n1book13 έγραψε:Το τι θα δω άστο να το ξέρω εγώ καλύτερα.. όταν μάθεις να απαντάς σε αυτό που σε ρωτάνε ίσως σε πάρω και εγώ στα σοβάρα. Αρκετό χρόνο έχασα εδώ.. Καλή συνέχεια!
gtsorb έγραψε:Ο πιο εύκολος και εύπεπτος τρόπος για να αποδομήσεις μια κριτική, είναι να αποδώσεις σε αυτόν που την ασκεί προσωπικά κίνητρα.
n1book13 έγραψε:gtsorb έγραψε:Ο πιο εύκολος και εύπεπτος τρόπος για να αποδομήσεις μια κριτική, είναι να αποδώσεις σε αυτόν που την ασκεί προσωπικά κίνητρα.
Πιο πολύ δεν μπορώ να συμφωνήσω. Και μένα με έφαγε ότι ήμουν ανεύθυνος και εγώ και οι άλλοι φοιτητές και για την ουσία της κριτικής καμία κουβέντα... Μονό παραπομπές σε άλλα μαθήματα για να μας πουν το αυτονόητο, ότι υπάρχουν και χειρότερα. Και εμένα το πρόβλημα μου ήταν μόνο το -0.5/ανά απουσία αυτό έθεσα σαν θέμα και όχι τη φοιτητής ήμουν, τι κίνητρα είχα, τι καλός που είναι ο διδάσκων κτλ. Αλλά όλοι ξέρουμε τι σημαίνει η επίθεση στο ήθος του αντίπαλου σαν επιχείρημα..
gtsorb έγραψε:Νίκο, αν και έχω διαγραφεί και δε γράφω πλέον στο φόρουμ εδώ και καιρό, αναγκάστηκα να ξαναγραφτώ για να απαντήσω στις εξυπνάδες και τις μπηχτές σου προς εμένα.
gtsorb έγραψε:Ο πιο εύκολος και εύπεπτος τρόπος για να αποδομήσεις μια κριτική, είναι να αποδώσεις σε αυτόν που την ασκεί προσωπικά κίνητρα. Ο "διαχειριστής" του φόρουμ κ.*****(που μάλλον είτε είναι καλός φίλος με τους διδάσκοντες - είτε είναι καλός "χάκερ") ανακάλυψε ότι ο βαθμός μου θα ήταν 10 αλλά λόγο μίας απουσίας που είχα έγινε 9 και φυσικά, με την περίσσεια εξυπνάδα που τον χαρακτηρίζει, δημοσίευσε τα προσωπικά μου δεδομένα. Άρα εγώ πρέπει μπήκα σε όλη αυτή τη διαδικασία για 1 μόναδα, έτσι; Για να δούμε...
gtsorb έγραψε:Δε ξέρω τι πολιτική έχετε στο DEECE αλλά να γράφει κάποιος moderator (που υποτίθεται έχει κάποιο κύρος παραπάνω από το μέσο χρήστη) δημοσιεύσεις τύπου "ξέρω γιατί έγινε, είχε σκοπιμότητες αλλά δε θα σας τις πω" εμένα προσωπικά μου προκαλλούν έμετο. Δε ξέρω αν δέχεσαι υποδείξεις αλλά σου προτείνω να κλειδώσεις το thread γιατί (εκτός από το ότι έχουν περάσει 2.5 χρόνια) εσύ και ο ***** αποφασίσατε το εξελίξατε σε προσωπική επίθεση προς εμένα που δε νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν άλλο χρήστη.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης