Επιστροφή βιβλίων eudoxus από μεγαλοετείς!

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Επιστροφή βιβλίων eudoxus από μεγαλοετείς!

Δημοσίευσηαπό Supersonya » 20 Ιαν 2012, 18:54

Καλησπέρα σε όλους.

Χρωστάω για επιστροφή τα βιβλία που πήρα πέρσι από τον Εύδοξο για το Χειμερινό εξάμηνο.
Το Σεπτέμβριο μου ήρθε email για να τα επιστρέψω και όταν άνοιξε η βιβλιοθήκη μετά τις καταλήψεις, τους ρώτησα για τη διαδικασία.

Αρχικά τα βιβλία περνούσαν στην ιδιοκτησία της βιβλιοθήκης και θα ήταν διαθέσιμα για δανεισμό, πράγμα το οποίο με ενδιαφέρει άμεσα καθώς κάποια από τα βιβλία τα χρειάζομαι ακόμα γιατί δεν έχω περάσει τα αντίστοιχα μαθήματα.

Όμως εν τέλει μου είπαν οτι πλέον τα βιβλία τα στέλνουν στη γραμματεία του τμήματος με σκοπό να τα αναδιανέμει, και έτσι δε θα υπάρχουν διαθέσιμα στη βιβλιοθήκη για να τα δανειστώ και να τα περασω!!!

Σήμερα και προ ολίγου μου ήρθε καινούριο email από τον Εύδοξο που τελειώνει ως εξής:

"Τα συγγράμματα αυτά ανήκουν στην ιδιοκτησία των ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών και θα πρέπει να επιστραφούν άμεσα. Σε περίπτωση που δεν ανταποκριθείτε στην ως άνω υποχρέωση, θα ενημερωθεί σχετικά η διοίκηση του Ιδρύματός σας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα με αποφάσεις των εσωτερικών οργάνων."

1) Τι ακριβώς "συνέπειες" μπορεί να υπάρχουν από αυτό?

2) Ξέρει κανείς να μου πει πως μπορώ να ξεμπερδέψω με την υποχρέωση, αλλα να μπορώ να έχω πρόσβαση στα βιβλία?
Supersonya
Newbie

Re: Επιστροφή βιβλίων eudoxus από μεγαλοετείς!

Δημοσίευσηαπό george_ti » 20 Ιαν 2012, 19:38

φίλε μου συμφωνώ μαζί σου, πρέπει με κάποιο τρόπο να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στα συγγράμματα που προτείνονται, έστω μέχρι να περάσουμε τα μαθήματα.

Εξάλλου όταν πήραμε τα βιβλία από τον Εύδοξο ήταν νόμιμο και επιτρεπτό,
ενώ για παράδειγμα η βιβλιοθήκη έχει πολλά συγγράμματα μόνιμα δανεισμένα από μέλη ΔΕΠ, κάποια από τα οποία ποτέ δεν επιστρέφονται.
george_ti
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες