Πρότυπο Νόμιμης Διπλωματικής Εργασίας

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Πρότυπο Νόμιμης Διπλωματικής Εργασίας

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 16 Οκτ 2009, 19:17

Για να είναι πραγματικά νόμιμη μια διπλωματική εργασία η διαδικασία είναι άλλη:
Το θέμα κοινοποιείται στην/στον Υπουργό Παιδείας για έγκριση πριν την εκπόνηση, και μετά την περάτωσή της ένα αντίγραφο στέλνεται για έλεγχο στον Εισαγγελέα. Καλό είναι κατά την παρουσίαση να καλείται και ο Δεσπότης.
ckoukou

Δημοσίευσηαπό pez » 17 Οκτ 2009, 19:07

==>> Παράκαμψη ==>> - Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009, η ΓΣ του Τομέα ΤΔ/ΤΗΜΜΥ/ΠΣ/ΔΠΘ ενέκρινε ομοφώνως τα πέντε (5) θέματα των Διπλωματικών Εργασιών - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος -
pez

Δωσ' κι εμένα μπάρμπα ...

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 17 Οκτ 2009, 20:56

Ανάρπαχτες θα γίνουν ...
Κράτησέ μου μία κανελί με βούλες.
ckoukou

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 18 Οκτ 2009, 01:14

Δηλαδή εγώ που έκανα μετάφραση σε 3 εβδομάδες είμαι παράνομος? Όχι ρε γαμώτο πάλι δεν θα κοιμηθώ το βράδυ! Δεν φτάνει που δούλεψα σαν το σκύλο 3 ολόκληρες εβδομάδες με το Systran μου λέτε ότι είμαι και παράνομος... Μάλλον δεν σεβόσαστε Εκεί Μέσα τον κόπο και τον ιδρώτα του άλλου!
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 18 Οκτ 2009, 09:00

Vagoulas έγραψε:Δηλαδή εγώ που έκανα μετάφραση σε 3 εβδομάδες είμαι παράνομος? Όχι ρε γαμώτο πάλι δεν θα κοιμηθώ το βράδυ! Δεν φτάνει που δούλεψα σαν το σκύλο 3 ολόκληρες εβδομάδες με το Systran μου λέτε ότι είμαι και παράνομος... Μάλλον δεν σεβόσαστε Εκεί Μέσα τον κόπο και τον ιδρώτα του άλλου!

Μη μου το παίζεις εμένα σκύλος. Θα βρεθείς και θα συλληφθείς, παράνομε! Όχι μόνον εσύ, αλλά και 3-μελής εξεταστική επιτροπή. Και η διπλωματική θα ξαναγίνει από την αρχή, με άλλον επιβλέποντα. Φαντάζεσαι ποιόν; Ο επιβλέπων θα μαστιγωθεί και θα απολυθεί στιγματισμένος. Το συμβάν θα γραφεί στο ποινικό σου μητρώο και θα αποκλειστείς από όλη την ΕΟΚ-ΝΝ, δεν θα βρίσκεις πουθενά δουλειά, ούτε γυναίκα. Αν βρεις, που δεν νομίζω, και κάνεις οικογένεια, τα παιδιά σας θα μείνουν αβάπτιστα (εκτός και αν δεχτείς το αγόρι να λέγεται Πέζτρος).

Και να θυμάσαι: Κανένας δεν διέφυγε της σύλληψης, πλήν της Θεάς Όλγας, για να είμαστε ειλικρινείς.
ckoukou

Δημοσίευσηαπό pez » 18 Οκτ 2009, 11:19

==>> Παράκαμψη ολοκληρωτικού γειωτήρα ==>> Σημειωτέον ότι, μετά την αποχώρηση ενός μέλους ΔΕΠ του Τομέα Τηλεπικοινωνιών και Διαστημικής, ενόσω διάβαζα το περιεχόμενο των νόμιμων αυτών διπλωματικών εργασιών, οι καθηγητές της ΓΣ του Τομέα όρισαν ομόφωνα, πλην εμού που απείχα, τριμελείς εξεταστικές επιτροπές και για τις πέντε (5) αυτές, νόμιμες εν το συνόλω τους, διπλωματικές εργασίες - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος - ΥΓ - Προσωπικώς όμως επιφυλάχθηκα, "εντός πρακτικών", για την έγκριση κατόπιν μελέτης -στην οποία σκοπεύω να επιδοθώ τις αμέσως επόμενες ημέρες- όλων των άλλων διπλωματικών εργασιών που υπεβλήθησαν - Τα αποτελέσματα της μελέτης αυτής θα τα ανακοινώσω δημοσίως -και από το forum αυτό- έτσι ώστε να μπορούν να μάθουν όλοι οι φοιτητές -του πανεπιστημιακού μας αυτού τμήματος- καλώς και επακριβώς : πως και ποια διπλωματική εργασία επιλέγουν - Για να μην έχουν εν συνεχεία στη ζωή τους καμιά απολύτως δικαιολογία πως δήθεν δεν ήξεραν τι επέλεγαν, όταν επέλεγαν (όπως π.χ. κάνουν ήδη για τις τελευταίες 'εκλογές' στο πανεπιστημιακό μας αυτό τμήμα) - Όλα αυτά μεσα στα πλαίσια που επιβάλλουν η Διαφάνεια και η Δημοσιότητα που οφείλουν να διέπουν τις αποφάσεις του πανεπιστημιακού μας αυτού τμήματος, όπως αναφέρεται στο θέμα: Αποτεϊοποίηση - Αποπροϊσταμενοποίηση - Εδώ και Τώρα!
-
pez

Επικίνδυνες Διπλωματικές Εργασίες Made in China

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 18 Οκτ 2009, 16:52

Αύριο θα φροντίσω να αναρτηθεί στο Κυλικείο (μας) μεγάλη αφίσα (Α0) με το εξής περιεχόμενο:

Κίνδυνος - Θάνατος
Προσοχή!!!
Παράνομες και επικίνδυνες διπλωματικές εργασίες ανατίθενται(από Μηχανικούς). Εισάγονται από την Κίνα

Προσέξτε πριν πάρετε
Προσέξτε πριν είναι αργά

Για να είστε σίγουροι, πάρτε διπλωματική εργασία χωρίς τίτλο, κάτι σαν αυτό: <Τίτλος Διππλωματικής Εργασίας>, όπου βάζετε μέσα ότι θέλετε ή ότι σας προκύψει. Διαλέγετε επίσης και την τριμελή εξεταστική επιτροπή: <1ο Μέλος εξεταστικής επιτροπής> και <2ο Μέλος εξεταστικής επιτροπής>.
Τέλος, διαλέγετε και το βαθμό: <Βαθμός>

Σίγουρα νόμιμες είναι οι Δ.Ε. Made in Palea MorsiniLand (konta sta damaria)

Vagoulas, μπορείς να διαλέξεις το νέο σου θέμα, κατά προτεριότητα.
Τελευταία επεξεργασία από megatron και 18 Οκτ 2009, 19:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Μετατροπή κεφαλαίων σε μικρά
ckoukou

Δημοσίευσηαπό pez » 18 Οκτ 2009, 19:38

-
<= Η δημοσίευση δημιουργήθηκε απο τον/την Ολοκληρωτικός γειωτήρας / Βλακεία που βρίσκεται στην λίστα παράβλεψης.
-
- d;^)
-
=> Προφίλ => Φίλοι και εχθροί => Διαχείριση εχθρών <= Οι εχθροί είναι μέλη τα οποία αγνοούνται εξ ορισμού. Δημοσιεύσεις από αυτά τα μέλη δεν θα είναι εξ ολοκλήρου ορατές. Τα προσωπικά μηνύματα από εχθρούς δεν επιτρέπονται. => Προσθήκη νέων εχθρών => Ολοκληρωτικός γειωτήρας => Βλακεία <= Επιβεβαίωση => Ναι!
-
- Παρακάμψεις;
- Τέλος!
-
- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
- d;^)
pez

Re: Επικίνδυνες Διπλωματικές Εργασίες Made in China

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 18 Οκτ 2009, 22:53

ckoukou έγραψε:Vagoulas, μπορείς να διαλέξεις το νέο σου θέμα, κατά προτεριότητα.

Είχα δεν είχα θα την πληρώσω πάλι την νύφη...Τέλος πάντως θα πάρω αυτή την φορά κατι πιο δυνατό...Ίσως να αντιγράψω μια διπλωματική συναδέλφου από το Μετσόβειο να είναι και λιγάκι "δυνατό" το θέμα!
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης