Χιούμορ - Ανέκδοτα

Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα boards. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic.

Re: Χιούμορ - Ανέκδοτα

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 09 Μαρ 2009, 12:25

Τα άπαντα της φραπεδιάς

Μια σωστή φραπεδιά πρέπει να έχει πάντα καλαμάκι. Το καλαμάκι δείχνει άνεση γιατί δε σε αναγκάζει να σκύβεις για να πιεις τον καφέ,είναι μια εφεύρεση κατά της κούρασης και της περιττής σπατάλης ενέργειας. Το καλαμάκι μάλιστα πρέπει να είναι σπαστό για να διευκολύνει την σωστή πόση του καφέ.Ακόμα το καλαμάκι είναι η μισή αρχοντιά για τη φραπεδιά καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να ανακατεύεις κάθε λίγο το περιεχόμενο του ποτηριού.

Το ανακάτεμα του φραπέ είναι μέτρο χλίδας και πρέπει να γίνεται με το κεφάλι ψηλά και το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο. Ειδικά αν συνοδεύεται από μαύρο γυαλί και τα πόδια πάνω στις καρέκλες, το ανακάτεμα προσθέτει πολλά στο status του καθενός φραπεδοκατακτητή. Η πρώτη ρουφηξιά της φραπεδιάς είναι ιερή.

Η όλη κίνηση όπου σπας το καλαμάκι, το βάζεις στο στόμα αργά και αισθησιακά και βλέπεις την καφέ ρευστή μάζα να ανεβαίνει και να πλησιάζει στη στοματική σου κοιλότητα, αποτελεί μια ιεροτελεστία που αξίζει όσο λίγες. Η τελευταία γουλιά του φραπέ είναι εξίσου σημαντική με την πρώτη.

Αν και κάθε φορά που τελειώνουμε το φραπέ μας πρέπει να γεμίζουμε με νερό και να συνεχίζουμε, πρακτικά ο φραπές τελειώνει όταν μας πιάνει το τέταρτο κατούρημα από τα πολλά υγρά.

Τότε και μόνο τότε μπορούμε να κοπανήσουμε την τελευταία ρουφηξιά κάνοντας το χαρακτηριστικό ήχο ικανοποίησης ρουφώντας ταυτόχρονα καφέ και αέρα, με το γνωστό και αηδιαστικό για τους υπόλοιπους - απολαυστικό για εμάς "σλουρπ".

Αυτό ΕΙΝΑΙ ηδονή! Η σωστή η φραπεδιά πρέπει απαραίτητα να περιέχει παγάκια. Τα παγάκια, πέρα από τη δροσιά που παρέχουν, κάνουν το ανακάτεμα περισσότερο ζωντανό και δυνατό.

Και μην αναφέρουμε πάλι τα περί σημασίας ανακατέματος. Ο φραπές πρέπει να είναι πάντα γλυκός. Αυτό είναι αναντίρρητο αξίωμα και όποιος διαφωνεί σε αυτό, τον παίρνει. Αν θέλει κάποιος να πιει μέτριο ή πικρό καφέ να πιει ελληνικό. Δε θα ανεχτώ από κανέναν να καταστρέφει το image του απόλυτου μη αλκοολούχου ροφήματος. Αυτό επιστημονικά δίνεται από την ηρεμία και τη γαλήνη που παρέχει η γλυκόζη στον ανθρώπινο οργανισμό.

Γιατί όταν πίνεις καφέ πρέπει να είσαι αραχτός και άνετος. Έχετε δει εσείς ποτέ το Βέγγο να πίνει φραπέ; Εγώ όσο θυμάμαι τις ταινίες του, τάραζε τους ελληνικούς!

Το ιδανικό χρώμα της φραπεδιάς είναι το καφέ(μα τι άλλο θα μπορούσε να ήτανε). Προσοχή όμως! Το καφέ το ανοιχτό, το οποίο είναι το ίδιο καφέ με το σκατουλί όταν έχουμε φάει μουσακά(το έχω ψάξει το θέμα σε πολλά πειραματόζωα) Οποιαδήποτε άλλη απόχρωση κρίνεται κατακριτέα. Επίσης επιβάλλεται να πίνεται σε ψηλό, λεπτό και κυλινδρικό ποτήρι.

Για να κατανοήσει κανείς τη σημασία του φραπέ πρέπει να είναι άνω των 20 ετών, ώστε να έχει αρκετές εμπειρίες και να είναι αρκετά ώριμος να αντιμετωπίσει ένα τόσο σημαντικό θέμα. Ο άνθρωπος που πίνει φραπέ είναι απελευθερωμένος από τα διάφορα ταμπού, δε μασάει μία, αντιμιλάει στο αφεντικό του(σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει καν αφεντικό), έχει αποβάλλει κακές συνήθειες τύπου 9-5, είναι άτομο γενικώς. Αν ο φραπέ-lover είναι φοιτητής τότε είναι σίγουρα ο τύπος με τη reserve θέση στο κυλικείο της σχολής του και με τη νοικιασμένη σε τρίτους (μιας καιδεν τη χρησιμοποιεί ποτέ) θέση του στο αμφιθέατρο.

kazani.gr
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 09 Μαρ 2009, 19:42

Stokos έγραψε:Είπα να μπω να δω πως είναι το facebook...

Ο χρήστης •LovaBiLL• λέει:
χαχαχα να σου πω την αληθεια αν βάλεις κανονική φωτογραφία σου πιο πολύ επιτυχία και γέλιο θα βγάλεις

??? ??? ??? ::)
Stokos

Δημοσίευσηαπό kkalop » 11 Μαρ 2009, 12:48

Είναι ένας σεξολόγος και κάνει ένα πείραμα. Θέλει να δει αν ένας τυχαίος άνθρωπος θα έκανε σεξ με έναν χιμπατζή.
Βρίσκει λοιπόν μια ξανθιά και τη ρωτάει:
- "Θα έκανες σεξ με έναν χιμπατζή για 500.000 ευρώ;"
- "Θα το σκεφτώ", λέει η ξανθιά.
- "Ωραία, θα ξαναπεράσω αύριο".
Ξανάρχεται την επόμενη μέρα:
- "Το σκέφτηκες; Τί αποφάσισες;"
- "Oκ, θα το κάνω", λέει η ξανθιά. "Αλλά έχω μόνο 1.000 ευρώ, τα υπόλοιπα μετά". O0
Άβαταρ μέλους
kkalop
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό Stokos » 12 Μαρ 2009, 18:50

Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, έπεσα πάνω στη λίστα των διδακτορικών διατριβών (PhD), από την οποία μπορεί να κατεβάσει κανείς τα αντίστοιχα κείμενα σε PDF. Τα θέματα ποικίλουν, από θεολογικά (!) έως πυρηνικής φυσικής (respect), άλλα με κατανοητούς τίτλους και άλλα από το υπερπέραν. Όμως τα παρακάτω πέντε ξεχωρίζουν ως προς την ευρηματικότητα :

Top 5

5. Βιοκινητικές διαφορές των κατακόρυφων αλμάτων σε σκληρό έδαφος και σε άμμο από αθλητές της πετοσφαίρισης παραλίας
(αντί για διακοπές, έρευνα καλοκαιριάτικα ;)

4. Ποιοτική αξιολόγηση και μεταποίηση της σάρκας της τσιπούρας
(ακολουθούν λιθρίνι, πέστροφα και σκουμπρί...)

3. Η ανασυγκρότηση του ελληνικού συντηρητισμού : η οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας 1974-1993
(Επιβλέπων : Γ.Α. Παπανδρέου ;)

2. Ανδρέας Σαγκούνα, Μητροπολίτης Τρανσυλβανίας : η ζωή και το έργο του
(το πραγματικό όνομα του Κόμη Δράκουλα ήταν Ανδρέας ;)

1. Αποχωρητήρια και σχετικά θέματα υγιεινής στην ελληνική κατοικία της αρχαίας, βυζαντινής και νεώτερης εποχής
(τον κ. Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, Επίκουρο Καθηγητή της Έδρας της Βυζαντινολογίας τι τον έχετε ;)
Stokos

Δημοσίευσηαπό megatron » 12 Μαρ 2009, 19:28

Stokos έγραψε:1. Αποχωρητήρια και σχετικά θέματα υγιεινής στην ελληνική κατοικία της αρχαίας, βυζαντινής και νεώτερης εποχής
(τον κ. Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, Επίκουρο Καθηγητή της Έδρας της Βυζαντινολογίας τι τον έχετε ;)

Χαχαχαχα..... ;D ;D ;D Καλό....

Ας γράψουμε και κάτι..."διδακτικό"...:
"Μια μέρα εκεί που ο Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του.
Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να του κάνει το τεστ της "τριπλής διύλισης".
- "Τριπλή διύλιση;" ρώτησε με απορία.
- "Ναι, πριν μου πεις τι άκουσες για το μαθητή μου θα ήθελα να κάτσουμε για ένα λεπτό να φιλτράρουμε αυτό που θέλεις να μου πεις. Το πρώτο φίλτρο είναι αυτό της αλήθειας. Είσαι λοιπόν εντελώς σίγουρος ότι αυτό που πρόκειται να μου πεις είναι αλήθεια;"
- "Ε... όχι ακριβώς, απλά το άκουσα όμως και..."
- "Μάλιστα άρα δεν έχεις ιδέα αν αυτό που θέλεις να μου πεις είναι αλήθεια ή ψέματα. Ας δοκιμάσουμε τώρα το δεύτερο φίλτρο αυτό της καλοσύνης. Αυτό που πρόκειται να μου πεις για τον μαθητή μου είναι κάτι καλό;"
- "Καλό; Όχι το αντίθετο μάλλον..."
- "Αρα", συνέχισε ο Σωκράτης, "θέλεις να πεις κάτι κακό για τον μαθητή μου αν και δεν είσαι καθόλου σίγουρος ότι είναι αλήθεια".
Ο τύπος έσκυψε το κεφάλι από ντροπή και αμηχανία.
- "Παρόλα αυτά", συνέχισε ο Σωκράτης, "μπορεί ακόμα να περάσεις το τεστ γιατί υπάρχει και το τρίτο φίλτρο. Το φίλτρο της χρησιμότητας. Είναι αυτό που θέλεις να μου πεις για τον μαθητή μου κάτι που μπορεί να μου φανεί χρήσιμο σε κάτι;"
- "Όχι δεν νομίζω..."
- "Αρα λοιπόν, αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω;"
Ο τύπος έφυγε ντροπιασμένος, έχοντας πάρει ένα καλό μάθημα..."

Το παραπάνω περιστατικό δείχνει γιατί ο Σωκράτης ήταν τόσο σπουδαίος φιλόσοφος και έχαιρε τόσο μεγάλης εκτίμησης.

Το παραπάνω περιστατικό εξηγεί επίσης το λόγο που ο Σωκράτης δεν έμαθε ποτέ ότι ο Πλάτωνας του @#$%^&*) τη γυναίκα!
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Joey » 17 Μαρ 2009, 21:25

Το τέλος????
Για επισκεφτείτε αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

http://www.shibumi.org/eoti.htm

O0
Άβαταρ μέλους
Joey
Jr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 18 Μαρ 2009, 13:34

ΚΟΤΣΙΑ - είναι να φτάνεις σπίτι αργά μετά από μια βραδιά με τους κολλητούς, να σε περιμένει η γυναίκα σου με το σκουπόξυλο στο χέρι και να τη ρωτάς:
«Ακόμα καθαρίζεις, ή ετοιμάζεσαι να πετάξεις κάπου;»

ΑΡ@@ΧΙ@@ - είναι να φτάνεις σπίτι αργά μετά από μια βραδιά με τους κολλητούς μυρίζοντας γυναικείο άρωμα και μπύρα και έχοντας κραγιόν στο γιακά σου, και να δίνεις μια στον κώλο της γυναίκας σου λέγοντάς της:
«Ήρθε κι η σειρά σου.»
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 18 Μαρ 2009, 16:29

Αυτό έχει ξαναειπωθεί αν θυμάμαι καλά
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 18 Μαρ 2009, 17:12

JimMichael έγραψε:Αυτό έχει ξαναειπωθεί αν θυμάμαι καλά

Έχει και γαμ@ τα γέλια όμως...Συμφωνείς? Αν το έχει κανείς ειδικά το δεύτερο του βγάζω το καπέλο...
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 18 Μαρ 2009, 19:26

Ειδικά η ατάκα με την σκούπα.... θεϊκό.... Μιλάμε για θράσος όχι αστεία... χαχαχαχαχαχα
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 20 Μαρ 2009, 12:06

"Αγαπητό PC- Solutions,

Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα. Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0. Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ...

το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος. Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition.... αλλά εις μάτην.

Μια Απελπισμένη γυναίκα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ:

Αγαπητή 'Απελπισμένη γυναίκα:

Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη. Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση. Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.

ΠΡΟΣΟΧΗ

* Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου 'Δυνατό ροχαλητό', που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).

* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή του λειτουργικού).
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές. Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate με την επιλογή 'εκτέλεση κατά την εκκίνηση'

Με εκτίμηση - Ο admin ZOIN
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 21 Μαρ 2009, 19:46

Πήγα σήμερα να παρώ τις σημειώσεις πίσω από το φωτοτυπάδικο...

Ποιος αλήτης το έκανε αυτό???
0004.jpg

Άντε εγώ τώρα να εξηγήσω στη κοπέλα ότι είμαι ο Γιώργος Τσορ. ενώ αυτή υποστηρίζει ότι το τετράδιου είναι του Γιώργου Στόκου και εγώ να λέω "μα εγώ είμαι και ο Γιώργος και ο Στόκος γιατί δε με πιστεύετε???"
Stokos

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 24 Μαρ 2009, 17:07

Ξυπνάει ένας Σκωτσέζος ένα πρωινό. Πλένεται, ξυρίζεται και πάει να ντυθεί. Εκεί που βάζει τα παπούτσια του διαπιστώνει πως στο ένα παπούτσι η σόλα έχει ξεκολλήσει τελείως. Κοιτάει στη γλώσσα του παπουτσιού και διαπιστώνει ότι τα'χε αγοράσει πριν 20 χρόνια...
-Ε, πρέπει να πάω να πάρω καινούρια, φτάνει πια.
Ετοιμάζεται λοιπόν και πάει στο μαγαζί της γειτονιάς να αγοράσει τα καινούρια του παπούτσια. Ανοίγει την πόρτα, μπαίνει μέσα, κοιτάει το μαγαζάτορα και με χαμογελαστό καλοσυνάτο ύφος αναφωνεί:
-Να'μαι πάλιιιιιιιιιιιιι :)
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό megatron » 24 Μαρ 2009, 23:46

Για δείτε λίγο το παρακάτω αρχείο (έχει μέσα ένα pps.) Κάποιος μου τοστειλε και μου άρεσε πολύ!!! ;D

lexiko-orwn.rar
(6.35 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 393 φορές

Γέλασα πολύ με τις διαφάνειες 8 και 9... :D
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης