JimMichael έγραψε:[offtopic] Εδώ δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν τους καινούριους πίνακες, θα φτιάξουν wireless... With the side to sleep...
Xristos έγραψε:Πάντως έτσι για την ιστορία και για να μαθαίνω και δυο πράγματα παραπάνω, τι θα μπορούσε να κάνει η εταιρία -στην ιδανική περίπτωση που θα ενδιαφερόταν για την Ξάνθη- προκειμένου να λύσει το πρόβλημα; Είναι κάτι τελικά για το οποίο ευθύνεται και ο ΟΤΕ;
Cobra_MX5 έγραψε:Νεα απο την συνδεση μου:
Ενω μεχρι πριν απο μια βδομαδα, η συνδεση ηταν σε γενικες γραμμες μια χαρα (αλλοτε πιο γρηγορη αλλοτε λιγοτερο, αλλα παρομοιες ταχυτητες με παλιοτερα με τον ΟΤΕ), τις τελευταιες 4-5 μερες η κατασταση ειναι τραγικη. Δεν μπορω να κατεβασω τορρεντ, δε μπορω να δω γιουτουμπ χωρις να κανω μιση ωρα μπαφερ, δε μπορω να ακουσω στρεαμινγ ραδιοφωνο γιατι καθε 10 δευτερολεπτα κοβεται να κανει μπαφερινγκ, και μετα βιας ανοιγω σελιδες αφου μερικες (ας πουμε η σελιδα της φορθνετ ακουσον ακουσον) 3 στις 5 φορες μου βγαζουν σφαλμα οριου συνδεσης...
Η κατασταση ειναι τραγικη, αλλα τουλαχιστον με παρηγορει το τζαμπα τηλεφωνο... Εχει κανενας αλλος τα ιδια προβληματα τις τελευταιες μερες?
jxifaras έγραψε:Φίλε Χρήστο είχα και εγώ πέρσυ το ίδιο πρόβλημα με τη Forthnet (ήμουν από τους πρώτους που έβαλαν στην Ξάνθη) και με είχε ταλαιπωτήσει πολύ... Τελικά εκεί που μου έλεγαν ότι δεν μπορεί να φίνει τίποτα, το πρόβλημα μου διορθώθηκε ως δια μαγείας γιατί τους είπα οτι θα καταγγείλω τη σύμβαση στον ΕΕΤΤ! Έχε υπ' όψην σου ότι έχεις ταχύτητα εώς 24 Mbps, αλλά πρέπει απαραίτητα να μην πέφτεις κάτω από τα 4 Mbps. Τότε έχεις κάθε δικαίωμα να καταγγείλεις τη σύμβαση σου στον ΕΕΤΤ... Και σε καμία περίπτωση δεν θα πληρώσεις ρήτρα για το συμβόλαιο που έσπασες!!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες