blackbird έγραψε:Οποτε αν μαζεψουν αρκετους απο τους δικους τους θα την κλεισουν. Γι' αυτο πρεπει να ξαναπαμε νομιζω.
Κ.Κρη έγραψε:Συγνωμη, επειδη εχω μπερδευτει, τα μαθηματα ξεκινανε απο δευτερα? ή εστω την επομενη βδομαδα?Ειμαι κρητη και πρεπει να ανεβω αν ειναι ετσι...
Σας προωθώ email του Αντιπρύτανη κ. Β. Τουρασή, το οποίο ανατρέπει τις μέχρι τώρα ενέργειες τις οποίες έκανα ως Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής με γνώμονα να ελαχιστοποιηθούν οι χρονικές (αλλά και άλλες) απώλειες.
Με άλλα λόγια, εξετάσεις δεν γίνονται καθώς θα αναμένουμε την απόφαση της Συγκλήτου.
Χρήστος Κουκουρλής
-------- Original Message --------
Subject: ΕΠΕΙΓΟΝ - ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Π.Σ.
Date: Fri, 07 Oct 2011 12:04:33 +0000
From: Vasileios Tourasis <[email protected]>
To: <[email protected]>
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
στο πλαίσιο της προσπάθειας για ανοιχτή Πολυτεχνική Σχολή έγιναν επανειλημμένες συναντήσεις του Κοσμήτορα,
των Προέδρων των Τμημάτων της Π.Σ. και εμού με εκπροσώπους των φοιτητών για να βρεθεί νόμιμη λύση στα
προβλήματα λειτουργίας που προκάλεσαν οι καταλήψεις και να διαμορφωθεί ένα γενικά αποδεκτό ακαδημαϊκό
ημερολόγιο για το 2011-2012.
Τα δύο σενάρια που προέκυψαν από αυτές τις άτυπες συναντήσεις παρουσιάστηκαν χθες από τον Κοσμήτορα στο
Πρυτανικό Συμβούλιο για να ελεγχθεί περαιτέρω το σύννομο των προτάσεων. Μετά από πολύωρη ανάλυση όλων των
διαστάσεων του θέματος παρουσία του Κοσμήτορα, το Πρυτανικό Συμβούλιο αποδέχθηκε ομόφωνα το σενάριο που
παρουσίασε στο email του προς εσας ο Κοσμήτορας. Με μοναδικό γνώμονα την οικονομία χρόνου, αποφασίστηκε
επίσης να προχωρήσει άμεσα η επεξεργασία της υλοποίηση του σεναρίου, εν αναμονή φυσικά της συνεδριάσεως
της Συγκλήτου την ερχόμενη Τρίτη.
Παρότι οι προηγούμενες ενέργειες έγιναν με καλή πίστη και με την λογική μιας ομόφωνης παρουσίας της Π.Σ.
στην Σύγκλητο, τουλάχιστον ένας Πρόεδρος Τμήματος αλλά και μεμονωμένα μέλη Δ.Ε.Π. έθεσαν εκ των υστέρων
θέματα νομιμοποίησης της διαδικασίας. Με τα δεδομένα αυτά θεωρώ ότι οι αναληφθείσες πρωτοβουλίες απέτυχαν.
Θα πρέπει να αναμείνουμε επομένως την συνεδρίαση της Συγκλήτου της Τρίτης 11/10/2011 για να ληφθούν
οι -όποιες- νόμιμες αποφάσεις για το Ακαδημαϊκό ημερολόγιο της Π.Σ. για το 2011-2012.
Με εκτίμηση,
Βασίλης Τουρασής
Αντιπρύτανης
Seitjo90 έγραψε:Κ.Κρη έγραψε:Συγνωμη, επειδη εχω μπερδευτει, τα μαθηματα ξεκινανε απο δευτερα? ή εστω την επομενη βδομαδα?Ειμαι κρητη και πρεπει να ανεβω αν ειναι ετσι...
από όσο κατάλαβα είσαι πρωτοετής.(σωστά??)
εάν ναι, άραξε...![]()
![]()
όλα αυτά που λέμε αφορούν την εξεταστική...
για έναρξη μαθημάτων έχει ο καιρός...
Δευτέρα πάντως σίγουρα δεν αρχίζουν
για την επόμενη εβδομάδα θα δείξει...
Harry έγραψε:Δευτέρα σίγουρα δεν έχει εξεταστική.
Harry έγραψε:Τρίτη (μεσημέρι/απόγευμα/βράδυ) -- Αν ψηφιστεί στη Σύγκλητο -- έχει?
Harry έγραψε:ΥΓ: Πως γίνεται και παίρνετε συνέχεια ενηέρωση μέσω e-mail απ' τον Κουκουρλή; Είστε γραμμένοι σε κάποια λίστα;
brera έγραψε:Kαι ολα αυτα εφόσον δεν ψηφιστει κατάληψη τη Δευτέρα απο τη Γενικη Συνέλευση...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης