Μάλλον πρέπει να ξεκινήσουμε να συζητάμε πιο φλέγοντα θέματα στο forum και είναι καιρός ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του για να κάνουμε ΙΣΩΣ στο μέλλον ένα βήμα παραπάνω και να ανέβει το παρεχόμενο επίπεδο σπουδών Εκτός από την ψήφο καλό θα ήταν ο καθένας να έγραφε και σχόλια και φυσικά να συμμετάσχουν και οι καθηγητές, οι φοιτητές και γενικά οι υπάλληλοι του πανεπιστημίου (π.χ. του κυλικείου) σε αυτήν την συζήτηση. Μακάρι ο διάλογος να είναι επικοδομητικός (αν φυσικά υπάρξει διάλογος και αν φυσικά είναι γνωστή σε πολλούς η λέξη επικοδομητικός).
Από την μεριά μου πιστεύω ότι η ευθύνη βαραίνει κυρίως (φυσικά και τους φοιτητές) τους καθηγητές γιατί λείπει από αυτούς το κίνητρο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μας μεταλαμπαδεύσουν εμάς τίποτα από αυτήν την λέξη. Κάποιες φορές έχω την αίσθηση ότι μου κάνει μάθημα ένας Δημόσιος Υπάλληλος ή ένας καθηγητής φροντηστηρίου που απλώς μου λέει τα θέματα και τις λύσεις τους. Από εκεί και πέρα ούτε λέξη για εργασίες ουσιαστικές, έρευνα και σωστη δουλειά. Αποτέλεσμα οι άδειες αίθουσες διδασκαλίας (όχι φυσικά σε όλους τους καθηγητές) και απαξίωση της έννοιας Πανεπιστήμιο.