Ίδρυση Σ.Φ. του τμήματος Η.Μ.Μ.Υ.

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Συμφωνείτε με την ίδρυση Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος ΗΜΜΥ;

Ναι
100
83%
Οχι
19
16%
ΔΞ/ΔΑ
2
2%

Σύνολο ψήφων : 121

Re: Ίδρυση Σ.Φ. του τμήματος Η.Μ.Μ.Υ.

Δημοσίευσηαπό nuovo » 24 Ιαν 2009, 12:26

Αυτά που λέει ο papadrikos περί καταστατικής συνέλευσης κλπ είναι παντελώς ανυπόστατα. Το καταστατικό του συλλόγου φοιτητών πολυτεχνικής ΔΕΝ αναφέρει πουθενά για απαγόρευση δημιουργίας συλλόγου φοιτητών τμημάτων, ούτε καν εμμέσως, το καταστατικό δεν αναλαμβάνει καν την ευθύνη για κάθε σχολή. Και τώρα πάμε στο πραγματικό προκείμενο που είναι ότι για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟ σε αυτό το κράτος κάποιος γίνεται μέλος του αποδεχόμενος το καταστατικό του και υπογράφοντας τουλάχιστον κάτι που να πιστοποιεί ότι το αποδέχεται. Θυμάται κάποιος από εσάς να έχει υπογράψει κάτι τέτοιο? Ή χειρότερα την μέρα που γραφόσασταν και τα κοράκια των κομμάτων ορμούσαν να σας "βοηθήσουν", θυμάται κάποιος από εσάς να του έδειξε κάποιος το καταστατικό για να το αποδεχτεί;
Φυσιολογικά, λοιπόν, ΔΕΝ είμαστε μέλη αυτού του συλλόγου, τα νουμεράκια περί πληθυσμού και απαρτίας που βγάζουν οι παρατάξεις είναι από ο αριθμός των φοιτητών που είναι ενεργοί στις σχολές.
Αν εξαιρέσουμε τα παραπάνω δεν μπορεί κανένας να απαγορεύσει την δημιουργία συλλόγου φοιτητών(παρά μόνο το πρωτοδικείο) ΗΜΜΥ/ΠΣ/ΔΠΘ, αφού αποτελεί πάγιο δημοκρατικό δικαίωμα μας.
Όσον αφορά την δημιουργία συλλόγου πρέπει να υπάρχουν 20 τουλάχιστον άτομα, τα οποία συντάσσουν καταστατικό το οποίο πρέπει να αναγνωριστεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης. Για αυτό χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δικηγόρος μια και θα πρέπει να γίνει παράσταση στο Πρωτοδικείο. Μια εκτίμηση από έναν γνωστό μου δικηγόρο -ο οποίος και με βοήθησε να πληροφορηθώ όλα τα παραπάνω- είναι ότι ο δικηγόρος θα κοστίσει περίπου 800-900 ευρώ. Μετά από κάποια έρευνα που έκανα στο διαδίκτυον βρήκα μερικά καταστατικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την δημιουργία δικού μας. Οπότε τα επόμενα βήματα είναι σχετικά απλά, μαζευόμαστε αυτά τα 70 άτομα που ψηφίσαμε εδώ, φτιάχουμε και υπογράφουμε το καταστατικό, βάζουμε από 10 ευρώ και βουαλά....

Το πρόβλημα τώρα έχει ως εξής όχι αν θα αναγνωρίσει τον σύλλογο ΗΜΜΥ ο σύλλογος φοιτητών ΠΣ, αλλά αν θα το αναγνωρίσει το τμήμα.... εκεί θα μπούν τα κόμματα εκεί ίσως να γίνει ότι είναι να γίνει... και εκεί προφανώς θα χρειαστεί οι καθηγητές να μας υποστηρίξουν...
nuovo
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 24 Ιαν 2009, 13:18

έχεις το καταστατικό??? αν ναι ανεβασε το! Να δούμε και εμείς τι λέει. Και αν είναι έτσι τα πράγματα, πρέπει να γίνει γενική συνέλευση των Ηλεκτρολόγων για να αποφασίσουμε αν όντος θέλουμε δικό μας σύλλογο. Η ψηφοφορία που έγινε εδώ είναι καλή αλλά δεν ξέρω αν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα και όπως και να χει δεν γίνεται 100 να ψηφίσουν και να αποφασίσουν για ολους.
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 24 Ιαν 2009, 13:41

nuovo έγραψε:Αυτά που λέει ο papadrikos περί καταστατικής συνέλευσης κλπ είναι παντελώς ανυπόστατα. Το καταστατικό του συλλόγου φοιτητών πολυτεχνικής ΔΕΝ αναφέρει πουθενά για απαγόρευση δημιουργίας συλλόγου φοιτητών τμημάτων
φυσικα και δε λεει πουθενα για απαγορευση δημιουργιας συλλογων φοιτητων γιαυτο και υπαρχουν και ποσοι συλλογοι αυτη τη στιγμη μεσα στο πανεπιστημιο. αυτος ειναι και ο λογος που προτεινα να φτιαξετε δικο σας συλλογο ηλεκτρολογων. μονο που ολοι οι συλλογοι αυτοι ειναι υποσυνολα του ενιαιου συλλογου φοιτητων και δεσμευονται απο τις αποφασεις του.
nuovo έγραψε: για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟ σε αυτό το κράτος κάποιος γίνεται μέλος του αποδεχόμενος το καταστατικό του και υπογράφοντας τουλάχιστον κάτι που να πιστοποιεί ότι το αποδέχεται. Φυσιολογικά, λοιπόν, ΔΕΝ είμαστε μέλη αυτού του συλλόγου, τα νουμεράκια περί πληθυσμού και απαρτίας που βγάζουν οι παρατάξεις είναι από ο αριθμός των φοιτητών που είναι ενεργοί στις σχολές.
βάση καταστατικου όλοι όσοι εγγραφονται στη σχολη γινονται αυτόματα και μέλη του συλλογου φοιτητών. οποτε οταν κανεις αιτηση για τη σχολη αυτή και υπογραφεις την εγγραφή σου αποδέχεσαι και το καταστατικο του συλλογου φοιτητων (αυτος ειναι ειναι και ο λογος που μελη του ειναι ολοι οι εγγεγραμένοι στη σχολη και οχι μονο οι ενεργοι φοιτητές...) ειναι σαν να δεχεσαι τους ορους σε ενα φορουμ με την εγγραφη σου, ή εγκαθιστώντας ενα λογισμικό... αν δεν διαβασεις τους ορους ειναι δικο σου θέμα... όπως και αποδεχεσαι το προγραμμα σπουδων της σχολης σου. επισης αν δεν το διαβασες ειναι δικο σου θεμα.

nuovo έγραψε:Όσον αφορά την δημιουργία συλλόγου πρέπει να υπάρχουν 20 τουλάχιστον άτομα, τα οποία συντάσσουν καταστατικό το οποίο πρέπει να αναγνωριστεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης.
σου φαινεται λογικο δηλαδη με 20 ατομα να δημιουργήσεις ενα συλλογο ο οποιος θα καθοριζει την τυχη και θα εκπροσωπει όλους τους ηλεκτρολογους που ειναι 600ατομα;;; ακομα πρεπει να εξασφαλισεις οτι θα γίνουν όλοι οι ηλεκτρολογοι μελη του συλλογου αυτου.. και ποιοι θα εχουν δικαιωμα να ειναι στο συλλογο.. οι φιλοι σου; αυτοι που πηγαινουν στα μαθηματα; όσοι κατεβαινουν στις εξετασεις; όσοι ειναι εγγεγραμενοι στη σχολή;;; και αν φτιαξει και ο καθένας αλλος που ειναι δημοκρατικο του δικαιωμα ενα συλλογο ηλεκτρολογων μηχανικων 2009 ποιος ειναι αυτός που παιρνει τις αποφασεις για τους ηλεκτρολογους;;;

nuovo έγραψε:Το πρόβλημα τώρα έχει ως εξής όχι αν θα αναγνωρίσει τον σύλλογο ΗΜΜΥ ο σύλλογος φοιτητών ΠΣ, αλλά αν θα το αναγνωρίσει το τμήμα.... εκεί θα μπούν τα κόμματα εκεί ίσως να γίνει ότι είναι να γίνει... και εκεί προφανώς θα χρειαστεί οι καθηγητές να μας υποστηρίξουν...
το τμήμα δεν εχει καμια αρμοδιοτητα να μπει στα του συλλογου φοιτητων γιατι δεν ειναι ολοι στο τμημα φοιτητες. δεν ειναι αρμοδιοτητα του. οι διαδικασιες για την δημιουργια ενος συλλογου για φοιτητες ειναι αποκλειστικη αρμοδιοτητα των φοιτητων. Αυτά που λες είναι παντελώς ανυπόστατα, η τρομερη σου επιθυμια να κανεις ξεχωριστους συλλογους σε οδηγει σε αβασιμα συμπερασματα.. μην τα πεις παραεξω θα γελανε και οι πετρες.
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 24 Ιαν 2009, 13:50

+1 papadrikos
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Guest » 24 Ιαν 2009, 13:51

papadrikos έγραψε:..οποτε οταν κανεις αιτηση για τη σχολη αυτή και υπογραφεις την εγγραφή σου αποδέχεσαι και το καταστατικο του συλλογου φοιτητων..

Συγγνώμη αλλά μήπως αυτό γίνεται εν αγνοία μας? Είμαστε σοβαροί? Έρχεται ο πρωτοετής εδώ,δεν ξέρει τι του γίνεται κ εσύ λες ότι θα πρεπε να έχει διαβάσει το καταστατικό κ να το αποδεχτεί για να υπογράψει?Πότε εσείς κατα την εγγραφή ενημερώσατε τον πρωτοετή για κάτι τέτοιο??
Guest

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 24 Ιαν 2009, 13:58

δε ξέρω εμένα μου το χαν πει όταν έβαλα τη τελευταία τζιφρα. Δεν ζήτησα βέβαια να διαβάσω τι λέει αλλά αν διαφωνείς τι δεν γράφεσαι στη σχολή??? -καλή φάση-
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό m.j. » 24 Ιαν 2009, 14:03

papadrikos έγραψε:.....

ρε 2gether έτσι πάει!
και εμένα ο "κύριος" αυτός με βοήθησε στην εγγραφή εμένα και έναν άλλον,
δεν τον άκουσα να μου λέει τίποτα για καταστατικό την ημέρα της εγγραφής..

ξέρετε τι λέω εγώ??..λόγια του αέρα,
είναι άξιο θαυμασμού πως κάποιοι ξέρετε να χειρίζεστε τον λόγο,μα θα πρέπει να μάθετε πως ορισμένοι από εμάς δεν ανήκουμε στο πλήθος που σας ακούει και χάσκει..δεν μπορείτε να μας..χειριστείτε αν και ξέρω θα το ..θέλατε πολύ.
κάποιοι έχουμε κρίση και σας κρίνουμε,εσάς και τα μεγάλα λόγια σας,
και αντεπιχειρήματα έχουμε σε αυτά που εσείς θαρρείτε πως αλάνθαστα γνωρίζετε.
peace just wanted to be free.
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό Guest » 24 Ιαν 2009, 14:05

δεν ξερω patirgerasime για σενα,αλλά εγώ με όσους έχω συζητήσει κανείς δεν είπε σε κανέναν κάτι τέτοιο..
και στην τελική papadriko, μπορώ τώρα έστω και αργά να το πάρω στα χέρια μου αυτό το περίφημο καταστατικό να το διαβάσω??Δικαίωμά μου δεν είναι???
Guest

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 24 Ιαν 2009, 14:06

2gether έγραψε:
papadrikos έγραψε:..οποτε οταν κανεις αιτηση για τη σχολη αυτή και υπογραφεις την εγγραφή σου αποδέχεσαι και το καταστατικο του συλλογου φοιτητων..

Συγγνώμη αλλά μήπως αυτό γίνεται εν αγνοία μας? Είμαστε σοβαροί? Έρχεται ο πρωτοετής εδώ,δεν ξέρει τι του γίνεται κ εσύ λες ότι θα πρεπε να έχει διαβάσει το καταστατικό κ να το αποδεχτεί για να υπογράψει?Πότε εσείς κατα την εγγραφή ενημερώσατε τον πρωτοετή για κάτι τέτοιο??

μεχρι τωρα οι παραταξεις δεν προσφερουν τιποτα και το μονο που κανουν ειναι να πηγαινουν πισω το πανεπιστημιο αλλα τωρα θα ηθελες να σε ειχαν ενημερωσει ε;; ειναι ωραιο να κατακρίνεις οταν ξερεις οτι υπαρχει το διχτυ προστασιας αλλα οταν αυτο εξαφανιζεται δε σου πολυαρεσει ε;; δεν ειναι αρμοδιοτητα μου να σου διαβασω τα δικαιωματα σου.. παντως εχεις δικιο οτι με την εγγραφη σου αποδεχεσαι πολλα πραγματα τα οποια δεν γνωριζεις.. οπως τον εσωτερικο κανονισμό του τμήματος, όπως επιτροπες δεοντολογιας και ουτο καθ εξης... παντως μόνο με την αυτοματη εγγραφη στο ΣΦ εξασφαλιζεται οτι θα ειναι ολοι μελη του κατι το οποιο ειναι και προυοθεση για να εκφραζει ολους τους φοιτητες.
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό Guest » 24 Ιαν 2009, 14:10

papadrikos έγραψε:μεχρι τωρα οι παραταξεις δεν προσφερουν τιποτα και το μονο που κανουν ειναι να πηγαινουν πισω το πανεπιστημιο αλλα τωρα θα ηθελες να σε ειχαν ενημερωσει ε;; ειναι ωραιο να κατακρίνεις οταν ξερεις οτι υπαρχει το διχτυ προστασιας αλλα οταν αυτο εξαφανιζεται δε σου πολυαρεσει ε;; δεν ειναι αρμοδιοτητα μου να σου διαβασω τα δικαιωματα σου..

Πολύ σωστά τα λες αγαπητέ αλλά αφού είναι έτσι,τι έκανες πάνω από το κεφάλι μου όση ώρα εγώ ετοίμαζα τα χαρτιά για την εγγραφή μου?? Σου ζήτησα εγώ τότε βοήθεια?? Υποτίθεται πως με "βοηθούσες" εσύ "οικειοθελώς" έτσι?? Εμένα τον αφελή κ γεμάτο άγνοια πρωτοετή φοιτητή?? ε??
Guest

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 24 Ιαν 2009, 14:21

m.j. έγραψε:
papadrikos έγραψε:.....

ρε 2gether έτσι πάει!
και εμένα ο "κύριος" αυτός με βοήθησε στην εγγραφή εμένα και έναν άλλον,
δεν τον άκουσα να μου λέει τίποτα για καταστατικό την ημέρα της εγγραφής..
αυτο το "κύριος" σε μενα αναφερεται;;

papadrikos έγραψε:ξέρετε τι λέω εγώ??..λόγια του αέρα,
είναι άξιο θαυμασμού πως κάποιοι ξέρετε να χειρίζεστε τον λόγο,μα θα πρέπει να μάθετε πως ορισμένοι από εμάς δεν ανήκουμε στο πλήθος που σας ακούει και χάσκει..δεν μπορείτε να μας..χειριστείτε αν και ξέρω θα το ..θέλατε πολύ.
κάποιοι έχουμε κρίση και σας κρίνουμε,εσάς και τα μεγάλα λόγια σας,
και αντεπιχειρήματα έχουμε σε αυτά που εσείς θαρρείτε πως αλάνθαστα γνωρίζετε.
το θεμα δεν ειναι οτι ξερουμε να χειριζομαστε το λογο αλλα ξερουμε πως λειτουργει η σχολη και κατ επεκταση θεσμικα οργανα του κρατους συλλογοι κλπ. αυτη ειναι η περιφημη κοινωνικοποιηση που προσφερει το πανεπιστημιο που εχει εν μερη να κανει με το να ξερεις τα δικαιωματα σου.. μετα απο 6 χρονια συνδικαλισμου η διαφορα μας φιανεται. και αν υπαρχει καποια αποδοχη στο προσωπο μου δεν ειναι γιατι μιλαω και χασκουν.. αλλα γιατι εχω κανει τοσα για τη σχολη και τους φοιτητες που χαιρω αναγνωρισης για το εργο μου. και εσυ που ξερεις να κρινεις δε βλεπω να προτασεις τα αντεπιχειρηματα σου.. τι φοβασαι;; και μια συμβουλη.. ο "κύριος" στον οποιο αναφερεσαι αποδεδιγμενα εχει συμβαλει οποτε μην τον γειωνεις ετσι γιατι δεν αποδομεις το προφιλ του, απλα βγαινεις καραγκιοζης

2gether έγραψε:και στην τελική papadriko, μπορώ τώρα έστω και αργά να το πάρω στα χέρια μου αυτό το περίφημο καταστατικό να το διαβάσω??Δικαίωμά μου δεν είναι???

βεβαιως και μπορεις δεν ειναι κρυφο. βρισκεται στο πρωτοδικειο της ξανθης
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 24 Ιαν 2009, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση συνεχόμενων δημοσιεύσεων
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό nuovo » 24 Ιαν 2009, 14:23

patirgerasimos έγραψε:έχεις το καταστατικό??? αν ναι ανεβασε το!

Ναι το έχω. Δεν έχω scanner κλπ., αλλά θα προσπαθήσω να δανειστώ μια ψηφιακή φωτογραφική σήμερα και να το ανεβάσω σε κάποιο site.

patirgerasimos έγραψε: Η ψηφοφορία που έγινε εδώ είναι καλή αλλά δεν ξέρω αν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα και όπως και να χει δεν γίνεται 100 να ψηφίσουν και να αποφασίσουν για ολους.

Να σου υπενθυμίσω και πάλι ότι για να γίνεις μέλος του συλλόγου πρέπει να αποδεχθείς το καταστατικό του και να πεις ότι δέχεσαι να γίνεις μέλος. Κανείς δεν αποφασίζει για κανέναν, αν μαζευτούν 100 άτομα και θέλουν να κάνουν σύλλογο φοιτητών δεν μπορεί κανείς να τους εμποδίσει μια και είναι δικαίωμα τους, αλλά και επίσης δεν μπορούν αυτοί να αναγκάσουν τους υπόλοιπους να εγγραφούν σε αυτόν τον σύλλογο. Δηλαδή η ουσία είναι ότι κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει να κάνουμε σύλλογο, αλλά το διακύβευμα είναι να πειστούν και οι συμφοιτητές να εγγραφούν ώστε να υπάρχει αντιπροσωπευτικότητα και επομένως να υπάρξει αναγνώριση και από το τμήμα.

papadrikos έγραψε:βάση καταστατικου όλοι όσοι εγγραφονται στη σχολη γινονται αυτόματα και μέλη του συλλογου φοιτητών. οποτε οταν κανεις αιτηση για τη σχολη αυτή και υπογραφεις την εγγραφή σου αποδέχεσαι και το καταστατικο του συλλογου φοιτητων (αυτος ειναι ειναι και ο λογος που μελη του ειναι ολοι οι εγγεγραμένοι στη σχολη και οχι μονο οι ενεργοι φοιτητές...) ειναι σαν να δεχεσαι τους ορους σε ενα φορουμ με την εγγραφη σου, ή εγκαθιστώντας ενα λογισμικό... αν δεν διαβασεις τους ορους ειναι δικο σου θέμα... όπως και αποδεχεσαι το προγραμμα σπουδων της σχολης σου. επισης αν δεν το διαβασες ειναι δικο σου θεμα.

"Άρθρο 4.
Τακτικά μέλη του συλλόγου είναι οι φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. που αποδέχονται το παρόν καταστατικό. Για την απόκτηση της ιδιότητος του μέλους απαιτείται εγγραφή στους καταλόγους των μελών του συλλόγου. "
Τα παραδείγματα σου παντελώς ατυχή. Πρέπει να αποδεχτεί το καταστατικό ο φοιτητής, αν δεν λάβει γνώση του καταστατικού πως είναι δυνατόν να το αποδεχτεί κιόλας; Το άρθρο 4 είναι βασικό άρθρο που προέρχεται από την νομοθεσία Ιδρύσεων Συλλόγων. Εσύ προφανώς έχεις συνηθίσει(και κομματικο-βολευτεί) στην παραπάνω παράνομη πρακτική που θεωρείτε ότι όλοι είναι μέλη του συλλόγου σας. Πρέπει να υπογράψει κάποιος υπεύθυνη δήλωση ότι δέχεται να γίνει μέλος και ότι αποδέχεται το καταστατικό σε οποιονδήποτε σύλλογο θέλει να εγγραφεί. ΝΟΜΟΣ. ΤΕΛΟΣ. Ψάξτο ρώτα και κανένα δικηγόρο και μετά έλα πες μου.
papadrikos έγραψε:σου φαινεται λογικο δηλαδη με 20 ατομα να δημιουργήσεις ενα συλλογο ο οποιος θα καθοριζει την τυχη και θα εκπροσωπει όλους τους ηλεκτρολογους που ειναι 600ατομα;;; ακομα πρεπει να εξασφαλισεις οτι θα γίνουν όλοι οι ηλεκτρολογοι μελη του συλλογου αυτου.. και ποιοι θα εχουν δικαιωμα να ειναι στο συλλογο.. οι φιλοι σου; αυτοι που πηγαινουν στα μαθηματα; όσοι κατεβαινουν στις εξετασεις; όσοι ειναι εγγεγραμενοι στη σχολή;;; και αν φτιαξει και ο καθένας αλλος που ειναι δημοκρατικο του δικαιωμα ενα συλλογο ηλεκτρολογων μηχανικων 2009 ποιος ειναι αυτός που παιρνει τις αποφασεις για τους ηλεκτρολογους;;;

Λοιπόν, πάλι τα έχεις συγκεχυμένα στο άγρια κομματικοποιημένο σου μυαλό. Στο σύλλογο που μπορεί να δημιουργηθεί από 20 άτομα μπορεί να συμμετέχει όποιος το επιθυμεί. ΑΥΤΟΥΣ θα εκπροσωπεί ο σύλλογος. Το καταστατικό θα ορίζει ποιοι γίνονται μέλη του συλλόγου. Επίσης, αν φτιάξει κάποιος σύλλογο με την ίδια επωνυμία ίδους στόχους-σκοπούς κλπ τότε μπορούμε να προσφύγουμε στο Πρωτοδικείο για ακύρωση της Ιδρύσεως του Συλλόγου-Αντιγράφου μας. Όπως βλέπεις ο νομοθέτης προέβλεψε... Και τώρα ας στο θέσω αλλιώς, αν την Δευτέρα στείλω στον σύλλογο ΠΣ/ΔΠΘ επιστολή παραίτησης(αν δεχτούμε ότι είμαι νόμιμα μέλος του συλλόγου) και διαγραφώ από τον σύλλογο, εσείς οι υπόλοιποι του γιατί λαμβάνεται αποφάσεις και για μένα; Γιατί δεν εξασφαλίζεται τότε ότι ΌΛΟΙ οι φοιτητές της ΠΣ/ΔΠΘ είναι μέλη του συλλόγου; Προφανώς, εμένα δεν θα με εκπροσωπείτε. Φαντάσου τώρα να το κάνουν αυτό όλοι οι ηλεκτρολόγοι... και μετά να κάνουν και δικό τους σύλλογο. Τώρα αντιλαμβάνεσαι γιατί ο νομοθέτης τα έχει προβλέψει έτσι; Καλά για μην σκεφτούμε και το άλλο, ότι ενώ "απαριθμείτε" τόσα μέλη η απαρτία σας είναι 300 άτομα. Που απο μόνο του αυτό αφαιρεί την αντιπροσωπευτικότητα σας.
papadrikos έγραψε:το τμήμα δεν εχει καμια αρμοδιοτητα να μπει στα του συλλογου φοιτητων γιατι δεν ειναι ολοι στο τμημα φοιτητες. δεν ειναι αρμοδιοτητα του. οι διαδικασιες για την δημιουργια ενος συλλογου για φοιτητες ειναι αποκλειστικη αρμοδιοτητα των φοιτητων. Αυτά που λες είναι παντελώς ανυπόστατα, η τρομερη σου επιθυμια να κανεις ξεχωριστους συλλογους σε οδηγει σε αβασιμα συμπερασματα.. μην τα πεις παραεξω θα γελανε και οι πετρες.

Φίλε μου, είπα εγώ ότι πέφτει λόγος στο τμήμα για την ίδρυση ; Διάβασε ξανά τι γράφω γιατί δεν δίνεις προσοχή σε αυτά που λέω... Δεν λέω για την ίδρυση, αλλά λέω για κάτι άλλο... π.χ. να στο θέσω αλλιώς απο που παίρνει τα 25000ευρώ ο σύλλογος ΠΣ; Αααα τώρα κατάλαβες τι λέω...
nuovo
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 24 Ιαν 2009, 14:27

2gether έγραψε:δεν ξερω patirgerasime για σενα,αλλά εγώ με όσους έχω συζητήσει κανείς δεν είπε σε κανέναν κάτι τέτοιο..
και στην τελική papadriko, μπορώ τώρα έστω και αργά να το πάρω στα χέρια μου αυτό το περίφημο καταστατικό να το διαβάσω??Δικαίωμά μου δεν είναι???
Μου είχαν πει ότι γίνομαι μέλος του συλλόγου και δέχομαι το καταστατικό κάτι τέτοιο. Τα άλλα τα έμαθα στη πορεία.. ;D Πάντως καλό είναι να υπάρχουν κάπου αυτά καταστατικά εσωτερικοί κανονισμοί κλπ ώστε οι φοιτητές να έχουν πρόσβαση και να ξέρουν τι τους γίνεται..

@nuovο Εγώ νόμιζα ότι μιλούσες για σύλλογο φοιτητών ανεξάρτητο απο το αυτόν που έχουμε τώρα...
Τελευταία επεξεργασία από patirgerasimos και 24 Ιαν 2009, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό m.j. » 24 Ιαν 2009, 14:29

ρε 2gether ...ρε 2gether ...
περίμενες κάτι άλλο?λες και δεν είναι κλασική τακτική αυτή..και ο ίδιος το παραδέχεται άλλωστε..
αλλά ξέρεις κάτι,ακριβώς όπως παραδέχεστε πως συνηθίζετε να προσεγγίζετε τους πρωτοετείς...
γιατί δεν παραδέχεστε ότι μόνο αυτόν τον σκοπό έχετε και όχι να κάνετε και τίποτα παραπάνω...όχι τίποτα άλλο..να έχετε και πάτημα να λέτε ότι μας ενημερώνατε εμάς τους αδαείς πρωτοετείς..

α!και papadriko,εγώ δεν βλέπω ρε φίλε κανένα δίχτυ προστασίας..συγγνώμη ε?
μακάρι να εξαφανιζόταν αυτό το ...διχτυ προστασίας -..ο Θεός να το κάνει-να βλέπαμε άσπρη μέρα.
συγγνώμη και πάλι αλλά....δεν σε έβαλε κανείς στην θέση που είσαι,μόνος σου μπήκες ..όταν έμπαινες λοιπόν μάλλον θα έπρεπε να καταλάβεις ότι αναλαμβάνεις κάποιες υποχρεώσεις μαζί με τον τίτλο..
την υποχρέωση να κάνεις τουλάχιστον τα υποτυπώδη σωστά,όχι τίποτα άλλο εκθέτεις και ό,τι εκπροσωπείς, πως να σε ακολουθήσω εγώ μετά όταν βλέπω ότι μόνο ξέρετε να μιλάτε και απο έργα τίποτα..
το δικό μου το θεματάκι είναι ότι θα πρεπε να με έχετε ενημερώσει εσεις που κάνατε την εγγραφή για το καταστατικό και τις λεπτομέρειες για τον σύλλογο
αυτό το έργο κρίνω δεν σου ζητάω να μου πεις την σταδιοδρομία σου στο χώρο που διάλεξες να κινεισαι,και μόνο το γεγονός ότι αναλώνεσαι στον να προσπαθείς να μου τα αναφέρεις καταδεικνύοντας μου τι έχεις καταφέρει μάλλον φαίνεται ότι στο θέμα που τώρα μας απασχολεί και έχεις βγει offtopic έχεις λερωμένη την φωλιά σου
αν είσαι τόσο σωστός λοιπόν ...εμένα γιατί δεν με ενημέρωσε κανείς???
σε αυτό απάντα και άσε τα υπόλοιπα γιατί δεν χρειάστηκα την βοήθεια σου σε κάτι άλλο ώστε να το αναγνωρίσω..
τέλος το θέμα για μένα.-
p.s.δεν βγαίνω καραγκιόζης αγαπητε papadriko,γιατί πολύ απλά σε γειώνω με λόγια που ταιριάζουν στο profil του forum,ενώ εσύ ξεπέφτεις.
Τελευταία επεξεργασία από m.j. και 24 Ιαν 2009, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
peace just wanted to be free.
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 24 Ιαν 2009, 14:31

2gether έγραψε:
papadrikos έγραψε:μεχρι τωρα οι παραταξεις δεν προσφερουν τιποτα και το μονο που κανουν ειναι να πηγαινουν πισω το πανεπιστημιο αλλα τωρα θα ηθελες να σε ειχαν ενημερωσει ε;; ειναι ωραιο να κατακρίνεις οταν ξερεις οτι υπαρχει το διχτυ προστασιας αλλα οταν αυτο εξαφανιζεται δε σου πολυαρεσει ε;; δεν ειναι αρμοδιοτητα μου να σου διαβασω τα δικαιωματα σου..

Πολύ σωστά τα λες αγαπητέ αλλά αφού είναι έτσι,τι έκανες πάνω από το κεφάλι μου όση ώρα εγώ ετοίμαζα τα χαρτιά για την εγγραφή μου?? Σου ζήτησα εγώ τότε βοήθεια?? Υποτίθεται πως με "βοηθούσες" εσύ "οικειοθελώς" έτσι?? Εμένα τον αφελή κ γεμάτο άγνοια πρωτοετή φοιτητή?? ε??
αν δεν θεωρουσες οτι σε βοηθάω γιατι εκατσες και δεν εφυγες; θεωρεις οτι επρεπε να σου εξηγησω ολοκηρη τη λειτουργεια του πανεπιστημιου στην εγγραφη σου;; να μαντεψω εγω με τι θα εχεις προβημα αργοτερα για να σε ενημερωσω;; και γω που ειμαι κερδοσκοπος τι κερδισα με την εγγραφη σου; αποτι φαινεται δε κερδισα την εκτιμηση σου. μαλλον επειδη εσυ εισαι πανεξυπνος και με κριτικη ικανοτητα σε αντιθεση με τα προβατα τους συμφοιτητες σου ε;; ενα μεγαο μπραβο!
papadrikos
Full Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες