Η Δημόσια Ανάδειξη των Ιδιωτικών Κολεγίων

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Παρασύρεσαι ...

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 22 Οκτ 2009, 19:25

macJohn έγραψε:Τέλος αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, όχι μόνο δε θα ερχόμουν να σπουδάσω στην Ξάνθη αλλά ούτε στην Ελλάδα, γιατί δυστυχώς κάθε ελληνικό πανεπιστήμιο έχει τον pez του και τον ckoukou του...

Με αναγκάζεις και πάλι να απαντήσω. 'Οσον αφορά τα ελληνικά πανεπιστήμια, χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες:
1. Αυτά που έχουν pez και τσικούκου
2. Αυτά που έχουν pez και δεν έχουν τσικούκου
3. Αυτά που δεν έχουν pez και έχουν τσικούκου
4. Αυτά που δεν έχουν ούτε pez ούτε τσικούκου

Προφανώς τα χειρότερα είναι της 2ης περίπτωσης. Τα καλύτερα είναι της 4ης περίπτωσης. Αυτά της 1ης θα επιβιώσουν. Της 3ης περίπτωσης, έχεις δίκιο, θα ήταν καλύτερα και θα έμοιαζαν με της 4ης.

Ο Θεός μας καταράστηκε και μας έδωσε τον pez. Από εκεί και πέρα έκανε ότι μπορούσε για να το διορθώσει...
ckoukou

Re: Η Δημόσια Ανάδειξη των Ιδιωτικών Κολεγίων

Δημοσίευσηαπό pez » 22 Οκτ 2009, 22:44

-
- Έκτακτα, macJohn! - Έκτακτα! - Όλα στο φως! - Πάμε; - Περί μελών ΔΕΠ; - Χμ! - Φοβάμαι πως ήδη τα είπαμε: "Καθηγητές, Δάσκαλοι, Ερευνητές και άλλοι" - Περί αυτ-αν-αξιολόγησης; - Και πάλι φοβάμαι πως κι αυτά τα είπαμε: Τα Μεγάλα Μυστικά της EAFTANAX - Περί γραπτών; - Κι αυτά τα είπαμε: Γραπτά : Δικαίωμα Πρόσβασης - Επίδειξη - Χορήγηση Αντιγράφων - Αλλά και για τα περί -δήθεν- προσωπικής διαμάχης, όπως ανεπιτυχώς επεδίωξε να το μοστράρει το θέμα της Διαφθοράς η Βλακεία μέχρις ότου οριστικά την κλείσαμε πίσω στην Κοντή χρονοντουλάπα της, τα είπαμε κι αυτά: "Προσωπικά Ζητήματα" - Οπότε; - Τι μας απομένει; - Η ψυχραιμία! - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος -
-
pez

Δημοσίευσηαπό macJohn » 23 Οκτ 2009, 16:38

Έκτακτα έκτακτα, αλλά αποφεύγετε να πείτε σε ποια κατηγορία βάζετε τον εαυτό σας...

Για να συνεχίσω τη δική μας (αυτή που δε σας αρέσει) εκδοχή μας του καπιτάν γκριντάκη...

Οι δύο γιοί του (ναι ναι οι τηλε-τέτοιοι που πήγαν να περάσουν τη δορυφορική με το μάτι), μετά από χρόνια, έψαχναν πανεπιστήμιο για να κάνουν μάστερ. Σαν "καλοί" φοιτητές που ήταν, ρώτησαν την αδερφή τους τι χρειάζεται για να ακολουθήσουν τα βήματα της στο εξωτερικό? Και εκείνη τους είπε δύο-τρεις συστατικές επιστολές από καλούς καθηγητές... Οι καημένοι σκέφτηκαν με χαρά, αααα εμείς έχουμε καλούς καθηγητές , γιατί νόμιζαν πως η αδερφή τους εννοούσε "δασκάλους" (ο Θεός να τους κάνει) και έστειλαν με περίσσεια χαρά τις αιτήσεις τους για να κάνουν μάστερ στο πανεπιστήμιο της αδερφής τους. Έλα όμως που η αδερφή τους εννοούσε με τη φράση καλούς καθηγητές -και καλούς δασκάλους και καλούς ερευνητές-...

Δυστυχώς όμως η απόφαση ήρθε γρήγορα από το πανεπιστήμιο της αδερφής τους... Τους είχαν απορρίψει. Απογοητευμένοι παράτησαν κάθε τους προσπάθεια και παρέμειναν στη στάνη.

Πέντε χρόνια μετά, όταν ανέβηκε επιτέλους μετά από χρόνια ο HellasSAT, αποφάσισαν να βάλουν στη στάνη αμφίδρομο δορυφορικό internet (είπαμε είναι τηλε-τέτοιοι, το adsl δυστυχώς δεν έφτανε μέχρι εκεί). Τότε όταν τα δύο αδέρφια είδαν τυχαία στο internet ένα course που είχε πάρει η αδερφή τους, έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Κατάλαβαν τι θα πει καλός δάσκαλος. Όταν ρώτησαν την αδερφή τους για αυτόν τον κύριο, εκείνη άρχισε να παινεύει και το ερευνητικό του έργο.

Τότε τα αγόρια με λύπη διαπίστωσαν το τι θα πει καλός καθηγητής και κατάλαβαν επιτέλους τι εννοούσε η αδερφή τους...

(Υπάρχουν και άλλα μέρη της εκδοχής μας, αλλά θα τα γράφουμε με τον καιρό...)

edit:

ckoukou έγραψε:Με αναγκάζεις και πάλι να απαντήσω. 'Οσον αφορά τα ελληνικά πανεπιστήμια, χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες:

Προφανώς τα χειρότερα είναι της 2ης περίπτωσης. Τα καλύτερα είναι της 4ης περίπτωσης. Αυτά της 1ης θα επιβιώσουν. Της 3ης περίπτωσης, έχεις δίκιο, θα ήταν καλύτερα και θα έμοιαζαν με της 4ης.

Ο Θεός μας καταράστηκε και μας έδωσε τον pez. Από εκεί και πέρα έκανε ότι μπορούσε για να το διορθώσει...

Οι περιπτώσεις 2 και 3 δε μπορεί να υπάρξουν, η 1 είναι η πραγματικότητα και η 4 η ιδανική...
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 23 Οκτ 2009, 17:51

Πάντως αν ήμουν στην θέση των παιδιών του καπιτάν Γριντάκη και ήξερα τι έπαιζε Εδώ Μέσα δεν θα το κουνούσα ρούπι από εκεί. Προτιμώ να μετέτρεπα τις παζυλές επιδοτήσεις της Ευρωπαϊκής ένωσης σε Mercedικό και ότι άλλου μου έκανε κέφι παρά να κάνω πως σπουδάζω και να νόμιζα ότι έγινα κάτι και τελικά να την έβγαζα με 800€ (και πολλα λέω και αν τα έβρισκα κιόλας αυτά) κάνοντας τον χαμάλη γραμματέα σε μια κατασκευαστική εταιρεία "Υψηλής Τεχνολογία και Τεχνογνωσίας".
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό pez » 23 Οκτ 2009, 19:15

- Δεν μπορώ παρά να πω, ωραία! - Αλλά αφού προφανώς (κι) εγώ βλέπω 4 κατηγορίες μελών ΔΕΠ: "καθηγητές, δάσκαλους, ερευνητές και άλλους" ενώ εσείς, macJohn, εξακολουθείτε να βλέπετε μόνον 2: "δάσκαλους και ερευνητές" αυτό σημαίνει πως σαν να έχουμε μια, κάποια, κάπως, μεγάλη διαφορά προοπτικής, δεν νομίζετε; - d;^) - Πώς να συνεννοηθούμε; - Ίσως αν μου κάνατε την τιμή να μελετήσετε την μετάφραση ή -ακόμα καλύτερα- το πρωτότυπο της εκ βαθέων εξομολόγησης του Noll, τότε είμαι βέβαιος πως θα ανεβάζατε κι εσείς τις κατηγορίες σε 4 οπότε και δεν θα υπήρχε πια λόγος για τέτοιες ερωτήσεις! - Όσο για το ότι δεν σας νοιάζει αν γράφω ή όχι από το σπίτι μου θα παρατηρούσα πως αυτό αντιφάσκει αφενός με την επικριτική στάση σας απέναντι στη συγγραφή mail αδιακρίτως περιεχομένου -και μάλιστα αδιακρίτως! δηλαδή ακόμη και τα βλακώδη...- και αφετέρου με την έγνοια σας για την απόδοση των επενδύσεων των κηδεμόνων - Τέλος, ενώ για όλες τις παραπέρα εκδοχές όλων, των πολλών όλων υμών, της καθ' όλα ρεαλιστικής "παρ' ημίν" ιστορίας του καπιτάνιου, έχω να πω ότι η ιστορία αυτή, όπως την βλέπω εγώ, τερματίζεται με την εγγραφή των τέκνων του καπιτάνιου στο ΤΕΕ, -μια ελληνική επαγγελματική ένωση κατόχων βασικού πτυχίου, από την οποία βγαίνεις μόνον ... κοντυλωμένος- εγγραφή μετά την οποία ο καπιτάνιος μας πέφτει σε βαθιά περισυλλογή... -- Ναι Vagoulas - Συμφωνώ, επικροτώ και επαυξάνω! - Στην Στάνη! - Αλλά κι εκεί χρειάζεται πια ένα κάποιο ΓΕΡΟ χαρτί που να αξίζει την επένδυση των χρόνων, ε;- Αλλιώς, ποιες ευρωπαϊκές απορροφήσεις; - Ας μου επιτραπεί σχετικώς να συστήσω την εξαιρετική γαλλική ταινία: "Ένα χελιδόνι έφερε την άνοιξη" (σε διανομή από την εφημερίδα "Το Άρθρο" - π.χ. εδώ: Une hirondelle a fait le printemps αλλά κι αλλού) - Για όσους "κάνουν τον κόπο" να την αναζητήσουν για να την δουν εύχομαι: ομαλή απογείωση από τη νεκρή σαβούρα της Ολοκληρωτικής Βλακείας, στην ανεξάρτητη ζωή του δημοκρατικού -άρα ευφυούς- ατόμου - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος - -
pez

Re: Παρασύρεσαι ...

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 23 Οκτ 2009, 19:48

ckoukou έγραψε:Με αναγκάζεις και πάλι να απαντήσω. 'Οσον αφορά τα ελληνικά πανεπιστήμια, χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες:

Πάλι με αναγκάζεις να σου απαντήσω:
Οι φοιτητές / συνομιλητές χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες:
1. Σε αυτούς που έχουν άποψη και χιούμορ
2. Σε αυτούς που έχουν άποψη και δεν έχουν χιούμορ
3. Σε αυτούς που δεν έχουν άποψη αλλά έχουν χιούμορ
4. Σε αυτούς που δεν έχουν ούτε άποψη ούτε χιούμορ

Οι της 4ης κατηγορίας δεν συμμετέχουν εδώ. Εσένα σε βλέπω στη 2η.

Όπως βλέπω ξοδεύεις αρκετό χρόνο. Ξέρω ότι σου μένει μόνο ένα μάθημα.
ckoukou

Δημοσίευσηαπό pez » 23 Οκτ 2009, 20:04

-
30 Ανισοκατανομή φοιτητών ανά κύκλο σπουδών - [The Skin Game]
30 "Οι φοιτητές θεωρούνται ενήλικοι ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους προς το Α.Ε.Ι."
30 Chuang Tzu : "You cannot speak of ocean to a well-frog"
30 Re: [The Skin Game]
30 Τα παιδιά του Καπιτάν Γκραντάκη
30 "Δεν Ξεχνώ!" πως "Δεν Θυμάμαι..." - Re:KYKLOI-SPOYDON-HMMY-0
30 "Όμοιος ομοίω, αεί πελάζει"
30 *** The Skin Game *** Η τανία βρέθηκε ***
31 Στην Γερμανία
32 Το Ευρύ Κοινό Μπροστά στις Αυριανές Εκλογές - "Καθηγητές, Δάσκαλοι, Ερευνητές και άλλοι"
33 Η άνοδος της ασημαντότητας
34 Με ή χωρίς 49'Αρη
35 Θα γίνει "Της Κακομοίρας" !
36 Στο Καφέ Τραμπούκ
37 "τσικούκου" : "Μερικοί Μπουνταλάδες Καθηγητές"
38 Εφημερίδα ΘΡΑΚΗ - 1 Σεπτεμβρίου 2009
39 Χωρίς Λόγια
3A Αποχαιρετισμός
3B Τα αποτελέσματα της παραπλάνησης
3C Αήθεια - Re: Απάντηση ΥΠΕΠΘ σε επιστολή κ. Ζιμουρτόπουλου
3D - Εδώ ελληνικό Πανεπιστήμιο! Ελληνικά, κατανοούνται
3E Σημειώσεις/Βοηθήματα - Παρατήρηση
3E Σημειώσεις/Βοηθήματα - Καρτάλια και Θύματα
3F "Copyright εναντίον Κοινωνίας"
-
- Συνεχίζεται -
pez

Δημοσίευσηαπό macJohn » 23 Οκτ 2009, 20:37

pez έγραψε:- Δεν μπορώ παρά να πω, ωραία! - Αλλά αφού προφανώς (κι) εγώ βλέπω 4 κατηγορίες μελών ΔΕΠ: "καθηγητές, δάσκαλους, ερευνητές και άλλους" ενώ εσείς, macJohn, εξακολουθείτε να βλέπετε μόνον 2: "δάσκαλους και ερευνητές" αυτό σημαίνει πως σαν να έχουμε μια, κάποια, κάπως, μεγάλη διαφορά προοπτικής, δεν νομίζετε; - d;^) - Πώς να συνεννοηθούμε; - Ίσως αν μου κάνατε την τιμή να μελετήσετε την μετάφραση ή -ακόμα καλύτερα- το πρωτότυπο της εκ βαθέων εξομολόγησης του Noll, τότε είμαι βέβαιος πως θα ανεβάζατε κι εσείς τις κατηγορίες σε 4 οπότε και δεν θα υπήρχε πια λόγος για τέτοιες ερωτήσεις!

Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Εσείς ταυτίζεστε με τον Noll και 'γω απλά επιμένω στις απόψεις μου. Ευτυχώς όμως έχουμε διαφορετικές απόψεις, θα ήταν "άσχημο" να έχουμε όλοι τις ίδιες.

pez έγραψε: Όσο για το ότι δεν σας νοιάζει αν γράφω ή όχι από το σπίτι μου θα παρατηρούσα πως αυτό αντιφάσκει αφενός με την επικριτική στάση σας απέναντι στη συγγραφή mail αδιακρίτως περιεχομένου -και μάλιστα αδιακρίτως! δηλαδή ακόμη και τα βλακώδη...- και αφετέρου με την έγνοια σας για την απόδοση των επενδύσεων των κηδεμόνων -

Εσείς με όποια από τις 4 (κατά Noll) ιδιότητες ως μέλος ΔΕΠ με κρίνετε σα φοιτητή για την απόδοση μου και γω σα φοιτητής σας κρίνω για τη δουλειά σας. Ή μήπως δεν έγινε αυτό?? Απλά συνήθως οι γονείς μου είναι από τις 7 το πρωί στη δουλειά μέχρι το απόγευμα. Δε ξέρω τα ωράρια των μελών ΔΕΠ. Λογικό δεν είναι να αναρωτιέμαι και να ανησυχώ?

pez έγραψε:Τέλος, ενώ για όλες τις παραπέρα εκδοχές όλων, των πολλών όλων υμών, της καθ' όλα ρεαλιστικής "παρ' ημίν" ιστορίας του καπιτάνιου, έχω να πω ότι η ιστορία αυτή, όπως την βλέπω εγώ, τερματίζεται με την εγγραφή των τέκνων του καπιτάνιου στο ΤΕΕ, -μια ελληνική επαγγελματική ένωση κατόχων βασικού πτυχίου, από την οποία βγαίνεις μόνον ... κοντυλωμένος- εγγραφή μετά την οποία ο καπιτάνιος μας πέφτει σε βαθιά περισυλλογή...

Γιατί οι δικές μας νομίζετε πως είναι φανταστικές? Πραγματικές είναι. Και υπάρχει και συνέχεια. Το λίφτινγκ-μπότοξ του captain γκριντάκη, αλλά θα την αφήσω για αργότερα.

ckoukou έγραψε:Πάλι με αναγκάζεις να σου απαντήσω:
Οι φοιτητές / συνομιλητές χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες:
1. Σε αυτούς που έχουν άποψη και χιούμορ
2. Σε αυτούς που έχουν άποψη και δεν έχουν χιούμορ
3. Σε αυτούς που δεν έχουν άποψη αλλά έχουν χιούμορ
4. Σε αυτούς που δεν έχουν ούτε άποψη ούτε χιούμορ

Οι της 4ης κατηγορίας δεν συμμετέχουν εδώ. Εσένα σε βλέπω στη 2η.

Όπως βλέπω ξοδεύεις αρκετό χρόνο. Ξέρω ότι σου μένει μόνο ένα μάθημα.

Τα πέρασα όλα τα μαθήματα O0 . Ευχαριστώ και για το κοπλιμάν ;D .

Πάντως κρίμα να μην παίρνουμε υπογραφή απο το κυλικείο... ^-^
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 23 Οκτ 2009, 20:49

ΜακΤζον, μόλις μεταπήδησες στην πρώτη κατηγορία. Όταν έρθεις να πάρεις υπογραφή απο το κυλικείο, ελπίζω να μου αποκαλύψεις και την υπόλοιπη ταυτότητα.
ckoukou

Δημοσίευσηαπό pez » 23 Οκτ 2009, 22:51

- macJohn : "Απλά συνήθως οι γονείς μου είναι από τις 7 το πρωί στη δουλειά μέχρι το απόγευμα. Δε ξέρω τα ωράρια των μελών ΔΕΠ. Λογικό δεν είναι να αναρωτιέμαι και να ανησυχώ?"

-Κι εγώ από τις 4 - Και λοιπόν; - Έχετε τη συμπάθειά μου αλλά είναι φανερό πως δεν θέλετε να μελετήσετε το κείμενο του Noll - Λυπάμαι - Δεν είμαι βλάκας απατεώνας - Δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο από το να λέω την αλήθεια - Δεν φταίω εγώ όταν λέω τι στα αλήθεια κάνουν οι βλάκες, ως απατεώνες - Η αλήθεια πάντα ήταν, είναι και θα είναι αντιδημοφιλής - Αλλά νομίζω πως σαν να τα είπαμε όλα, ε; - d;^) - Καλή τύχη! - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος -
pez

Δημοσίευσηαπό pez » 24 Οκτ 2009, 09:33

-
40 -Εκτός Δικτύου-
41 Σκανδαλώδης διαδικασία πλήρωσης θέσης ΔΕΠ
42 Ατομική Προστασία από την Παν/κη Αυτοδιοικητική Αυθαιρεσία
43 Eίσαι τρελός; Εδώ δεν είναι Πανεπιστήμιον είναι Πολυτεχνείον
44 Τα Μεγάλα Μυστικά της EAFTANAX
45 [Συζήτηση ΔΕΠ ΗΜΜΥ]:[Γνωστικά αντικείμενα εργαστηρίων]
46 Η τεραστία κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω
47 Αποτεϊοποίηση - Αποπροϊσταμενοποίηση - Εδώ και Τώρα!
48 Αποτελέσματα Προεδρικών Εκλογών [2009]
49 Re: ΦΕΚ διορισμού Προέδρων Τμημάτων Δ.Π.Θ. 2009-11
Τμήμα : Εκτός ΓΣ/ΓΣΕΣ ο 100% αναπληρωτής του ??% προέδρου
Νομιμοποίησαν 33 κολέγια πριν τις εκλογές - ... και διαπίστωσαν έναν χωρίς αποτελέσματα πρόεδρο τμήματος ...
4C Re: Webmail Duth - Έλλειψη εισερχόμενων μηνυμάτων
4D Βλάβη συμφερόντων ανυπεράσπιστου φοιτητή
4E Μάθημα 1ον: Πόλεμος κατά της διαφθοράς
4F Πρώτο δημόσιο μήνυμα για τη νέα Υπουργό Παιδείας
-
- Στο επόμενο, το τέλος -
pez

Δημοσίευσηαπό pez » 24 Οκτ 2009, 13:44

-
50 Πρότυπο Νόμιμης Διπλωματικής Εργασίας
51 ΣτΕ : ΚΑΤΑ της χωρίς αποτελέσματα διαπίστωσης προέδρου ΗΜΜΥ
52 Εφετείο ΚΑΤΑ Βλακείας : Ακυρώσεις Διαγραφών Μ. Φοιτητών ΗΜΜΥ
53 τσικούκου : Tο όνειδος του Δ.Π.Θράκης
54 Η Δημόσια Ανάδειξη των Ιδιωτικών Κολεγίων
-
- Το τέλος -
-
- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
-
- Υστερόγραφο: Στο σημείο αυτό, ύστερα δηλαδή από ένα (1) σχεδόν ολόκληρο έτος παρουσίας μου στο forum (μετά την αυτοδιαγραφή και επανεγγραφή μου, πέρυσι τον Νοέμβριο), κατά τη διάρκεια του οποίου εξέθεσα με παρρησία όλα τα ανωτέρω θέματα νομιμότητας στο τμήμα (χωρίς ούτε καν μία απολύτως φορά να τολμήσει κανείς να αντικρούσει το παραμικρό από όλα αυτά), κρίνω ότι, αφενός, είναι ελάχιστα αυτά που απομένουν να προσθέσει κανείς για να καταδείξει τις συνέπειες που έχουν επάνω στους ευφυείς, οι ανά έτος επαναλαμβανόμενες περιοδικώς, παρανομίες της κρατούσας Διεφθαρμένης Ολοκληρωτικής Βλακείας, και ότι, αφετέρου, τις επιπτώσεις από τις βλακώδεις παρανομίες επάνω στον καθένα μας, μπορεί κανείς να τις αναζητήσει -και να τις βρει!- ανάμεσα σε όλα-όσα έχω ήδη αναφέρει (ως ένα τυπικό παράδειγμα τέτοιων συνεπειών μπορείτε να δείτε την ως άνω απάντηση στον macJohn), οπότε, μετά την αναστολή των δραστηριοτήτων της Ερευνητικής Ομάδας Κεραιών αναφορικά με τον ιστότοπο, με τους δύο καταλόγους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με το ηλεκτρονικό μάθημα, αναστέλλω τώρα και την συστηματική ενασχόλησή μου με το forum (μέχρις ότου -άμποτε!- όπως έχω ξαναπεί, αποκατασταθούν οι συνθήκες δημοκρατίας και ελευθερίας που είναι οι εντελώς απαραίτητες, οι εκ των ων ουκ άνευ, ελάχιστες συνθήκες (για την όποια, κάποια, οποιαδήποτε, την παραμικρή έστω απόπειρα) διεξαγωγής σοβαρής, ουσιαστικής, ανεξάρτητης έρευνας, διδασκαλίας, ανάπτυξης και δημιουργίας Εδώ Μέσα, στο τμήμα αυτό, που κακή τύχη μας έριξε μέσα του, και σας εύχομαι ακριβώς το ίδιο που σας ευχήθηκα (και από ό,τι διαπίστωσα έπιασε -και μάλιστα με το παραπάνω!- τόπο) μόλις πριν την προηγούμενη αυτοδιαγραφή μου από το forum αυτό, δηλαδή:
-
- Καλή σας Τύχη!
-
- d;^)
-
pez

Η καλή μας τύχη! Λέτε;

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 24 Οκτ 2009, 15:52

pez έγραψε:στο τμήμα αυτό, που κακή τύχη μας έριξε μέσα του...

και εγώ για την κακή μας την τύχη λέω..

Μιά στιγμή, μην φεύγεις ακόμη. Σε παρακαλώ, έχω κάτι να σε ρωτήσω:
Αν σε αναζητήσει η Υπουργός, που μπορεί να σε βρεί; υπάρχει σταθερό, κινητό, ημέιλ, κάτι τέλος πάντων;
Ή να ρωτήσει στον εισαγγελέα. Σίγουρα αυτός τα έχει όλα.
ckoukou

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 24 Οκτ 2009, 17:13

Εντάξει όσο αναφορά το "Κακή μας τύχη" αυτό είναι υποκειμενικό γιατί είναι στο χέρι του καθενός η τύχη του. Αν κάποιου δεν του αρέσει το Εδω Μέσα ας σηκωθεί να φύγει και να πάει να βρει κάτι καλύτερο αν έχει φυσικά την δύναμη να το κάνει αλλά και την αξία για να βρει αυτό κάτι καλύτερο. Εκτός αν έχει βολευτεί Εδώ Μέσα...
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες