Μαύρα Μαντάτα

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Μαύρα Μαντάτα

Δημοσίευσηαπό pez » 17 Φεβ 2009, 22:43

Μαύρα Μαντάτα - Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής - Σήμερα - Το ΔΠΘ δεν παρέστη - Η εισήγηση ακυρώνει τη "διαγραφή" που επιχειρήθηκε εις βάρος συναδέλφων Υποψηφίων Διδακτόρων - Περαστικά - Θα χρειαστούν - Και εις άλλα με υγεία - Έρχονται χειρότερα - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος

From: Petros Zimourtopoulos -To: DEP EE, EECE, Antennas RG, /F/L/O/S/S/ - Cc: "Γραμματεία Τμήματος ΗΜ/ΜΥ" - Sent: Tuesday, February 17, 2009 10:34 PM - Subject: Μαύρα Μαντάτα
pez

Re: Μαύρα Μαντάτα

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 17 Φεβ 2009, 23:41

Επειδή δε νιώθω και πολλά με τα νομικά της χώρας.

Το Διοικητικό Εφετείο είναι τακτικό Διοικητικό Δικαστήριο. Λειτουργεί τόσο ως πρωτοβάθμιο όσο και ως δευτεροβάθμιο δικαστήριο, ανάλογα με το είδος της υπόθεσης.
Κατά το άρθρο 1 του ν. 702/1977, στην αρμοδιότητα του Διοικητικού Εφετείου ως πρωτοβάθμιου ακυρωτικού δικαστηρίου υπάγονται οι ακυρωτικές διαφορές που ανακύπτουν από τις ακόλουθες διοικητικές πράξεις:
[...]
δ) την εφαρμογή της εκπαιδευτικής νομοθεσίας για τους μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, υποτρόφους και μετεκπαιδευομένους,
[...]
(πηγή: wikipedia)

Εισήγηση: (η) ουσ. (Κ εισήγησις, -εως) προφορική ή γραπτή πρόταση | συμβουλή, παρακίνηση
(πηγή: Τεγ Φυτ)

Κύριε pez, τι εννοείται "διαγραφή"; Και ποιο είναι το υποκείμενο της πρότασης "που επιχειρήθηκε εις βάρος συναδέλφων Υποψηφίων Διδακτόρων"?

Δεν καταλαβαίνω... :/
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό kkalop » 18 Φεβ 2009, 00:09

υπάρχουν ακόμη άτομα που "προσπαθούν" να καταλάβουν ???
μπράβοοοο
Άβαταρ μέλους
kkalop
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό Cobra_MX5 » 18 Φεβ 2009, 01:34

kkalop έγραψε:υπάρχουν ακόμη άτομα που "προσπαθούν" να καταλάβουν ???
μπράβοοοο

;D
Cobra_MX5
Full Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 18 Φεβ 2009, 22:29

;D ;D xaxa
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό kkalop » 19 Φεβ 2009, 00:48

xaxax O0
Άβαταρ μέλους
kkalop
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό Cobra_MX5 » 19 Φεβ 2009, 01:01

ckoukou έγραψε:http://www.megatv.com/mavra_mandata/default.asp
επίσης σχετικό:
http://www.megatv.com/mavra_mesanixta/default.asp

;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D
Cobra_MX5
Full Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 19 Φεβ 2009, 03:18

Τώρα ή εγώ είμαι χαζός και δεν κατάλαβα ότι το θέμα είναι απλό και αυτονόητο ή κάτι που δεν ενδιαφέρει κανέναν...

και τα δικά μου μαύρα μαντάτα:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Giannis » 19 Φεβ 2009, 03:32

Μιας και το τόπικ ξεκίνησε με υποψήφιους διδάκτορες και τα σχετικά, σας αντιγράφω ένα mail που έλαβα χθες το βράδυ, από τα γνωστά chain mails που κατα καιρούς σπαμάρουν τα inbox του καθενός, με τίτλο "Άμα δεν σε λένε Χριστινάκη, χέσε μέσα...":

<<Κύριε Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών απαντήστε.

Στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κοσμήτωρ είναι η Ελένη Χριστινάκη,
καθηγητής ο Παναγιώτης Χριστινάκης. Από κει και πέρα παρακολουθήστε την πορεία τηςοικογένειας:

Η κόρη Ειρήνη Χριστινάκη έλαβε διδακτορικό τον Αύγουστο του 2004 από τον πατέρα της Παναγιώτη Χριστινάκη
τότε Πρόεδρο του Τμήματος που ήταν επιβλέπων του διδακτορικού της, έχοντας αποτύχει στις προσπάθειές της
για διδακτορικό στη Νομική Αθηνών και στη Νομική Θράκης. Σε λίγους μήνες εκλέγεται... κατ΄ ευθείαν επίκουρη
καθηγήτρια, παρακάμπτοντας το νόμο που απαιτεί κάποια χρόνια διδασκαλίας σε ΑΕΙ μετά την απόκτηση του
διδακτορικού. Χαρακτηρίστηκε διεθνούς κύρους επιστήμων!!! και άκουσον άκουσον μέσα σε τρία χρόνια το 2008 σε
ηλικία 35 ετώ! ν γίνεται τακτική ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!!, παρακάμπτοντας πάλι το νόμο.

Στη συνέχεια ο γαμπρός Χριστινάκη, Αθανάσιος Γλάρος και σύζυγος της Ειρήνης Χριστινάκη εκλέγεται επίκουρος
καθηγητής στο ίδιο Τμήμα. Ο αδελφός του γαμπρού Χριστινάκη, Γεώργιος Γλάρος ετοιμάζεται και αυτός για άλλη
θέση στο ίδιο Τμήμα.

Η άλλη κόρη του Χριστινάκη, Όλγα Χριστινάκη, ετοιμάζεται και αυτή για τη Σχολή και πήρε θέμα διδακτορικού
με επιβλέπουσα την αδελφή της, Ειρήνη Χριστινάκη.Ο άλλος γιός Χριστινάκη, Επαμεινώνδας Χριστινάκης,
πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας, δάσκαλος στην Κύπρο, χωρίς πτυχίο Θεολογίας και χωρίς μάστερ που
είναι απαραίτητο, γίνεται και αυτός υποψήφιος διδάκτωρ και στην επιβλέπουσα επιτροπή ορίζεται πάλι ο καθηγητής
Χριστινάκης.

Κύριε Πρύτανη τι έχετε να πείτε στους φοιτητές που αξίζουν και αγωνίζονται τίμια αλλά δεν έχουν το προνόμιο να
είναι παιδιά καθηγητών;

Τι έχετε να πείτε στους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς;

Γιατί συμφωνείτε με την προκλητική συμπεριφορά της οικογένειας Χριστινάκη;>>

Σε κάθε περίπτωση, παρόμοιο mail θα πήγαινε στον κάλαθο των αχρήστων, αλλά όλως τυχαίως, είπα και 'γω μια φορά να τσεκάρω τις πηγές του mail...πραγματικά αξιοπερίεργα τα αποτελέσματα:

http://www.soctheol.uoa.gr/gr/dep.html

http://deantheol.uoa.gr/gr/index.html

Πολλοί θα αναρωτηθείτε τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά, με το τόπικ που ξεκίνησε ο κ.pez....καμία...
απλά ήθελα να επισημάνω ότι, όπως φαίνεται, υπάρχουν και χειρότερα.... ;D ;D ;D
Θα σε παρακαλούσα να μην σπαταλάς το πολύτιμο ρεύμα και πόρους από αυτόν τον πλανήτη για να γραφεις αυτά που σκέφτεσαι.

Να κλέβεις ιδέες από ένα άτομο είναι κλοπή, να κλέβεις από πολλά...είναι έρευνα.

Πάτα εδώ
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 19 Φεβ 2009, 08:19

LoVaBiLL έγραψε:Τώρα ή εγώ είμαι χαζός και δεν κατάλαβα ότι το θέμα είναι απλό και αυτονόητο ή κάτι που δεν ενδιαφέρει κανέναν...

και τα δικά μου μαύρα μαντάτα:
Εικόνα

Πολύ καλό. Αλλά δείξε μας και την άλλη τσέπη.
ckoukou

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 19 Φεβ 2009, 16:38

Πραγματικά θαυμάζω το επίπεδο της συζήτησης. Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια που μου'χουν λείψει μπορώ να πω, καθώς τότε είχαμε να κάνουμε μια αντιγραφή 4 σειρές από το αναγνωστικό βιβλίο και μια ζωγραφιά σχετική με αυτό το κείμενο που αντιγράψαμε. Μετά, πηγαίναμε είτε να παίξουμε μπάλα με τα άλλα παιδιά της γειτονιάς είτε κρυφτό, κυνηγητό, αγαλματάκια ακούνητα, κουτσό και πάει λέγοντας. Με εξαίρεση δύο δημοσιεύσεις, εκτός του συντάκτη του θέματος, όλες οι υπόλοιπες ήταν σχετικές με τις παραπάνω σειρές που έγραψα.

Πώς θέλετε να συνεχίσουμε τη συζήτηση αυτή λοιπόν; Εσείς σαν 5χρονα κι εγώ σαν μπαμπάς με το γνωστό σε όλους στυλ "τζιζ κάι" ή μήπως να θυμηθείτε όλοι ανεξαιρέτως την πραγματική σας ηλικία και να αφήσετε τα χαχαχαχα και τα χοχοχο κατά μέρος, όπως επίσης και τα offtopic;

Νομίζω πως η λύση είναι απλή. Δημιουργείται ένα θέμα από έναν συντάκτη, για το οποίο είναι στην κρίση σας αν θα απαντήσετε κάτι σχετικό (σε συμφωνία ή σε διαφωνία με τους άλλους χρήστες που θα ασχοληθούν κι αυτοί με το θέμα) ή δε θα ασχοληθείτε καθόλου. Είναι τόοοοοσο απλό. Τι δεν καταλαβαίνετε;
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 19 Φεβ 2009, 18:08

Jim, εγώ δεν είχα το θάρρος να πω αυτά που είπες... Χαίρομαι για το ποστ σου.
Από την άλλη, δεν πήρα και απάντηση από εκεί που έπρεπε...Για αυτό τι να πει κανείς;
Μία φορά είπα, να μπω στον κόπο να δοκιμάσω....Κάτι ήξερα ενστικτωδώς και καθόμουν στα αυγά μου.

Πάω στην ιστορία με τις 3 λέξεις...Με κάνει να νιώθω πιο σημαντικός. Ούτε ειρωνεία, ούτε κοροϊδία, ούτε κρυφτό, ούτε γρίφους.
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 19 Φεβ 2009, 20:05

[offtopic]
Δεν νομίζω ότι το να πεις τη γνώμη σου είναι κακό, ακόμα κι αν σε ειρωνευτούν και λοιπά και λοιπά. Αν γίνει δηλαδή αυτό, έχει χάσει την αξία της η δημοσίευσή σου; Αμφιβάλλω. Πραγματικοί κριτές υπάρχουν, δεν είναι μυθικά πρόσωπα. Και επίσης το αν πήρες (ή θα πάρεις) απάντηση ή όχι αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Άμα είναι και οι λίγες σοβαρές δημοσιεύσεις να πάψουν, ε τότε ας μας βάψουμε μπλε και να μας πετάξουμε στη θάλασσα να μην φαινόμαστε.
[/offtopic]
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό kkalop » 19 Φεβ 2009, 21:10

Ένας μαθηματικός μου στο γυμνάσιο έλεγε το εξής : "Όταν μας λες Α, εννοείς Β, καταλαβαίνουμε Γ και τελικά το σωστό είναι Δ....υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας!"
Οπότε για μένα, γνώμες και ποστ που φέρνουν στην παραπάνω άποψη, δηλαδή περικλείουν ασάφειες, υπαινιγμούς κλπ , έχουν την ίδια βαρύτητα με ποστ του τύπου "χαχαχα"-"χοχοχο" ;)
Άβαταρ μέλους
kkalop
Sr. Member

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες