Νόμιμες ενέργειες ακολούθησαν

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Νόμιμες ενέργειες ακολούθησαν

Δημοσίευσηαπό pez » 10 Δεκ 2009, 09:05

- Νόμιμες ενέργειες ακολούθησαν - Thursday, December 10, 2009 8:47 AM - To: ΔΕΠ ΗΜΜΥ, ΣΦΤΗΜΜΥ Δ.Π.Θ. - Cc: Μέλη ΗΜΜΥ - From: Petros Zimourtopoulos

| - Νόμιμες ενέργειες ακολούθησαν
|
| Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
pez

* X / MAS

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 10 Δεκ 2009, 12:37

Merry Christ MAS, με άλλα λόγια.

Σημείωση: Το πρώτο σύμβολο του τίτλου διαβάζεται : "star", το άστρο των Χριστουγέννων
Το δεύτερο "Χί" από τα "Χριστούγεννα"
Το τρίτο είναι το "δια", (σύμβολο της διαίρεσης)

και το υπόλοιπο .. από το Merry Christ MAS, λόγω των ημερών.
ckoukou

Re: Νόμιμες ενέργειες ακολούθησαν

Δημοσίευσηαπό Dimitrisgz » 11 Δεκ 2009, 21:46

Έξυπνο!!! Θα το υιοθετήσω αν δεν έχει copyright!
Παρόλα αυτά μου δίνεται την ευκαιρία να πω κάτι που σκέφτομαι καιρό όταν διαβάζω αυτά τα posts:

Ειλικρινά με κάνετε να ντρέπομαι που φοιτώ σ αυτό το πανεπιστήμιο (ή που τρώω σ αυτό το κυλικείο αν προτιμάτε). Είναι πολύ κρίμα να μη σου αφήνουν το περιθώριο να σέβεσαι τους ίδιους τους καθηγητές σου! Να σε κάνουν να αναρωτιέσαι: σπουδάζω για να καταντήσω έτσι σαν κι αυτούς; Είναι κρίμα να κατέχετε τις συγκεκριμένες θέσεις και να αναλώνεστε σε τέτοιες αντιδικίες αντί να παράγετε το έργο (που θα λεγε και ο κ. Σπάρης) που αναλογεί στις θέσεις σας και να ασχολείστε με την έρευνα . Ως καθηγητές και ως επιστήμονες θα πρεπε να χρησιμοποιείτε τις γνώσεις σας και τις δυνατότητες σας για την πρόοδο της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και της επιστήμης σας. Δε λέω οτι δεν το κάνετε αλλά θα το κάνατε πολύ περισσότερο με το χρόνο που θα είχατε αν δεν ασχολούσασταν με όλες αυτές τις γελοιότητες! Ακόμα ως καθηγητές έχετε και το ρόλο του παιδαγωγού (με την ευρύτερη σημασία, καθώς είμαστε πλέον ενήλικοι) και θα πρεπε να προσέχετε τουλάχιστον το "φαίνεσθε" (αν και θα προτιμούσα το "είναι") αντί να θυμίζετε μεσημεριανή εκπομπή.

Αφορμή ήταν το τελευταίο ποστ αλλά απευθύνομαι προς όλους τους εμπλεκόμενους και για όλα τα σχετικά που διαβάζουμε εδώ μέσα καθημερινά.
Dimitrisgz
Jr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό oval » 11 Δεκ 2009, 22:31

Δεν έχεις δίκιο. Το έργο που παράγεται στο κυλικείο είναι τεράστιο. Ως προς την διδασκαλία-εξυπηρέτηση είναι ταχύτατη ενώ το προσωπικό το διακρίνει η ευγένια και η
προθυμία (μιας που είναι και παιδαγωγοί). Τωρα για την έρευνα-εισαγωγή νεων προιόντων φαίνεται να υπάρχει μια στασιμότητα. Δεν είναι όμως έτσι. Μένουν πιστοί στις κλασικές
αξίες (τυρόπιτες-σφολιατοειδή-καφέδες) εισάγωντας παράλληλα νέες γνώσεις (fredoccino, κεικ σοκολάτας ,νέες μάρκες τσιγάρων κ.α.)
;) ;) ;)
oval
Jr. Member

Καλές γιορτές!

Δημοσίευσηαπό nestoras » 13 Δεκ 2009, 16:19

Σας εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να έχετε όμορφες και νόμιμες διακοπές για μια ακόμη χρονιά!
Τώρα που είπα διακοπές, επλίζω όλοι οι παλιότεροι αν θυμάστε τις τέλειες και νόμιμες καραμελίτσες pez που τρώγαμε με τα κιλά κάθε χριστούγεννα!!

Merry X/MAS!!!
Συνημμένα
cx_pez_stewcombo.jpg
cx_pez_stewcombo.jpg (21.63 KiB) 2835 προβολές
Άβαταρ μέλους
nestoras
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό pez » 17 Δεκ 2009, 08:58

1
- Re: Ανοικτό ΔΣ ΕΣΔΕΠ 16-12-2009 - Re: Ένα απόσπασμα από το DuTh EECE
- Thursday, December 17, 2009 9:25 AM
- To: Σύλλογος Φοιτητών ΤΗΜΜΥ Δ.Π.Θ., ΔΕΠ Πολυτεχνικής Σχολής
- Cc: Μέλη ΗΜΜΥ, Virtual Antennas, /F/L/O/S/S/ - From: Petros Zimourtopoulos -

2
- Ένα απόσπασμα από το DuTh EECE - Saturday, December 12, 2009 7:04 PM
- To: [email protected] - From: [email protected]
-
Εικόνα
-
- Τα λόγια είναι περιττά.
- Δυστυχώς!

3
- Ανοικτό ΔΣ ΕΣΔΕΠ 16-12-2009 - Tuesday, December 15, 2009 6:27 PM -
- Προς: dep-αt-xan.duth.gr - Από: ... [email protected]
-
- Αγαπητοί Συνάδελφοι
-
- Σας ανακοινώνουμε ότι αύριο η ώρα 13.00 στο γραφείο του Συλλόγου ΕΣΔΕΠ
- θα πραγματοποιηθεί ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο με τα παρακάτω θέματα:
-
- 3) Συζήτηση για τον νεοιδρυθέντα σύλλογο φοιτητών του Τμήματος Ηλεκτολόγων Μηχανικών
-
- Για το ΔΣ
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- Dimitrisgz : (Παρ Δεκ 11, 2009 9:46 pm) : "...απευθύνομαι προς όλους τους εμπλεκόμενους..."..."...Είναι κρίμα να κατέχετε τις συγκεκριμένες θέσεις και να αναλώνεστε σε τέτοιες αντιδικίες..."

- Εκτιμώ πως αυτά που γράψατε παραπάνω επιβάλλουν μια εξαίρεση στην αναστολή ενασχόλησής μου με το forum, καθότι έχετε προφανώς συμπεριλάβει και εμένα στους "εμπλεκόμενους" και αυτό είναι κάτι που βεβαίως και δεν το αποδέχομαι, με κανέναν τρόπο, ούτε κατ' ελάχιστον. Κοιτάξτε, τα είπαμε κι άλλες φορές. Δεν φταίω εγώ που λέω τι κάνουν εκείνοι που τα κάνουν. Φταίνε εκείνοι που κάνουν αυτά που εγώ λέω πως τα κάνουν. Και αυτά τα λέω διαρκώς, από το 2003, με τεράστιο -ελπίζω να το αντιλαμβάνεσθε- προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό, ψυχικό, ηθικό και υλικό κόστος. Κοιτάξτε πάλι, και σκεφθείτε το λίγο. Τα πραγματικά γεγονότα που καταγράφω δεν είναι θέματα προσωπικής αντιδικίας αλλά ζητήματα αντικειμενικής εφαρμογής του νόμου. Η οποία εφαρμογή του νόμου είναι εκείνη που ΘΑ αποκαθιστούσε εκείνες τις ομαλές συνθήκες παραγωγής έργου που ΘΑ σας επέτρεπαν, ΤΟΤΕ, να με μέμφεστε, αν δεν έπραττα όλα όσα δικαίως απαιτείτε να πράττω και τα οποία σημειωτέον τώρα, παρ' όλες τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που ευστόχως περιγράφετε, πράττω. Και αυτό, τουλάχιστον, φαίνεται από το πλήθος των άλλων θεμάτων του forum, τα οποία και φυσικά δεν έχω συμπεριλάβει στους -μέχρις στιγμής 99 !- πραγματικούς λόγους που επιφέρουν την -γενικότερη- Δημόσια Ανάδειξη των Ιδιωτικών Κολεγίων, εφόσον βέβαια συνειδητοποιείτε πως όλοι μας μαζί βρισκόμαστε πάνω στο ίδιο καράβι (όπως εύστοχα το χαρακτήρισε ο Καθηγητής Β. Τσαουσίδης) που βυθίστηκε. Όπως βλέπετε λοιπόν, δεν κάθομαι Εδώ Μέσα μόνον για να ντρέπομαι, και συνεπώς η συμπερίληψή μου στους "εμπλεκόμενους που κατέχουν τις συγκεκριμένες θέσεις και αναλώνονται σε τέτοιες αντιδικίες" είναι εντελώς απαράδεκτη και αντιφατική προς όλες, τις ορθώς διατυπωμένες, και δίκαιες -επαναλαμβάνω- απαιτήσεις σας. Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
pez

Δημοσίευσηαπό pez » 18 Δεκ 2009, 14:21

- "Διευκρινίσεις" - Re: Ανοικτό ΔΣ ΕΣΔΕΠ 16-12-2009 - Re: Ένα απόσπασμα από το DuTh EECE - Friday, December 18, 2009 2:09 PM - To: Σύλλογος Φοιτητών ΤΗΜΜΥ Δ.Π.Θ., Μέλη ΗΜΜΥ, ΔΕΠ Πολυτεχνικής Σχολής - Cc: Virtual Antennas, /F/L/O/S/S/ - From: Petros Zimourtopoulos -

Πήρα e-mails ιδιωτικά από Φοιτητές και κατάλαβα καλά πως
δημόσια "οφείλω να διευκρινίσω". Επαναλαμβάνω, λοιπόν: Δεν
υπάρχουν πλευρές προσωπικές. Υπάρχουν δύο, όλες κι όλες,
πλευρές. Όλες τους, αντικειμενικές. Η νομιμότητα και η
παρανομία. Η αδιαφορία δεν αποτελεί τρίτη πλευρά. Της
παρανομίας κρατούσης, η αδιαφορία εντάσσεται σε αυτήν
παθητικώς. Συνεπώς; Διαλέγετε και παίρνετε! Αλλά προσέξτε!
Για να ΔΥΝΑΣΘΕ να απαιτείτε από εμάς τα αντικειμενικά σας
δίκαια, δηλαδή το οφειλόμενο από εμάς προς εσάς, εκπαιδευτικό,
ερευνητικό και διοικητικό μας έργο, για το οποίο μας
συντηρείτε εσείς, οι κηδεμόνες σας, και, εν τέλει, ολόκληρος
ο ελληνικός λαός που πληρώνει, ΠΡΕΠΕΙ να υφίστανται για εμάς
συνέπειες. Συνέπειες πραγματικές. Συνέπειες επαπειλούμενες.
Και τέτοιες συνέπειες, πραγματικές, ΜΠΟΡΟΥΝ να υφίστανται
ΜΟΝΟΝ αν κρατεί η νομιμότητα. Πρέπει επιτέλους να το πάρετε
απόφαση και να το καταλάβετε καλά πως η παρανομία που κρατεί,
ενεργητική και παθητική, αφήνει ανεξέλεγκτους όλους εμάς,
που δεν θέλουμε
-
Όμως, προσοχή! Όχι γιατί δεν μπορούμε, αλλά "απλώς" επειδή
τόσα και τόσα χρόνια (35!) που δεν τα απαιτούσατε από εμάς
αυτά που δικαιούσθε, χαλαρώσαμε κι εμείς, και ξανοιχτήκαμε,
και τώρα με ποικίλα άλλα, ως επί το πλείστον "ερευνητικά",
είμαστε απασχολημένοι, οπότε, απλώς: Δεν προφταίνουμε!
-
να ασχοληθούμε ΚΑΙ με αυτά που τώρα βρήκατε να τα θυμηθείτε
και να τα απαιτήσετε από εμάς, εντελώς δικαίως βέβαια, να μας
τα απαιτείτε. Καταλαβαίνετε; ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΙΝΟΥΜΕ! Πάει-τελείωσε!
Όμως! Ό,τι ΑΛΛΟ θέλετε, από συζητήσεις, ευχολόγια, αναβολές,
παρατάσεις, αποπροσανατολισμούς, από τέτοια, όλα "άλλ'αντ'άλλα"
δηλαδή, για την μόνιμη παραμονή όλων μας μαζί μέσα στο τέλμα
στο οποίο προ πολλών ετών ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ,
βουλιάξαμε, τότε από όλα αυτά, πολύ ευχαρίστως! Από αυτά, όσα
θέλετε!

Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
Επίκουρος καθηγητής
pez

Δημοσίευσηαπό hannibal » 18 Δεκ 2009, 16:46

Κύριε Πέτρο,
ίσως διαπιστώσατε ότι προ ημερών έγραψα ένα post στο forum, το οποίο ήταν το πρώτο μου. Εκεί σας έγραφα ότι επιθυμώ προς το παρόν να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Στο λίγο χρόνο που το post παρέμεινε, πριν το αφαιρέσω, έγινε προσπάθεια κατατρομοκράτησής μου με προσωπικά μηνύματα από κάποιους "υψηλόβαθμους" αλλά και κάποιους μάλλον φοιτητές. Θα διατηρήσω λοιπον την ανωνυμία μου, ενώ εν τω μεταξύ ζήτησα να αφαιρεθεί η δυνατότητα Προσωπικών Μηνυμάτων για να εξασφαλίσω την ησυχία μου.
Έχετε χίλια δίκια. Και βέβαια η νομιμότητα πρέπει να επιβληθεί και να επικρατήσει. Μπορεί και dimitrisgz να έχει κάποιο δίκιο, αλλά εγώ αισθάνομαι υπερήφανος για μερικούς, τουλάχιστον, καθηγητές μου. Θαυμάζω το δικό σας θάρρος. Θα ήλελα όμως να δείτε και εσείς την ποιότητα ορισμένων συναδέλφων σας, οι οποίοι εκτός από άνθρωποι είναι και επιστήμονες με πολλές αναφορές στην εργασία τους, υψηλή ερευνητική απόδοση, δυναμική παρουσία στις συνεδριάσεις του Τμήματος και πολύ καλή ποιότητα διδασκαλίας. Δεν θέλω να πω ονόματα στο forum, αλλά θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα η διδασκαλία του μαθήματος των κυκλωμάτων. Από συνομιλίες που είχα μαζί σας στο παρελθόν, ίσως διαφωνείτε, αλλά νομίζω ότι τέτοιοι καθηγητές θα έπρεπε να είχαν τα ινία του Τμήματος. Νομίζω πως με αυτούς θα έπρεπε να έχετε μιά εποικοδομητική συνεργασία και εσείς. Υπάρχει βέβαια και άλλος καθηγητής σε αντικείμενο λογισμικού, αλλά ξεχωρίζει η περίπτωση που προανέφερα.
Άβαταρ μέλους
hannibal
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό pez » 19 Δεκ 2009, 12:05

- Ευχαριστώ θερμώς για τις ειλικρινείς σας, όπως θέλω να τις θεωρώ, υποδείξεις. Για να είμαι λοιπόν και εγώ αντιστοίχως ειλικρινής μαζί σας ομολογώ πως αφενός δεν αντιλαμβάνομαι σε ποιες κατά το παρελθόν συνομιλίες μαζί μου αναφέρεστε και, αφετέρου, πως αμυδρά μόνον θυμάμαι το δημόσιο μήνυμά σας που αποστείλατε. Αλλά αφού αποκαλύψατε πια και δημοσίως τους λόγους για τους οποίους αποσύρατε το μήνυμα σας αυτό καθώς και τα μέτρα που πήρατε έναντι του εγκλήματος της ηλεκτρονικής τρομοκρατίας, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν το ξαναδημοσιεύετε τώρα, καθότι κάθε δημόσια καταγγελία της τρομοκρατίας που ασκείται συνεισφέρει στην ενθάρρυνση όλων εκείνων που υποφέρουν σιωπηρά, από την άσκηση της τρομοκρατίας αυτής, για να πράξουν αναλόγως. Συνεπώς, αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε: Αποκαλύψτε τα όλα εδώ και τώρα!

- Όσον αφορά τα ατομικά ακαδημαϊκά προσόντα ενός εκάστου μέλους ενός πανεπιστημιακού τμήματος, που ενώ πρωτίστως αφορούν αυτό το ίδιο εν τούτοις ασφαλώς και συνεισφέρουν αποφασιστικά στην στοιχειοθέτηση της ποιότητας των ακαδημαϊκών εφοδίων που θα έχει να δηλώνει στη διάρκεια όλης της ζωής του εκείνος ο απόφοιτος που επέλεξε να διδαχθεί από τα μέλη αυτά, έχω να παρατηρήσω πως δυστυχώς στην περίπτωσή μας Εδώ Μέσα όλα αυτά, τα ακαδημαϊκά προσόντα και τα αντίστοιχα ακαδημαϊκά εφόδια, ωχριούν, εκμηδενίζονται και καταποντίζονται μπροστά στις αλγεινές εντυπώσεις που προκαλούνται στον κάθε εξωτερικό, ανεξάρτητο, πολιτισμένο, δημοκρατικό πολίτη ή/και ακαδημαϊκό πολίτη ο οποίος θα χρειαστεί να αποφανθεί στο μέλλον για τα εφόδια του διδαχθέντος σε συνάρτηση με τα προσόντα του διδάξαντος -και των δύο μελών του ιδίου τμήματος- το γεγονός πως -σχεδόν όλα!- τα μέλη του πανεπιστημιακού αυτού τμήματος έχουν -για τρίτη συνεχόμενη διετία!- συμβιβαστεί αδιαμαρτύρητα, ενεργητικά ή παθητικά, να διοικούνται σήμερα από εκείνους που αποδέχθηκαν να διαπιστωθούν μετά από εκλογές των οποίων τα αποτελέσματα δεν ανακοινώθηκαν ποτέ! Οπότε, όπως καλώς αντιλαμβάνεσθε, μπροστά στο αδυσώπητο αυτό ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ γεγονός ΚΑΘΕ άλλη σχετική με την ακαδημαϊκή δραστηριότητα έννοια, όπως δηλαδή είναι κι αυτή των ακαδημαϊκών προσόντων και των αντίστοιχων ακαδημαϊκών εφοδίων μιας ολόκληρης ζωής, χάνει δυστυχώς και την παραμικρή της σημασία και καθίσταται άλλο ένα ένα χοντροκομμένο καλαμπούρι, από αυτά στα οποία τόσο πολύ, λίγο-πολύ όλοι μας, έχουμε εθιστεί Εδώ Μέσα. Γεγονός πραγματικό, τραγικό και μη-αναστρέψιμο.

- Συμπέρασμα; Στον βυθό. Όλοι μας μαζί. Παρέα.

- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος

- Re: "Διευκρινίσεις" - Re: Ανοικτό ΔΣ ΕΣΔΕΠ 16-12-2009 - Re: Ένα απόσπασμα από το DuTh EECE - Saturday, December 19, 2009 12:30 PM - To: ΔΕΠ Πολυτεχνικής Σχολής, Σύλλογος Φοιτητών ΤΗΜΜΥ Δ.Π.Θ., Μέλη ΗΜΜΥ - Cc: Virtual Antennas, /F/L/O/S/S/ - From: Petros Zimourtopoulos
pez

Δημοσίευσηαπό hannibal » 21 Δεκ 2009, 16:05

Κύριε Πέτρο,
το προηγούμενο μήμυμά μου αποτελούσε υποσύνολο αυτού που τελικά υποβλήθηκε, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ξαναστείλω κάτι.
Αν θέλετε εξηγείστε πως μία αμφισβητούμενη "ηγεσία" του τμήματος θα μπορούσε να βλάψει π.χ. το επιστημονικό και διδακτικό έργο ενός πολύ καλού καθηγητή.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δυστυχώς όμως δεν βλέπω να παίρνει θέση κάποιος άλλος καθηγητής του τμήματος. Υποθέτω ότι τα μέλη δεπ πλην των ακαδημαϊκών προσόντων έχουν και θάρρος. Νόμιζα, κάποιοι από αυτούς (πλην των "ψευδωνύμων") ότι παρακολουθούν το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
hannibal
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό hannibal » 13 Ιαν 2010, 16:28

Κύριε Πέτρο,
διαπιστώνω, με λύπη, ότι εμφανίζετε μία περίεργη αντίδραση. Να το κοιτάξετε. Δεν αντέχετε, δηλαδή, την καλόπιστη κριτική;
Δεν αναγνωρίζετε, ότι εκτός από εμένα, κανένας άλλος δεν ασχολείται μαζί σας; Μέχρι και για την Ανάβρα, άλλο ποστ άνοιξαν. Το ίδιο και για την Lipschitz condition. Για να μη μπλέκουν με εσάς.
Προς τι η παρεξήγηση; Επειδή ανέφερα, έτσι το άκουσα, ότι χάνετε αβέρτα τις καταγγελίες, για να μη πω τις δίκες και τις προσφυγές;
Από ότι λέγεται, κάποτε ενημερώνατε με σχετικά emails, που είχαν τίτλο "Δικαστικά" ή κάτι παρόμοιο για τις εξελίξεις ... νομικού περιεχομένου (τρομάρα σας). Θα έπρεπε να είχατε φανταστεί την κατάληξη.

Πείτε μας τουλάχιστον για τις ομώνυμες με το αυτό το ποστ "Νόμιμες ενέργειες", υπάρχει κανένα νέο;
Άβαταρ μέλους
hannibal
Jr. Member

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες