http://www.ee.duth.gr defaced

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

http://www.ee.duth.gr defaced

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 30 Αύγ 2010, 14:23

μπείτε στο ee.duth.gr να γουστάρετε http://www.ee.duth.gr/
Τελευταία επεξεργασία από megatron και 31 Αύγ 2010, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση δημοσίευσης στο κατάλληλο thread
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member
 
Δημοσιεύσεις: 1158
Εγγραφή: 09 Απρ 2008, 20:02
Τοποθεσία: Μονή Εσφιγμένου

http://www.ee.duth.gr defaced.

Δημοσίευσηαπό Roygbiv » 30 Αύγ 2010, 14:41

Εκτός από την μούφα της υπόθεσης, οι τυπάδες βλέπω μας συμπαθούν αρκετά.
Πριν λίγο το πήρα χαμπάρι (το πρωί ήταν κομπλέ).
http://i37.tinypic.com/2iav8us.png
Τελευταία επεξεργασία από megatron και 31 Αύγ 2010, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Μεταφορά στο κατάλληλο board
15 steps, then a sheer drop.
Άβαταρ μέλους
Roygbiv
Jr. Member
 
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2010, 17:48
Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Re: http://www.ee.duth.gr defaced.

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 30 Αύγ 2010, 17:04

βάι βάι βάι... ρεζίλι γίναμε... :o!!!

Edit: Διάβαζα προχθές για να με πάρει ο ύπνος για το shell. Κάπου στα μισά ο συγγραφές λέει 2 κουβέντες για τον εαυτό του. Ο συγκεκριμένος φαίνεται ευγενικός και καλοδιάθετος. Παρόλα αυτά (http://tldp.org/LDP/abs/html/aboutauthor.html) έχει γράψει όπως θα δείτε και έναν οδηγό για γυναίκες... ;D ;D ;D . Κάπου εκεί βλέπω μια γραμμή που δε θα πατήσω ποτέ. Αλλά όπως και χει τα καταφέρνουν άριστα στον τομέα τους. Το βιβλίο του είναι καταπληκτικό όσο και η παραπάνω επίθεση των παιδιών.
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member
 
Δημοσιεύσεις: 804
Εγγραφή: 16 Ιαν 2008, 01:18

Re: http://www.ee.duth.gr defaced.

Δημοσίευσηαπό Roygbiv » 31 Αύγ 2010, 01:22

Μετά το πρώτο deface και το fix, είχαμε και δεύτερο -.-
http://i34.tinypic.com/24gnb02.png
15 steps, then a sheer drop.
Άβαταρ μέλους
Roygbiv
Jr. Member
 
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2010, 17:48
Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Re: http://www.ee.duth.gr defaced.

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 31 Αύγ 2010, 09:54

το παλικάρι, πολύ μίσος.. τι είναι κανένας που κόπηκε fortran;; :P
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member
 
Δημοσιεύσεις: 1158
Εγγραφή: 09 Απρ 2008, 20:02
Τοποθεσία: Μονή Εσφιγμένου

Ο κ**οπαιδαράς χάκερ!

Δημοσίευσηαπό hannibal » 31 Αύγ 2010, 11:46

Ένα κομπλεξικό κ**όπαιδο είναι, προφανώς, το οποίο νομίζει ότι χτυπά το ΔΠΘ και ιδιαίτερα το Τμήμα μας. Στην πραγματικότητα απασχολεί τον υπάλληλο της Κοσμητείας που υποστηρίζει τις ιστοσελίδες, αυτός είναι ο μόνος του αντίπαλός του. Και όλα αυτά γίνονται σε περίοδο που αρχίζουν οι εγγραφές και η ιστοσελίδα είναι απαραίτητη στους νεότερους που θα μας αναζητούν. Είναι όμως στατιστικά αποδεκτό: μέσα σε τόσους φοιτητές ένα κομπλεξικό τσ***άνι θα μπορούσε να βρεθεί. Και βρέθηκε. Προφανώς την έχει μικρή τη φαντασία του (φαίνεται και από τα δάχτυλα του ποδιού του στην εικόνα που μας έβαλε) και προσπαθεί έτσι να εκτονωθεί.

Παρακαλώ τους διαχειριστές να μη σβήσουν αυτό το ποστ, εκτός αν υπάρχει τρόπος να είναι βέβαιοι ότι το συγκεκριμένο κ**όπαιδο το είδε.
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 11 Σεπ 2010, 11:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Απόκρυψη απρεπών εκφράσεων
Άβαταρ μέλους
hannibal
Jr. Member
 
Δημοσιεύσεις: 88
Εγγραφή: 12 Δεκ 2009, 10:57

Re: http://www.ee.duth.gr defaced

Δημοσίευσηαπό AnalyseR » 01 Σεπ 2010, 00:55

hannibal έγραψε:Ένα κομπλεξικό κ**όπαιδο είναι, προφανώς, το οποίο νομίζει ότι χτυπά το ΔΠΘ και ιδιαίτερα το Τμήμα μας. Στην πραγματικότητα απασχολεί τον υπάλληλο της Κοσμητείας που υποστηρίζει τις ιστοσελίδες, αυτός είναι ο μόνος του αντίπαλός του. Και όλα αυτά γίνονται σε περίοδο που αρχίζουν οι εγγραφές και η ιστοσελίδα είναι απαραίτητη στους νεότερους που θα μας αναζητούν. Είναι όμως στατιστικά αποδεκτό: μέσα σε τόσους φοιτητές ένα κομπλεξικό τσ***άνι θα μπορούσε να βρεθεί. Και βρέθηκε. Προφανώς την έχει μικρή τη φαντασία του (φαίνεται και από τα δάχτυλα του ποδιού του στην εικόνα που μας έβαλε) και προσπαθεί έτσι να εκτονωθεί.

Παρακαλώ τους διαχειριστές να μη σβήσουν αυτό το ποστ, εκτός αν υπάρχει τρόπος να είναι βέβαιοι ότι το συγκεκριμένο κ**όπαιδο το είδε.


hannibal... καλησπέρα. Ήρθε το κ**όπαιδο να του τα πεις. ;)
4-5 πράγματα θα σου πω...
1- ΧΤΥΠΑΩ το ΔΠΘ και έχω χ***ένο τον υπάλληλο της Κοσμητείας που "υποστηρίζει" τις σελίδες. Υποστήριξη με τα όλα της βλέπω... αδιαπέραστη ασφάλεια, και φυσικά professional-ισμός! Έχω μείνει άφωνος!

2- Ο αντίπαλός μου, είναι το σύστημα που κάτι μικρά ασήμαντα τυπάκια σαν εσένα προσπαθούν να περάσουν στον "κύκλο" τους. Είσαι ακόμη ένα πρόβατο μέσα στο κοπάδι. Το μόνο που έχω να σου πω είναι ΜΠΕ 8)

3- Όλα αυτά γίνονται σε περίοδο που αρχίζουν οι εγγραφές, έχεις δίκιο. Αν γινόταν σε άλλη περίοδο, δε θα λέγαν οι από πάνω σου "μπράβο στα παιδιά". Βούλωνε και κράτα την σάπια γνώμη σου για τον εαυτό σου.

4- Δεν είμαι φοιτητής του ΔΠΘ, δεν ήμουν, ούτε θα υπάρξει ποτέ πιθανότητα να έχετε ΕΜΕΝΑ εκεί μεσα. Δε σας κανω απλά τη χάρη ;)

5- Η εκτόνωση, θα έρθει όταν αυτά που λες τα πάρω προσωπικά καλέ μου φίλε hannibal. Και πίστεψέ με, ΙΣΩΣ να μη το θες.


PS: Για όσους καταλαβαίνουν έστω και λίγο το νόημα της επίθεσης, έχω να πω ότι τίποτα δε θα τελειώσει έτσι απλά. Ανέχεστε καθηγητές, που δεν ξέρουν βασικά πράγματα και διδάσκουν ΕΣΑΣ μπούρδες. Ο κομπλεξισμός και το συμφέρον, είναι γνωστά στο ΔΠΘ. Το ξέρετε όλοι, και μαζί σας κι εγώ. Τα κουμπάκια ανήκουν στους γλείφτες, τους κομπλεξικούς, σε αυτούς που κ**οτρίβονται στους καθηγητές σας... και τα πατάνε όποτε θέλουν εις βάρος σας. Απαντήσεις καθηγητών σε ερωτήματα που στέκουν, δεν υπάρχουν ποτέ. Έρχονται, λένε πέντε π**ες και φεύγουν χωρίς να τους ενδιαφέρει τίποτα. Security experts, τσ***σέκια του κερατά και κ**οβύσματα που αναλαμβάνουνε το δίκτυο του ΔΠΘ, γυρνάνε στα στενά της Ξάνθης και το παίζουνε χάξορς στα καφέ με τα 15χρονα για να γ**ήσουν. Όπως είπα και στο δεύτερο Deface... το "όμικρον" γίνεται εύκολα "ωμέγα". Είμαι και είμαστε εδώ, και δε θα πάψουμε να είμαστε, είτε χώσουν εμένα μέσα, είτε μας χώσουν όλους ομαδικά. Πάντα θα υπάρχει η αλήθεια, κι όταν υπάρχει αλήθεια ακούγεται.

PS 2: Συνεχίζω να πιστεύω ότι μερικοί καθηγητές και 15-20 βουτηρομπεμπέδες φοιτητές πρέπει να αισθάνονται τυχεροί. Καλό θα ήταν να συνέλθουν λίγο, γιατί είναι το πολύ υπόθεση πέντε λεπτών να βγουν στη φόρα όλες οι π**τιές και οι ενέργειες "off the record" που συνεχίζουν να κάνουν εις βάρος του ΔΠΘ και των παιδιών που ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

...όσο για 'σένα hannibal, όλα στην ώρα τους.
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 02 Σεπ 2010, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Απόκρυψη απρεπών εκφράσεων
AnalyseR
Newbie
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 01 Σεπ 2010, 00:32

Κόμπλεξ κατωτερότητας ή κάτι πιό σοβαρό;

Δημοσίευσηαπό hannibal » 01 Σεπ 2010, 11:14

Ως το βράδυ σήμερα, είμαι σίγουρος, ότι οι (ένδοξοι) προγραμματιστές μας θα έχουν λύσει το πρόβλημα και θα αποτελείς παρελθόν. Kαι όταν πας στο ψυχιατρείο, γιατί θα πας αργά ή γρήγορα με τη βλάβη που έχεις, μη δώσεις το πραγματικό σου όνομα, δώστε AvnanayseR.
Άβαταρ μέλους
hannibal
Jr. Member
 
Δημοσιεύσεις: 88
Εγγραφή: 12 Δεκ 2009, 10:57

Re: http://www.ee.duth.gr defaced

Δημοσίευσηαπό kemal » 01 Σεπ 2010, 11:48

Ψευτό χάκερ της πλάκας,

έκανες ένα deface σε 2 σχολές του ΔΠΘ και κάτι έγινε. Λες και έκανες κάτι δύσκολο. Εδώ κάνανε το ίδιο CERN και σε τράπεζες, θες να μας πεις ότι κάτι κατάφερες;

Το λες και ίδιος άλλωστε, ότι η ασφάλεια δεν ήτανε πολύ καλή άρα δεν έκανες και τίποτα σοβαρό. Πως να κάνεις άλλωστε όταν δεν σου κόβει και πολύ.
Γιατί εάν σου έκοβε δεν θα προσπαθούσες να βάλεις και αυτές τις ιδεολογικές αρλούμπες πίσω απο την πράξη σου.

Αυτά που λες είναι ότι πιο ανόητο και φαιδρό έχω διαβάσει εδώ και χρόνια. Ιδεολογίες του κ**ου, ασυναρτησίες και προφανής έλλειψη λογικής.
Βγες από το υπόγειο σου να γνωρίσεις καμιά γυναίκα γιατί η μλκ προφανώς έχει φτάσει σε απροχώρητο σημείο.

Το μόνο κακό που μας έκανες είναι ότι θα πρέπει να πάμε μέχρι την γραμματεία αντί να κατεβάσουμε το πρόγραμμα της εξεταστικής από την σελίδα. πω πω.. τι μεγάλος χάκερ... μας κατέστρεψες.


υγ (έτσι λέγεται στα Ελληνικά όχι ps).
Για άτομο που δεν είναι ούτε ήτανε φοιτητής στο ΔΠΘ φαίνεσαι να ξέρεις πολλά βέβαια... Μήπως είσαι τόσο χαζός που ή μόνος σου αυτοαναιρείσαι ή πιστεύεις ότι σου λένε;

υγ 2. Πολύ μαγκιά ρε φιλε... πω πω, τέτοιο μάγκα πίσω απο πληκτρολόγιο δεν έχω ξαναδεί. Θα στο πω αλλά δεν θα το καταλάβεις. Ούτε προσβάλλεις κανέναν, ούτε τρομάζεις κανέναν, ούτε σε θεωρεί κάποιος κάτι επειδή το παίζεις κάποιος πίσω απο ένα πληκτρολόγιο, απλά γέλιο προκαλείς.
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 02 Σεπ 2010, 11:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Απόκρυψη απρεπών εκφράσεων
kemal
Newbie
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 01 Σεπ 2010, 11:33

Re: http://www.ee.duth.gr defaced

Δημοσίευσηαπό Roygbiv » 01 Σεπ 2010, 12:46

Εγώ θα μιλήσω από τη σκοπιά του νέου φοιτητή.
Δε γνωρίζω τι προσωπικές διαφορές μπορεί να έχεις Analyzer με ανθρώπους του ΔΠΘ ή τι κόμπλεξ σε διακατέχουν σχετικά με τη σχολή μας.
Αυτό που μπορώ να πω πάντως είναι πως σε εμάς τους νεοεισαχθέντες άνετα προκαλείς αρκετή σύγχυση, διότι περιμένουμε τις σχετικές ανακοινώσεις.
Δεν ξέρω σε τι εξυπηρετεί αυτό το deface, όμως ποτέ δεν πίστευα πως τέτοιες κινήσεις μπορούν να δείξουν κάτι (παρά μόνο τα κενά ασφαλείας).
15 steps, then a sheer drop.
Άβαταρ μέλους
Roygbiv
Jr. Member
 
Δημοσιεύσεις: 57
Εγγραφή: 07 Ιούλ 2010, 17:48
Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Re: http://www.ee.duth.gr defaced

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 02 Σεπ 2010, 08:24

Πέρα από το hacking που σίγουρα δημιουργεί προβλήματα σε πολλούς φοιτητές ο συγκεκριμένος δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα όταν αναφέρεται σε κάποιους καθηγητές... ;)
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member
 
Δημοσιεύσεις: 478
Εγγραφή: 10 Ιαν 2008, 19:37
Τοποθεσία: Helsinki
Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Προς AvnalyseR Χάκερ

Δημοσίευσηαπό hannibal » 02 Σεπ 2010, 10:06

Κώστα,
ζητούμε μιά μέρα παράταση. Οι Ιστοσελίδες μας θα λειτουργήσουν σήμερα. Όσο για εσένα Κωστάκη, δεν βιαζόμαστε. Θα σε σερβίρουμε κρύο ...
Ήδη το τμήμα μας έχει δημιουργήσει ειδική ομάδα. Τελικά, αρχίζω να πιστεύω ότι όλα για το καλό μας τα έκανες, όχι επειδή είσαι άρρωστος.
Άβαταρ μέλους
hannibal
Jr. Member
 
Δημοσιεύσεις: 88
Εγγραφή: 12 Δεκ 2009, 10:57

Re: http://www.ee.duth.gr defaced

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 02 Σεπ 2010, 11:35

Να προσέχουμε τις εκφράσεις μας όλοι όσοι συμμετέχουν στη συζήτηση αυτή. Δεν είναι τρόπος αυτός να εκφράζεστε.

Προειδοποιηθήκατε.
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member
 
Δημοσιεύσεις: 833
Εγγραφή: 12 Ιαν 2008, 00:20
Τοποθεσία: Athens
Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Re: http://www.ee.duth.gr defaced

Δημοσίευσηαπό rabbit » 02 Σεπ 2010, 20:46

Up & Running (η σελίδα)
Άβαταρ μέλους
rabbit
Jr. Member
 
Δημοσιεύσεις: 68
Εγγραφή: 23 Ιουν 2009, 23:53

Re: http://www.ee.duth.gr defaced

Δημοσίευσηαπό smerna » 13 Σεπ 2010, 23:14

χαχα....πολύ μου άρεσε ο ένδοξος Analyzer....μήπως τετοιες ενέργειες θα έπρεπε να προβληματίσουν έστω και ελάχιστα τους "υπεύθυνους"?
smerna
Newbie
 
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 10 Σεπ 2010, 00:02

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 3 επισκέπτες