Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 17 Σεπ 2009, 13:53

Το Ελεγκτικό Συνέδριο διαβίβασε στο τμήμα το παρακάτω έγγραφο:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Με το παρόν καταγγέλλεται ότι ο Καθηγητής κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο οποίος ενώ είχε εκπέσει από το αξίωμα του Προέδρου του Τμήματος των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών κλπ της Π.Σ. ... ελάμβανε το επί πλέον επίδομα ...

Μιλάμε για 300 Ευρώ, σύνολο.

Για περισσότερα, δείτε το συνημμένο.

Ποιος να το έκανε άραγε; Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου. Το δικό σας;
Συνημμένα
Kataggelia melous DEP083.pdf
(35.48 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 308 φορές
ckoukou

Re: Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου

Δημοσίευσηαπό jimmy_thomas » 17 Σεπ 2009, 15:47

Χμμμ...
Μήπως ο Ευαγγελάτος???

;D ;D ;D
Άβαταρ μέλους
jimmy_thomas
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 17 Σεπ 2009, 17:00

jimmy_thomas έγραψε:Χμμμ...
Μήπως ο Ευαγγελάτος???

Δεν νομίζω. Προφανώς αστειεύεσαι για τον Ευαγγελάτο. Παραλίγο να με παρασύρεις.
Υπάρχουν διάφορα ερωτηματικά πάντως: Πως ξέρει ο καταγγέλλων ότι πήρε ο κ. Δ.Π. το "επιμίσθιο" του Προέδρου; Βλέπει το εκκαθαριστικό του σημείωμα; Έχει πρόσβαση στην Οικονομική Υπηρεσία; Πως ξέρει τον αριθμό της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας; Και πως ξέρει ποιά ημερομηνία δημοσιεύτηκε;
Και το κυριότερο: Πως ξέρει ότι "Εδώ Μέσα" επικρατεί τρομοκρατία; Το φόρουμ διαβάζει; ότι επικρατεί, επικρατεί, όλοι το ξέρουμε .... Αλλά αυτός/αυτή πως το ξέρει; Και αφού είναι έτσι, τότε γιατί δεν πάει Στη Γερμανία;

Και αφού τα ξέρει όλα αυτά, γιατί δεν μας λέει τι έγινε με την άλλη προσφυγή για τον άλλο τον Πρόεδρο; Η θητεία του έληξε στις 31 Αυγούστου 2009, υποθέτω. Υπάρχει ανάλογη απόφαση με αριθμό π.χ. 1974/2009; Ή τουλάχιστον κάποια δικηγορίστικη διαβεβαίωση; Και αν βγεί αυτή η απόφαση (η 1974/2009 λέω), πόσα θα του ζητήσουνε πίσω; Και όταν μας έρθει η νέα απόφαση που θα τη βάλουμε;

Μετά από όλες αυτές τις σκέψεις, κάπου οδηγήθηκα, αλλά δεν τολμώ να το πιστέψω. Λέτε να είναι αυτός/αυτή; Έχουμε κανέναν τέτοιο/τέτοια;
Όταν το τολμήσω θα σας το πω.
Περιμένω απόψεις. Κάν'τε μου τη χάρη και πείτε γνώμες.
ckoukou

Δημοσίευσηαπό jimmy_thomas » 17 Σεπ 2009, 18:14

Προφανώς και αστειεύομαι παραπάνω. Όσο για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω απο την ανωνυμη καταγγελία δυστυχώς πέρα από υποψίες και υποθέσεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Εκτός αν ο ανώνυμος αποφασίσει να γίνει επώνυμος οπότε θα μας απαλλάξει και απο τις υποθετικες σκέψεις. Τώρα που το σκέφτομαι, αν γίνει επώνυμος θα σημαινει ότι θα εχουμε αντιμετωπίσει επιτυχώς την τρομοκρατία.
Άβαταρ μέλους
jimmy_thomas
Full Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 17 Σεπ 2009, 18:54

jimmy_thomas έγραψε:Τώρα που το σκέφτομαι, αν γίνει επώνυμος θα σημαινει ότι θα εχουμε αντιμετωπίσει επιτυχώς την τρομοκρατία.

Μπα... κάνεις λάθος. Και ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι επώνυμος αλλά εξακολουθεί να είναι τρομοκράτης. Η τρομοκρατία δε σημαίνει απαραίτητα και ανωνυμία.
Stokos

Δημοσίευσηαπό jimmy_thomas » 17 Σεπ 2009, 20:05

Stokos έγραψε:
jimmy_thomas έγραψε:Τώρα που το σκέφτομαι, αν γίνει επώνυμος θα σημαινει ότι θα εχουμε αντιμετωπίσει επιτυχώς την τρομοκρατία.

Μπα... κάνεις λάθος. Και ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι επώνυμος αλλά εξακολουθεί να είναι τρομοκράτης. Η τρομοκρατία δε σημαίνει απαραίτητα και ανωνυμία.

Δεν με κατάλαβες μάλλον. Προφανώς τρομοκρατία δε σημαίνει απαραίτητα και ανωνυμία. Απλά εάν κάποιος κινείται ανώνυμα φοβούμενος ένα καθεστώς τρομοκρατίας,το να γίνει επώνυμος ίσως σημαίνει ότι δεν υπάρχει πια αυτο το καθεστώς και άρα δεν έχει λόγο να κρατήσει την ανωνυμία του. Αυτό εννοούσα.
Άβαταρ μέλους
jimmy_thomas
Full Member

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 17 Σεπ 2009, 20:13

Η διαφύλαξη της ανωνυμίας είναι βασική προϋπόθεση λειτουργίας του φόρουμ, αν δεν απατώμαι.

Stokos, ο Οσάμα είναι επώνυμος, αλλά κρύβεται μέσα σε σπηλιές και σε λαγούμια. Εγώ, π.χ. που πρέπει να κυκλοφορώ ανάμεσά σας (από το κυλικείο ως το δεύτερο όροφο) κρύβομαι (;) πίσω από την ανωνυμία.

Κάτι επί του θέματος υπάρχει;
Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου.
ckoukou

Κάπου πάει ο νους μου.

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 20 Σεπ 2009, 09:21

Εκτιμήσεις λένε ότι τα "Μέλη ΔΕΠ" που κατήγγειλαν, είναι κάτω του μετρίου αναστήματος και σωματικά και επιστημονικά. Ο "άλλος" του/της έδωσε τα "στοιχεία". Υπάρχουν άραγε τέτοια "Μέλη ΔΕΠ";
Τι λέει η εφημεριδοφυλλάδα ΘΡΑΞΗ επ' αυτού;
ckoukou

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες