Top Καθηγητής 2008-2009

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Θα θέλατε να γίνει κάτι τέτοιο στο φόρουμ?

Ναι γουστάρω!!!
43
74%
Άσε μας ρε στόκε με τις μακακίες σου!!!
15
26%

Σύνολο ψήφων : 58

Top Καθηγητής 2008-2009

Δημοσίευσηαπό Stokos » 13 Ιουν 2009, 16:04

Μιας και το ακαδημαϊκό έτος έχει φτάσει στο τέλος του (από θέμα διδασκαλίας τουλάχιστον) είπα να κάνω ένα παρόμοιο poll με το 2007-2008 για να αναδείξουμε το "top καθηγητή του έτους".

Στην αρχή σκέφτηκα να βάλω ένα Poll με 44 επιλογές, αλλά ήταν υπερβολικές (η ψήφος θα ήταν πολύ δύσκολη - άσε που πλέον το νέο φόρουμ δε "χωράει" τόσες). Μετά σκέφτηκα να κάνω κάτι σε στυλ ψηφοφορίας "συν και πλην" αλλά πάλι οι 44 επιλογές ήταν ένα πρόβλημα, όπως επίσης και το ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να καταλήξει εν τέλει κάπου η όλη διαδικασία, οπότε σκέφτηκα να ακολουθήσω το απλό concept των knockout tournaments, πιο συγκεκριμένα έχω στο μυαλό μου κάτι σαν αυτό:
lol.doc
(51 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 414 φορές

δηλαδή μια διαδικασία 10 εβδομάδων που θα "τρέξει" μέσα στο καλοκαίρι μέχρι και θα ολοκληρωθεί μέχρι και την επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς. Με αυτό το concept πιστεύω ότι θα υπάρξει αρκετός χαβαλές, "κολοσσιαίων διαστάσεων συγκρούσεις" και "δυνατές συγκινήσεις", χωρίς βέβαια να ξεφεύγουμε από τα όρια και τους κανόνες του forum.

Οπότε απαντήστε στο παραπάνω poll να δούμε πόσοι ορεξάτοι υπάρχουν, μην το κάνουμε και συμμετέχουν 5-10 άτομα μόνο!

edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι τα ζευγάρια προέκυψαν έτσι με random sort τα strings στη java, οπότε είναι τελείως μα τελείως τυχαία ;D
Stokos

Re: Top Καθηγητής 2008-2009

Δημοσίευσηαπό JoKo » 13 Ιουν 2009, 16:27

Ε, αφού έκανες ήδη αρκετή δουλειά, υπάρχει περίπτωση να σου πούμε όχι; Μόνο που εγώ δε θα μπορώ να ψηφίσω, απλά αξίζει να δω τις συγκρούσεις ::)

Μια ερώτηση μόνο: Τους αντιπάλους τούς έβαλες στην τύχη και αν όχι σε πόσο βάθος rounds έφτασες; :P
Άβαταρ μέλους
JoKo
Full Member

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 13 Ιουν 2009, 16:32

Stokos έγραψε:edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι τα ζευγάρια προέκυψαν έτσι με random sort τα strings στη java, οπότε είναι τελείως μα τελείως τυχαία ;D

Εγώ είμαι υπέρ του poll αλλά πιστεύω ότι ίσως αδικηθούν κάποιοι με αυτές τις συγκρούσεις. Εγώ προτείνω καθαρό πρωτάθλημα με 44 παίχτες πιστεύω θα είναι πιο δίκαιο. Αλλά και πάι αν πιστεύεις Stoke ότι είναι καλύτερα έτσι κάντο εγώ πάλι θα ψηφίσω... Βέβαια θα είναι π΄ροβλημα στα ζευγάρια που δεν ξέρω τον έναν καθηγητή από τους 2. Δικιά σου η επιλογή...
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό starchild » 13 Ιουν 2009, 16:33

στην 9η βδομάδα να γίνει κληρωση με τον ενα να πηγαινει κατευθεία στο μεγάλο τελικο και τους 2 να κάνουν ΝΟΚ ΑΟΥΤ. Χαμένος παίρνει τη 3η θέση και ο νικητής προκρίνεται! Και μετά στη 10η ο μεγάλος! Έτσι για να έχει σασπένς! :D
Άβαταρ μέλους
starchild
Full Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 13 Ιουν 2009, 16:35

χαχαχαχαχα ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΣΤΟΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΣΟΥ

http://www.youtube.com/watch?v=eZCoTTV40qM
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 13 Ιουν 2009, 16:54

Vagoulas έγραψε:
Stokos έγραψε:edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι τα ζευγάρια προέκυψαν έτσι με random sort τα strings στη java, οπότε είναι τελείως μα τελείως τυχαία ;D

Εγώ είμαι υπέρ του poll αλλά πιστεύω ότι ίσως αδικηθούν κάποιοι με αυτές τις συγκρούσεις. Εγώ προτείνω καθαρό πρωτάθλημα με 44 παίχτες πιστεύω θα είναι πιο δίκαιο. Αλλά και πάι αν πιστεύεις Stoke ότι είναι καλύτερα έτσι κάντο εγώ πάλι θα ψηφίσω... Βέβαια θα είναι π΄ροβλημα στα ζευγάρια που δεν ξέρω τον έναν καθηγητή από τους 2. Δικιά σου η επιλογή...

Πως προτείνεις να γίνει κάτι τέτοιο? Σκέφτηκα π.χ. να χωρίσω τους καθηγητές ανά τομέα, έτσι ίσως ήταν πιο δίκαιο αλλά και πάλι δε ξέρω (π.χ. αν υπάρχουν 2 αγαπημένοι των φοιτητών καθηγητές σε έναν τομέα θα έπρεπε να "χτυπηθούν" από το πρώτο/ους γύρο/ους), είμαι ανοιχτός σε προτάσεις ;)

JoKo έγραψε:Ε, αφού έκανες ήδη αρκετή δουλειά, υπάρχει περίπτωση να σου πούμε όχι; Μόνο που εγώ δε θα μπορώ να ψηφίσω, απλά αξίζει να δω τις συγκρούσεις ::)

Μια ερώτηση μόνο: Τους αντιπάλους τούς έβαλες στην τύχη και αν όχι σε πόσο βάθος rounds έφτασες; :P

Αν τα ζευγάρια ήταν "στημένα" θα φρόντιζα να ήταν πιο πικάντικα, π.χ. Κουκου vs Πεζ ;D
Stokos

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 13 Ιουν 2009, 19:21

Stokos έγραψε:Πως προτείνεις να γίνει κάτι τέτοιο? Σκέφτηκα π.χ. να χωρίσω τους καθηγητές ανά τομέα, έτσι ίσως ήταν πιο δίκαιο αλλά και πάλι δε ξέρω (π.χ. αν υπάρχουν 2 αγαπημένοι των φοιτητών καθηγητές σε έναν τομέα θα έπρεπε να "χτυπηθούν" από το πρώτο/ους γύρο/ους), είμαι ανοιχτός σε προτάσεις ;)

Ίσως ανα τομέα θα ήταν το πιο δίκαιο για μένα ή ακόμα και ανά έτος.
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό jimmy_thomas » 13 Ιουν 2009, 19:38

Χαχα! Γουστάρω. Πολύ καλή ιδεά και το knock out μου φαινεται μια χαρά. (Κάτι ξέρουν στο champ. league)
Άβαταρ μέλους
jimmy_thomas
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό jimmy_thomas » 13 Ιουν 2009, 19:43

Stokos έγραψε:
Αν τα ζευγάρια ήταν "στημένα" θα φρόντιζα να ήταν πιο πικάντικα, π.χ. Κουκου vs Πεζ ;D

Κούκου με τα χίλια ;D ;D ;D
Άβαταρ μέλους
jimmy_thomas
Full Member

Δημοσίευσηαπό macJohn » 13 Ιουν 2009, 19:48

Μου φαίνεται πως σας πείραξε η ζέστη... >:D
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 13 Ιουν 2009, 19:58

Επειδή μερικοί μου στείλατε ότι έχουν έχετε πρόβλημα με το doc...
Συνημμένα
document.pdf
(46.8 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 282 φορές
Stokos

Δημοσίευσηαπό cmavr8 » 13 Ιουν 2009, 20:39

Δε με τρελαίνει η ιδέα του να βγει ένας υπερμαγκας καθηγητής στο τέλος...
Θα προτιμούσα κάτι με βαθμολογίες για όλους, γύρους, και τελικά κατάταξη με βαθμούς..

Ίσως και με κατηγορίες, πχ "μεταδοτικότητα", "τυπικότητα (syllabus, παρουσίες στα μαθήματα, συνέπεια στις εξετάσεις)", "διάθεση να βοηθήσει μαθητές" κλπ...

Το βρίσκετε πολύ σύνθετο ε?
cmavr8
Hero Member

Δημοσίευσηαπό dim » 13 Ιουν 2009, 21:43

Συμβουλή: Ό,τι είναι να γίνει ας γίνει χωρίς να "ανακατευθούν" στις ψηφοφορίες οι γνωστές εταιρείες δημοσκοπίσεων!
dim
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό lamgramm » 13 Ιουν 2009, 22:25

Εγω λεω να περασουνε και οι 44 απο οντισιον και αφου καταληξουμε σε 12 να κλειστουνε σε ενα σπιτι. Καθε βδομαδα θα τους βαζουμε δοκιμασιες και στο τελος της εβδομαδας θα αποχωρει και ενας που θα ψηφιζει το κοινο με sms..............

''Οτι του φανει του λολοστεφανη..........''

Αφηστε μας ρε παιδια διαβαστε να περασουμε κανα μαθημα............
Άβαταρ μέλους
lamgramm
Full Member

Δημοσίευσηαπό megatron » 13 Ιουν 2009, 22:44

Κι εγώ λέω αν είναι, στον Μεγάλο Τελικό που θα γίνει στην 9η εβδομάδα (σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Stokou), να φέρουμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και να λέει φωνάζοντας: "Και ναι κυρίες και κύριοι, αυτός που θα αφήσει τελευταίος το σπίτι του Big Brother, είναι......................................................................................................................................................................................
.................................ο/η ταδε!!!(θα μπορούσα να έγραφα ένα όνομα, το οποίο θα ήταν τυχαίο, αλλά βαριέμαι να εξηγώ και να προσπαθώ να πείσω τον καθένα ότι το όνομα θα το έβαζα εντελώς στην τύχη... :P ).

Και μάλιστα λέω να καλέσουμε και τον Ηλία Ψινάκη για κριτική επιτροπή που ο οποίος θα κάνει τρομερό show, κι έτσι, μετά από όλα αυτά το DUTH θα γίνει και πάλι γνωστό και ξακουστό εξαιτίας των "καμμένων" Ηλεκτρολόγων του και θα ξαναλάμψει πάλι όπως παλιά!! (Πότε παλιά?? ::) Ούτε εγώ ξέρω...)
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες