Despoina έγραψε:χωρίς να θέλω να κάνω πολιτική συζήτηση, θα ήθελα πραγματικά να ξέρω την άποψή σας για το ρόλο των παρατάξεων. Μιλάτε, για βιβλία, εξοπλισμό, κτίρια, διεκδικήσεις, αλλά πουθενά δεν αναφέρεστε στις παρατάξεις, οι οποίες υποτίθεται ότι είναι οι πλέον αρμόδιες για τα θέματα που απασχολούν τους φοιτητές. Ή μήπως τελικά δεν είναι;
Despoina έγραψε:χωρίς να θέλω να κάνω πολιτική συζήτηση, θα ήθελα πραγματικά να ξέρω την άποψή σας για το ρόλο των παρατάξεων. Μιλάτε, για βιβλία, εξοπλισμό, κτίρια, διεκδικήσεις, αλλά πουθενά δεν αναφέρεστε στις παρατάξεις, οι οποίες υποτίθεται ότι είναι οι πλέον αρμόδιες για τα θέματα που απασχολούν τους φοιτητές. Ή μήπως τελικά δεν είναι;
pez έγραψε:- Το βόλεμα στο έργο.
JoVou έγραψε:Βέβαια, το θέμα είναι ότι για γενική φοιτητικού συλλόγου 5000+ φοιτητών (τον οποίο επικαλούνται αυτοί), και με 400 άτομα κάνουν συνέλευση. Είναι δυνατόν? Κι όμως είναι, γεγονός που σημαίνει ότι αποκλείεται ποτέ να φύγουν αυτές από το προσκήνειο...άρα..ξεχάστε ότι είπα και σκεφτείτε τι θα πράξετε από την αρχή...![]()
JimMichael έγραψε:Γιατί δεν έχει σηκωθεί ένας έστω από εμάς που υποστηρίζουμε ότι τζάμπα γίνονται οι συνελεύσεις να πει μια τέτοια γνώμη παρά όποτε έχει συνέλευση είναι μια ακόμα ευκαιρία για καφέ;
rigas έγραψε:Άργησα μάλλον να δω τη συζήτηση σχετικά με το θέμα, αλλά επειδή είναι ενδιαφέρον θέλω έστω και καθυστερημένα να σχολιάσω. Παίρνοντας για παράδειγμα τον εαυτό μου, το χειρότερο είναι ότι αυτή η ανεπιθύμητη για πολλούς κατάσταση τους έχει απομακρύνει απο την διεκδίκηση πραγμάτων. Δε νομίζω ότι κάποιος ενταγμένος σε κάποια παράταξη έχει περισσότερα διακαιώματα από τους υπολοίπους, ούτε πως όσοι δεν είναι σε κάποια από αυτές τις παρατάξεις δεν ενδιαφέρονται, ενημερώνονται για τα φοιτητικά, γενικότερα εκπαιδευτικά ή επαγγελμακά, θέματα. Πως όμως να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου μέσα απο κάτι που έτσι όπως έχει καταντήσει μόνο
για αυτό δεν είναι (φυσικά εννοώ τη γενική συνέλευση);
JoVou έγραψε:A Μπράβο! Άλλος ένας λοιπόν που νομίζει ότι πρέπει επιτέλους να αλλάξει κάτι!Κανείς άλλος???Οι υπόλοιποι είστε σύμφωνοι με τα πράγματα ως έχουν?
Vagoulas έγραψε:Αλλά είναι που είναι κακό το κλίμα οι υπόλοιποι το κάνουμε χειρότερο με την στάση μας να μην καθόμαστε να παρακολουθήσουμε τα τεκταινόμενα της γενικής ή στην χειρότερη να μην πηγαίνουμε καθόλου. Γιατί λοιπόν είναι τόσο δύσκολο να μαζεύονται κάθε φορά 800 άτομα αυτής της λογικής?! Αυτό δεν έχω καταλάβει εγώ τόσο καιρό...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες