Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που έβαλα το θρεντ στο συγκεκριμένο section αλλά δεν ήθελα να το πάω στα διάφορα. (συν το γεγονός ότι μόνο εδώ παρατήρησα κινητικότητα)
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σκέφτομαι πάρα να πάρα πολύ να δηλώσω το συγκεκριμένο τμήμα. Όμως το γεγονός ότι η Ξάνθη είναι αρκετά μακριά και η έλλειψη πληροφοριακού υλικού με έχουν "τσιτώσει" λίγο.
Προσωπικά έχω μελετήσει τον οδηγό σπουδών και έχω ψάξει αρκετά και το αντικείμενο με καλύπτει 100% στο μυαλό μου. Όμως έχω κάποιες άλλες απορίες που θα ήθελα να τις λύσει κάποιος φοιτητής του τμήματος:
1) Ποιά είναι η κατάσταση στις εστίες; Μπορεί κάποιος να μείνει με άνεση μέσα; Υπάρχουν αρκετές κενές θέσεις για Α'-ετείς;
2) Ποιά η κατάσταση στα εργαστήρια και στης κτηριακές υποδομές; Οι φώτος στο σάιτ με έπεισαν αρκετά αλλά... διαφήμιση είναι.

3) Από πλευράς οργάνωσης τι γίνεται; Γίνονται όλα τα μαθήματα κανονικά; Οι καθηγητές είναι συνεργάσιμοι; Συγγράμματα διανέμονται κανονικά;
4) Υπάρχουν άλλες δραστηριότητες εντός πανεπιστημίου εκτός από τα μαθήματα; (FOSS community, αθλητικά κλπ)
5) Αξίζει να το προτιμήσει κάποιος εν τέλει σε σύγκριση με το τμήμα ΗΜΤΥ της πάτρας (που είναι αντίστοιχο);
Ο προβληματισμός μου έγκειται γύρω από την κατάσταση που επικρατεί στο πανεπιστήμιο και όχι στο αντικείμενο των σπουδών ή την πόλη της Ξάνθης. Δεδομένου ότι το search δε με βοήθησε αρκετά, άνοιξα αυτό το θρεντ.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας,
Νίκος.