"Χωρίς Έκτροπα" - ΘΡΑΚΗ 19.11.2009

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: "Χωρίς Έκτροπα" - ΘΡΑΚΗ 19.11.2009

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 02 Δεκ 2009, 14:31

ap4225 έγραψε:1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ JimMichael εκπροσωπείται στο φορουμ. Το σκέλος "εκπροσωπείται" το απαντάς μόνος σου, εφόσον πιθανόν πράγματι ο χρήστης sfthmmy θέλει να θεωρείται ως ο ΣΦΤΗΜΜΥ. Ποσώς με ενδιαφέρει αν εκπροσωπείται, ούτως ή άλλως με την έκταση που εχει ο ΣΦ δε μου φαίνεται παράλογο(<--- καμία ειρωνία σε αυτό, για να προλάβω τους μυγιάγκιχτους)

Όποιος εκπροσωπεί τον ΣΦΤΗΜΜΥ, χρησιμοποιεί προφανώς το user name sfthmmy. Εγώ στέκομαι όμως σε άλλο πρόβλημα. Στο ότι δεν έδωσες την ανάλογη σημασία σε αυτά που ειπώθηκαν, αλλά προτίμησες να αναδείξεις με αρνητικό τρόπο ότι ο sfthmmy αποτελεί εκπρόσωπο του ΣΦΤΗΜΜΥ. Αυτονόητο ότι ισχύει, όχι αυτονόητο το ότι είναι αρνητικό όπως εσύ ανέδειξες. Εγώ αυτό υπέδειξα με την προηγούμενη δήλωσή μου, γιατί το αν ο sfthmmy είναι ή όχι εκπρόσωπος του ΣΦΤΗΜΜΥ το θεωρώ τρομακτικά υποδεέστερο σε σχέση με το αν λέγονται οι αλήθειες ή όχι.
ap4225' έγραψε:2. ΠΡΟΦΑΝΩΣ "κράζει κόσμο" όταν λέει:
sfthmmy έγραψε:Το περίεργο είναι ότι οι μόνοι φοιτητές που παρεβρέθησαν στη συνέλευση αυτή ήταν οι εκπρόσωποι του ΣΦΤΗΜΜΥ. Πώς ακριβώς, λοιπόν, βρίσκεσαι σε θέση να επιβεβαιώνεις αυτό το γεγονός;

Δηλαδή εγώ είμαι ο ηλίθιος που καταλαβαίνω άλλ' αντ' άλλων; Τί λέει στο παραπάνω ο sfthmmy λοιπόν; Εγκαλεί τον scumbag να του πεί "πού ήσουνα κύριε εσύ γιατί δε σε είδαμε;". Η παραπάνω πρόταση, όπως ειπώνεται είναι σαν να λέει"scumbag είσαι εγκάθετος(;)". Κι αν συνυπολογίσουμε το:
JimMichael έγραψε:ότι κάποιοι χρησιμοποιούν ανακρίβειες, κάποιοι τις επιβεβαιώνουν χωρίς να έχουν δει τίποτα απολύτως με τα μάτια τους

προφανώς κι εσύ το ίδιο εννοείς, ότι ο scumbag παίζει κάποιο υποχθόνιο ρόλο. Κι επειδή δεν ξέρουμε όλοι τα υποννοούμενα που φεύγουν εκατέρωθεν, αν κάνω λάθος και θα μπορούσε να είναι πρόταση που θα ειπωνόταν στον καθένα, είτε αυτός πράγματι ήταν στον τομέα, είτε δεν ήταν και απλά κατάλαβε ότι εννοείται "τομέας" κι όχι "τμήμα"(κοινώς παρεξήγηση) τότε πάω πάσο καταϊδρωμένος. Και στην τελική τί έγινε αν το είδε ή όχι; Παίζεται κάτι το φοβερό πίσω από το γεγονός

Κράζω, χρόνια τώρα, σημαίνει ότι πιάνω κάποιον και του προσάπτω κατηγορίες συνεχόμενες, τον σχολιάζω αρνητικά κλπ κλπ κλπ, ανάλογα με τον τρόπο που θα χρησιμοποιηθεί σημαίνει και ότι οι κατηγορίες αυτές είναι δίκαιες ή άδικες, παραδεχόμενος ή αρνούμενος τις κατηγορίες αυτές αντίστοιχα ο βαλλόμενος. Δεδομένων αυτών λοιπόν, Εγώ, ως χρήστης ονομαζόμενος JimMichael, κράζω λέγοντας τα παραπάνω που κάνεις και quote. Ο σύλλογος όμως, τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω, ως χρήστης sfthmmy, κάνει μια ευθεία ερώτηση προς τον χρήστη scumbag. Δεν προσάπτει κατηγορίες ούτε σχολιάζει αρνητικά, όπως έκανα εγώ, το ξαναλέω, γιατί αυτή είναι η προσωπική μου άποψη έπειτα από αυτήν τη λογική ερώτηση που έκανε ο sfthmmy, της οποίας την απάντηση τη δίνω εγώ με το μυαλό μου και εκφράζω έπειτα την άποψή μου.

Φαντάζομαι πως μια τέτοια ερώτηση θα μπορούσε να ειπωθεί στον καθένα που θα έκανε μια δήλωση αντίστοιχη αυτής του scumbag. Δε χρειάζεται να ψάξουμε τι εννοεί με την ερώτηση αυτή ο sfthmmy, είναι σαφής σε όλους, η ελεύθερη μετάφραση που κάνεις, είναι για τον εαυτό σου, σαφώς είναι και για μένα, το είπα και πριν. Ρωτάει και περιμένει, σαφώς, μια απάντηση. Εγώ απλά προτρέχω και σχολιάζω, όπως ξαναείπα, αρνητικά. Το "φοβερό γεγονός" που εγώ διαπίστωσα, λογικά το ίδιο και ο sfthmmy, αφού θες να σου το εξηγήσω γιατί εσύ μάλλον δεν διαπίστωσες πριν ακόμα γράψεις αυτά εδώ, αλλά και τα προηγούμενα, είναι ότι για κάποιο λόγο (το ποιός είναι αυτός ο λόγος δεν μπορώ να το ξέρω, δεν είμαι σε θέση) καθίσταται υπαρκτή μια προσπάθεια διαστρέβλωσης κάποιων γεγονότων, που ανάλογα με την κατάληξη την οποία παρουσιάζει ο καθένας βγαίνουν και τα αντίστοιχα συμπεράσματα από τους αναγνώστες. Επειδή, λοιπόν, ο κάθε αναγνώστης δεν μπορεί να γνωρίζει την αντικειμενικότητα των δηλώσεων ενός οποιουδήποτε άλλου χρήστου, καθίσταται δύσκολη η συμπερασματική διαδικασία εκ μέρους του αναγνώστη. Ο sfthmmy, αν κατάλαβα καλά με την ερώτηση αυτή που έθεσε, προσπάθησε να δώσει μια βοήθεια στον αναγνώστη για να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα. Καθώς, μετά τη δήλωσή του αυτή, έγινε αντιληπτό ότι υπήρξε μια διαστρέβλωση των γεγονότων. Τάσσομαι υπέρ της αλήθειας, όσο αυτό περνάει από το χέρι μου, και γι'αυτό "κόπτομαι" να την υπερασπιστώ στο συγκεκριμένο θέμα.

ap4225' έγραψε:
JimMichael έγραψε:Προτιμάς να είσαι με τη μερίδα αυτών που σκαρώνουν φήμες, όχι με την αλήθεια. Εντάξει δεκτόν, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Υ.Γ. Έχουν πολύ ενδιαφέρον οι μεθοδευμένες αυτές κινήσεις. Όσο ζω μαθαίνω και περισσότερες. Συνεχίστε έτσι

3. JimMichael, το ύφος με το οποίο μιλάς στους "εχθρούς" σου, κράτα το για τους εχθρούς σου. Αν θες να κανεις εντύπωση με πυροτεχνήματα, τη στιγμή που δε με ξέρεις μάλιστα, οκ κάνε το, αλλά χωρίς να πετάς λάσπη. Δε με ξέρεις, δε σε ξέρω, και καλά θα κάνεις να μιλάς όπως θα μίλαγες αν με έβλεπες στη σχολή.
4. Δεν ξέρω ποιά είναι η αλήθεια(μα για ποιό θέμα;) και ποιές οι φήμες και ούτε καν έχω πάρει θέση επί του θέματος. Πες μου λοιπόν σε παρακαλώ, με ποιό στόχο μεθοδεύω, και ενάντια σε ποιόν; Απαντήσεις τύπου "το ΥΓ δεν πήγαινε σε μενα" δε γίνονται αποδεκτές.

Α, και για να προλάβω πάλι, δεν ξέρω ούτε τον scumbag ούτε εσένα(JimMichael)

Σε αυτό έχεις δίκιο. Λάθος δικό μου που συμπέρανα ότι ανήκεις στη μερίδα των χρηστών εκείνων που, προσωπικά πάντα, μεθοδευμένα προσπαθούν μέσα από το forum να αποπροσανατολίσουν τους χρήστες. Η προηγούμενή σου απάντηση, λόγω του περιεχομένου της μου έδωσε το προηγούμενο συμπέρασμα, καθώς έχει εκπληκτικές ομοιότητες. Ζητώ συγνώμη για το ύφος μου, μόνο βέβαια στην περίπτωση που όντως δεν ανήκεις σε αυτή τη μερίδα. Ποιός θα το κρίνει αν ισχύει αυτό; Εφόσον δε σε ξέρω και δε με ξέρεις, δεν νομίζω ότι μπορώ να βάλω το χέρι μου στην φωτιά για όσα λες ότι ισχύουν. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να σε σεβαστώ περισσότερο στο μέλλον, καθώς ομολογουμένως έσφαλα. Όχι βέβαια ότι αν όντως ήσουν σε αυτήν τη μερίδα που αναφέρομαι, θα ήταν σωστό "στρατηγικά" να παραδεχτείς ο,τιδήποτε, αλλά έτσι είναι η ανωνυμία και δεν μπορώ να πράξω διαφορετικά.

Ποιό είναι το θέμα; Εδώ μπορώ να πω με ευκολία, νομίζω, ότι οι στόχοι αυτών που αναφέρομαι πιο πάνω επιτεύχθησαν. Καλό θα είναι όταν απαντάς σε ένα οποιοδήποτε θέμα, να έχεις διαβάσει προηγουμένως τι έχει ειπωθεί, ώστε να'χεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα με την βοήθεια της οποίας θα εκφράσεις την άποψή σου, ώστε να μην περιπέσεις στο "μα για ποιό θέμα;".
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Re: "Χωρίς Έκτροπα" - ΘΡΑΚΗ 19.11.2009

Δημοσίευσηαπό pez » 06 Δεκ 2009, 09:50

-
- Άσχετον το ζήτημα της βλακώδους ποιότητος των συλλογισμών και συμπερασμάτων. Η χρησιμοποίησις ήδη των βλακωδών τούτων συλλογισμών και συμπερασμάτων, με μιάν λέξιν της πονηρίας, χρησιμοποίησις όμως γενικώτερον ψυχολογικώς επιδρώσα επί του άλλου ατόμου, ήτοι χρησιμοποίησις αυτής εν συνδυασμώ με στοιχεία κατωτάτης πνευματικής υποστάθμης (κολακεία, ψεύδος, ραδιουργία, συκοφαντία, σωματεμπορία, συμπαθής μορφή τού βλακός ακόμη, επίκλησις της πολυτεκνίας του, προσφορά ανηθίκων καί ευκόλων υπηρεσιών εις το κολακευόμενον πρόσωπον, χαφιεδισμός, ξεσκονίσματα, το "ποιείν τον καραγκιόζην", ή τον gigolot, χειροφιλήματα προς τον "Εθνικόν Κυβερνήτην", εκφωνήσεις λόγων, συρραφή κολακευτικών στίχων, μεταφορά λαχανικών, κλπ. κλπ.) τοιαύτη, λέγομεν, χρησιμοποίησις της πονηρίας, κατάστασις θετική, ενεργός και προσοδοφόρος, καλείται επιτηδειότης. -
-
- Η τεραστία κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω

-
pez

Προηγούμενη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες