Ομάδα για την δημιουργία υλικού εκμάθησης σε Java/Python

Ανακοινώσεις γενικής φύσεως σχετικά με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Δ.Π.Θ.

Ομάδα για την δημιουργία υλικού εκμάθησης σε Java/Python

Δημοσίευσηαπό andreass » 27 Δεκ 2020, 13:14

Μετά από πρόταση φοιτητών στα πλαίσιο του μαθήματος «Αλγόριθμοι και Δομές Δεδομένων» θα δημιουργηθεί και προσφερθεί υλικό εκμάθησης και περαιτέρω εξοικείωσης στις γλώσσες προγραμματισμού (Java και Python). Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στην προετοιμασία του υλικού και των ασκήσεων καλούνται να αποστείλουν email στον Ανδρέα Σένδρο ([email protected]) μέχρι τις 2/1/2021.
Στόχος είναι η δημιουργία παραδειγμάτων εκμάθησης και των αντίστοιχων test ώστε οι φοιτητές να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν στα πλαίσια εξάσκησής τους στο μάθημα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν συστήματα αυτόματης βαθμολόγησης και test ενώ θα βοηθήσουν τους φοιτητές μικρότερων ετών.
Για την σωστή διαχείριση η ομάδα θα είναι ολιγομελής, ως πέντε (5) εθελοντές. Προαπαιτούμενο για την συμμετοχή στην ομάδα είναι οι φοιτητές να έχουν διεκπεραιώσει τις υποχρεώσεις τους στο μάθημα «Αλγόριθμοι και Δομές Δεδομένων». Σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλος αριθμός συμμετοχής θα χρησιμοποιηθούν τα κατωτέρω κριτήρια για την επιλογή των φοιτητών:

1) Βαθμολογία στο μάθημα «Αλγόριθμοι και Δομές Δεδομένων»
2) Γνώσεις προγραμματισμού (project στις παραπάνω γλώσσες προγραμματισμού, Github repo κλπ)
3) Έτος φοίτησης
4) Συμμετοχή σε διαγωνισμούς προγραμματισμού ή σε φοιτητικές ομάδες
andreass
Newbie
 
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: 30 Ιουν 2012, 12:18

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες