Θα γίνει "Της Κακομοίρας" !

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Θα γίνει "Της Κακομοίρας" !

Δημοσίευσηαπό pez » 25 Αύγ 2009, 06:44

- Χε! Χε! Άρχισε το τέλος της τελευταίας εβδομάδας της αλήστου μνήμης 'διοικητικής' διετίας 2007-2009, διετίας που ακολούθησε την ανά το ακαδημαϊκό πανελλήνιο πασίγνωστη "διοικητική" -χωρίς διοίκηση- διετία 2005-2007. Μαζί της άρχισε και η δέκατη (10η) εβδομάδα με άγνωστα ακόμη τα "Αποτελέσματα Προεδρικών Εκλογών [2009]". Αλλά με γνωστά τα αποτελέσματα των γνωστών-άγνωστων γειωτήρων, που από πολλών ετών οργιάζουν Εδώ Μέσα ανεξέλεγκτοι:

Εικόνα

- Χε! Χε! Τα είχαμε πει. Δεν τα είχαμε πει; Τα είχαμε πει... Στο Καφέ Τραμπούκ. Που αν και είχε στηθεί και λειτουργούσε στα μουλωχτά από πολλών ετών, επισήμως άνοιξε τις πύλες του μόλις φέτος! Στις 15 Μαΐου 2009. Και τα είχαμε πει ήδη από τις 22 Μαΐου 2009. Έναν ολόκληρο μήνα πριν από τις νέες 'εκλογές':

- "Κάθε φορά που επιχειρούμε να θίξουμε ένα, οποιοδήποτε, πραγματικό, πλην όμως ηλεκτρισμένο/φορτισμένο θέμα που μας καίει, εμφανίζεται ένα μπαράζ αλλοπρόσαλλων, επιμελώς ατημέλητων, σχολίων, από γειωτήρες που γειώνουν τη συζήτηση. Που αποπροσανατολίζουν, που εκτονώνουν."

- Χε! Χε! Λοιπόν, αν και δεν το βλέπω, εύχομαι εντούτοις ολόψυχα:

- Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος

- ΥΓ
- Χε! Χε! Το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη; Και βέβαια ισχύει! Περισσότερο μάλιστα από κάθε άλλη προηγούμενη φορά. Αμέσως μετά τους επόμενους πανηγυρισμούς. Θα γίνει "Της κακομοίρας" ! Να μου το θυμηθείτε...
-
pez

Της "Καλομοίρας" Σαράντη - Secret combination

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 25 Αύγ 2009, 12:50

Είναι φανερό τι έπαθες καλοκαιριάτικα ....

Δεν βγήκε ακόμη η απόφαση του ΕτΣ και ... αγχώνεσαι ...

Είπαμε: Χε ! Χε! καλύτερα, όποιος Χε! Χε! τέλος Αυγούστου... Secret combination ...
Συνημμένα
g_imourto.jpg
g_imourto.jpg (1.8 KiB) 3132 προβολές
ckoukou

Co: Θα γίνει "Της Κακομοίρας"

Δημοσίευσηαπό pez » 25 Αύγ 2009, 18:12

- pez : (Τρι Αύγ 25, 2009 7:44 am) : Θα γίνει "Της Κακομοίρας" !

==>> Παρακάμψεις Γειωτήρων ==>
Τελευταία επεξεργασία από pez και 25 Αύγ 2009, 18:44, έχει επεξεργασθεί 9 φορά/ες συνολικά
pez

Προετοιμασία για το χειμώνα ... του κακομοίρη

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 25 Αύγ 2009, 18:14

Προετοιμασία για το χειμώνα...
Όπως βλέπετε λαμβάνω τα μέτρα μου.
Συνημμένα
xyla.JPG
xyla.JPG (65.05 KiB) 2986 προβολές
Τελευταία επεξεργασία από ckoukou και 25 Αύγ 2009, 18:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
ckoukou

Χάρτινη, η ουρά του μπόση - Co: Θα γίνει "Της Κακομοίρας" !

Δημοσίευσηαπό pez » 25 Αύγ 2009, 18:20

- pez : (Τρι Αύγ 25, 2009 7:44 am) : Θα γίνει "Της Κακομοίρας" !

Εικόνα

- Χε! Χε!
- Κλείστε τα μάτια, και καρφώστε της την ουρά!
- Στην ουρά, της κάθε μιας συζήτησης!

- Χα! Χα! Χα!
- Ναι... Ναι...
- Στην/στου μπόση την ουρά!
- Στην/στου καπάνταη* την ουρά!
- Στην ουρά, της κάθε μιας συζήτησης!
- Χα! Χα! Χα!

- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος

* καπάνταης : αρχηγός νταήδων, ψευτοπαλικαράδων | ζόρικος, φιλόνικος (ΜΕΛ)
pez

Η ουρά του καθηγητή

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 25 Αύγ 2009, 18:25

Και μιά ο λόγος για ουρές, εσύ δεν είσαι που έπερνες πάντα την ουρά σου στο μάθημα;
Πάντως καλά περνάτε. Ρωτάει ο ένας, απαντάει η ουρά του. Χε χε ο ένας, χα χα ο άλλος (άλλη)...

Και με την ευκαιρία να ρωτήσω: Από το ΕτΣ κάνα νέο; Υπάρχει καμιά δικηγορίστικη διαβεβαίωση;
Θα πέσει ντοματιά - σύνεφο, που έλεγε και ο Ζήκος.
ckoukou

Re: Θα γίνει "Της Κακομοίρας" !

Δημοσίευσηαπό henrik » 26 Αύγ 2009, 12:28

'Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους πια
Φόρουμ φοιτητών είναι!!
Ο πιο καμένος φοιτητής πιο ώριμα φέρεται και εκφράζεται δημόσια.
Βάλτε κανένα μέτρο στην ακατάπαυστη ανάγκη σας για δημόσια διαμάχη.
Η προσπάθεια και τον δύο σας για αυτό-δικαίωση χαλάει την εικόνα και το κλίμα του τμήματος.
Αν ο καθένας σας θεωρεί ότι έχει δίκιο, ας κάνει τις ενέργειες του χωρίς να εκμεταλλεύεται ένα χώρο φοιτητών για διαφήμιση της προσωπικής του διαμάχης.
Έχετε κουράσει.
Και είναι κρίμα γιατί είστε και οι δυο πολύτιμες μονάδες στο έργο το οποίο έχετε αναλάβει. Την έδρα διδασκαλίας.
Δήξτε μας ο καθένας τον καλύτερο του εαυτό εκεί και αυτό θα φτάνει σε όλους μας.
Μη δηλητηριάζεται άλλο το κλίμα.
Μη βάζετε ο καθένας τον εαυτό στη θέση του 'καημένου'. Ξέρετε ότι ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας.
Τουλάχιστον μη το κάνετε με τόσο άσχημο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
henrik
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό pez » 26 Αύγ 2009, 14:49

- henrik : (Τετ Αύγ 26, 2009 1:28 pm) : "...χαλάει την εικόνα και το κλίμα..."

- Αυτή είναι και η εικόνα και το κλίμα - Η εντελώς εξωτερική όψη της κατάμαυρης ουσίας - Διότι αμέσως παρακάτω υπάρχει κι άλλη πίσσα, κατραμέ μαυρίλα - Αν δεν υποφέρετε την ανάδειξη και την κατάδειξή τους, τότε ας μην τα κοιτάτε - Κατά τα άλλα, όλα όσα ανεξαιρέτως αναφέρετε και με αφορούν: επιστρέφονται - Ως παντελώς απαράδεκτα - Η κρίση στους αναγνώστες - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
pez

Δημοσίευσηαπό kkalop » 26 Αύγ 2009, 15:35

pez έγραψε: [...] επιστρέφονται - Ως παντελώς απαράδεκτα - Η κρίση στους αναγνώστες [...]

Λέτε ότι αφήνετε τους αναγνώστες να κρίνουν....αλλά μια φορά έγινε κριτική με πολύ ευθύ και άμεσο τρόπο και αμέσως .... "επιστρέφονται ως παντελώς απαράδεκτα" !!!

Οι αναγνώστες κρίνουν γιατί κανένας εδώ μέσα δεν είναι χαζός, το μόνο που λείπει είναι λίγο αυτο-κριτική και αυτο-έλεγχος. :-\
Άβαταρ μέλους
kkalop
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό pez » 26 Αύγ 2009, 17:05

- Μια στιγμή - Με θίγετε - Καθότι, τουλάχιστον για εμένα, "Η κρίση στους αναγνώστες" σημαίνει ότι όπως θέλησα να κρίνω εγώ, ας κρίνει όποιος -και όπως- κάθε άλλος επιθυμεί, ενώ, ταυτοχρόνως, υπονοεί πως κανέναν δεν υποχρεώνω να κρίνει, ούτε αυτό που θέλω εγώ, ούτε όπως το επιθυμώ εγώ, αλλά επιπλέον και ιδίως σημαίνει πως δεν απαιτώ -δεν το διανοούμαι καν!- την εξευτελιστική για τα πρόσωπα καταναγκαστική δημόσια αυτοκριτική άλλων εποχών, οι οποίες τόσο "φυσικά" επιβιώνουν Εδώ Μέσα λόγω παθητικής αντιμετώπισης των στυγνών ολοκληρωτικών γειωτήρων ουράς - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος - ΥΓ - Αλλά σαν να μου φαίνεται πως δεν έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα που ακριβώς μέσα έχετε -εκόντες-άκοντες- μπλέξει... -
pez

Άρρωστες καταστάσεις. Ναι, κάνετε κάτι

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 27 Αύγ 2009, 13:38

henrik έγραψε:Φόρουμ φοιτητών είναι!!
Ο πιο καμένος φοιτητής πιο ώριμα φέρεται και εκφράζεται δημόσια.
...............
Αν ο καθένας σας θεωρεί ότι έχει δίκιο, ας κάνει τις ενέργειες του χωρίς να εκμεταλλεύεται ένα χώρο φοιτητών για διαφήμιση της προσωπικής του διαμάχης.
Έχετε κουράσει.
.....
Μη δηλητηριάζεται άλλο το κλίμα.
Μη βάζετε ο καθένας τον εαυτό στη θέση του 'καημένου'. Ξέρετε ότι ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας.
Τουλάχιστον μη το κάνετε με τόσο άσχημο τρόπο.

Αγαπητέ henrik,
είναι πράγματι φόρουμ των φοιτητών. Και είναι στη διακριτική ευχέρεια των φοιτητών-διαχειριστών να μας κόψουν (όμως και τους δύο) από το φόρουμ. Έχω την εντύπωση όμως ότι η άποψή τους είναι διαφορετική: θέλουν Πετρουτσόπουλο επειδή αυτός ανεβάζειι την ακροαματικότητα.

Προσωπικά, δεν έχω αντίρρηση να μην ξαναγράψω, αρκεί να μη δίδεται βήμα σε άρρωστες καταστάσεις. Διάβασες τη σημερινή εξυπνάδα για τον "49'Αρη";

Γιατί λοιπόν οι διαχειριστές επιτρέπουν την κάθε σαχλαμάρα να εκτίθεται; Πρόσεξες ότι ΔΕΝ έχω ξεκινήσει ούτε ένα θέμα;
Είναι στο χέρι τους να μας κόψουν, και στο χέρι σου να μη με διαβάζεις. Αποτελεί όμως ένα είδος διασκέδασης, έτσι δεν είναι;

Όσο για την έκφρασή "καημένος", προφανώς δεν αφορά εμένα. Άλλος είναι ο μονίμως "διωκόμενος".
Τη λύση θα τη δώσουν οι διαχειριστές λοιπόν. Ή καθένας μόνος του.
ckoukou

Έχω νέα ...

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 28 Αύγ 2009, 10:21

Η απάντηση του ΥΠΕΠΘ στον ενστασάκια ...
Χτύπησε φλέβα πάλι ...
Συνημμένα
YPEPTH_Gim.pdf
(66.53 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 381 φορές
ckoukou

Τα μόνα Ισότιμα "Χαρτιά" είναι τα καμένα

Δημοσίευσηαπό pez » 29 Αύγ 2009, 09:01

henrik την Τετ Αύγ 26, 2009 1:28 pm "Ο πιο καμένος φοιτητής..."

- Και όχι μόνον. Η καύση τα κάνει όλα ίσα: χαρτιά, βιβλία, φοιτητές, μέλη ΔΕΠ, ανθρώπους.

- 1) Γερμανία, Βερολίνο, 10 Μαΐου 1933 - Δημόσια καύση βιβλίων από φοιτητές:

Εικόνα

- "Όλα τα βιβλία γίνονται ίσα, όταν καίγονται."

Εικόνα

- "At Berlin's Opernplatz, the burning of books and other printed materials considered "un-German" by members of the SA and students from universities and colleges in Berlin. Germany, May 10, 1933."

- 2) Ελλάς, Ξάνθη, Μάϊος 1998 - Πρόβλεψη από μέλος ΔΕΠ:

Εικόνα

- "Στους 233 C, θα τα καίνε τα χαρτιά."

- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος

- ΥΓ

Εικόνα
pez

Προσοχή στα Δάση

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 29 Αύγ 2009, 10:47

Πρόσεχε, με αυτές τις φωτιές που ανάβεις, μη βάλεις φωτιά σε κανένα δάσος. Και πας μέσα για εμπρηστής.

ΥΓ. Στην τελευταία φωτο, ο πετρουτσόπουλος είναι;
ckoukou

Κουρασμένα

Δημοσίευσηαπό pez » 29 Αύγ 2009, 11:54

henrik την Τετ Αύγ 26, 2009 1:28 pm:

"Έχετε κουράσει."

pez την Κυρ Ιαν 25, 2009 12:01 pm:

"ΤΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ" - "Γιατί μας κουράζεις"
Christos Koukourlis ckoukou-at-ee.duth.gr
κ.λπ.

d;^)
pez