1
- Re: Ανοικτό ΔΣ ΕΣΔΕΠ 16-12-2009 - Re: Ένα απόσπασμα από το DuTh EECE
- Thursday, December 17, 2009 9:25 AM
- To: Σύλλογος Φοιτητών ΤΗΜΜΥ Δ.Π.Θ., ΔΕΠ Πολυτεχνικής Σχολής
- Cc: Μέλη ΗΜΜΥ, Virtual Antennas, /F/L/O/S/S/ - From: Petros Zimourtopoulos -
2
- Ένα απόσπασμα από το DuTh EECE - Saturday, December 12, 2009 7:04 PM
- To:
[email protected] - From:
[email protected]-

-
- Τα λόγια είναι περιττά.
- Δυστυχώς!
3
- Ανοικτό ΔΣ ΕΣΔΕΠ 16-12-2009 - Tuesday, December 15, 2009 6:27 PM -
- Προς: dep-αt-xan.duth.gr - Από: ...
[email protected]-
- Αγαπητοί Συνάδελφοι
-
- Σας ανακοινώνουμε ότι αύριο η ώρα 13.00 στο γραφείο του Συλλόγου ΕΣΔΕΠ
- θα πραγματοποιηθεί ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο με τα παρακάτω θέματα:
-
- 3) Συζήτηση για τον νεοιδρυθέντα σύλλογο φοιτητών του Τμήματος Ηλεκτολόγων Μηχανικών
-
- Για το ΔΣ
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- Dimitrisgz : (Παρ Δεκ 11, 2009 9:46 pm) : "...απευθύνομαι προς όλους τους εμπλεκόμενους..."..."...Είναι κρίμα να κατέχετε τις συγκεκριμένες θέσεις και να αναλώνεστε σε τέτοιες αντιδικίες..."
- Εκτιμώ πως αυτά που γράψατε παραπάνω επιβάλλουν μια εξαίρεση στην αναστολή ενασχόλησής μου με το forum, καθότι έχετε προφανώς συμπεριλάβει και εμένα στους "εμπλεκόμενους" και αυτό είναι κάτι που βεβαίως και δεν το αποδέχομαι, με κανέναν τρόπο, ούτε κατ' ελάχιστον. Κοιτάξτε, τα είπαμε κι άλλες φορές. Δεν φταίω εγώ που λέω τι κάνουν εκείνοι που τα κάνουν. Φταίνε εκείνοι που κάνουν αυτά που εγώ λέω πως τα κάνουν. Και αυτά τα λέω διαρκώς, από το 2003, με τεράστιο -ελπίζω να το αντιλαμβάνεσθε- προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό, ψυχικό, ηθικό και υλικό κόστος. Κοιτάξτε πάλι, και σκεφθείτε το λίγο. Τα πραγματικά γεγονότα που καταγράφω δεν είναι θέματα προσωπικής αντιδικίας αλλά ζητήματα αντικειμενικής εφαρμογής του νόμου. Η οποία εφαρμογή του νόμου είναι εκείνη που ΘΑ αποκαθιστούσε εκείνες τις ομαλές συνθήκες παραγωγής έργου που ΘΑ σας επέτρεπαν, ΤΟΤΕ, να με μέμφεστε, αν δεν έπραττα όλα όσα δικαίως απαιτείτε να πράττω και τα οποία σημειωτέον τώρα, παρ' όλες τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που ευστόχως περιγράφετε, πράττω. Και αυτό, τουλάχιστον, φαίνεται από το πλήθος των άλλων θεμάτων του forum, τα οποία και φυσικά δεν έχω συμπεριλάβει στους -μέχρις στιγμής 99 !- πραγματικούς λόγους που επιφέρουν την -γενικότερη-
Δημόσια Ανάδειξη των Ιδιωτικών Κολεγίων, εφόσον βέβαια συνειδητοποιείτε πως όλοι μας μαζί βρισκόμαστε πάνω στο ίδιο καράβι (όπως εύστοχα το χαρακτήρισε ο Καθηγητής Β. Τσαουσίδης) που βυθίστηκε. Όπως βλέπετε λοιπόν, δεν κάθομαι Εδώ Μέσα μόνον για να ντρέπομαι, και συνεπώς η συμπερίληψή μου στους "εμπλεκόμενους που κατέχουν τις συγκεκριμένες θέσεις και αναλώνονται σε τέτοιες αντιδικίες" είναι εντελώς απαράδεκτη και αντιφατική προς όλες, τις ορθώς διατυπωμένες, και δίκαιες -επαναλαμβάνω- απαιτήσεις σας. Πέτρος Ζιμουρτόπουλος