tsimpa έγραψε:Επίσης για αυτούς που κατέβασαν χθες αντικατάληψη θα ήθελα να ρωτήσω για αυτό που έγραφαν ότι το είναι μεγάλο το βάρος οικονομικά εξαιτίας της χαμένης εξεταστικής,είστε σοβαροί;

tsimpa έγραψε:Δεν ξέρω αν ήσουν χθες στην συνέλευση,επειδή εγώ ήμουν και είδα ποιοι ψήφισαν γι'αυτούς λέω.Και το έγραψα και πιο κάτω δεν μιλάω για όλους, μιλάω γι'αυτούς που είναι 7-8ο έτος και κάθονται και μου λένε για οικονομικό βάρος,γιατί απ'οσο ξέρω απ'τα μαθηματικά 2-3 χρόνια παραπάνω δεν είναι 6000 ευρώ είναι 20 και κάτι.Και αν ήσουν και συ στην συνέλευση θα ξες ότι δεν το λέω χωρίς λόγο, το 70% περίπου των παιδιών που ψήφισαν αντικατάληψη ήταν ή της ΔΑΠ ή 7-8ο έτος για να μην πω παραπάνω και με πείτε και μ...κα.

tsimpa έγραψε:Τα μαθήματα έχουν διδαχτεί,δεν χάνεται η εξεταστική μην αγχώνεστε.Απλά ίσως κάνουμε διπλή εξεταστική ή μαθήματα και εξεταστική μαζί.
tsimpa έγραψε:Επίσης για αυτούς που κατέβασαν χθες αντικατάληψη θα ήθελα να ρωτήσω για αυτό που έγραφαν ότι το είναι μεγάλο το βάρος οικονομικά εξαιτίας της χαμένης εξεταστικής,είστε σοβαροί;Το οτι οι μισοί από κει μέσα που το ψήφισαν το πλαίσιο ήσασταν πανω απο 6-7 έτος δεν σας λεεί τίποτα;

tsimpa έγραψε:Τα μαθήματα έχουν διδαχτεί,δεν χάνεται η εξεταστική μην αγχώνεστε.Απλά ίσως κάνουμε διπλή εξεταστική ή μαθήματα και εξεταστική μαζί.Επίσης για αυτούς που κατέβασαν χθες αντικατάληψη θα ήθελα να ρωτήσω για αυτό που έγραφαν ότι το είναι μεγάλο το βάρος οικονομικά εξαιτίας της χαμένης εξεταστικής,είστε σοβαροί;Το οτι οι μισοί από κει μέσα που το ψήφισαν το πλαίσιο ήσασταν πανω απο 6-7 έτος δεν σας λεεί τίποτα;Το οτί σπουδαζετε 2-3-4 χρόνια παραπάνω δεν είναι οικονομικό βάρος,είναι όμως η χαμένη εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2011;Αν ίσχυε το ν+2 και για σας θα ήσασταν ακόμη στη σχόλη(όχι όλοι,δεν τους βάζω όλους μέσα);Μην κοιτάτε μόνο το προσωπικό σας συμφέρον παιδιά,εδώ απο κάθε άποψη η κυβέρνηση μας τον φοράει με κάθε ευκαιρία και εσείς σκέφτεστε την εξεταστική;Δεν είμαι ούτε ΕΑΑΚ,ούτε ΠΑΣΠ ούτε τίποτα δεν με ενδιαφέρουν οι παρατάξεις.
και επίσης tsimpa δεν απαντάω προσωπικά σε εσένα αλλά γενικά με αφορμή αυτά που έγραψες

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης