ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ...
Ακούστε μόνο το παιδάκι 12 χρονών που κλαίει, επειδη το σπαν στο ξύλο...
Εσείς ακόμα πιστεύετε οτι η αστυνομία είναι εδώ για να μας προστατεύει;;;;

Vagoulas έγραψε:raskolnikov έγραψε:Δεν είναι τυχαίο που οι ''κουκουλοφόροι'' χτυπάνε τράπεζες, σουπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα. Χτυπάνε αυτό που αυτά τα μέρη συμβολίζουν. Χτυπάνε τις πηγές του σύγχρονου φασισμού που κρύβεται πίσω από το προσωπείο του καπιταλισμού.
Ξέχασες όμως τα αμάξια που πυρπολήσαν, κάποιες κατοικίες και τέλος για μικρά μαγαζάκια, που δεν έχουν καμία σχέση με αδυσώπητο καπιταλισμό και θα έλεγα μάλιστα το αντίθετο, και εντέλει οι αγώνες δεν γίνονται με σπασίματα και καταστροφές ιδιωτικής περιουσίας.
raskolnikov έγραψε:Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο για όλους μας να παραβρεθούμε το απόγευμα στη συνέλευση και να πούμε και τις απόψεις μας ανοιχτά.
mpougatsas έγραψε:http://rapidshare.com/files/171342566/police_br.mp3
ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ...
Ακούστε μόνο το παιδάκι 12 χρονών που κλαίει, επειδη το σπαν στο ξύλο...
Εσείς ακόμα πιστεύετε οτι η αστυνομία είναι εδώ για να μας προστατεύει;;;;
LoVaBiLL έγραψε:Εμείς είμαστε όλοι οι υπαίτιοι. Εγώ και εσύ. Αφήστε τους άλλους και ας λυπηθούμε τον εαυτό μας καλύτερα. Αν ο καθένας κάνει καλά την δουλειά του τότε: θα κάνουμε και ψυχολογικά τεστ, θα γουστάρουμε αξιοκρατία, θα μαζέψουμε τους κουκουλοφόρους και θα τους δώσουμε αγάπη και εργασία.
Εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος. Έτσι απαντώ στον μικρό Αλέξη.
LoVaBiLL έγραψε:-Γουστάρω να κοιμάμαι
-Γουστάρω να καπνίζω μετα το 3120
-Γουστάρω να τα πίνω
Εμείς είμαστε όλοι οι υπαίτιοι. Εγώ και εσύ. Αφήστε τους άλλους και ας λυπηθούμε τον εαυτό μας καλύτερα. Αν ο καθένας κάνει καλά την δουλειά του τότε: θα κάνουμε και ψυχολογικά τεστ, θα γουστάρουμε αξιοκρατία, θα μαζέψουμε τους κουκουλοφόρους και θα τους δώσουμε αγάπη και εργασία.
LoVaBiLL έγραψε:Είμαστε η χώρα της τεμπελιάς. Αυτά είναι τα αποτελέσματα. Οι αφορμές.
Μπορείτε να κάνετε σήμερα την δουλειά σας σωστά; Έτσι θα τιμήσετε τον αγώνα του μικρού.
Ούτε οι μπάτσοι, ουτέ κανείς. Όλοι μας και ο καθένας φταίει. Πάρτε το χαμπάρι.
Οι φωτιές είναι το ξέσπασμα. Οι κουκουλοφόροι είναι τα αποτελέσματα της τεμπελιάς μας.
Δείτε στο FaceBook (κάνοντας μια μικρή κοινωνική ανάλυση) με τι ασχολείται ο νεοέλληνας:
-Γουστάρω να κοιμάμαι
-Γουστάρω να καπνίζω μετα το 3120
-Γουστάρω να τα πίνω
Εμείς είμαστε όλοι οι υπαίτιοι. Εγώ και εσύ. Αφήστε τους άλλους και ας λυπηθούμε τον εαυτό μας καλύτερα. Αν ο καθένας κάνει καλά την δουλειά του τότε: θα κάνουμε και ψυχολογικά τεστ, θα γουστάρουμε αξιοκρατία, θα μαζέψουμε τους κουκουλοφόρους και θα τους δώσουμε αγάπη και εργασία.
Π.Σ.: Αν πάλι κάποιος νιώθει πως κάνει καλά την δουλειά του, τότε ας μην με διαβάσει. Αυτό πάει στους υπόλοιπους. Και για την ακρίβεια δεν είναι εδώ οι περισσότεροι που πρέπει να το αναλογιστούν. Είναι πέρα από το DEECE...
luvu έγραψε:Δεν θα μπω στη διαδικασία του ξεκατινιάσματος που τόσο θέλεις απλώς πιστέυω πως τα χεις κάνει όλα ένα μέσα στο κεφάλι σου και δεν μπορεις ούτε ο ίδιος να καταλάβεις που αρχίζει και που τελειώνει η σκέψη σου. Λυπάμαι αλλά το θέμα είναι πιο σοβαρό από σενα κι από μένα. Κι αν πλήγωσα λιγάκι τον εγωισμό σου δε βαριέσε... "πάρτο όπως θες/ πάρτο όπως σε βολεύει/ αφού ότι σε βολεύει λες...." κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης