Εκπτώσεις στην Eκπαιδευτική διαδικασία?!!

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Εκπτώσεις στην εκπαιδευτική διαδιακασία?!!

Δημοσίευσηαπό macJohn » 27 Φεβ 2008, 00:22

lovabill έγραψε:Label1.Caption:='Τι εννοείς, με ποια λογικη;Delphi έχει μέσα το μάθημα...';

Να συμπληρώσω και την VHDL που μαθαίνουμε στα Ψηφιακά Συστήματα
καθώς και λίγο κώδικα μηχανής στους Μικροεπεξεργαστές....

Να συμπληρώσω πως ξέχασες τα

-Προγραμματισμός με χρήση MATLAB 2 για τα ΨΕΣ
-Προγραμματισμός με χρήση MATLAB 3 για την Αναγνώριση Προτύπων αν και κάποιοι κάνανε την εργασία τους σε C++ όποτε σύμφωνα με αυτούς υπάρχουν δύο μαθήματα για C++
-Προγραμματισμός με χρήση MATLAB 4 ...
-Προγραμματισμός με χρήση MATLAB 5 ...
-Προγραμματισμός με χρήση MATLAB 6 ...
...

και πάει λέγοντας...

ΕΛΕΟΣ!!!! Τι άλλο θα ακούσω...
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 27 Φεβ 2008, 00:39

Με το συμπάθιο, αλλά είδες πουθενά να επαναλαμβάνομαι;

Εγώ σου είπα για την VHDL που την πρωτοβλέπουμε μόνο στα ΨΣΥ
και στον κώδικα μηχανής που προγραμματίσαμε την πλακέτα για
τα φανάρια....

Επίσης, Delphi κάνουμε πουθενά αλλού; Visual Basic μήπως;
Το μάθημα ΨΕΕ το έχεις παρακολουθήσει;
Τελευταία επεξεργασία από LoVaBiLL και 27 Φεβ 2008, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό macJohn » 27 Φεβ 2008, 00:47

lovabill έγραψε:Με το συμπάθιο, αλλά είδες πουθενά να επαναλαμβάνομαι;

Εγώ σου είπα για την VHDL που την πρωτοβλέπουμε μόνο στα ΨΣΥ
και στον κώδικα μηχανής που προγραμματίσαμε την πλακέτα για
τα φανάρια....

Επίσης ξέχασες και τη γλώσσα G που την βλέπουμε στα ΚΙΙΙ, την otcl που τη βλέπουμε στα Δίκτυα, τη γλώσσα R που έτυχε να χρησιμοποιήσω στην αναγνώριση προτύπων και δεν και ξέρω εγώ τι άλλο ξέχασα...

Τα ΨΕΕ δεν είναι μάθημα προγραμματισμού όπως δεν είναι και τα Δίκτυα Ι όπως δεν είναι και τα Ψηφιακά Ι όπως δεν είναι και ... Απλά ΟΠΩΣ ΚΑΙ τα υπόλοιπα μαθήματα χρησιμοποιούν προγραμματισμό.

Δε θα το συνεχίσω άλλο....
ΈΛΕΟΣ
Τελευταία επεξεργασία από macJohn και 27 Φεβ 2008, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 27 Φεβ 2008, 00:52

Ακόμη καλύτερα τα λες εσυ από εμένα!
Είδες ποσες γλώσσες έχει μέσα το πανεπιστήμιο;;;;

Αυτό λέω και εγώ ρε macJohn. Ότι είμαστε πλήρεις από προγραμματισμό...

Όσο για τα ερεθίσματα, εγώ τα βρήκα αρκετά κοντά στο μέσο όρο.
Συγνώμη αν καμιά φορά γίνομαι υπερβολικός απλά δε μπορώ να ακούω
τόση γκρίνια χωρίς ΚΑΛΟ λόγο.
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JoVou » 27 Φεβ 2008, 02:03

Ε μην ακουω ρε παιδιά τη λέξη 'πλήρης' τωρα και τρελαίνομαι...
Εγώ θα συμφωνήσω με το james που έχει μια εμπειρια...ειναι τρόπος σκέψης που δεν αυτο-διδάσκεται...

Θα σας θυμίσω ότι τα if και τα for δεν είναι προγραμματισμος. είναι στοιχεία της γλώσσας...και όσες γλώσσες και να ξέρεις...πρέπει να μάθεις πως να τις χρησιμοποιείς...αμα σου δώσουν ένα λεξικό..δε μαθαίνεις να μιλάς..σωστα?

Να έχετε υπόψην σας όσοι θεωρείτε τη σχολή πλήρης κτλ κτλ, ότι δε έχουν όλοι την ίδια εξοικείωση με το pc τους. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν καν τι θα πεί προγραμματιζω...γι αυτους, η λύση δεν είναι να αλλάξουν σχολή...αλλά να υπάρξει μέριμνα.

Κι αμα μας λένε στη σχολή, ότι δεν το πιστεύουν ότι υπάρχουν φοιτητες που πληρώνουν έξω για φροντιστήρια...ας κάνουν κάτι. Ας κάνουν το μάθημα πιο User Friendly βρε αδερφε...ΚΑΤΙ είναι κι αυτο. Γιατί πράγματι υπάρχουν πολλοί που κάνουν έξω C για να περάσουν το μάθημα.

Οι ωρες σας πειράξανε...όμως, ΝΑΙ. το ότι δεν υπάρχει προσωπικό το σκέφτήκατε? Σας ικανοποιεί που είναι ενα ατομο καθισμενο στην καρεκλα και γραφει για να βλέπουν όλο οι μαθητες και να αντιγραφουν μετα? (θυμηθείτε πως γίνονται όλα τα εργαστηρια στα μαθηματα των γλωσσων)

Πάντως, για το θέμα περιμένω να ακούσω και τη γνώμη κανενός που επίσης έχει εμπειρία.
Απο μας που τόσα λέμε και το παίζουμε ειδικοί και πλήρεις γνώστες, μονάχα ένας ξέρει καλά τα πράγματα και ξέρει ποιός είναι αυτος ήδη... ;)
Never Leave 4 Tomorrow ... What You can Finish up From Today!
Άβαταρ μέλους
JoVou
Full Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 27 Φεβ 2008, 12:35

Εγώ είδα 2 ειδών ανθρώπους στο πανεπιστήμιο όσο αφορά το προγραμματισμό:

-Αυτούς που ασχολήθηκαν
-Αυτούς που αδιαφορούν............

Εύχομαι να καλύψουν τα κενά να σας φύγει και η κάψα.Αρκετά είπα σε αυτό το thread.
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό fortsatos » 27 Φεβ 2008, 18:28

JoVou έγραψε:Ακόμη θα πως στο fortsato, ότι αν δεν ήταν οι μικρές ομάδες να πιέζουν και να προσπαθούνε να ρίξουν τις μεγάλες...ξέρεις πως θα τανε το CL? Με την κοπή της πίτας θα το δίνανε έτσι κάθε χρόνο, σ' όποιον έβρισκε το φλουρί...κανονισμένα όλα!
Τα πάντα ξεκινούνε από τους μικρούς...κι όσο περισσότερα ζητάς, όλο και κάτι θα πάρεις παραπάνω...

Δηλαδή εμείς πιέζουμε Ευρώπη θες να πεις... Ελα ρε Johnny μη λέμε ότι θέλουμε τώρα... Ας ζητάμε πράγματα για να φτάσουμε στο ίδιο επίπεδο με ΕΜΠ, ΑΠΘ, Πάτρα κλπ και μετά βλέπουμε...
Όσο για το laplace, 1ο έτος είναι ακόμα, θα δει στην πορεία πώς είναι η σχολή εδώ.  Ίσως να είχε τη λανθασμένη αντίληψη να νομίζει ότι σ'αυτή τη σχολή δίνεται αρκετή έμφαση στον προγραμματισμό όπως νόμιζαν και πολλοί από μας και τη διάλεξαν και γι'αυτό το λόγο.
Incarnated Solvent Abuse
Άβαταρ μέλους
fortsatos
Full Member

Δημοσίευσηαπό J4cobK3ll » 02 Μαρ 2008, 22:23

Η λογική του Πανεπιστημίου ως ιδρύματος είναι να σε μαθαίνει να σκέφτεσαι σα μηχανικός....και αυτό σημαίνει να ασχοληθείς αυτοβούλως για να εξοικιωθείς με κάποια γλώσσα προγραμματισμού και όχι μόνο.

ΥΣ: Aν κάποιος διάλεξε τη σχολή με τη λογική ότι <θεώρησε> πως θα είναι φουλ στον προγραμματισμό, δηλώνει πως είχε έλλειψη ενημέρωσης και επαγγελματικο'ύ προσανατολισμού. Σόρυ αν τα λέω κάπως βαριά, αλλά είναι αλήθεια. Η σχολή ειναι Ηλεκτρολόγος ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ και συνεπώς, ο φοιτητής μορφώνεται και σπουδάζει αντικείμενα που σχετίζονται με μηχανικούς.Ο προγραμματιστής δεν είναι μηχανικός για αυτό και επικεντρώνεται εκεί
J4cobK3ll
Newbie

Δημοσίευσηαπό fortsatos » 02 Μαρ 2008, 23:08

J4cobK3ll έγραψε:ΥΣ: Aν κάποιος διάλεξε τη σχολή με τη λογική ότι <θεώρησε> πως θα είναι φουλ στον προγραμματισμό, δηλώνει πως είχε έλλειψη ενημέρωσης και επαγγελματικο'ύ προσανατολισμού. Σόρυ αν τα λέω κάπως βαριά, αλλά είναι αλήθεια. Η σχολή ειναι Ηλεκτρολόγος ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ και συνεπώς, ο φοιτητής μορφώνεται και σπουδάζει αντικείμενα που σχετίζονται με μηχανικούς.Ο προγραμματιστής δεν είναι μηχανικός για αυτό και επικεντρώνεται εκεί

Η ενημέρωση και ο επαγγελματικός προσανατολισμός δεν ήταν δουλειά του σχολείου? Έγινε ποτέ?? Σε εμένα τουλάχιστον όχι. Από κει και πέρα για να δεις τι παίζει με τη σχολή που θέλεις θα έπρεπε να κάτσεις να ψαχτείς μόνος σου. Και οι περισσότεροι όταν ειναι 16 και 17 χρονών έχουν το μυαλό τους σε άλλα πράγματα.. Κατά τα άλλα σχετικά με τη σχέση ηλ. μηχανικού και προγραμματισμού συμφωνώ μαζί σου. (Απ'ότι φαίνεται μάλλον το "& Μηχανικών Υπολογιστών" κάνει τη ζημιά στην όλη φάση...  :P)
Incarnated Solvent Abuse
Άβαταρ μέλους
fortsatos
Full Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 03 Μαρ 2008, 03:49

Τόση όρεξη για μάθηση δεν την περίμενα. Αν πραγματικά τα εννοείτε όλα αυτά που λέω εγώ σας θαυμάζω χωρίς πλάκα τώρα.

Αλλά για σκεφτείτε και κάτι άλλο. Ας υποθέσουμε ότι μπαίνει κι ένας τέτοιος κύκλος σπουδών στη σχολή μας που όλοι λέμε ότι λείπει. Τι θα αλλάξει στον τίτλο του πτυχίου; Τίποτα!!! Όπως ακριβώς δεν αλλάζει το πτυχίο είτε είσαι τηλεπ είτε ενεργειακός είτε ηλεκτρονικός. Δεν πα να κάνεις ό,τι ειδίκευση θέλεις.... Το γράφει πουθενά;

Και κάτι άλλο. Για ποιο λόγο συνδέετε το μηχανικός υπολογιστών με την πληροφορική; Απ'όσο γνωρίζω είναι διαφορετικά πράγματα. Διαψεύστε με αν κάνω λάθος λέγοντας ότι το πρώτο ασχολείται με το hardware ενός pc και το δεύτερο με το software...

Αν κάποιος ήθελε προγραμματισμό να μάθει υπάρχουν σχολές πληροφορικής. Τόσα μαθήματα κάναμε για γλώσσες προγραμματισμού. Δεν φτάνουν; Μπορεί να μην φτάνουν για κάποιον για δύο μόνο λόγους: Α) δεν επέλεξε γλώσσες προγραμματισμού σαν μαθήματα επιλογής, Β) Έχει την κλασική φιλοσοφία ότι πρέπει να προστεθούν μαθήματα και δη γλωσσών προγραμματισμού αν μη τι άλλο... Για τον πρώτο λόγο θα απαντήσω ας πρόσεχε, καθώς ο οδηγός σπουδών διανέμεται δωρεάν (όταν βέβαια είναι διαθέσιμος). Για το δεύτερο λόγο θα απαντήσω έλεος πια, να με πείσει κανείς ότι το πρόγραμμα σπουδών μας θέλει αναδιοργάνωση ναι αλλά να με πείσει ότι πρέπει να μπουν κι άλλα μαθήματα αυτό δε γίνεται με τίποτα. Κανείς δεν είναι και ποτέ δε θα'ναι ευχαριστημένος καθώς όλοι έχουμε άποψη σαν Έλληνες εκεί που δε μας παίρνει. Όλοι γινόμαστε προπονητές όταν πρέπει, όλοι διαιτητές, όλοι υπουργοί και όλοι πρωθυπουργοί... Δε λέω ότι όλα είναι τέλεια αλλά ούτε κι ότι αυτό είναι λύση. Ξεκολλήστε και λίγο από τη λογική: φορτώστε μου μαθήματα αντέχω. Αφού κανείς δεν αντέχει. Το θέμα είναι να βγει το καλύτερο από τα υπάρχοντα.
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 03 Μαρ 2008, 03:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό J4cobK3ll » 03 Μαρ 2008, 10:18

Ο μόνος τρόπος για να αυξηθούν τα μαθήματα προγραμματισμού(ή έστω τα επιλεγόμενα να γίνουν βασικά υποχρεωτικά),είναι να φύγουν κάποια άλλα.Αλλά να αυξηθούν τα μαθήματα, ξεχάστε το.Ήδη έχουμε 65, αριθμός τρελός για Πανεπιστημιακό ίδρυμα.Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό το μπάχαλο και αν δε κάνω λάθος, πρέπει να έχουμε τα περισσότερα μαθήματα απο τα άλλα Ελληνικά πολυτεχνεία(παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος, να μην παραπληροφορώ τον κόσμο).

Επομένως 2 πράγματα μπορούν να γίνουν...είτε να μείνει το πρόγραμμα σπουδών ως έχει, που είναι και το ρεαλιστικότερο σενάριο, ή να συμπτυχθούν μαθήματα ώστε να πέσει ο αριθμός...αλλά για αύξηση με το πείτε παραέξω. Είμαστε ήδη ήρωες που έχουμε 65 μαθήματα στο κεφάλι εκ των οποίων τα 15 είναι πολύ πολύ δύσκολα και μια διπλωματική
J4cobK3ll
Newbie

Δημοσίευσηαπό fortsatos » 03 Μαρ 2008, 13:59

JimMichael έγραψε:Αλλά για σκεφτείτε και κάτι άλλο. Ας υποθέσουμε ότι μπαίνει κι ένας τέτοιος κύκλος σπουδών στη σχολή μας που όλοι λέμε ότι λείπει. Τι θα αλλάξει στον τίτλο του πτυχίου; Τίποτα!!! Όπως ακριβώς δεν αλλάζει το πτυχίο είτε είσαι τηλεπ είτε ενεργειακός είτε ηλεκτρονικός. Δεν πα να κάνεις ό,τι ειδίκευση θέλεις.... Το γράφει πουθενά;

Τίποτα δε θα αλλάξει στο πτυχίο. Απλά θα ικανοποιηθούν αυτοί που ζητάνε περισσότερο προγραμματισμό.

JimMichael έγραψε:Και κάτι άλλο. Για ποιο λόγο συνδέετε το μηχανικός υπολογιστών με την πληροφορική; Απ'όσο γνωρίζω είναι διαφορετικά πράγματα. Διαψεύστε με αν κάνω λάθος λέγοντας ότι το πρώτο ασχολείται με το hardware ενός pc και το δεύτερο με το software...

Δεν το συγκρίνουμε στην παρούσα στιγμή όντας 5ο έτος και ξέροντας πλεον πως είναι η σχολή... Εγώ είπα ότι μπορεί να μπερδέψει κόσμο στα 16-17 που ψάχνεις σχολή και δεν ξέρεις τι παίζει μέχρι να μπεις και να τα δεις από κοντά. (εκτός αν κάτσεις πιτσιρικάς και το ψάξεις πολύ.. Εγώ προσωπικά καλώς ή κακώς δεν το έψαξα ιδιαίτερα τότε.)

JimMichael έγραψε: Ξεκολλήστε και λίγο από τη λογική: φορτώστε μου μαθήματα αντέχω. Αφού κανείς δεν αντέχει. Το θέμα είναι να βγει το καλύτερο από τα υπάρχοντα.

Ποιος είπε να προστεθούν μαθήματα?  ??? Μόνο ο laplace είπε ότι θα ήθελε κι άλλες ώρες εργαστήριο στη C και στη Fortran. Όλοι οι άλλοι λέμε ότι καλά έχουν τα μαθήματα ως έχουν και για όποιον γουστάρει παραπάνω προγραμματισμο όταν και αν με το καλό δημιουργηθεί ο νέος τομέας θα τον έχει.
Τελευταία επεξεργασία από fortsatos και 03 Μαρ 2008, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Incarnated Solvent Abuse
Άβαταρ μέλους
fortsatos
Full Member

Δημοσίευσηαπό laplace » 03 Μαρ 2008, 22:08

JimMichael said:
Κανείς δεν είναι και ποτέ δε θα'ναι ευχαριστημένος καθώς όλοι έχουμε άποψη σαν Έλληνες εκεί που δε μας παίρνει. Όλοι γινόμαστε προπονητές όταν πρέπει, όλοι διαιτητές, όλοι υπουργοί και όλοι πρωθυπουργοί...

Προσωπικά διαφωνώ κάθετα με αυτήν την άποψη.Γιατί? Είναι απλό.Θα μπορούσαμε να πούμε με την ίδια λογική ότι γιατί να έχουμε άποψη για τα πολιτικοκοινωνικοοικονομικά δρώμενα της χώρας? Αφού αρμόδιοι είναι οι εκλεγμένοι βουλευτές... :o ??? Σωστά? Μήπως όμως δεν αντιδρούμε για το ασφαλιστικό ή για την κατάργηση του άρθρου 16? Ή για το νόμο πλαίσιο? Γιατί? Αφού οι βουλευτές κ οι υπουργός(οι αρμόδιοι δλδ) ξέρουν καλύτερα από εμάς τους μη ασχολούμενους με τα κοινά..Το θέμα είναι ότι στα αλλα 3 ιδρύματα γίνονται αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών κάθε 4 χρόνια.Κ γενικά τα άλλα 3 τμήματα έχουν μεγαλύτερη ενασχοληση κ με το κομμάτι μηχανικός υπολογιστών(υλικό+λογισμικό) ώστε να δικαιούνται και τα αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα που συρρικνώνονται απο τους πληροφορικούς... ::) ::) Ή μήπως αυτοί δεν κάνουν μαθήματα υλικού..? Ουπςςς...Ευαίσθητη χορδή?:P :P Καλά η δομή του προγράμματος σπουδών και η αποτελεσματικότητά του μένει να διαπιστωθεί(5 χρόνια θα είμαι εδώ :-\ :-\ :-\).. Απλά έκανα μια παρατήρηση ότι δεν δίνεται ανάλογη βαρύτητα στα μαθήματα υπολογιστών για αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν.Π.χ. σχέδιο κάνουμε 5 ώρες..Αυτό..Το προσωπικό δεν μου φαίνεται κ τόσο ελλιπές..
laplace
Full Member

Δημοσίευσηαπό macJohn » 03 Μαρ 2008, 22:51

laplace έγραψε:Το θέμα είναι ότι στα αλλα 3 ιδρύματα γίνονται αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών κάθε 4 χρόνια.Κ γενικά τα άλλα 3 τμήματα έχουν μεγαλύτερη ενασχοληση κ με το κομμάτι μηχανικός υπολογιστών(υλικό+λογισμικό) ώστε να δικαιούνται και τα αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα που συρρικνώνονται απο τους πληροφορικούς... ::) ::) Ή μήπως αυτοί δεν κάνουν μαθήματα υλικού..? Ουπςςς...Ευαίσθητη χορδή?:P :P Καλά η δομή του προγράμματος σπουδών και η αποτελεσματικότητά του μένει να διαπιστωθεί(5 χρόνια θα είμαι εδώ :-\ :-\ :-\).. Απλά έκανα μια παρατήρηση ότι δεν δίνεται ανάλογη βαρύτητα στα μαθήματα υπολογιστών για αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν.Π.χ. σχέδιο κάνουμε 5 ώρες..Αυτό..Το προσωπικό δεν μου φαίνεται κ τόσο ελλιπές..

Έλεος αλλά δε μπορώ να ακούω άλλες μαλα***ς... Το να προσθέσεις τις δύο Φυσικές και να τις κάνεις μία δεν είναι αλλαγή στο πρόγραμμα σπουδών, όπως και να βάλεις την Τεχνική Μηχανική (βλέπε ΑΠΘ).

Με την ίδια λογική και εμείς κάναμε αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών όπως προσθέσαμε τα Embedded στο πρόγραμμα σπουδών, βάλαμε την Νανοηλεκτρονική και μετά τη μετονομάσαμε σε Κβαντικούς Υπολογιστές κάναμε τα CAD/CAM/CAE και τα VLSI I ένα μάθημα, σπάσαμε τα Δίκτυα Υπολογιστών σε δύο μαθήματα κοκ... (Ας με συγχωρέσουν οι Ενεργειακοί και οι Τηλέπ γιατί δεν ξέρω να μιλήσω για τα μαθήματα τους)

Τέτοιες αλλαγές γίνονται κάθε 4 χρόνια. Το πρόγραμμα σπουδών δεν αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη ούτε στο ΕΜΠ ούτε στο ΑΠΘ ούτε στην Πατρα και φυσικά  ούτε στο ΔΠΘ, γιατί αν άλλαζε θα ήμασταν Μπανανία... Από όσο γνωρίζω έχει συζητηθεί το νέο πρόγραμμα σπουδών της Σχολής μας αλλά δεν ξέρω σε ποιο στάδιο βρίσκεται(Αν κάποιος που ασχολείται με τα κόμματα γνωρίζει περισσότερα ας μας πει δύο τρία πράγματα ακόμα). Πάντως για να σε "καθησυχάσω" δεν θα το προλάβουμε...

Που το είδες ότι τα επαγγελματικά δικαιώματα να καθορίζονται από τα μαθήματα  που έχεις επιλέξει(Μόνο για ένα μάθημα που υπήρχε στη Σχολή μας το "Αιολική Ενέργεια και Μηχανολογικά Συστήματα Εκμετάλλευσής της" έχω ακούσει πως σου έδινε extra δικαιώματα, αλλά δε ξέρω κατά πόσο ευσταθεί αυτό(και άλλη αλλαγή στο πρόγραμμα σπουδών :P)...)???

Τα επαγγελματικά δικαιώματα είναι τα ίδια και κοινά για τους απόφοιτους όλων των τμημάτων με κοινό τίτλο. Με άλλα λόγια εμείς η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχουμε τα ίδια δικαιώματα ή δεν ξέρω αν θα σου αρέσει ο Ενεργειακός της Θεσσαλονίκης έχει τα ίδια δικαιώματα με τον Σοφτγουερά του ΕΜΠ και με τον Τηλέπ της Ξάνθης και αυτό είναι πολύ καλό...
Τελευταία επεξεργασία από macJohn και 03 Μαρ 2008, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JoVou » 04 Μαρ 2008, 00:52

Σορρυ MacJohn. αλλά φοβάμαι πως δεν έχεις σ' όλα δίκιο.
Για μενα, ακομη και η σύμπτυξη 2 μαθηματων σε ενα, ή το αντίθετο , αποτελεί μια μορφή αλλαγής. Ξέρεις γιατί? Γιατί όπως παρατήρησες ριζικές αλλαγές είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο να γίνουν!

Ακόμη όμως και που σκέφτονται μερικοί να σου χαρίσουν όσο χρόνο θα έπιανε μες το εξάμηνο αυτό το μάθημα, ωστε να κάνεις κάτι άλλο, ή ακομη να μάθεις κάτι καινούργιο, είναι όντως αξιόλογο - τουλάχιστο περισσότερο απ το να γεμίζεις τις ώρες σου με κολόνιες μαθήματα.

Επίσης (Ασχετο...),
ας μη κρίνουμε μαθήματα με την έννοια "περνιούνται εύκολα...αρα κολόνιες". Δλδ, μη μου λες ότι τα δίκτυα δεν ήταν μάθημα να σπάσει σε δυο...και ακόμη σου λέω να προστεθεί και τρίτο κομμάτι! Μη κοιτάς που πιάνεις στα χέρια σου ένα βιβλιαράκι μικρό εκ πρώτης όψεος...
Αυτά που διδασκόμαστε είναι ίσως βασικές αρχές...και μάλιστα τόσο μπακάλικα..επειδή δεν προλαβαίνει κανεις να δώσει περισσότερο βάρρος μέσα στο διαθέσιμο χρόνο. Σοφή κατά την άποψη μου η απόφαση για επέκταση του μαθήματος σε 2 εξαμηνιαία!
Never Leave 4 Tomorrow ... What You can Finish up From Today!
Άβαταρ μέλους
JoVou
Full Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες