Σκανδαλώδης διαδικασία πλήρωσης θέσης ΔΕΠ

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Σκανδαλώδης διαδικασία πλήρωσης θέσης ΔΕΠ

Δημοσίευσηαπό pez » 11 Αύγ 2009, 21:19

- Εδώ τελειώνει η καταγεγραμμένη αναπαραγωγή της συζήτησης μέχρι χθες, Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009 και ώρα 18:41 - Αν από την αντιπαραβολή της ως άνω αναπαραγωγής, με τις καταγραφές άλλων, διαπιστωθούν παραλείψεις, τότε θα αποκατασταθούν, το ταχύτερο δυνατόν, στο ορθό - Αν υπάρξει αμφισβήτηση, τότε, και ανά πάσα στιγμή, όλες οι λεπτομέρειες μπορούν να αποδοθούν, με τις καταγεγραμμένες screen-captures - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος - ΥΓ - Σε κάθε περίπτωση υπάρχει βεβαίως στο διαδίκτυο η ανεξάρτητη καταγραφή από τον Google
pez

Ο Πέτρος του σκανδάλου

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 13 Αύγ 2009, 11:16

Διαπιστώνω διακριτική μεταχείριση. Όποιος σβήνει τα posts των άλλων, να λέει τουλάχιστον ποιός είναι. Παρακαλώ επίσης να συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο σε όλους. Σε περίπτωση που σβήσετε το παρόν, τότε παρακαλώ να σβήσετε όλο το θέμα με τίτλο "Σκανδαλώδης ...", επειδή αυτό είναι ψευδές και συκοφαντικό, όχι μόνο για άτομα και για ένα ολόκληρο Τμήμα.
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 13 Αύγ 2009, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διαγραφή συημμένου αρχείου
ckoukou

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 13 Αύγ 2009, 13:10

Σας διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει καμία διακριτική μεταχείριση. Ποτέ δεν υπήρξε και ευελπιστώ πως ποτέ δε θα υπάρξει. Η συμπεριφορά των συντονιστών και των διαχειριστών αφορά τις πράξεις του εκάστοτε μέλους και είναι ίδια για κάθε μέλος που πράττει τα ίδια. Το παρόν θέμα δεν είναι δυνατόν να σβηστεί με μία και μόνο δήλωση ότι είναι ψευδές και συκοφαντικό. Μόνο η τεκμηρίωση αυτής της άποψης είναι ικανή (κι αυτό υπό προϋποθέσεις), ώστε να προβούμε σε μια τέτοια ενέργεια.

JimMichael
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Το σκάνδαλο του Πέτρου

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 13 Αύγ 2009, 14:08

Οι όροι σας ήταν έτσι και αλλοιώς δεκτοί από την αρχή. Δεν μου μένει παρά να τροποποιήσω τον τίτλο, όπως παραπάνω.
Όπως θα παρατηρήσατε δεν ήμουν εγώ αυτός που πήρε τηλέφωνο και μυξόκλαιγε ότι ενοχλείται.
Συνημμένα
.Hitlerpez.jpg
.Hitlerpez.jpg (10.52 KiB) 2649 προβολές
ckoukou

Το νέο μέλος ΔΕΠ

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 14 Αύγ 2009, 07:39

Ο κ. Δημήτρης Αναγνώστου έχει εκλεγεί ως Επίκουρος Καθηγητής με αντικείμενο Κεραίες στο
Τμήμα ΗΜ&ΜΥ. Όποιος θέλει περισσότερα μπορεί να δει εδώ:
http://anagnostou.sdsmt.edu/

... και εδώ ...
Συνημμένα
Anagnostou.JPG
Anagnostou.JPG (5.34 KiB) 2561 προβολές
ckoukou

7a - Σκανδαλώδης διαδικασία πλήρωσης θέσης ΔΕΠ

Δημοσίευσηαπό pez » 15 Αύγ 2009, 10:11

από pez την Σαβ Αύγ 08, 2009 7:59 am
-
To.....: Εφημερίδα Θράκη, 3ο Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα Ξάνθης, thraki-ατ-xan.forthnet.gr, radio3to-ατ-otenet.gr
Cc.....: minister-ατ-ypepth.gr, DEP DUTh, Antennas RG, /F/L/O/S/S/, EECE
Sent...: Saturday, August 08, 2009 8:07 AM
Subject: 7 - Σκανδαλώδης Διαδικασία Πλήρωσης Θέσης ΔΕΠ
From...: Petros Zimourtopoulos

Εικόνα
pez

Κεραίες παντός τύπου

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 15 Αύγ 2009, 10:34

Ε, αφού δημοσιεύεις στην Εφημερίδα Θράκη σχετικά με κεραίες ...

Φαντάζομαι το κείμενο:

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΕΡΑΙΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ
Σκαρφαλώνουμε και εγκαθιστούμε στις πιό ψηλές ταράτσες. Πάνω σε κεραμίδια. Πάνω στα πιό ψηλά βουνά.
Ακόμη και πάνω στο καπέλο του ckoukou.

Προφανώς δεν διαβάζω την εφημερίδα. Ο δημοσιογράφος ο φίλος του Θανάση την έχει;
ckoukou

Τα όψιμα κουραφέξαλα

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 03 Οκτ 2009, 15:57

Αγαπητοί διαχειριστές,
από καιρό έχω την εντύπωση ότι μας εκμεταλεύεστε. Φαίνεται ότι τελικά, παρά τα παράπονα μερικών μελών του φόρουμ, ανεβάζουμε την κίνηση στο φόρουμ.
Διότι δεν εξηγείται διαφορετικά, πως επιτρέπετε τέτοια κουραφέξαλα να δημοσιεύονται.

Και με την ευκαιρία, γιατί εγώ είμαι μόνο Full Member και ο "άλλος" Senior Member;
Επειδή αυτός είναι Μονιμως Επίκουρος Καθηγητής και εγώ ένας απλός υπάλληλος;

Ή μήπως η αιτία είναι αυτή;
http://www.radioeng.cz/board/board.php? ... urtopoulos
ckoukou

Δημοσίευσηαπό pez » 04 Οκτ 2009, 10:52

-
- pez : (Παρ Οκτ 02, 2009 9:46 pm): "==>> "Τώρα, τα Όψιμα Συγχαρητήρια - Οι Κροκοδείλιοι Οδυρμοί, μετά"
-
- Ψυχαγωγία * => Επιστημονικά Νέα : "Πως γράφεται μια επιστημονική εργασία" - σσ.27, 28:
-
- * "ψυχαγωγία < αρχ. ψυχαγωγία (=ανάκληση των ψυχών από τον Άδη) < ψυχαγωγός (επίθ. του Ερμή, που οδηγεί τις ψυχές των νεκρών στον Κάτω Κόσμο) < ψυχή + αγωγός = δραστηριότητα ή απασχόληση που αποσκοπεί στην τέρψη, ευχαρίστηση της ψυχής - ΜΕΛ"
-
- "ε'. Βιβλιοκρισία ... Βασική προϋπόθεση για να ασκήσει κανείς κριτική στις απόψεις ενός άλλου επιστήμονος είναι η οικειότητα και η ειδίκευση πάνω στα θέματα του βιβλίου. Για να κρίνει κανείς έναν ειδικό συγγραφέα επί ειδικού θέματος, πρέπει τουλάχιστον ο κριτής να είναι τόσο ειδικός όσο και ο κρινόμενος. Κινδυνεύει να αστοχήσει η βιβλιοκρισία και να αποβή εις βάρος του κρίνοντος, όταν αυτός δεν κατανοεί τα εξεταζόμενα προβλήματα και κρίνει ακρίτως. Δεύτερη βασική προϋπόθεση είναι η αντικειμενικότης και η νηφαλιότης' συμβαίνει πολλές φορές στα πλαίσια ενός ακαδημαϊκού ή επιστημονικού ανταγωνισμού να συντάσσονται βιβλιοκρισίες επιστημονικών μελετών, που έχουν ως κίνητρα την εμπάθεια, τον φθόνο, τον εγωισμό, τη διάθεση εξουθενώσεως του κρινομένου επιστήμονος. Είναι γι' αυτό δυνατόν το ίδιο βιβλίο να αποσπάσει ευνοϊκές κριτικές από απροκατάληπτους και αντικειμενικούς κριτές και δυσμενέστατες από εμπαθείς και προκατειλημμένους."
pez

Διαπίστωσα λάθος

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 04 Οκτ 2009, 11:25

Στο παραπάνω ποστ μου, διαπίστωσα λάθος, μετά τη λήξη του χρόνου, οπότε αναγκάζομαι να διορθώσω εδώ:

ckoukou έγραψε:Επειδή αυτός είναι Μονιμως Επίκουρος Καθηγητής και εγώ ένας απλός υπάλληλος;

Διορθώνεται σε:
"Επειδή αυτός είναι Μονιμως Επίκουρος Καθηγητής και εγώ ένας απλός μη μονιμως υπάλληλος;"

Οι λοιπές κακοήθειες που μου αποδίδονται ότι δηλαδή αποκάλεσα κάποιον "επιστήμονα" χωρίς αυτός να είναι, αποκρούονται μετά βδελυγμίας. Ας μας πει επιτέλους που το έγραψα. Αφού κρατάει αντίγραφα το Pez[bot]
ckoukou

Δημοσίευσηαπό pez » 09 Οκτ 2009, 19:10

-
"Η χρησιμοποίησις ήδη των βλακωδών τούτων συλλογισμών και συμπερασμάτων, με μιάν λέξιν της πονηρίας, χρησιμοποίησις όμως γενικώτερον ψυχολογικώς επιδρώσα επί του άλλου ατόμου, ήτοι χρησιμοποίησις αυτής εν συνδυασμώ με στοιχεία κατωτάτης πνευματικής υποστάθμης (κολακεία, ψεύδος, ραδιουργία, συκοφαντία, σωματεμπορία, συμπαθής μορφή τού βλακός ακόμη, επίκλησις της πολυτεκνίας του, προσφορά ανηθίκων καί ευκόλων υπηρεσιών εις το κολακευόμενον πρόσωπον, χαφιεδισμός, ξεσκονίσματα, το "ποιείν τον καραγκιόζην", ή τον gigolot, χειροφιλήματα προς τον "Εθνικόν Κυβερνήτην", εκφωνήσεις λόγων, συρραφή κολακευτικών στίχων, μεταφορά λαχανικών, κλπ. κλπ.) τοιαύτη, λέγομεν, χρησιμοποίησις της πονηρίας, κατάστασις θετική, ενεργός και προσοδοφόρος, καλείται επιτηδειότης." - Λεμπέσης: 7 -
-
pez

Έρχεται ο νέος Επίκουρος Καθηγητής

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 24 Νοέμ 2009, 17:27

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στις 3 Δεκεμβρίου αναλαμβάνει ο νέος Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος.
Ήδη παρουσιάστηκε στον Πρόεδρο.
Επειδή υπάρχει στενότητα χώρων, θα πάρει τους χώρους του προκατόχου του, πλην των δύο δωματίων της ταράτσας, μέσα στα οποία θα πρέπει να περιορίσει πλεόν τη μιζέρια του.
ckoukou

Δημοσίευσηαπό macJohn » 24 Νοέμ 2009, 17:34

Κυριάκο αυτός θα κάνει Κεραίες 2 φέτος? Θα αναλάβει και τις Κεραίες 1?
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες