brera έγραψε:Προσωπικά, μιλώντας καθαρά ως απλό μέλος ( και οχι εκπροσωπώντας τη διαχειριστική ομάδα ), δε θα μου άρεσε να μπαίνω στο forum της σχολής και να βλέπω κάποιον να βρίζει τον συνάδελφο του ( κρυμένος πίσω απο την ανωνυμία), να γράφει με bold και γραμματοσειρά 50 κλπ.
Επίσης αν κάποιος βρίσει, τρολάρει κάποιον καθηγητή τι θα γίνει;
1.γενικα δεν νομιζω να βριζομαστε χωρις λογο αλλα ακομα και αν το κανουμε,βαλε τπτ κανονες οτι και καλα αν το κανει αυτο καποιος Χ φορες τρωει ban.
2.Να γραφει με bold δεν με ενοχλει εμενα απλα να τα γραψει ολα κεφαλαια το βρισκω εκνευριστικο...
3.για ο,τι αφορα καθηγητες κανονικα θα επρεπε να γινοταν και αντε για το βρισιμο αλλα για πχ να πω σε καποιον στο forum ΜΗΝ πας στο μαθημα ΧΧΧ ρε φιλε ειναι μλκς ο καθηγητης κτλπ δεν ειναι δα και τρομερο παραπτωμα..
(4.) γιατι δλδ αθηνα(κυριως) και θεσσαλονικη(δεν το εχω δει αλλα ετσι εχω ακουσει) που οχι απλα κατακρινουν καθηγητες αλλα λενε αυτος ειναι_____ γιατι δεν το απαγορευουν
5.πληρη ελευθερια πιστευω θα εκανε καλο
Στην απάντηση "τιποτα", δεν είναι έτσι. Προφανώς αυτός που θα το γράψει δε θα πάθει τίποτα γιατί ειναι ανώνυμος. Αν αύριο όμως ο καθηγητής πιάσει (όχι απαραίτητα εμένα), αλλά τον διαχειριστή πχ που είναι γνωστός με ονοματεπώνυμο και του πει "τι λένε ρε στο forum σου; γιατί τους αφήνεις;" τι θα γίνει;
απαντηση μου το 4.
Επίσης γιατί να αφήσω τον Πασπίτη, τον Δαπίτη, τον ΚΚΕ, τον Συριζα κλπ να μπεί και να κάνει την προπαγάνδα του στο forum και να αλληλοσπαράζεται με κάποιον άλλον;
1) Για να "έχει πλάκα" το forum;; Υπάρχει και η "Εspresso" και η Τατιάνα το μεσημέρι για αυτό το σκοπό.
2) Για να κερδίσω καμμιά σημείωση;; Από τέτοιους ανθρώπους να μου λείπει ακόμα και η καλημέρα. Όχι να τους χρωστάω και χάρη. Το θεωρώ εξεφτελιστικό να βοηθηθώ απο αυτούς. Προτιμώ να πάω στα μαθήματα και να κάνω δικές μου σημειώσεις.
για τις κομματικες συζυτησεις δεν το θεωρω κακο,ειτε εισαι κομματοσκυλο ειτε οχι ΟΛΟΙ μας εχουμε αποψη και δεν θεωρω κακο να την ανταλλασουμε...
1.δεν εννοει πλακα αλλα γενικα να ειναι πιο ελκιστικο στο ευρυ κοινο(δλδ να αναφερεται σε ευρεια θεματαων)
2.Δεν συμφνωνω καθολου.Δεν χρωσταω σε κανεναν και δεν προκειται να τον ψηφισω απλα και μονο επειδη μου εδωσε σημειωσεις.Δεν παει ετσι σε βοηθαω με βοηθας αλλα μεχρι ενα σημειο.Και εγω προτιμω να παω και να κανω δικες μου σημειωσεις αλλα δεν με ενοχλει ποτε μια επιπροσθετη βοηθεια.Τι να πω???Απο την στιγμη μαλιστα που ειναι δυσκολο να τα βρεις μονος σου(πχ αθηνα-θεσσαλονικη πας πληρωνεις ενα φωτοτυπαδικο και ''αγοραζεις παλια θεματα(ή και σημειωσεις)" ή εχει αρκετα πραγματα η βιβλιοθηκη σε αντιθεση με εμας)...
(παντως παραξενα ειναι εδω στην ξανθη τα πραγματα(καλα οκ γνωστο μετα απο 3-4ο εξαμηνο δεν υπαρχουν πλεον cd με σημειωσεις) καθως και οτι δεν ανεβαζουν τις σημειωσεις στο site της η καθε παραταξη....)
Επίσης όταν το forum έχει κατά μέσο όρο 200-300 μοναδικές επισκέψεις την ημέρα και μέσα γράφουν 3-4 σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θέλουν απλά να τραβήξουν πράγματα και όχι να βοηθήσουν.
πολλα δεν λες????
ναι αυτο οτι δεν γραφουν και πολλα ατομα ισχυει δυστυχως...
Τέλος δε βλέπω το λόγο να μπουν διαφημίσεις όπως αναφέρθηκε. Δεν είμαστε καμμιά κερδοσκοπική οργάνωση ούτε επιζητούμε κέρδος απο το forum.
εδω εισα πολυ respect για την αποψη σου αλλα,δεν χρειαζονται καποια χρηματα για τη συντηρηση του site(αγορα domain name,server κτλπ???? )
Θα το κοιτάξουμε στην ομάδα διαχείρισης. Εγώ είμαι υπερ να ανοίξουν τέτοιου είδους θέματα. Αν το κοινό είναι ώριμο γίνονται εποικοδομητικές συζητήσεις. Αλλά αν γίνει κουραστικό και για σας και για μας δε θα έχει νόημα πιστεύω.
ακομα και αν οι συζυτησεις δεν ειναι ώριμες δεν νομιζω να πειραξει κανεναν,απλα δεν θα συμμετεχεις αν δεν σου αρεσει

LoVaBiLL έγραψε:Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί στο παρελθόν και έλαβε τέλος. Όσοι θέλουν πολιτικές συζητήσεις μέσα στο πλαίσιο των ΗΜΜΥ Ξάνθης, να το κάνουν πολύ ευχαρίστως και ελεύθερα στο sfthmmy.gr την σελίδα του συλλόγου, που πήρα την πρωτοβουλία να την στήσω μόνο και μόνο για να ξεμπλοκάρω το deece από αυτό το θέμα. Καλύτερα ένα καθαρό φόρουμ με ακαδημαικό προφίλ και ένα τρελιάρικο φοιτητικό, χώρια. Άρα:
Σημειώσεις, μαθήματα, έρευνα>>DEECE
Trolling,ΔΑΠίστευτα>>SFTHMMY
1. εγω δεν το ηξερα το SFTHMMY και δεν νομιζω να το ξερει ψυχη στην σχολη
2.γιατι να κανεις και 2ο forum το οποιο λιγο που το ειδα ειναι εντελως αδειο(χειροτερα απο deece τοσο απο μεριας κινητικοτητας οσο και θεματων)
3.δεν συμφωνω ολα στο deece θα επρεπε να ηταν και να ειναι και ελευθερα
Οπως και να εχει οτι γουσταρουν οι διαχειριστες....