thompros1 έγραψε:Εχω γραψει κωδικα που νικα επιτυχημενα (proof=1) για n=50 και ολες τις παραμετρους για το seed (1026,1048,1092), αλλα οταν παω να τρεξω τον ιδιο κωδικα για n=1500 και τα αντιστοιχα seeds εκει που τρεχει το προγραμμα βγαζει "game time:16010,Monitor info:Game in round 570'' συνεχιζει να τρεχει και βγαζει σκορ πως εχω νικησει αλλα μετα χανεται και το σκορ και δν μ εμφανιζει καν το proof of participation.
angepapa18 έγραψε:Μπορειτε να μου πειτε πως ακριβως χρησιμοποιουνται οι παρακατω συναρτησεις
// Which player made each move?
public Vector<EnumPlayer> getMoveByPlayer();
// Which location/node was chosen at each move?
public Vector<Integer> getMoveLocation();
για να μαθουμε την τελευταια κινηση του αντιπαλου ?
Xristos97 έγραψε:Γιατι για καθε seed η " εσωτερικη " προσεγγιση ειναι λαθος αλλα αν υπαρχει error και το success ειναι 1 μετραει για σωστο ; θα ελεγχεται ο κωδικας αν για καθε seed υπαρχει διαφορετικη προσεγγιση ;
Μπορούμε για την εργασία να χρησιμοποιήσουμε βιβλιοθήκες της Java?
Το να επιτρέπουμε στον αντίπαλο να δημιουργεί τριάδες στο noquadraples mode πως ακριβώς ελέγχεται; Δηλαδή αν τυχόν ο αλγόριθμος μου τον μπλοκάρει από δύο πλευρές σε δυάδα του σημαίνει πως είναι λάθος; Ή απλώς απαγορεύεται το σκόπιμο συνεχές μπλοκάρισμα δυάδων; Γενικά αν ο αλγόριθμός μου λειτουργεί εκτός του κανόνα (να επιτρέπει τριάδες) θα πάρω κάποιο προειδοποιητικό μήνυμα;
Για τους παιχτες των μεγαλυτερων ετων πως αλλαζουμε το ρολο απο A σε B ; Δοκιμασα να αλλαξω στο fclient αλλα και παλι ημουνα ο PLAYER_B.
μπορειτε να γραψετε λιγο αναλυτικα πως γινεται η υποβολη? οταν συνδεθουμε στο https://euclid.ee.duth.gr:5000/ και στη συνεχεια στη σελιδα του facility game δεν υπαρχει καποια φορμα για να καταχωρησουμε τους κωδικες μας
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης