Έχεις κάποιο δίκιο με τις ασκήσεις ειναι παραλογο να μην τις είδα καθόλου και με το να κράζουμε σε Forum πάλι σωστο δεν είναι. Το θέμα ειναι εγω ειμαι αρκετα παλαιός στη σχολή και για κάποιο αυτονόητο λόγο δε παρακολούθησα Φυσική3 και ΔΕΝ ήξερα πως λύνονται έστω και αυτα τα εύκολα που βγαίνουν απο αποδείξεις και μπορεί να είναι και 3 γραμμές. Το θέμα ειναι ο καθηγητής μάλλον το είδε ως "εξυπνάδα" να βάλει τέτοια θέματα ώστε σίγουρα ενα μεγάλο ποσοστό να κοπεί στις εξετάσεις. Εγώ θα τη πληρώσω πάλι.Mr Q έγραψε:Καλά όλα αυτά αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος,ότι δηλαδή όλες οι ασκήσεις εκτός από το 1ο θέμα είχαν ξαναπέσει σε παλιότερα θέματα οπότε το να έμαθες όλο το βιβλίο και να μην κοίταξες 5-10 ασκήσεις που πέφτουν 1 ή 2 κάθε φορά είναι παράλογο.Και γω δεν τα πήγα πολύ καλά αλλά τα είχα ξαναδει τα θέματα.Επίσης καλό είναι να μην κράζουμε μέσω forum γιατί δεν μόνο αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα θα έχουμε,δλδ δεν θα πάρουμε πτυχίο ούτε σε 2 χρόνια.
Giannis έγραψε:Lol ρε megatron, είσαι θεός. Ολόκληρο Dummy's guide to Physics III έγραψες!!!![]()
![]()
Sticky πρέπει να γίνει αυτό στην αρχική του μαθήματος!!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης