 2010 13:35
subject: Αποκατάσταση Νομιμότητας στη σύνθεση της Γ.Σ. Τμήματος

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

σας κοινοποιώ το έγγραφο που έστειλε ο Σύλλογος Φοιτητών του Τμήματος προς τη Πρυτανεία του Δ.Π.Θ. απαιτώντας την αποκατάσταση της Νομιμότητας στη σύνθεση της Γ.Σ. του Τμήματός μας.

με τιμή,
Τσορμπατζόγλου Γιώργος.
Άβαταρ μέλους
hannibal
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 15 Νοέμ 2010, 21:06

Stokos, εγώ την έχασα την μπάλα πάντως. Υποσχέθηκες να εξηγήσεις/εξηγηθείς σε προηγούμενο ποστ αλλά τίποτα. Άσε που όντως ο σύλλογος δεν είναι της μόδας φέτος. Καταχράστηκε το φόρουμ με τους συντονιστές, άφησε έξω την πλειοψηφία των παρατάξεων και τώρα ούτε που ακούγεται. Τι ακριβώς ζητάς για να καταλάβω (τι με κάνεις να ρωτάω);
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 15 Νοέμ 2010, 21:27

hannibal έγραψε:Από τον Πρύτανη και την Πρυτανεία δεν μπορείς να απαιτείς, ούτε να δίνεις εντολές του τύπου "για άμεση ενέργεια". Η πορεία μιάς τέτοιας εντολής μπορεί να είναι μόνο αντίστροφη: από τον Πρύτανη προς όλους εμάς. Εσύ μπορείς βεβαίως να "παρακαλέσεις να επιληφθεί του θέματος". Στοιχειώδης ευγένεια.

Λάθος. Ως Φοιτητής του Δ.Π.Θ. φυσικά και μπορώ να απαιτήσω από το Πρύτανη να πράξει το καθήκον του και να εφαρμόσει τη Νομιμότητα στη λειτουργία του Τμήματος. Πόσο δε μάλλον όταν επί ένα χρόνο θίγονται τα συμφέροντα των Φοιτητών με τον αποκλεισμό τους από τη συνδιοίκηση του Τμήματος ενώ παράλληλα η στάση του προέδρου του Τμήματος Χ.Κουκουρλή προς τα μέλη του Συλλόγου μόνο εμπαικτική μπορεί να χαρακτηριστεί. Δεν είναι σοβαρά πράγματα να ακούμε επί ένα χρόνο ότι "θα γίνει ερώτημα στη Νομική Υπηρεσία και θα δούμε τι θα κάνουμε". Εφόσον όπως γράφουμε και στο έγγραφο το θέμα είναι, πλέον, προφανώς αδύνατο να λυθεί εντός του Τμήματος, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στις Ανώτερες Αρχές του Παν/μίου.

hannibal έγραψε:Θα μπορούσες να είχες κάνει λίγη υπομονή. Αύριο στη Γ.Σ. του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης το θέμα θα ξεκαθαρίσει. Πρόεδρος εκεί είναι ένας εκ των Αντιπρυτάνεων, συνεπώς η θέση που θα πάρει θα είναι και η επίσημη της Πρυτανείας, ένα είδος γνωμοδότησης.

Το γεγονός ότι η Πρυτανεία δέχεται στο Σώμα της (Σύγκλητο) επί δύο χρόνια (επί παλαιάς και νέας διοίκησης) τους Νόμιμους εκπροσώπους του ΣΦΤΗΜΜΥ φαντάζομαι ότι δεν αποτελεί και "επίσημη θέση της Πρυτανείας ή έστω ένα είδος γνωμοδότησης". Φυσικά, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ένα άλλο Τμήμα για να δούμε τι πρέπει να κάνουμε και εμείς!

LoVaBiLL έγραψε:Stokos, εγώ την έχασα την μπάλα πάντως. Υποσχέθηκες να εξηγήσεις/εξηγηθείς σε προηγούμενο ποστ αλλά τίποτα. Άσε που όντως ο σύλλογος δεν είναι της μόδας φέτος. Καταχράστηκε το φόρουμ με τους συντονιστές, άφησε έξω την πλειοψηφία των παρατάξεων και τώρα ούτε που ακούγεται. Τι ακριβώς ζητάς για να καταλάβω (τι με κάνεις να ρωτάω);

Δείξε μου που το υποσχέθηκα και θα δώσω ότι εξηγήσεις θες. Επίσης εξήγησέ μου πως "άφησα έξω την πλειοψηφία των παρατάξεων" όταν ο Σύλλογος είναι ανοικτός προς όλους τους Φοιτητές. Εάν δε θέλουν να μπουν άλλες παρατάξεις και θέλουν να παραμείνουν στον "ενιαίο σύλλογο" εγώ τι φταίω; Προφανώς δε μπορώ να τους αναγκάσω οπότε πες μου, τι μπορώ να κάνω και δεν το έχω ήδη κάνει. Στο αν καταχράζομαι το φόρουμ ή ακόμα και για το αν "ελέγχω"(!) τους διαχειριστές του, νομίζω μπορούν να απαντήσουν οι ίδιοι.

Τσορμπατζόγλου.Γιώργος
Stokos

Δημοσίευσηαπό Seitjo90 » 15 Νοέμ 2010, 22:19

O LoVaBiLL λογικα αναφερεται σε αυτο εδω το θεμα

viewtopic.php?f=170&t=7184

(διορθωσε με αν κανω λαθος)
Some people want it to happen, some wish it would happen, and others make it happen - Michael Jordan
Άβαταρ μέλους
Seitjo90
Γενικός Συντονιστής

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό brera » 15 Νοέμ 2010, 23:47

LoVaBiLL έγραψε: Καταχράστηκε το φόρουμ με τους συντονιστές,..

Αγαπητέ LoVaBill,

αναφέρεις ανακρίβειες και κατηγορείς κάποιους ανθρώπους χωρίς αξιόλογα επιχειρήματα. Κανείς δεν καταχράστηκε το φόρουμ και
ποτέ οι συντονιστές δεν πρόκειται να επιτρέψουν κάτι τέτοιο. Η ανέχεια της διαχειριστικής ομάδας δεν πρέπει να μεταφράζεται ως αδυναμία. Στο φόρουμ δεν υπάρχουν συμπάθειες ή αντιπάθειες αλλά ο μόνος σκοπός είναι η ομαλή του λειτουργία. Για αυτή σου την ενέργεια προειδοποιείσαι και παρακαλείσαι να μην επαναλάβεις στο μέλλον τέτοιου είδους προσβλητικά σχόλια.

Υ.Γ Τόσο οι συντονιστές όσο και οι διαχειριστές αποτελούν ταυτόχρονα και μέλη της κοινότητας και δικαιούνται να εκφέρουν την προσωπική τους γνώμη. Αυτή η γνώμη, όμως, δεν πρέπει να συγχέεται σε καμμία περίπτωση με τη γνώμη της συντονιστικής ομάδας η οποία συμπεριλαμβάνει τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλους τους χρήστες.
Alfa Romeo is love and passion...
Senza cuore saremmo solo macchine!!
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό hannibal » 15 Νοέμ 2010, 23:51

Στις χθεσινές αυτοδιοικητικές εκλογές το ποσοστό της αποχής φαίνεται ότι ήταν πολύ μεγάλο. Έτσι λένε οι τηλεοράσεις. Το καυτηρίασε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Φαίνεται λοιπόν πως ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική και τα κόμματα. Αυτό βρίσκεται σε συμφωνία με τις απόψεις των Ιδρυτικών μελών του Τμηματικού Συλλόγου, που αν έχω καταλάβει σωστά, επεδίωξαν με κάθε τρόπο (π.χ. αρχικό καταστατικό) τον αποκλεισμό των παρατάξεων άρα και των κομμάτων με την υιοθέτηση ή και επιβολή ενιαίου ψηφοδελτίου. Έρχομαι λοιπόν να σκεφτώ ότι τελικά αυτό δεν είναι το υγιές, αφού η απομάκρυνση των φοιτητών από τα πολιτικά τους οδηγεί στον καναπέ της αδιαφορίας. Το άλλο άκρο είναι ίσως το ίδιο άρρωστο, αυτό της υπερβολικής επιρροής των κομματικών παρατάξεων όταν απλώς εξυπηρετούν κομματικές σκοπιμότητες και όχι τα υγιή συμφέροντα των φοιτητών. Το σωστό προφανώς είναι και πάλι στη μέση. Από την εμπειρία μου που βασίζεται στη συμμετοχή μου σε αρκετές Συνεδριάσεις ΓΣ του Τμήματος, φαίνεται ότι ο τρόπος λειτουργίας των παρατάξεων είναι τουλάχιστον λογικός και περιορισμένος στα ενδιαφέροντα των φοιτητών, άρα υγιής. Τουλάχιστον στο δικό μας Τμήμα.

Είναι κατ' αρχήν θετικό να υπάρχει Σύλλογος Τμήματος. Ίσως είναι απαραίτητος και ένας ενιαίος σύλογος της Π.Σ. για τα μεγάλα κοινά θέματα της εκπαίδευσης. Το πρόβλημα είναι ότι ο Σύλλογος του Τμήματος ιδρύθηκε καθ' υπόδειξιν Τζιμουρτόπουλου, όχι απο κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά για να δημιουργήσει βαβούρα τον καιρό που η εκλογή Προέδρου Τμήματος γίνονταν από εκλέκτορες των παρατάξεων και όχι με καθολοκή συμμετοχή. Το δυστύχημα είναι ότι ο Σύλλογος αυτός, πλην των υγιών μελών του, στελεχώθηκε αρχικά και κυρίως ηγήθηκε από κάτι "διαβαστερά" σαν τον αγαπητό και συμπαθέστατο κατά τα άλλα Stokos, όχι επειδή ήταν κατά της υπερβολικής επιρροής των κομματικών παρατάξεων αλλά, φοβάμαι, επειδή δεν μπόρεσε να χωρέσει (ιδεολογικά εννοώ) σε κάποια παράταξη. Πριν λίγα χρόνια, όταν ήμουν στην ηλικία του Stokos, ίσως και εγώ να είχα αντιδράσει έτσι οπότε δεν θέλω να αδικήσω ούτε αυτόν ούτε τους αρχικούς ιδρυτές. Ίσως έχουν μεγάλο δίκιο επειδή η λειτουργία του ενιαίου συλλόγου με τη σημερινή της μορφή δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Και μιά διευκρίνηση, αφού η παραίνεση του Stokos προς τον Πρύτανη αναφέρεται στον έλεγχο της νομιμότητας της σύνθεσης της Γ.Σ.
1. Οι φοιτητές που εκπροσωπούνται στους Τομείς ΔΕΝ ψηφίζουν, σύμφωνα με το Νόμο, για το ποιά μέλη ΔΕΠ θα εκπροσωπηθούν στη ΓΣ, οπότε ας μην πιάνει μερικούς ο πόνος σχετικά με το τι γίνεται με την εκπροσώπιση συγκεκριμένου Τομέα.
2. Τα όργανα διοίκησης του Τμήματος είναι: (α) Ο Πρόεδρος του Τμήματος, (β) Το Δ.Σ. του Τμήματος και (γ). Η Γ.Σ. του Τμήματος.
3. Ο Πρόεδρος είναι υπόλογος για τη νομιμότητα, για την οποία βεβαίως ελέγχεται άνωθεν. Συνεπώς, ως υπόλογος οφείλει να ελέγχει και τη νομιμότητα των ενεργειών π.χ. των Τομέων κλπ. Μπορεί βεβαίως οποιοδήποτε μέλος να ζητήσει τον άνωθεν έλεγχο του Προέδρου π.χ. από τον Πρύτανη, όχι όμως με τον επιτακτικό τρόπο των "άμεσων ενεργειών". Σε άλλη ευκαιρία θα πούμε περισσότερα.
Άβαταρ μέλους
hannibal
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 16 Νοέμ 2010, 01:06

Χαίρομαι που δεν απαντάς στα όσα έγραψα παραπάνω αλλά ξεκινάς να αερολογείς με στόχο να δημιουργηθούν εντυπώσεις και να βγούμε εκτός θέματος. Δε θα το συνεχίσω όμως. Εξάλλου για τα παραπάνω έχω ήδη γράψει δεκάδες φορές. Όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει παλαιότερες δημοσιεύσεις μου.

Παρόλα αυτά (και για να δείτε τις εντυπώσεις που πάνε να δημιουργηθούν) να επισημάνω ότι η ίδρυση του Συλλόγου (με υπόδειξη του Ζιμουρτόπουλου πάντα, έτσι; ;) ) έγινε πριν το Πάσχα του 2009, καμία σχέση με τις προεδρικές εκλογές που γινόταν το καλοκαίρι του ιδίου έτους. Επίσης ουδεμία αλλαγή έφερε η ίδρυση του Συλλόγου στην εκλογική διαδικασία ή/και αποτέλεσμα αφού το νέο σύστημα της καθολικής συμμετοχής φοιτητών αντί εκλεκτόρων του φοιτητικού συλλόγου ήταν ήδη τετελεσμένο γεγονός. Επομένως ποιος ο λόγος να συνδυάζονται αυτά τα άσχετα γεγονότα μαζί; (εκτός αν είναι dB και dBm).
Stokos

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 16 Νοέμ 2010, 02:38

Χαίρομαι! Επιτέλους λίγη συζήτηση. Ρε brera πιο ομαλά. Καρφώνεις την απολυταρχική συμπεριφορά που υπονόησα. Τέτοιες λάθος κινήσεις κάνετε και χάνετε τον όμορφο σύλλογο μας. Άντε, δε θα πω διαχειριστές, θα πω έντονη λογοκρισία από τους κανονισμούς του φόρουμ. Ψάξε για τα λουκέτα.

Το θέμα είναι ότι ο σύλλογος έγινε πολύ στενός και κατέληξε σαν κλίκα. Τραγουδάτε όσο θέλετε αλλά τα νούμερα καθορίζουν τα δεδομένα. Λυπάμαι, γι'αυτό και ασχολούμαι, γιατί στην αρχή φαινόταν promising. Πρέπει να ξαναδιαβάσετε για την δημοκρατία. Αν ο κόσμος θέλει bad romance, δε γίνεται να του το κόψεις. Που εγώ με τα δικά σας πιστεύω είμαι! Δεν ακούω Lady Gaga.

Για να επιστρέψω πιο άμεσα στο θέμα(μη φάω και ban και ίδρωσα 3 χρόνια να γράφω), όταν αποκατασταθεί η Νομιμότητα ενημερώστε μας.
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό hannibal » 16 Νοέμ 2010, 11:16

LoVaBiLL έγραψε:............ όταν αποκατασταθεί η Νομιμότητα ενημερώστε μας.

Η νομιότητα δεν διορθώνεται (μπαλώνεται) με Στόκο, ούτε η δημοκρατία με Γύψο.
Ας δοκιμάσουμε σιλικόνη. Έχει ήδη πετύχει στην αυξητική στήθους.
Άβαταρ μέλους
hannibal
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 16 Νοέμ 2010, 15:07

LoVaBiLL έγραψε:Καρφώνεις την απολυταρχική συμπεριφορά που υπονόησα.

Έχεις προειδοποιηθεί και συνεχίζεις τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
LoVaBiLL έγραψε:Τέτοιες λάθος κινήσεις κάνετε και χάνετε τον όμορφο σύλλογο μας.

Συγχέεις διαφορετικά πράγματα. Άσχετα με το πώς χαρακτηρίζεις την κίνηση αυτήν, δεν αφορά το σύλλογο, αλλά την κοινότητα του deece.
LoVaBiLL έγραψε:Άντε, δε θα πω διαχειριστές, θα πω έντονη λογοκρισία από τους κανονισμούς του φόρουμ. Ψάξε για τα λουκέτα.

Αρχικά, να πω το χιλιοειπωμένο, ότι δηλαδή έχουμε όλοι ως μέλη αποδεχτεί τους κανονισμούς του φόρουμ, και τους moderators και admins ως υπεύθυνους για την τήρησή των. Παράλληλα, είναι κατανοητό πως τα "λουκέτα" δυσανασχετούν ορισμένους, αλλά από τη στιγμή που το deece δεν επιθυμεί να έχει ύφος "μεσημεριανάδικου", αλλά το ύφος των ώριμων συζητήσεων μεταξύ ωρίμων μελών, τέτοιες κινήσεις κρίθηκαν επιβεβλημένες για τη διατήρηση αυτής της στάσης. Επιχειρήματα εμπεριστατωμένα για αυτές τις ενέργειες υπήρξαν και φανερώθηκαν, επομένως δεν μπορούμε να ομιλούμε για "απολυταρχικές συμπεριφορές".

Δε διευκολύνεις τη θέση σου εξαπολύοντας βαρύγδουπες κατηγορίες σε άτομα, που εθελοντικά καταναλώνουν προσωπικό χρόνο για τη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου συζητήσεων και λειτουργιών της κοινότητας αυτής, με την αντισυναδελφική σου συμπεριφορά.

Για τον εαυτό μου μπορώ να πω πως οι δικές μου "συντονιστικές" κινήσεις προέρχονται και με βάση την προσωπική μου εμπειρία την οποία δεν κοιτώ να φανερώνω δημοσίως. Αν κάποιος το επιθυμεί, θα μπορούσα μόνο εκτός δικτύου να το συζητήσω αυτό,στα πλαίσια του δικού μου συναδελφικού πνεύματος, καθώς δεν τιμά ορισμένους συναδέλφους μου.

LoVaBiLL έγραψε:Το θέμα είναι ότι ο σύλλογος έγινε πολύ στενός και κατέληξε σαν κλίκα. Τραγουδάτε όσο θέλετε αλλά τα νούμερα καθορίζουν τα δεδομένα. Λυπάμαι, γι'αυτό και ασχολούμαι, γιατί στην αρχή φαινόταν promising. Πρέπει να ξαναδιαβάσετε για την δημοκρατία. Αν ο κόσμος θέλει bad romance, δε γίνεται να του το κόψεις. Που εγώ με τα δικά σας πιστεύω είμαι! Δεν ακούω Lady Gaga.

Για να επιστρέψω πιο άμεσα στο θέμα(μη φάω και ban και ίδρωσα 3 χρόνια να γράφω), όταν αποκατασταθεί η Νομιμότητα ενημερώστε μας.

Στο θέμα του συλλόγου τώρα, το ποιηματάκι καλά κρατεί. Ο σύλλογος του Ζιμουρτόπουλου, κλίκα, έξω οι παρατάξεις, ο παχύρευστος στόκος κ.ο.κ. Έχουν δοθεί άπειρες φορές απαντήσεις για αυτά, σε σημείο που πλέον καταντάει κουραστικό. Τα νούμερα έχουν αλλάξει εδώ και καιρό, δε μιλάμε για 20 παιδιά αλλά για 250 (και αυξάνονται). Προσωπικά δε χρειάζομαι να ξαναδιαβάσω τη δημοκρατία, καθώς το θεωρώ αστείο να το ακούω από όποιον προτιμά το "bad romance" ασχέτως αν καταπατά ελευθερίες των υπολοίπων. Επίσης, το τι θέλει ο κόσμος φαίνεται στις εκλογικές διαδικασίες (εκλογές Δ.Σ. και εκπροσώπων, ψηφίσματα Γ.Σ. κλπ κλπ), με τα οποία θα συμμορφωθώ ασχέτως με τις πεποιθήσεις μου, όταν αυτό αφορά την πλειοψηφία και δεν αντιτίθεται στις αρχές λειτουργίας τέτοιων θεσμοθετημένων οργάνων που τυγχάνει να είμαι μέλος.

Τέλος, δεν επικροτώ τις αντιλήψεις τύπου "bad romance" ή όπως το έθεσα και πιο πριν "μεσημεριανάδικων", καθώς δεν θεωρώ ότι προάγουν το επίπεδο συζητήσεων, δε διαμορφώνουν υγιή προσωπική γνώμη, εντείνουν την αδιαφορία, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνουν όργανα, αρχές και υγιείς συνεργασίες μεταξύ συναδέλφων ή και συνανθρώπων γενικότερα. Πείτε με συντηρητικό, αλλά αυτή είναι η άποψή μου και τα επιχειρήματά μου για αυτήν.
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό brera » 16 Νοέμ 2010, 16:25

LoVaBiLL έγραψε:Χαίρομαι! Επιτέλους λίγη συζήτηση. Ρε brera πιο ομαλά. Καρφώνεις την απολυταρχική συμπεριφορά που υπονόησα. Τέτοιες λάθος κινήσεις κάνετε και χάνετε τον όμορφο σύλλογο μας. Άντε, δε θα πω διαχειριστές, θα πω έντονη λογοκρισία από τους κανονισμούς του φόρουμ. Ψάξε για τα λουκέτα.

Κοίτα LoVaBill ούτε κάτι προσωπικό έχω μαζί σου ούτε με κανέναν εδώ μέσα. Όλοι συμφοιτητές είμαστε και αυτή η κοινότητα υπάρχει μόνο και μόνο για να ανταλάσουμε πληροφορίες και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Ο οποιοσδήποτε μου έλεγε ότι εγώ μεροληπτώ και κάνω τα στραβά μάτια για να κερδίσει κάποιος, χωρίς να με γνωρίζει, την ίδια απάντηση θα έπαιρνε. Και όταν αναφέρεσαι σε οποιοδήποτε μέλος της διαχειριστικής ομάδας, στους κανόνες λειτουργίας κλπ, αναφέρεσαι και σε μένα. Το ύφος της απάντησης ήταν όσο δημοκρατικό έπρεπε μιας και η φράση "Καταχράστηκε το φορουμ με τους συντονιστές.." με προσέβαλε και ας μην αναφέρεσαι σε μένα προσωπικά γιατί κανένας συντονιστής/διαχειριστής δεν επέτρεψε ποτέ την κατάχρηση του forum από τον οποιοδήποτε.
Όσο για το θέμα με τα λουκέτα, τόσα χρόνια χρήστης δεν είδα κάπου οι συντονιστές να καταχραστούν την εξουσία τους και να κλειδώσουν ένα θέμα που δεν τους "συμφέρει". Απλά όταν κάνουμε ένα θέμα "μεσημεριανάδικο", όπως λέει και o JimMichael πιο πανω, δεν έχει νόημα να συνεχίζεται γιατί μόνο προσβολές ακούγονται. Αν διαφωνείς με κάποιο κλείδωμα στέλνεις pm στους συντονιστές και σου εξηγούμε τους λόγους που έγινε.
Αυτά από μένα και χωρίς καμμιά υπόνοια αντιπαλότητας.

Παρακαλώ να σταματήσει αυτή η κουβέντα και να παραμείνουμε ontopic.
Alfa Romeo is love and passion...
Senza cuore saremmo solo macchine!!
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό sfthmmy » 17 Δεκ 2010, 10:34

Σας κοινοποιούμε την απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας του Παν/μίου.

gnwmodotisi.pdf
(275.84 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 512 φορές

Screenshot-2.png
sfthmmy
Jr. Member

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης