Ας μαζέψουμε λίγο την ιστορία από εκεί που είχαμε σταματήσει: (Θα μου πείτε με ποιο δικαίωμα κάνω κάτι τέτοιο???Απλά και μόνο έτυχε να ήθελα να θυμηθώ από πού είχαμε σταματήσει, και σκέφτηκα μήπως ήθελε και κανένας άλλος το ίδιο...

)
" Όταν πια μεσημέριασε, 3 γύφτοι είχαν τελειώσει το άρμεγμα για σημειώσεις Πεδία, όταν ξαφνικά άκουσαν :η πρόοδος αναβάλεται,αλλά δεν πτοήθηκαν και αποφάσισαν να πάνε στο Glamour για να πιουν λίγο. Και να κάνουν χαβαλέ με 3 ρωσοπόντιους χορευτές οι οποίοι ήταν πολύ sexy αγόρια. Ξαφνικά άνοιξε η μπαλκονόπορτα και μπήκε ο Χάρης Ρώμας που φορούσε μία ενσάρπα κόκκινη και μια στολή ninja. Αφού χόρεψε με τον Ηλία Ψινάκη ένα παθιασμένο τανγκό κάθισε στο μπάρ και φώναξε δυνατά: "πιάσε ένα σαλεπάκι". "Μας τέλειωσε" απάντησε με κλαψιάρικο ύφος η Jessica Rabbit, "που κολάει αυτή?" φώναξε απορημένα εκείνος και μετά αυτοκτόνησε. Ο Ψινάκης τώρα, αφού "τακτοποίησε" τον "καλόγερο" που κρεμάει το σπασουάρ του είπε στην Τζούλια: "πάρε μου μια τσιπούρα για να ψήσω στα κάρβουνα άντε μην σε βάλω να μου γλύψεις τον αφαλό". Πέρα από αυτά,αφού πλέον ξημέρωσε, και ξεκίνησε βροχή, έφτασε ένα κάμπριο με ανοιχτή οροφή και σκασμένα λάστιχα στα οποία κατούρησε o γκόμενος του Freddy Mercury, λέγοντας:"we will we will piss here cause we are πολύ μεγάλα αλάνια

να ούμ'." Μετά εμφανίζεται ένας τρελός και λεει,"ρε πάτε καλά?? Τι ώρα έχει μπάλα; Αφού ο Βύντρα έβαλε 2 γκολ, παραλίγο να λιποθυμίσει λόγω ανεπάρκειας σιδήρου στο ορυχείο του ανεπανάληπτου dj tiesto όπου τώρα τελευταία έπαιζε ελαφρολαϊκό eurocheese παρέα με Έφη Σαρρή και Χαριτοδιπλωμένο."
Έχει πολύ πλάκα πάντως!!!
Κι εγώ συνεχίζω: " Εν τω μεταξύ...
----------------------------------
Θα το έκανα εγώ αλλά με πρόλαβες. Και καλά έκανες

JimMichael----------------------------------