tsimpa έγραψε:Επίσης για αυτούς που κατέβασαν χθες αντικατάληψη θα ήθελα να ρωτήσω για αυτό που έγραφαν ότι το είναι μεγάλο το βάρος οικονομικά εξαιτίας της χαμένης εξεταστικής,είστε σοβαροί;
tsimpa έγραψε:Δεν ξέρω αν ήσουν χθες στην συνέλευση,επειδή εγώ ήμουν και είδα ποιοι ψήφισαν γι'αυτούς λέω.Και το έγραψα και πιο κάτω δεν μιλάω για όλους, μιλάω γι'αυτούς που είναι 7-8ο έτος και κάθονται και μου λένε για οικονομικό βάρος,γιατί απ'οσο ξέρω απ'τα μαθηματικά 2-3 χρόνια παραπάνω δεν είναι 6000 ευρώ είναι 20 και κάτι.Και αν ήσουν και συ στην συνέλευση θα ξες ότι δεν το λέω χωρίς λόγο, το 70% περίπου των παιδιών που ψήφισαν αντικατάληψη ήταν ή της ΔΑΠ ή 7-8ο έτος για να μην πω παραπάνω και με πείτε και μ...κα.
tsimpa έγραψε:Τα μαθήματα έχουν διδαχτεί,δεν χάνεται η εξεταστική μην αγχώνεστε.Απλά ίσως κάνουμε διπλή εξεταστική ή μαθήματα και εξεταστική μαζί.
tsimpa έγραψε:Επίσης για αυτούς που κατέβασαν χθες αντικατάληψη θα ήθελα να ρωτήσω για αυτό που έγραφαν ότι το είναι μεγάλο το βάρος οικονομικά εξαιτίας της χαμένης εξεταστικής,είστε σοβαροί;Το οτι οι μισοί από κει μέσα που το ψήφισαν το πλαίσιο ήσασταν πανω απο 6-7 έτος δεν σας λεεί τίποτα;
tsimpa έγραψε:Τα μαθήματα έχουν διδαχτεί,δεν χάνεται η εξεταστική μην αγχώνεστε.Απλά ίσως κάνουμε διπλή εξεταστική ή μαθήματα και εξεταστική μαζί.Επίσης για αυτούς που κατέβασαν χθες αντικατάληψη θα ήθελα να ρωτήσω για αυτό που έγραφαν ότι το είναι μεγάλο το βάρος οικονομικά εξαιτίας της χαμένης εξεταστικής,είστε σοβαροί;Το οτι οι μισοί από κει μέσα που το ψήφισαν το πλαίσιο ήσασταν πανω απο 6-7 έτος δεν σας λεεί τίποτα;Το οτί σπουδαζετε 2-3-4 χρόνια παραπάνω δεν είναι οικονομικό βάρος,είναι όμως η χαμένη εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2011;Αν ίσχυε το ν+2 και για σας θα ήσασταν ακόμη στη σχόλη(όχι όλοι,δεν τους βάζω όλους μέσα);Μην κοιτάτε μόνο το προσωπικό σας συμφέρον παιδιά,εδώ απο κάθε άποψη η κυβέρνηση μας τον φοράει με κάθε ευκαιρία και εσείς σκέφτεστε την εξεταστική;Δεν είμαι ούτε ΕΑΑΚ,ούτε ΠΑΣΠ ούτε τίποτα δεν με ενδιαφέρουν οι παρατάξεις.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης