Πράγματι, λάδι πρέπει να χρησιμοποιείται σε μη ορατές επιφάνειες...διότι διαφορετικά η σκόνη μαγνητίζεται περισσότερο στα προφανή σημεία...πάρε παράδειγμα τι γίνεται στα γρανάζια των ποδηλάτων. Εκτός αν λύσεις και προσεκτικά λαδώσεις τον εκάστοτε άξονα..που θέλει και λίγο μαστοριλίκι, κι όχι να πιάσεις το μπουκαλάκι με το λιπαντικό και να κολυμπήσεις τα πάντα μες το έλαιο.
Ενδιαφέρον όλο αυτο, γιατί και το δικό μου pc καταντά ανυπόφορο! Κύρια πηγή θορύβου, ο ανεμιστήρας πάνω από τον επεξεργαστή-και λίγο από την κάρτα γραφικών,ΟΚ! Σε Normal συνθήκες κατά τα λεγόμενα του Easy Tune της Gigabyte είμαι στους 49C στις 2600rpm περίπου.Μιλάμε για παλιό tower (αυτά τα τσίγγινα που αναφέρθηκαν). Εγώ τι να κάνω ρε παίδες? Να το λύσω και να το καθαρίσω...ψιλοφοβάμαι.Να το δώσω για καθάρισμα μήπως? Τσάμπα τα λεφτά δεν είναι?
Να αγγαρέψω κανέναν μήπως που ξέρει καλύτερα?

Y.Γ: Μπορεί να ακούγεται αστεία αυτή η ιστορία και να μπαίνουμε και να μένουμε σε εργαστήρια ώρες και ώρες δουλεύοντας υπό αυτό τον θόρυβο...ασυνείδητα η ζημιά που δεχόμαστε είναι ιδιαίτερα σημαντική (άσχετα που έπειτα από κανένα 15' παραμονής, συνηθίζεις στο θόρυβο - προσαρμόζεται ο οργανισμός - και δεν γκρινιάζεις). Πρέπει να φροντίζουμε για το θόρυβο όλοι μας!
Μια κοινωνική προσφορά...από το
[i]JoVou[/i]!

Τελευταία επεξεργασία από
JoVou και 28 Μαρ 2008, 16:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Never Leave 4 Tomorrow ... What You can Finish up From Today!