Γενική συνέλευση - Τετάρτη 14-01-09

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Γενική συνέλευση - Τετάρτη 14-01-09

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 15 Ιαν 2009, 20:42

καλά με αυτό το πλευρό να κοιμάστε ότι θα κάνει ΠΑΣΠ κ ΔΑΠ κοινό πλαίσιο...αυτό είναι τελείως απίθανο..γινεται να κατέβει ανεξάρτητο πλαίσιο?τι λέει το καταστατικό γιαυτό ξέρει κανεις?
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό brera » 15 Ιαν 2009, 22:52

Δείτε και αυτό που λέει πολλές αλήθειες.Είναι μεγαλούτσικο αλλά είναι ενδιαφέρον.http://www.itia.ntua.gr/~anthony/katal/katal.html
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό Kevin » 15 Ιαν 2009, 22:56

Στις τελευταίες δημοσιεύσεις υπήρξαν κάποια κρούσματα απρεπών εκφράσεων για τα οποία έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες.

Παρακαλείστε να συνεχίσετε την κουβέντα σεβόμενοι τα υπόλοιπα μέλη μιλώντας κόσμια.

Ευχαριστώ.
Kevin

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 15 Ιαν 2009, 23:05

Να επισημάνω επίσης πως η συζήτηση ξεφεύγει από τα όρια του θέματος. Είναι άλλο το τι έγινε στη συνέλευση, ποιες αποφάσεις πάρθηκαν και άλλο το τι θα γίνει στην επόμενη. Μην αναλωθούμε άλλο στο δεύτερο σκέλος αυτό. Αν είναι ανοίξτε καινούριο θέμα, διαφορετικά θα μετακινηθούν αυτά. Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό spirosk » 16 Ιαν 2009, 12:35

Γνωρίζει κανείς το αποτέλεσμα της συνέλευσης?
Συνεχίζει ή όχι η κατάληψη?
spirosk
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 16 Ιαν 2009, 12:40

Αγαπητέ spirosk, με βάση τη δημοσίευσή σου αμφιβάλλω αν έκανες καθόλου τον κόπο να διαβάσεις πρώτα το θέμα πρωτού ποστάρεις κάτι... Έχει ήδη απαντηθεί 2 και τρεις φορές αυτό που ρώτησες.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό spirosk » 16 Ιαν 2009, 12:46

δεν το είχα διαβάσει από την αρχή μόνο την τελευταία σελίδα. σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.
spirosk
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 16 Ιαν 2009, 21:26

η συνελευση τελειωσε... και η σχολη ειναι υπο καταληψη.. υπαρχει νεα γενικη συνελευση την τριτη οπου θα δουμε αν θα ανανεωθει η καταληψη ή οχι. εχουν ακουστει πολλα για τις εξεταστικες και τα μαθηματα, απλα να ενημερωσω οτι απο τη μια εχουμε δωσει εξεταστικη και με 9 εβδομαδες μαθηματων (αντι για 13) και απο την αλλη οτι φετος τα πραγματα ισως λειτουργησουν διαφορετικα γιατι υπαρχει ο καινουριος νομος και με αυστηρη εφαρμογη του (που μορει να απαιτηθει απο το υπουργειο προς παραδειγματισμο..) θα οδηγησει στην απωλεια της εξεταστικης. καλο ειναι να συμμετεχουν ολοι στις γενικες συνελευσεις ετσι ωστε να αποτυπωνονται οι πραγματικοι συσχετισμοι... το αποτελεσμα της περασμενης συνελευσης ειναι εαακ\αρεν - 287 πασπ - 267 δαπ - 235 πκσ - 75 το αποτελεσμα της συνελευσης δε μπορει να θεωρηθει ουτε οριακο αλλα ουτε και μη αναστρεψιμο... αφου η διαφορα ηταν στους 20 ψηφους! χρειαζεται η συμμετοχη ολων για την αποτυπωση των πραγματικων συσχετισμων..
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό brera » 19 Ιαν 2009, 14:08

Eλπίζω μεθαύριο να σταματήσει πλέον αυτη η κοροιδία.
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

Δημοσίευσηαπό megatron » 19 Ιαν 2009, 14:21

Kevin έγραψε:
grvoodoo έγραψε:Κλειστά μεχρι την Τρίτη και Τετάρτη συνέλευση.

brera έγραψε:Eλπίζω μεθαύριο να σταματήσει πλέον αυτη η κοροιδία.

Επειδή μάλλον όπως φαίνεται και από την παρακολούθηση κι άλλων topics, λίγοι γνωρίζουν για το ποια μέρα θα γίνει η Γενική Συνέλευση (κι εγώ το ΣΑββατοκύριακο να σας πω την αλήθεια το έμαθα...), σας ενημερώνω ότι θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 20 του μήνα υπό καθεστώς κατάληψης,στην γνωστή ώρα και μέρος, κι όχι την Τετάρτη.
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 19 Ιαν 2009, 14:23

Να'σαι καλά megatron για αυτήν την ενημέρωση γιατί δε σου κρύβω ότι κι εγώ είχα μπερδευτεί.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό paul21 » 19 Ιαν 2009, 14:46

Ευχαριστουμε megatron για την ενημερωση ...γιατι ειχα αυτη την απορια ...και ηθελα να ρωτησω εδω στο φορουμ ...αλλα με προλαβες!..
Δε θέλω τζάκι , Δε θέλω σόμπα.... θέλω μονάχα της Original τη μπόμπα.
Άβαταρ μέλους
paul21
Full Member

Re: Γενική συνέλευση - Τετάρη 14-01-09

Δημοσίευσηαπό mafux » 19 Ιαν 2009, 21:51

Giannis έγραψε:Η κατάληψη είναι μέχρι την Τρίτη 20/1.

Το "πλαίσιο" που ψηφίστηκε υπερίσχυσε με περίπου 20 ψήφους διαφορά. Συγχαρητήρια στη δημοκρατία της βλακείας και στην συμμετοχή όλων σας στις συλλογικές αποφάσεις.
Από αύριο θα γκρεμιστεί το λιμάνι του αστακού και στην θέση του θα κτιστεί το λιμάνι της γαρίδας. Επίσης θα τερματιστεί η εισβολή των ισραηλινών στη Γάζα από τις 00:02:35 τώρα τα μεσάνυκτα. Τέλος τα βιβλία τα οποία δεν είναι έτοιμα, θα τα στείλει από αύριο κιόλας ο Αρούλης (ο νέος υπουργός μας) με κούριερ στους δικαιούχους.

Καλό Σεπτέμβρη. Φιλάκιααα :-* :-*

Είναι αξιοσημείωτος ο σεβασμός που δείχνεις στις δημοκρατικές αποφάσεις και τις θέσεις που στηρίζει η εκάστοτε παράταξη όποια κι αν είναι αυτή. Τη θέση σου την υπερασίζεσαι με έναν μόνο τρόπο, πηγαίνοντας στη γενική συνέλευση και ψηφίζοντας αυτό που σε εκφράζει.
ΥΓ.: Όσο για τα βιβλία περίμενε να δωθούν λεφτά από τον "πνευματικό" της κυβέρνησης. Τουλάχιστον τον Σεπτέμβρη θα έχουμε από πού να διαβάσουμε..
mafux
Newbie

Δημοσίευσηαπό Giannis » 19 Ιαν 2009, 21:59

mafux έγραψε:Είναι αξιοσημείωτος ο σεβασμός που δείχνεις στις δημοκρατικές αποφάσεις και τις θέσεις που στηρίζει η εκάστοτε παράταξη όποια κι αν είναι αυτή. Τη θέση σου την υπερασίζεσαι με έναν μόνο τρόπο, πηγαίνοντας στη γενική συνέλευση και ψηφίζοντας αυτό που σε εκφράζει.
ΥΓ.: Όσο για τα βιβλία περίμενε να δωθούν λεφτά από τον "πνευματικό" της κυβέρνησης. Τουλάχιστον τον Σεπτέμβρη θα έχουμε από πού να διαβάσουμε..

Τον σεβασμό μου θα τον δώσω εκεί που εγώ κρίνω καλύτερα ότι είναι σωστό να δωθεί.

Θα τον δώσω με τον ίδιο ακριβώς δημοκρατικό τρόπο που σέβονται οι δημοκρατικές αποφάσεις αυτών των κυρίων εμένα.

Θα τον δώσω με τον ίδιο ακριβώς δημοκρατικό τρόπο που οι συνέπειες των παραπάνω δημοκρατικών αποφάσεων έχουν άμεση επίδραση στην ζωή μου.

Την θέση μου προφανώς την υπερασπίστηκα με την ψήφο μου.
Θα σε παρακαλούσα να μην σπαταλάς το πολύτιμο ρεύμα και πόρους από αυτόν τον πλανήτη για να γραφεις αυτά που σκέφτεσαι.

Να κλέβεις ιδέες από ένα άτομο είναι κλοπή, να κλέβεις από πολλά...είναι έρευνα.

Πάτα εδώ
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Δημοσίευσηαπό mafux » 19 Ιαν 2009, 22:06

Στις ίδιες συνέπειες υπόκεινται όλοι αλλά μετά την πραγματοποίηση της συνέλευσης δεν είναι δημοκρατικά σκόπιμο να σχολιάζεται το ψήφισμά της με σαρκασμό. Το πρόβλημα δεν είναι η διαφορά, της παράταξης που κέρδισε, από την δεύτερη, αλλά η απουσία όλων όσων εκ των υστέρων παραπονιούνται.
ΥΓ.: Την ίδια θέση με εσένα υποστήριξα με την ψήφο μου.
mafux
Newbie

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 3 επισκέπτες