Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα boards. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic.
αν καποιος ενδιαφερεται για ebooks η οτιδηποτε αλλο σχετικα με τη φωτογραφια εχω καποιο υλικο και μπορει να μου στειλει ενα Pm για να του στειλω.δε λεει να τα ανεβασω εδω..
καλοριζικη!διαβασε το manual λιγο για να δεις πως αλλαζεις τις ρυθμισεις στο Manual mode και μετα αν δε ξερεις τη φιλοσοφια της λειτουργιας της φωτογραφικης διαβασε αυτο http://www.torrentportal.com/details/83 ... rrent.html
το πρωτο κεφαλαιο εστω με το τριγωνο iso-shutter speed-aperture αν θες εκτος απο αστροφωτογραφια να μαθεις πραγματα για αλλα ειδη φωτογραφιας πιο φυσιολογικα διαβαστο ολο!ολο και κατι θα αποκομισεις!
Cobra_MX5 έγραψε:Ένα μικρό διάλειμμα από τα Κ3 είχε σαν αποτέλεσμα την παρακάτω φωτογραφία, "αφιερωμένη" στο forum μας...!!!
Μπορώ να ρωτήσω κι εγώ με το μικρό μου και το φτωχό μου το μυαλό, πώς μπόρεσες φίλε μου Cobra_MX5 να κάνεις κάτι τέτοιο? Εννοώ προφανώς, όχι την φωτογραφία, αλλά το περιέχομενο της φωτογραφίας...
Τι εννοώ: Η λαμπα ειναι ακουμπισμένη στον καναπε, και η φωτογραφικη μηχανη ρυθμισμενη στα 30 sec... Φυσικα το φως ειναι σβηστο. Μολις αρχισε να βγαζει τη φωτο η μηχανη φωτισα τη λαμπα με το φακο για 1-2 sec και μετα με το laser "εγραψα" στην πλατη του καναπε τα γραμματα...
Αααα, πραγματικά πολύ ωραίο αλλά και συνάμα πολύ έξυπνο! Βασικά, το φαντάστηκα ότι χρησιμοποίησες Laser αλλά είπα: "μπα, μάλλον είναι υπερβολή!" , και για το φακό δεν το περίμενα. Μπράβο σου πάντως, που εκμεταλεύτηκες το διάλειμμα από το διάβασμά σου στα Κ3 με κάτι τέτοιο!
- e-mail - Ξεκινάνε τον Οκτώβριο τα μαθήματα του εργαστηρίου φωτογραφίας του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης με τον Γρηγόρη Λεοντιάδη - Monday, August 24, 2009 9:30 AM - ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ, _all-ατ-ipet.gr - From: "Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης" fthrace-ατ-otenet.gr