Να υποσημειώσω ότι ο γραφών έχει επιζήσει 2 μαθήματα επιλογής του κ.Γραββάνη, οπότε από προγραμματισμό έχει καλές βάσεις... Κατά πόσο λοιπόν αναμένεται να "ζορίσει" η Java;;;

Thanks!
dimitrisgzs έγραψε:Λογισμός Μεταβολών.....Μαθηματικά ε? Είναι εύκολο και για βαθμό? Γιατι δεν τρελαίνομαι για μαθηματικά..
brera έγραψε:Και σχετικά με γραφική για υπολογιστές πάλι του 4ου εξαμήνου;
Napis έγραψε:....για το 8ο εξάμηνο του ενεργειακού κύκλου, είδα το μάθημα "Εισαγωγή στην Ανίχνευση Βλαβών Μηχανολογικών Συστημάτων". Γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες?
Stokos έγραψε:To θέμα δεν είναι τόσο ο βαθμός όσο τι μαθαίνεις και πόσο μπορεί να σε βοηθήσει αυτό στη περαιτέρω πορεία σου.
Stokos έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να επιλέξω 2 μαθήματα από ένα εξάμηνο? Στο 4ο εξάμηνο είχα επιλέξει (και περάσει) Java με το κ.Εφραιμίδη αλλά θα ήθελα να παρακολουθήσω και τους Επιστημονικούς Υπολογισμούς με το κ.Γραββάνη. Ξέρω ότι μπορώ να παρακολουθήσω το μάθημα χωρίς να το έχω επιλέξει (και μάλλον αυτό θα κάνω) απλά ρωτάω μήπως η παρακολούθηση αυτή μπορεί και να φαίνεται στο πτυχίο κιόλας, επιλέγοντας το "επίσημα". Δυστυχώς και τα 2 μαθήματα είναι απαραίτητα σε αυτό που θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες