Βασίλης έγραψε:Στην άσκηση 1 εννοείται οτι πρεπει να αλλαξουμε το return -1; σε return fact; ωστε να επιστρεφει τo παραγοντικο ετσι;(σας ρωταω γιατι μας ειχατε πει να μην αλλαζουμε τον κωδικα )
Βασίλης έγραψε:Στην ασκηση 6 μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε static μεταβλητες?
Βασίλης έγραψε:Επίσης θελετε να καταμετρούμε μονο τους συνδιασμους που χρησιμοποιουνται ολα τα κερματα ή ακομα και τις περιπτωσεις που δεν χρησιμοποιουμε καποιο/α κερμα/ατα;
Βασίλης έγραψε:public class FindCoinSums {
// μπορουμε να δηλωσουμε εδω την static?
public static long findCoinSums(int euros) {
tasos123456 έγραψε:Γεια σας μηπως ξέρετε γιατι μου βγάζει αυτό το προβλημα? https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=581D15B2
tasos123456 έγραψε:Τα βήματα κανονικα που υπάρχουν και στα pdf αλλα δεν μπορώ να το ελένξω στο .jar ουτε debug ουτε τιποτα.Δεν μπορει να κανει ουτε debug ουτε να το ελενξω απο το project-testing.jar ουτε τιποτα
Βασίλης έγραψε:Μπορειτε μηπως να με βοηθησετε στην ασκηση 6.Δοκιμασα να την υλοποιησω με static μεταβλητες(προσεχοντας οτι μου ειπατε (δλδ μηδενισα τις τιμες στο τελος για να μην υπαρξει θεμα με το επομενο τεστ και τις δηλωσα στο σημειο που σας εδειξα σε προηγουμενο σχολιο)).Ωστοσο μου βγαζει ερρορς.Το τρεχω σε ενα αλλο project (με main)για να δω τι τρεχει και μου εμφανιζει αυτο :
Exception in thread "main" java.lang.StackOverflowError
at dokimitis6.vale.findCoinSums(vale.java:40)
........(και συνεχιζει το να εμφανιζει το ιδιο πολλες φορες)
Μηπως δεν γινεται να χρησιμοποιησουμε static και πρεπει να ανατρέξω σε καποια αλλη μεθοδο;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες