Επιλογή τομέα και αλλαγή

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Επιλογή τομέα και αλλαγή

Δημοσίευσηαπό pez » 30 Ιουν 2009, 14:15

- Όχι άλλα μισαδάκια - Ο Σύλλογος να οργανώσει Ανοικτή Συγκέντρωση - Τα πράγματα με το όνομά τους - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος -
pez

Re: Επιλογή τομέα και αλλαγή

Δημοσίευσηαπό laplace » 30 Ιουν 2009, 23:15

Γενικά σαν αποκατάσταση/ευρύτητα μαθημάτων/δυνατότητα εισαγωγής σε μεταπτυχιακά προτείνετε ηλεκτρονικό ή τηλεπικοινωνιακό τομέα? Αν και γενικά δεν είδα πολλές διαφορές στα μαθήματα.Τηλεπικοινωνιακός από ότι κατάλαβα ασχολείται μόνο με hardware τηλεπικοινωνιών(κεραίες,πεδία,τηλεπικοινωνιακά συστήματα) ή ασχολείται και με ιντερνετ,δίκτυα,wifi,ασφάλεια υπολογιστικών συστημάτων κλπ? Συγχωρείστε την άγνοιά μου, απλά συλλέγω πληροφορίες. Αν φοιτητές των δύο διαφορετικών κύκλων σπουδών μπορούν να πούν απόψεις πάνω στο θέμα ,αυτό θα ήταν ιδιαίτερα καλοδεχούμενο :D Ή πχ να ονοματίσετε κάποιες εταιρείες που μπορεί να εργαστεί καλύτερα ο κάθε κύκλος σπουδών να πάρω μια ιδέα.
laplace
Full Member

Συσπειρώσεις Αποπροσανατολισμένων

Δημοσίευσηαπό pez » 01 Ιούλ 2009, 07:10

- Χμ! - Σαν να έχω την εντύπωση πως εμένα ρωτάτε - d;^) - Αν λοιπόν κατάλαβα καλά, τότε να με συγχωρείτε αλλά μου είναι αδύνατον πια να σας απαντήσω λεπτομερώς - Τόσο το θέμα αυτό όσο και η "Iσοτιμία Πολυτεχνείων με Master" ή ο "Μέσος όρος, PhD και Master σε Ελλάδα και Εξωτερικό" και άλλα παρόμοια, που τώρα συντηρούνται απλώς και μόνον για να κρατούν συσπειρωμένους αποπροσανατολισμένους ψηφοφόρους-φοιτητές, έτσι ώστε αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά το ενδεχόμενο εφαρμογής για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Εδώ Μέσα του νόμου, με τη διενέργεια και νόμιμου δεύτερου γύρου εκλογών για τη διοίκηση, ενώ πρόκειται να "ξεχασθούν" αμέσως μετά, μέχρις ότου τα ξανα-"θυμηθούν" μετά από 2 χρόνια, και ούτω καθεξής, όλα αυτά τέλος πάντων, τα συναφή θέματα, τα έχω θέσει, αναλύσει και προτείνει -κατά την ταπεινή γνώμη μου- σύγχρονους τρόπους επίλυσης, με εκατοντάδες -ή μήπως χιλιάδες;- μηνύματα που έχω γράψει την τελευταία 6-ετία, χωρίς να πάρω ποτέ οποιαδήποτε σοβαρή απάντηση εκτός από βλακώδη καλαμπούρια - Τι νομίζετε; - Πώς αλλιώς θα με κυνηγούσανε, λίγο-πολύ, όλοι Εδώ Μέσα; - d;^) -Τις λεπτομέρειες αναζητήσατε στα αρχεία των μηνυμάτων Antennas RG, /F/L/O/S/S/, EECE, ή αλλού στο forum DEECE - Ειλικρινώς, δεν θέλω διόλου να σας θίξω, αλλά αν και εσείς είστε ειλικρινής τότε λυπάμαι, αλλά δεν έχετε καταλάβει απολύτως τίποτα από την κρατούσα Εδώ Μέσα κατάσταση - Εν πάση περιπτώσει όμως, ας σας κάνω το ... χατίρι με μια και μόνον πρόταση - Όλες οι ερωτήσεις που τόσο επιτακτικά θέτετε (για τα ψευτό-διλήμματα που στήσανε και μέσα εκεί σας έχουν παγιδέψει, έτσι ώστε να είστε πάρα πολύ απασχολημένος και να σκουντιέται ο καιρός), δέχονται αυτόματες και οριστικές απαντήσεις στο Νόμιμο Ενιαίο Πρόγραμμα Σπουδών - κατόπιν τούτων, εύχομαι : Καλή Τύχη! - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος - ΥΓ - Χε! Χε! - Θέλετε να γελάσουμε με την καρδιά μας; - Βάλτε μπρος τον Σύλλογο να διοργανώσει μια Ανοικτή -Χε! Χε!- Συζήτηση - Εκεί -δεν μπορεί!- θα αντιληφθείτε ... ζωντανά, πλήρως και για τα καλά, ποιος-είναι-ποιος και τι ακριβώς κάνει Εδώ Μέσα - Ιδίως όταν ΔΕΝ θα εμφανισθεί καθόλου! - d;^) -
pez

Προηγούμενη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης