Το δεύτερο!! "άχρωμο" τραπεζάκι της σχολής μας!

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Το δεύτερο!! "άχρωμο" τραπεζάκι της σχολής μας!

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 17 Σεπ 2010, 17:30

Καλησπέρα σας ;D ;D ;D ;D

Οι παλιοί χρήστες του φόρουμ ίσως θυμούνται "Το πρώτο "άχρωμο" τραπεζάκι της σχολής μας!". Για τους καινούριους, που έχουν τη διάθεση και το χρόνο να το διαβάσουν, μπορούν να πατήσουν πάνω του να δουν. Για αυτούς που βαριούνται, δεν έχουν χρόνο, δε θυμούνται, θέλουν να μάθουν εν συντομία τι διαδραματίστηκε σχεδόν 2 χρόνια πριν, έρχονται οι επόμενες γραμμές.

Μια ομάδα φοιτητών και μελών του φόρουμ, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, που δεν άντεχαν άλλο τον τρόπο δράσης, τα αποτελέσματα αυτής, αλλά και τη συμπεριφορά των παρατάξεων απέναντι στους φοιτητές και στη δημόσια περιουσία, αποφάσισε να αγοράσει ένα απλό άσπρο τραπεζάκι. Ο ρόλος αυτού ήταν απλός. Δε θα είχε καμία αφίσα προσκείμενη σε οποιαδήποτε παράταξη για να εξυπηρετεί μια πολύ απλή συνήθεια όλων των φοιτητών κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Να καθόμαστε πάνω σε κάποιο τραπεζάκι. Μέχρι πριν αυτήν την αγορά, όποιος ανεξάρτητος φοιτητής καθόταν σε κάποιο τραπεζάκι στο φουαγιέ, ενδεχομένως να σκεφτόταν πως: "πού πάω και κάθομαι τώρα; Τι αφίσες είναι αυτές; Γιατί αυτοί με κοιτάνε έτσι; Να πάω να κάτσω κάπου αλλού; Κι αν με κοιτάνε μετά οι άλλοι έτσι; Και δηλαδή, θα μείνω όρθιος για να μη νιώθω άσχημα;". Κάπως έτσι σκεφτόμασταν κι εμείς τότε και βρήκαμε αυτή τη λύση (του τραπεζιού).

Η κατάληξη του εγχειρήματος αυτού ήταν απίστευτα ενδιαφέρουσα. Κανείς μας δεν περίμενε ότι θα γινόντουσαν αυτά που έγιναν. Το συγκεκριμένο θέμα εδώ στο φόρουμ έχει 6 σελίδες!!! από δημοσιεύσεις παραταξιακών που έσπευσαν να "χρωματίσουν" τα πάντα ή να κατηγορήσουν τα "αχρωμάτιστα" και από δημοσιεύσεις ανεξάρτητων που έσπευσαν να υποστηρίξουν τα πιστεύω τους και να αναδείξουν τη δυσλειτουργία της μέχρι τότε κατάστασης. Παράλληλα, έξω από τον κυβερνοχώρο, οι παρατάξεις οικειοποιήθηκαν το διάσημο πλέον τραπεζάκι μερικές φορές κολλώντας αφίσες από πάνω μέχρι κάτω, μέχρι που στο τέλος, επειδή δεν έβρισκαν μια λύση στο πρόβλημα που τους δημιουργήθηκε, κάλεσαν έναν μάγο. Κάποιοι λένε ότι ήταν ο ίδιος ο Γιούρι Γκέλερ, γιατί κατάφερε κάτι το απίστευτο. Κανείς δεν κατάλαβε πώς έγινε, αλλά το τραπεζάκι πλέον βρέθηκε πίσω από μια μόνιμα κλειδωμένη πόρτα....

Και από τότε μέχρι σήμερα, δεν ξαναναφέρθηκε κανείς στο δοξασμένο τραπεζάκι. Αλλά, μέχρι σήμερα. Γιατί... σήμερα, επιβεβαιώθηκε μια επίσης πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Όπως λέει και ο τίτλος αυτού εδώ του θέματος, σε λίγες μέρες θα έχουμε "άχρωμο" τραπεζάκι v2.0

Η διαφορά με το προηγούμενο είναι ότι δε βρίσκονται πίσω από το εγχείρημα αυτό οι ίδοι φοιτητές του v1.0. Αυτό, γιατί τώρα το τραπεζάκι θα χρηματοδοτηθεί (αααα χα χα χα γέλασα πάλι), από τις ίδιες τις παρατάξεις. Αλλά, με άλλη προοπτική. Θα αφορά την ενημέρωση (αααα χα χα χα πόνεσε η κοιλιά μου τώρα) των φοιτητών για τον ενιαίο σύλλογο και θα κάνει πράξη κάτι ανήκουστο στα 35 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου. Θα μοιράζει εγγραφές μελών!!!! Τις οποίες εγγραφές θα τις μοιράζουν μαζί όλες οι παρατάξεις αδελφοποιημένες!!! Και παράλληλα θα σκάβει το λάκο όλων των τμηματικών συλλόγων.

Αναρωτιέμαι πώς τους ήρθε αυτή η ιδέα. Φτιάξαμε τραπεζάκι, έφτιαξαν τραπεζάκι. Κάναμε προσωποπαγές Δ.Σ., έκαναν προσωποπαγές Δ.Σ. Εγγράφουμε μέλη, εγγράφουν μέλη. Λες; Μπααα, δεν πιστεύω να αντιγράφουν τον ΣΦΤΗΜΜΥ. Αφού όλα αυτά τα κατηγορούσαν τότε, γιατί να αλλάξουν γνώμη; Για να φανούν πως τελικά ήταν παράνομοι τόσο καιρό; Δεν νομίζω ρε συ αναγνώστη... Σε λίγο θα μας πεις κιόλας ότι θα συνεδριάζουν για αναλήψεις συνεδρίων ΣΦΗΜΜΥ, για χρηματοδοτήσεις συμμετεχόντων και άλλα τέτοια κουλά και άχρηστα που κάνει ο ΣΦΤΗΜΜΥ...

Άρα δηλαδή, θα έχουμε τραπεζάκι "άχρωμο" και τραπεζάκια "χρωματιστά" να συνυπάρχουν αρμονικά. Στο "άχρωμο" θα κράζουν τους τμηματικούς συλλόγους και θα επαινούν τον ενιαίο σύλλογο και στα "χρωματιστά" θα κράζονται μεταξύ τους και θα επαινούν την παράταξή τους.

Όμορφος κόσμος. Αγγελικά πλασμένος.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Re: Το δεύτερο!! "άχρωμο" τραπεζάκι της σχολής μας!

Δημοσίευσηαπό Stokos » 17 Σεπ 2010, 17:36

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι ψηφίστηκε στο Δ.Σ. του "ενιαίου" συλλόγου να υπάρχει "άχρωμο-διακομματικό" τραπεζάκι το οποίο θα προπαγανδίζει το Σύλλογο κατά τις εγγραφές πρωτοετών, ωστόσο μέχρι σήμερα Παρασκευή δεν έχει εφαρμοστεί κάτι από όσα ψηφίστηκαν...

Υ.Γ. Από πότε μας ενδιαφέρει τι κάνει ένας σύλλογος που δεν έχει καμία αρμοδιότητα στο τμήμα μας; Παρακαλώ έναν moderator να κάνει delete το παραπάνω post γιατί είναι offtopc ;D

ΠΡΟΣ MODERATOR: δε θα μου κάνεις εμένα edit τα post κατάλαβες? >:D

------------
Ο moderator θα κάνει το
offtopc ;D

offtopIc

:P

Και επίσης ενημέρωνει τον αγαπητό χρήστη ότι θα κάνει ό,τι θέλει. Μαχαίρι και καρπούζι, you know??

Ξανά :P
Stokos

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 17 Σεπ 2010, 18:04

JimMichael έγραψε: Αυτό, γιατί τώρα το τραπεζάκι θα χρηματοδοτηθεί (αααα χα χα χα γέλασα πάλι), από τις ίδιες τις παρατάξεις. Αλλά, με άλλη προοπτική. Θα αφορά την ενημέρωση (αααα χα χα χα πόνεσε η κοιλιά μου τώρα) των φοιτητών για τον ενιαίο σύλλογο και θα κάνει πράξη κάτι ανήκουστο στα 35 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου. Θα μοιράζει εγγραφές μελών!!!! Τις οποίες εγγραφές θα τις μοιράζουν μαζί όλες οι παρατάξεις αδελφοποιημένες!!! Και παράλληλα θα σκάβει το λάκο όλων των τμηματικών συλλόγων.

Εγγραφές για το σύλλογο ε?? Αυτό δεν ήταν ένα από τα βασικά επιχειρήματα σας και το διατυμπανίζατε δεξια κ αριστερά;; Εμενα ποιος με ρωτησε αν θέλω να γραφτω κλπ κλπ.

Τώρα τι έγινε ζητάμε απο τη γραμματεία λίστες?? απο τα πρακτικά σας (τα pdf 1 κ 2 τα βρήκα έκτατα http://groups.google.com/group/duth-sfthmmy/browse_thread/thread/a4e459190d4be427)

"Σας γνωστοποιούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε στο εξής
να χρησιμοποιεί ως μητρώο μελών τη λίστα των προπτυχιακών φοιτητών την οποία θα παραλαμβάνει
από τη Γραμματεία του Τμήματος. Προφανώς κάθε μέλος εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα
αυτοδιαγραφής από το μητρώο μελών του Συλλόγου εφόσον το δηλώσει."

;D ;D ;D χεχεχεχε

Α και όταν λες όλες οι παρατάξεις εννοείς και αυτές που είναι στο σύλλογο σας ή όχι γιατί μπερδεύτηκα ???
Καλά το πάτε συνεχίστε έτσι :-*
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 17 Σεπ 2010, 18:34

Έτσι. Αυτό ακριβώς περίμενα να κάνεις. Ό,τι γινόταν εδώ και χρόνια δηλαδή. Το μόνο που κάνατε και κάνετε δηλαδή τόσο καιρό είναι πως όταν σας αναδεικνύουν ένα πρόβλημά σας και ότι τόσα χρόνια δεν έχετε ασχοληθεί με τη λύση του, είναι να βρείτε ένα πρόβλημα απέναντι σε αυτόν που σας κατηγορεί για να αποσπαστεί η κοινή γνώμη. Εκπληκτική τακτική.

Στο θέμα μας. Συνεπώς, μετά την επιβεβαίωση του Stokos και τη δική σου με το να μην αρνηθείς τίποτα από όσα είπα... ό,τι έγραψα θα γίνει. ΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ομολογώ ότι δεν ήμουν σίγουρος τόσο, γιατί δεν το πίστευα ότι θα κάνατε αυτά που κράζατε. Αλλά να'σαι καλά βρε. Έκανα κοιλιακούς πάλι.

Όσο για την απόφαση του Δ.Σ. του ΣΦΤΗΜΜΥ, φυσικά και δε θα αρνηθώ ότι υπήρξε τέτοια. Αντιθέτως με σένα, όπως βλέπεις, έχω το σθένος να παραδεχτώ κάποια πράγματα.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ:
1. Δεν την ψήφισα εγώ.
2. Δε με εκφράζει.
3. Αν δεν ακυρωθεί, θα το θέσω θέμα (γιατί μπορώ) και στη Γ.Σ. που θα γίνει, κι αν δεν πιάσει κι εκεί μπορώ να το πάω και δικαστικά, καθώς δεν τηρεί το καταστατικό.
4. Ακόμα κι αν ήταν μια νόμιμη απόφαση, όπου δε θα μπορούσα πλέον να κάνω κάτι, δεν έχω δικαίωμα ψήφου στο Δ.Σ., δεν ήμουν υποψήφιος, οι άλλοι έχουν γιατί εκλέχθηκαν μέσα από νόμιμες διαδικασίες (σε αντίθεση με κάτι άλλους συλλόγους.... ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε) και με βάση τη Δημοκρατία (στο όνομα της οποίας κάποιοι άλλοι σύλλογοι... ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε.... έχουν κάνει πολύ χειρότερα πράγματα), αφορά την πλειοψηφία των μελών του ΣΦΤΗΜΜΥ. Όποιος διαφωνεί, ας ψήφιζε καλύτερα... Έτσι πάει χρόοοοοοονια τώρα.
5. Στο σύλλογό.... μας....... εγώ πάλι θα έλεγα σύλλογο των ηλεκτρολόγων, αλλά εσύ το διαχώρησες, υπάρχει ήδη η ΔΑΠ. Υποθέτω ότι αυτή δε θα μετέχει στις τερατογενείς αποφάσεις του ενιαίου συλλόγου. Και αν πάλι το κάνει, δεν είναι κάτι που με απασχολεί.
6. Τα πρακτικά των Δ.Σ. του ΣΦΤΗΜΜΥ ανακοινώνονται δημοσίως (μήπως να το αντιγράψετε κι αυτό;), όπου φαίνεται ποιοί ψήφισαν υπέρ και ποιοί κατά της απόφασης. Παραδόξως, τα μέλη του Δ.Σ. προσκείμενα στη ΔΑΠ ήταν αυτά που ψήφισαν υπέρ.... Θες να κατηγορήσεις κάποιον; Πες τα σε αυτούς. Όχι σε μένα.
7. Συνέπεια του 6, δεν έχω καμία αρμοδιότητα στις αποφάσεις που λαμβάνονται στο Δ.Σ. Έχω όμως ευθύνη ως μέλος του συλλόγου να κρίνω αν τηρείται το καταστατικό του το οποίο ενέκρινα με την εγγραφή μου, πράγμα που θα το φέρω εις πέρας αν χρειαστεί :)
8. Είτε θες να το πιστέψεις είτε όχι, ο ΣΦΤΗΜΜΥ σας έκανε να τρέχετε από πίσω του.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 17 Σεπ 2010, 21:02

Άμα δεν κάνει άνοιγμα το καταστατικό προς τα κόμματα όμως δεν βλέπω λαμπρό μέλλον στον σύλλογο. Είναι αντιδημοκρατικό(μη το πω αλλιώς). Κατά τα άλλα, μπόμπα το πάτε το πράγμα. Να δω αν το παρατήσετε αν θα ασχοληθούν οι επόμενοι. Κάπου άκουσα πως το έχετε κάνει κλίκα τον σύλλογο. Λογικό... Αφού υπάρχει μεγάλη ενεργή πλειοψηφία στα κόμματα που αποκλείσατε και τους βρήκατε αντίπερα αντί για δίπλα σας.
Μέλη έκανε πολλά γιατί μπήκε η ΔΑΠ και οι Κύπριοι που απ'οτι κατάλαβα θέλησαν να οικειοποιηθούν την κατάσταση και οι δύο. Μόνο αγνές και αντικειμενικές δεν ήταν οι αιτίες δηλαδή που ο σύλλογος έκανε 200 άτομα. Και ανα πάσα στιγμή μπορούν να διαγραφούν όλοι μαζί με ένα χαρτί και 100 υπογραφές αν τους καπνίσει γιατί αλλάξαν σχέδια.
Τα κόμματα είναι ενεργά εδώ και χρόνια. Δεν ξύπνησαν ένα απόγευμα και έκαναν έναν σύλλογο που στερεί την ελευθερία κινήσεων.
Ήμουν πάντα υπέρ αυτής της ένωσης, αυτού του συλλόγου, αλλά απ'οτι βλέπω μπήκε "ένας ακόμη στο παιχνίδι". Που αντί να ενώσει δίχασε περισσότερο. Γιατί κοίταξε την δικαιοσύνη και το καλό της σχολής πάλι μεροληπτικά(αντιδημοκρατικά-μη το πω αλλιώς-χωρίς κόμματα!!!).
Πάντως, χαρά στο κουράγιο σας! Ψυχοφθόρα όλα αυτά περί κοινών.
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 17 Σεπ 2010, 21:12

JimMichael έγραψε:πως όταν σας αναδεικνύουν ένα πρόβλημά σας και ότι τόσα χρόνια δεν έχετε ασχοληθεί με τη λύση του, είναι να βρείτε ένα πρόβλημα απέναντι σε αυτόν που σας κατηγορεί για να αποσπαστεί η κοινή γνώμη. Εκπληκτική τακτική.

δεν βρήκα άλλο πρόβλημα βρήκα το ίδιο..αλλά λέγατε πριν άλλα κάνετε.

JimMichael έγραψε:Στο θέμα μας. Συνεπώς, μετά την επιβεβαίωση του Stokos και τη δική σου με το να μην αρνηθείς τίποτα από όσα είπα... ό,τι έγραψα θα γίνει. ΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

δεν γνώριζα τίποτα με αυτό το θέμα και ούτε έχω ασχοληθεί

JimMichael έγραψε:Ομολογώ ότι δεν ήμουν σίγουρος τόσο, γιατί δεν το πίστευα ότι θα κάνατε αυτά που κράζατε. Αλλά να'σαι καλά βρε. Έκανα κοιλιακούς πάλι.

πρόσεξε μη καείς

JimMichael έγραψε:Όσο για την απόφαση του Δ.Σ. του ΣΦΤΗΜΜΥ, φυσικά και δε θα αρνηθώ ότι υπήρξε τέτοια. Αντιθέτως με σένα, όπως βλέπεις, έχω το σθένος να παραδεχτώ κάποια πράγματα.

Δε σε ξέρω ούτε με ξέρεις παρα μόνο ιντερνετικά και δεν σου επιτρέπω να λες τέτοια πράγματα για μενα. Που δεν είχα το σθένος εγώ προσωπικά να παραδεχτώ κάτι??

JimMichael έγραψε:Παραδόξως, τα μέλη του Δ.Σ. προσκείμενα στη ΔΑΠ ήταν αυτά που ψήφισαν υπέρ.... Θες να κατηγορήσεις κάποιον; Πες τα σε αυτούς. Όχι σε μένα.
[/quote]

το απότελεσμα είναι ότι η απόφαση παραμένει και ζητούνται λίστες από την γραμματεία
Οι άλλοι το καταψηφίσανε και στην ένσταση σηκωθηκανε κ φύγανε

Δεν απευθύνθηκα προσωπικά σε σένα, πολύ καλά θα κάνεις να κυνηγήσεις τέτοιες αποφάσεις. Αυτά που σου λέω σου τα λέω εγώ ο σαν patirgerasimos και όχι σαν ΠΑΣΠ, εννοείται ότι αφου θα είδα τέτοια απόφαση κ είδα αυτά που έγραψες πριν ότι θα το έλεγα.
Δεν είχα ούτε έχω σκοπό να προπαγανδίχω ούτε να διασκεδάσω απόψεις
Τα περι τακτικών και ελιγμών τα αφήνω ασχολίαστα, γιατί απλά δεν ξέρω κάτι να σου πω..

Αυτά._ 8)
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 17 Σεπ 2010, 23:21

Δε θα κάτσω να απαντήσω ένα ένα αυτά γιατί θα βγούμε εκτός θέματος. Απάντηση πήρες για αυτά σε προσωπικό μήνυμα. Όποιος επιθυμεί να πάρει απαντήσεις σε αυτά ας μου στείλει, για να μη θεωρηθεί ότι κρύβομαι. Αν και τα'χουμε πει χιλιάδες φορές πια.

Το θέμα είναι ένα. Ψηφίστηκε να γίνει ένα διακομματικό τραπεζάκι με σκοπό την εγγραφή νέων μελών και την καταπολέμηση του ΣΦΤΗΜΜΥ. Εύγε σε όσους το αποφάσισαν αυτό... Τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 18 Σεπ 2010, 01:38

Όταν τα λεγα εγώ να γίνει delete κάτι ήξερα...

Αλήθεια, μπορεί κανένας να βρει ένα thread σε αυτό το forum (από προσκλήσεις έως και ενέργειες του Συλλόγου) που να μην εμφανίστηκαν διαφόρων χρωμάτων παπαγαλάκια και να βγήκαμε off-topic; τυχαίο;

---

Είπα να μη δώσω απαντήσεις γιατί έχω βαρεθεί τα τελευταία 3 χρόνια να απαντώ και να εξηγώ πράγματα αυτονόητα για τον μέσο νου (υπάρχει άραγε;), ωστόσο δύο ατάκες μου έβγαλαν το μάτι.

αλλά λέγατε πριν άλλα κάνετε.

Αγαπητέ Γεράσιμε ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι ότι ανάμεσα στο πριν και το μετά υπάρχουν εκλογές και άλλαξε η διοίκηση του Συλλόγου. Επίσης αντιλαμβάνεσαι ότι όσα μέλη της προηγούμενης διοίκησης ήταν της άποψης των συνειδητών εγγραφών όχι μόνο καταψήφισαν την πρόταση που έφεραν τα νέα μέλη του Δ.Σ. αλλά υπέβαλαν και ένσταση κατά της νομιμότητος της. Επομένως "κάναμε ότι λέγαμε και πριν"!

Είναι σα να μου λες ότι στις επόμενες εκλογές κατεβαίνουν οι ανεξάρτητοι, παίρνουν αυτοδυναμία στον ενιαίο σύλλογο και κάνουν αντίθετα πράγματα από αυτά που λέει η ΠΑΣΠ. Πόσο λογικό είναι να γυρίσεις και να πεις στη ΠΑΣΠ ότι "κάνει άλλα από αυτά που έλεγε";

Κάπου άκουσα πως το έχετε κάνει κλίκα τον σύλλογο. Λογικό... Αφού υπάρχει μεγάλη ενεργή πλειοψηφία στα κόμματα που αποκλείσατε και τους βρήκατε αντίπερα αντί για δίπλα σας.

Αγαπητέ Lovabill, κλίκα είναι οι μασώνοι, όχι ένας Σύλλογος με ανοικτές εγγραφές, διαφανείς διαδικασίες, δημοσίευση των πρακτικών κ.λπ. Ποια κόμματα απέκλεισε ο Σύλλογος; Το Καταστατικό ανέκαθεν προέβλεπε τη δράση παρατάξεων αλλά και (μετά τη πρόσφατη αναθεώρηση του Καταστατικού) τη συμμετοχή παραταξιακών ψηφοδελτίων στις αρχαιρεσίες. Το ότι οι παρατάξεις δεν έρχονται στο Σύλλογο για τους γνωστούς μικροπολιτικούς τους λόγους (πλην της ΔΑΠ που ήρθε στο Σύλλογο για τα δικά της μικροπολιτικά συμφέροντα) δεν είναι κάτι που οφείλεται στα ιδρυτικά μέλη. Τα ιδρυτικά μέλη κάναν ότι μπορούσαν για ένα Σύλλογο και ένα Καταστατικό όσο το δυνατόν πιο δημοκρατικό και να εκφράζει όσο το δυνατόν τη μεγαλύτερη πλειοψηφία. Ακόμα και copy-paste το απαρχαιωμένο καταστατικό του "άλλου" Συλλόγου να είχαμε, οι παρατάξεις στο ΣΦΤΗΜΜΥ δε πρόκειται να ερχόταν.

Αντίθετα αν κάποιο Σύλλογο θα πρέπει να το χαρακτηρίσω ως κλίκα θα χαρακτήριζα τον "ενιαίο" που τόσα χρόνια κουμάντο κάνουν αποκλειστικά τα κόμματα και κατέπνιγαν κάθε ανεξάρτητη φωνή που ήθελε να βγει σε μία συνέλευση και να μιλήσει για τα προβλήματα του Τμήματός του.

Τσορμπατζόγλου.Γιώργος
Stokos

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 18 Σεπ 2010, 03:28

Καλά τα λες πρόεδρε. Άσε αποχωρώ γιατί θόλωσε η κρίση μου από τη βαρεμάρα. Ξαναλέω. Χαρά στο κουράγιο σας.
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 18 Σεπ 2010, 22:19

Έκτακτη ενημέρωση. Το δεύτερο!! "άχρωμο" τραπεζάκι της σχολής μας δε θα είναι πλέον διακομματικό. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, οι υπόλοιπες παρατάξεις πλην της ΠΑΣΠ, που τάχθηκαν κατά της απόφασης αυτής, δεν επιθυμούν να την εκτελέσουν. Αυτό μας οδηγεί στα εξής κάτωθι συμπεράσματα:

1. Αδυναμία εκτέλεσης των αποφάσεων.
2. Ακόμα και στην προσπάθεια μίμησης του λαμπρού παραδείγματος - κοινής λογικής του ΣΦΤΗΜΜΥ να εγγράφει τα μέλη και όχι να τα θεωρεί αυτοδίκαια, αποτυγχάνουν.
3. Τελικά το δεύτερο!! "άχρωμο" τραπεζάκι... δε θα'ναι και τόσο "άχρωμο", αν ποτέ τελικά υπάρξει v2.0 αυτού.

Υ.Γ. patirgerasimos, ώρα για το 1003 post.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό gossipgirl » 20 Σεπ 2010, 00:12

Ρε παιδιά αυτη την φορα δεν θα εχουμε φωτογραφίες? Ήταν πιο ωραίο πέρυσι , είχε περισσότερο γέλιο! 8)
gossipgirl
Newbie

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 20 Σεπ 2010, 00:30

Υποθέτω ότι αν όντως γίνει, που μεταξύ μας δεν το βλέπω, και τραβηχτούν φωτογραφίες... πραγματικά θα'χει πολύ περισσότερο γέλιο από το πρώτο.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό oval » 20 Σεπ 2010, 13:17

Καταγγέλλω όλα τα παραπάνω περί εγγραφών και τραπεζιών ως ψευδή και ανυπόστατα με μόνο στόχο την παραπλάνηση των αναγνωστών.
Ουδέποτε υπήρξε τέτοια απόφαση.

Όσο για τον Γιούρι Γκέλερ τον λένε Ανδρέα και ήταν εκείνος που έβαλε το τραπεζάκι πίσω από την πόρτα της σκάλας μαζί με άλλα θρανία.
Αυτό δεν θα γινόταν αν υπήρχε έστω και ένας που να καθόταν εκεί και να το "υποστήριζε" με την έννοια του να καθόταν κάποια παρέα και να είχε κάποια
κινητικότητα.
Είναι ωστόσο αλήθεια ότι οικειοποιήθηκε από παρατάξεις (εφόσον δεν υπήρχε κανείς να τους το απαγορεύσει) όπως και ότι χρησιμοποιήθηκε σε εκδήλωση της ΠΑΣΠ ελλείψει θρανίων. Τότε μάλλον κλείστηκε στην σκάλα όταν ο Ανδρέας (όχι αυτός ο άλλος) έβγαλε θρανία από εκεί.
Σήμερα το τραπεζάκι του DEECE χρησιμοποιείται πάλι από τον Ανδρέα (όχι τον άλλον, αυτόν) για τις εγγραφές (αυτό που είδε στο φουαγέ ο πρωτοετής).

Άρα θα ήταν λογικό να πούμε ότι το τραπεζάκι δεν είναι του DEECE αλλά του Ανδρέα.

Γιώργος Πεταλωτής :P
oval
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 20 Σεπ 2010, 14:55

Όσο για τις πηγές μου, θα το ψάξω περισσότερο.

Απλά μου φαίνεται περίεργο. 3 μέρες είναι ανοιχτό αυτό το θέμα, 3 μέρες έγραφες σε άλλα θέματα. Σήμερα σου'ρθε να πεις ότι δεν ισχύει τίποτα. Και πώς να το ψάξει κανείς, όταν δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα πρακτικά. Θα μπορούσε κάλλιστα να το αρνηθεί ο οποιοσδήποτε, κι άντε βρες άκρη. Αλλά να μη λες τίποτα από την αρχή μέχρι τώρα και να το αφήσεις να φτάσει σε τέτοιο σημείο; Εμένα πάντως, με το λιγοστό μου το μυαλό, μου κάνει για κουκούλωμα της απόφασης που πήρε 3 μέρες για να αποφασιστεί το κουκούλωμα.

Για το πρώτο τραπεζάκι τώρα, μετά από 2 χρόνια τελικά μάθαμε πώς έγινε και κρύφτηκε. Το μάθαμε από κάποιον που προφανώς, για να τα ξέρει με τόση λεπτομέρεια, έκανε το αντίθετο με αυτούς που αγόρασαν το τραπεζάκι. Δεν ξεκόλλησε ποτέ από τα δικά του τραπεζάκια. Και συνεχίζουμε να μην καιγόμαστε για το τραπεζάκι. Είπαμε, δεν είμαστε ίδιοι, δεν είμαστε παράταξη, δεν έχουμε να λογοδοτήσουμε, ό,τι θέλουμε κάνουμε.

oval έγραψε:Είναι ωστόσο αλήθεια ότι οικειοποιήθηκε από παρατάξεις (εφόσον δεν υπήρχε κανείς να τους το απαγορεύσει) όπως και ότι χρησιμοποιήθηκε σε εκδήλωση της ΠΑΣΠ ελλείψει θρανίων. Τότε μάλλον κλείστηκε στην σκάλα όταν ο Ανδρέας (όχι αυτός ο άλλος) έβγαλε θρανία από εκεί.
Σήμερα το τραπεζάκι του DEECE χρησιμοποιείται πάλι από τον Ανδρέα (όχι τον άλλον, αυτόν) για τις εγγραφές (αυτό που είδε στο φουαγέ ο πρωτοετής).

Άρα θα ήταν λογικό να πούμε ότι το τραπεζάκι δεν είναι του DEECE αλλά του Ανδρέα.

Ούτε εμείς είπαμε ποτέ ότι είναι του DEECE, των ΗΜΜΥ λέγαμε ότι είναι. Και κάνεις λάθος. Το απαγόρευε μια κόλλα Α4 που έλεγε ποιοί το αγόρασαν και για ποιούς σκοπούς προορίζεται, κάτι που όλως τυχαίως παραβλέψε η αγαπητή σου ΠΑΣΠ, όπως κι εσύ εδώ σε αυτά που είπες.
Και, τέλος, πολύ καλά κάνει και χρησιμοποιείται για τις εγγραφές των πρωτοετών στο τμήμα (αν κατάλαβα καλά). Τουλάχιστον βοηθήσαμε και σε κάτι.

Όταν μάθω περισσότερα πάντως, θα επανέλθω.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό oval » 20 Σεπ 2010, 15:18

JimMichael έγραψε:Απλά μου φαίνεται περίεργο. 3 μέρες είναι ανοιχτό αυτό το θέμα, 3 μέρες έγραφες σε άλλα θέματα. Σήμερα σου'ρθε να πεις ότι δεν ισχύει τίποτα.

Απλά δεν ασχολήθηκα τις προηγούμενες μέρες, περίμενα να πάω στη σχολή, είδα το θέμα και είπα " θα μάθω την δευτέρα".

JimMichael έγραψε:Και πώς να το ψάξει κανείς, όταν δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα πρακτικά. Θα μπορούσε κάλλιστα να το αρνηθεί ο οποιοσδήποτε, κι άντε βρες άκρη. Αλλά να μη λες τίποτα από την αρχή μέχρι τώρα και να το αφήσεις να φτάσει σε τέτοιο σημείο; Εμένα πάντως, με το λιγοστό μου το μυαλό, μου κάνει για κουκούλωμα της απόφασης που πήρε 3 μέρες για να αποφασιστεί το κουκούλωμα.

Ναι δεν υπάρχουν πρακτικά. Δεν υπάρχει κουκούλωμα γιατί δεν υπάρχει ούτε θέμα τέτοιο ούτε απόφαση, όποιον και αν ρωτήσεις από τον ενιαίο θα στο επιβεβαιώσει.

JimMichael έγραψε:Το μάθαμε από κάποιον που προφανώς, για να τα ξέρει με τόση λεπτομέρεια, έκανε το αντίθετο με αυτούς που αγόρασαν το τραπεζάκι. Δεν ξεκόλλησε ποτέ από τα δικά του τραπεζάκια.

Και είναι κακό αυτό?? "ότι θέλουμε κάνουμε"

JimMichael έγραψε:Ούτε εμείς είπαμε ποτέ ότι είναι του DEECE, των ΗΜΜΥ λέγαμε ότι είναι

Αυτό το έχουμε ξανασυζητήσει. Το χαρτί έγραφε DEECE και λέγατε ότι DEECE σημαίνει....κλπ. Ανούσια πράγματα.

JimMichael έγραψε:Και κάνεις λάθος. Το απαγόρευε μια κόλλα Α4 που έλεγε ποιοί το αγόρασαν και για ποιούς σκοπούς προορίζεται, κάτι που όλως τυχαίως παραβλέψε η αγαπητή σου ΠΑΣΠ, όπως κι εσύ εδώ σε αυτά που είπες.

Και τα ταμπελάκια λένε μην καπνίζετε. Κάποια πράγματα τα υπερασπίζεσαι με την φυσική σου παρουσία.
Όσο για την ΠΑΣΠ σιγά το κακό να το χρησιμοποιήσει σε μια κατά κοινή ομολογία σημαντική εκδήλωση. Συγκρίνετε με την χρήση και την αφισοκόλληση του από άλλες παρατάξεις??

Αντε πολλά είπαμε, έχω φτάσει και τα 52 post. Βαρέθηκα να γράφω. ;)
oval
Jr. Member

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες