http://www.ee.duth.gr defaced

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Κόμπλεξ κατωτερότητας ή κάτι πιό σοβαρό;

Δημοσίευσηαπό AvnanyseR » 17 Σεπ 2010, 19:11

hannibal έγραψε:Ως το βράδυ σήμερα, είμαι σίγουρος, ότι οι (ένδοξοι) προγραμματιστές μας θα έχουν λύσει το πρόβλημα και θα αποτελείς παρελθόν. Kαι όταν πας στο ψυχιατρείο, γιατί θα πας αργά ή γρήγορα με τη βλάβη που έχεις, μη δώσεις το πραγματικό σου όνομα, δώστε AvnanayseR.

Λοιπόν κουκουρλάκο, εγώ το άλλαξα το όνομά μου εσύ όμως δε μας λες, γιατί το έκανες hannibal από ckoukou?

BTW άργησα να σου απαντήσω γιατί έκοβα βόλτες στους server σας... Της παναγιάς τα μάτια βρήκα και διάβασα. Καλά ρε, εκεί μέσα κάνετε καθόλου μάθημα ή μόνο βρίζεστε μεταξύ σας?

Μην ανησυχάς όμως, δε θα δημοσιεύσω όσα βρήκα (ναι για τα προσωπικά mail σου μιλάω, ξέρεις εσύ). Τώρα τελευταια διάβασα ότι έχεις πολύ βαρύ πρόγραμμα και σε τρέχουν και στα δικαστήρια... Δε θέλω να μου πάθεις τίποτα!

Γι'αυτό κουκουρλάκο μαγκιές εκεί που σε παίρνει.

PS: Αν αμφισβητήσεις τίποτα από τα παραπάνω τότε θα δώσω ip και mails γι' αυτό καλύτερα να μασάς.
AvnanyseR
Newbie

Re: http://www.ee.duth.gr defaced

Δημοσίευσηαπό rabbit » 18 Σεπ 2010, 03:11

double account (ή μήπως όχι?)
Άβαταρ μέλους
rabbit
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό hannibal » 18 Σεπ 2010, 20:13

AvnanyseR έγραψε:....εγώ το άλλαξα το όνομά μου εσύ όμως δε μας λες, γιατί το έκανες hannibal από ckoukou?
...Αν αμφισβητήσεις τίποτα από τα παραπάνω τότε θα δώσω ip και mails γι' αυτό καλύτερα να μασάς.

Α, μάλιστα. Της εκκλησίας είσαι και εσύ...
Ένας χάκερ που σέβεται τον εαυτό του ποτέ δεν θα άλλαξε όνομα. Αυτό που διάλεξες πάντως σου ταιριάζει. Εγώ παραμένω στο hannibal, αν και δηλώνω θαυμαστής του tsikoukou. Κοίταξε τα κόμπλεξ σου, εγώ ΔΕΝ μασάω. Και πες του πατέρα σου να μη μου ξαναστείλει μήνυμα (sms) με συγνώμες.
Άβαταρ μέλους
hannibal
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 18 Σεπ 2010, 20:44

hannibal έγραψε:
AvnanyseR έγραψε: Και πες του πατέρα σου να μη μου ξαναστείλει μήνυμα (sms) με συγνώμες.

χαχαχαχα ;D ;D ;D καλό
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Προηγούμενη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες