"Χωρίς Έκτροπα" - ΘΡΑΚΗ 19.11.2009

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: "Χωρίς Έκτροπα" - ΘΡΑΚΗ 19.11.2009

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 26 Νοέμ 2009, 15:23

macJohn έγραψε:σχετο αλλά υποπτεύομαι πως έχεις βάλει πλώρη για τα 1000.

μπα τωρα που δεν εχει αλλο rank ξενέρωσα :P :P :P

μπουαχαχαχαχαχαχ :D :D :D :D ;D ;D
51
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό yin » 26 Νοέμ 2009, 18:56

Εικόνα
yin

Οι Αγωνιστές ... και η Κατίνα

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 26 Νοέμ 2009, 20:26

"....προασπίζοντας ακριβώς τα ιδεώδη όσων, μικρών και μεγάλων, και ο καθένας τους πιθανόν για τους δικούς του λόγους, αγωνίστηκαν ενάντια στον αναχρονισμό, στον σκοταδισμό και υπέρ της δημιουργικής, ελεύθερης πνευματικής και υλικής εξέλιξής μας, την οποία απολαμβάνουμε εμείς σήμερα...."

Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει... Κάποιους που "αγωνίζονται" "Εδώ - Μέσα" για τα πλαστά 13 χρόνια προϋπηρεσίας μήπως;

Μα γιατί ενοχλείτε τον Κουτρου....; Μάλλον επειδή με τον Κουκου... δεν τα βγάζετε πέρα ...
Για τα έκτροπα στη Συνέλευση του Τομέα Τηλεπικοινωνιών και Διαστήματος έχετε να πείτε τίποτα, ή να ανοίξω μόνος μου το θέμα ...

Μα δεν θα με ρωτήσει κανείς τι ξέρω; Θα με αναγκάσετε να γίνω εντελώς Κατίνα ή Βάσια Λόη ή Χριστίνα Λαμπίρη και να ρωτήσω:

"Ποιός γνωστός μονιμως επίκουρος πιάστηκε στα χέρια ... μέσα στη συνεδρίαση του Τομέα ...;"

Επειδή μιλούσαμε για "Χωρίς Έκτροπα" ...
ckoukou

Απορία

Δημοσίευσηαπό scumbag » 26 Νοέμ 2009, 23:20

Έπονται νόμιμες ενέργειες;
Αυτό πες μου μόνο.
scumbag
Newbie

Δημοσίευσηαπό macJohn » 26 Νοέμ 2009, 23:32

Φίλε scumbag εδώ ταιριάζει άλλο: "Μην πεις τίποτα, σε κατάλαβα από τη φωνή".
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Τα έκτροπα

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 27 Νοέμ 2009, 11:28

Φίλε scumbag,
πολύ καλά τα λέει ο φίλος macJohn ... που "κατάλαβε απ΄τη φωνή".
Αλλά δεν θα με ρωτήσει, επιτέλους, κάποιος/κάποια δημοσίως; Δεν μπορώ να απαντώ ιδιωτικώς (στο Κυλικείο) γιατί βλέπει και το αφεντικό ...

Με ωθείτε στην τηλεόραση... Ήδη είχα πρόταση από το Λαζόπουλο.
Τέλος πάντων, θα τα ξεράσω όλα:

Ένας αστροναύτης ήταν (με γυαλιστερά μάτια και τζην-τζόκεϋ) ο οποίος πιάστηκε στα χέρια με Αναπληρωτή Καθηγητή μέσα στη συνεδρίαση του Τομέα Τηλεπικοινωνιών & Διαστήματος, επειδή ο ... αστροναύτης "δεν ενέκρινε" λέει τα θέματα διπλωματικών εργασιών όλων των υπολοίπων. Λες και του πέφτει πολύς λόγος. Τα δικά του θέματα που είχαν όλα τίτλο: "Πρωτότυπη Κεραία (διαστημοπλοίου) ΕΟΚ 07", "Πρωτότυπη Κεραία (διαστημοπλοίου) ΕΟΚ 08" κλπ, όπου ΕΟΚ Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαιριστών (υποθέτω). Τα νούμερα ανεβαίνουν διαρκώς ...
ckoukou

Δημοσίευσηαπό geo » 27 Νοέμ 2009, 12:53

Συνημμένα
reply.jpg
geo
Newbie

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 27 Νοέμ 2009, 13:06

Αγαπητέ Geo,
κακώς το πήρες σοβαρά. Η κυρία (του γνωστού "κυρίου") προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Πρόσεξε: δεν σου λέω να αδιαφορήσεις. Να τους απαντάς. Η σωστή συνταγή είναι το άγριο δούλεμα, μέχρι να αποφασίσουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους. Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει όταν απαντάς ως άτομο και όχι ως εκπρόσωπος περισσοτέρων.
ckoukou

Δημοσίευσηαπό scumbag » 27 Νοέμ 2009, 14:54

Επιβεβαιώνω και γω τα λεγόμενα του ckoukou για το σκηνικό στο τμήμα.

Έχω και κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οτι προωθείτε μετονομασία του μαθήματος Βιοϊατρική σε Βιοϊατρική-judo.

ΥΓ χαχαχαχαχα Έχεις δίκιο macJohn αυτό θα ταίριαζε καλύτερα

ΥΓ2 Αυτή την Θράκη την διαβάζει κανείς;; Έψαχνα να βρω κανα σχόλιο εκτός απο τα γνωστά και δεν έχει τίποτα.

Επιτέλους βρήκα και τη φάρσα και ένα remix!!

http://www.youtube.com/watch?v=oXEjfF0fkek (Περιέχει υβριστικές εκφράσεις)
http://www.youtube.com/watch?v=3o1_e7Zr ... re=related
scumbag
Newbie

Δημοσίευσηαπό sfthmmy » 27 Νοέμ 2009, 15:55

scumbag έγραψε:Επιβεβαιώνω και γω τα λεγόμενα του ckoukou για το σκηνικό στο τμήμα.

Μάλλον εννοείς "στον τομέα" και όχι "στο τμήμα" όπως έγραψες, καθώς το σκηνικό που περιγράφεται παραπάνω έγινε στη Συνέλευση του Τομέα. Το περίεργο είναι ότι οι μόνοι φοιτητές που παρεβρέθησαν στη συνέλευση αυτή ήταν οι εκπρόσωποι του ΣΦΤΗΜΜΥ. Πώς ακριβώς, λοιπόν, βρίσκεσαι σε θέση να επιβεβαιώνεις αυτό το γεγονός;

Εκτός αυτού, οι εκπρόσωποι του ΣΦΤΗΜΜΥ, ως παρόντες στη συνέλευση, επιβεβαιώνουν πως ο κ. Ζιμουρτόπουλος εκφράστηκε εντόνως κατά των διπλωματικών εργασιών των συναδέλφων του, πράγμα που εξόργισε τον κ. Ρήγα τόσο, ώστε να αναγκαστεί να χειροδικήσει κατά του κ. Ζιμουρτόπουλου. Βέβαια μετά, οι δύο καθηγητές χαμήλωσαν τους τόνους, έδωσαν τα χέρια και ζήτησαν συγνώμη για "τα έκτροπα".
sfthmmy
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό yin » 27 Νοέμ 2009, 19:45

Εικόνα
yin

Δημοσίευσηαπό ap4225 » 01 Δεκ 2009, 05:42

btw, ο ΣΦΤΗΜΜΥ έχει αποκτήσει εκπροσώπους... στο φόρουμ; και κράζει και κόσμο; λολ ρε
το thread αυτό τείνει να γίνει ό,τι πιό σουρεαλιστικό έχει συμβεί στην ιστορία του ιντερνετ
ap4225
Newbie

Οι εφημερίδες του Ουρανού

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 01 Δεκ 2009, 06:29

Αμ, τι νόμισες. Όλοι μας θα κριθούμε για το ποιόν και τις πράξεις μας. Ακόμη και εγώ. Όμως αυτό που με φοβίζει περισσότερο, είναι, ότι όταν έρθει η ώρα να συναντήσω τον "Άγιο" Πέτρο, αυτός δεν θα είναι μόνος του. Θα έχει και την "Αγία" Νικολίτσα μαζί του. Όπως γίνονταν και επί της Γης, από τότε που την έπαιρνε μαζί του στο μάθημα ... Και θα συνεχίζει να ζητά αναγνώριση Προϋπηρεσίας 113 ετών. (Αν δεν κατάλαβες το τελευταίο, ευχαρίστως να εξηγήσω ιδιωτικώς).
ckoukou

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 01 Δεκ 2009, 11:17

ap4225 έγραψε:btw, ο ΣΦΤΗΜΜΥ έχει αποκτήσει εκπροσώπους... στο φόρουμ; και κράζει και κόσμο; λολ ρε
το thread αυτό τείνει να γίνει ό,τι πιό σουρεαλιστικό έχει συμβεί στην ιστορία του ιντερνετ

Μάλιστα. Δηλαδή, για να καταλάβω τώρα μετά από αυτό εδώ που είδα. Εσύ φίλε ap4225 από αυτά που έγραψε ο ΣΦΤΗΜΜΥ κατάλαβες πως εκπροσωπείται στο φόρουμ & κράζει ανθρώπους. Τα απλά ελληνικά που χρησιμοποιήσε για να αναφέρει ότι κάποιοι χρησιμοποιούν ανακρίβειες, κάποιοι τις επιβεβαιώνουν χωρίς να έχουν δει τίποτα απολύτως με τα μάτια τους, αυτά δεν τα είδες, αυτό θες να μου πεις. Προτιμάς να είσαι με τη μερίδα αυτών που σκαρώνουν φήμες, όχι με την αλήθεια. Εντάξει δεκτόν, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Υ.Γ. Έχουν πολύ ενδιαφέρον οι μεθοδευμένες αυτές κινήσεις. Όσο ζω μαθαίνω και περισσότερες. Συνεχίστε έτσι
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό ap4225 » 02 Δεκ 2009, 11:15

JimMichael έγραψε:Εσύ φίλε ap4225 από αυτά που έγραψε ο ΣΦΤΗΜΜΥ κατάλαβες πως εκπροσωπείται στο φόρουμ & κράζει ανθρώπους.

1. Προφανώς JimMichael εκπροσωπείται στο φορουμ. Το σκέλος "εκπροσωπείται" το απαντάς μόνος σου, εφόσον πιθανόν πράγματι ο χρήστης sfthmmy θέλει να θεωρείται ως ο ΣΦΤΗΜΜΥ. Ποσώς με ενδιαφέρει αν εκπροσωπείται, ούτως ή άλλως με την έκταση που εχει ο ΣΦ δε μου φαίνεται παράλογο(<--- καμία ειρωνία σε αυτό, για να προλάβω τους μυγιάγκιχτους)

2. Προφανώς "κράζει κόσμο" όταν λέει:
sfthmmy έγραψε:Το περίεργο είναι ότι οι μόνοι φοιτητές που παρεβρέθησαν στη συνέλευση αυτή ήταν οι εκπρόσωποι του ΣΦΤΗΜΜΥ. Πώς ακριβώς, λοιπόν, βρίσκεσαι σε θέση να επιβεβαιώνεις αυτό το γεγονός;

Δηλαδή εγώ είμαι ο ηλίθιος που καταλαβαίνω άλλ' αντ' άλλων; Τί λέει στο παραπάνω ο sfthmmy λοιπόν; Εγκαλεί τον scumbag να του πεί "πού ήσουνα κύριε εσύ γιατί δε σε είδαμε;". Η παραπάνω πρόταση, όπως ειπώνεται είναι σαν να λέει"scumbag είσαι εγκάθετος(;)". Κι αν συνυπολογίσουμε το:
JimMichael έγραψε:ότι κάποιοι χρησιμοποιούν ανακρίβειες, κάποιοι τις επιβεβαιώνουν χωρίς να έχουν δει τίποτα απολύτως με τα μάτια τους

προφανώς κι εσύ το ίδιο εννοείς, ότι ο scumbag παίζει κάποιο υποχθόνιο ρόλο. Κι επειδή δεν ξέρουμε όλοι τα υποννοούμενα που φεύγουν εκατέρωθεν, αν κάνω λάθος και θα μπορούσε να είναι πρόταση που θα ειπωνόταν στον καθένα, είτε αυτός πράγματι ήταν στον τομέα, είτε δεν ήταν και απλά κατάλαβε ότι εννοείται "τομέας" κι όχι "τμήμα"(κοινώς παρεξήγηση) τότε πάω πάσο καταϊδρωμένος. Και στην τελική τί έγινε αν το είδε ή όχι; Παίζεται κάτι το φοβερό πίσω από το γεγονός;

JimMichael έγραψε:Προτιμάς να είσαι με τη μερίδα αυτών που σκαρώνουν φήμες, όχι με την αλήθεια. Εντάξει δεκτόν, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Υ.Γ. Έχουν πολύ ενδιαφέρον οι μεθοδευμένες αυτές κινήσεις. Όσο ζω μαθαίνω και περισσότερες. Συνεχίστε έτσι

3. JimMichael, το ύφος με το οποίο μιλάς στους "εχθρούς" σου, κράτα το για τους εχθρούς σου. Αν θες να κανεις εντύπωση με πυροτεχνήματα, τη στιγμή που δε με ξέρεις μάλιστα, οκ κάνε το, αλλά χωρίς να πετάς λάσπη. Δε με ξέρεις, δε σε ξέρω, και καλά θα κάνεις να μιλάς όπως θα μίλαγες αν με έβλεπες στη σχολή.
4. Δεν ξέρω ποιά είναι η αλήθεια(μα για ποιό θέμα;) και ποιές οι φήμες και ούτε καν έχω πάρει θέση επί του θέματος. Πες μου λοιπόν σε παρακαλώ, με ποιό στόχο μεθοδεύω, και ενάντια σε ποιόν; Απαντήσεις τύπου "το ΥΓ δεν πήγαινε σε μενα" δε γίνονται αποδεκτές.

Α, και για να προλάβω πάλι, δεν ξέρω ούτε τον scumbag ούτε εσένα(JimMichael)
Τελευταία επεξεργασία από megatron και 02 Δεκ 2009, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Επεξεργασία δημοσίευσης - Μετατροπή κεφαλαίων σε πεζά & μετατροπή τους σε bold
ap4225
Newbie

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες