Για την ανάρτηση βαθμολογιών στο φόρουμ...

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Για την ανάρτηση βαθμολογιών στο φόρουμ...

Δημοσίευσηαπό macJohn » 03 Ιούλ 2008, 19:58

manix έγραψε:Αν αυτοι οι συμφοιτητες μας εχουν προβλημα που φαινεται το ονομα μας, τοτε πρεπει να κανουν παραπονο και στη γραματεια που τα ανακοινωνει προς ολους, και προς τους καθηγητες που τα αναρτουν εξω απο τα γραφεια τους και σε sites δικα τους στο internet. Αλλοιως αφου τοσο γραμματεια οσο και καθηγητες τα αναρτουν δημοσιως, με το να τα αφαιρουμε απο το forum το μονο που καταφερνουμε ειναι να ταλαιπωρουμαστε ολοι πηγαινε ελα στα καινουργια κτιρια 10 φορες, η οσες ειναι και τα μαθηματα που δωσαμε για να δουμε αποτελεσματα. Το forum κανει απλα αναπαραγωγη λιστων που αναρτουνται στη γραμματεια προς ολους. Αρα αντι να κανετε παραπονο προς γραματεια, κανετε παραπονο προς τους συμφοιτητες μας που απλα τα αναπαραγουν? Σκεφτειτε το λιγο...

Προσωπικά έχω πρόβλημα με αυτό το θέμα, σαν member και όχι σαν moderator και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζω την άποψη των διαχειριστών σε αυτό το θέμα...
Η γραμματεία και οι καθηγητές κακώς ανακοινώνουν τα αποτελέσματα δημόσια, και κακίστως κάποιοι συμφοιτητές μας τα αναδημοσιεύουν στο internet.

manix έγραψε:Αρα αντι να κανετε παραπονο προς γραματεια, κανετε παραπονο προς τους συμφοιτητες μας που απλα τα αναπαραγουν? Σκεφτειτε το λιγο...

Αυτό το τελευταίο μου θυμίζει το ότι αυτοί που πουλάνε τα πλαστά cd είναι αθώοι ενώ αυτοί που τα κοπιάρουν είναι ένοχοι...
Τελευταία επεξεργασία από macJohn και 03 Ιούλ 2008, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Re: Όποιος μαθαινει αν βγήκαν οι βαθμολογίες για έν

Δημοσίευσηαπό Joshi » 03 Ιούλ 2008, 20:11

Επειδή πολλές γνώμες ακούστηκαν για αυτό το θέμα, να κάνω και εγώ ένα σχόλιο γιατί δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας καλοκαιριάτικα...
Υπάρχουν πολλοί τρόποι που χρησιμοποιούν οι καθηγητές για να ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Άλλοι τα ανακοινώνουν στο site του εργαστηρίου τους, άλλοι στο μάθημά τους στο eclass, άλλοι σε μάθημα τους στο eclass αλλά μόνο για αυτούς τους οποίους αφορά η βαθμολογία, άλλοι απευθείας στη γραμματεία κ.α. .
Οι περισσότεροι από αυτούς τους τρόπους εμπλέκουν όντως δημοσιοποίηση των βαθμών μας. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου ποιος θα δει τον βαθμό μου, ποιος υπολογίζει τον μέσο όρο μου πριν από μένα για μένα κλπ. Το θέμα είναι ότι κάποιους τους ενοχλεί. Και εφόσον τους ενοχλεί πρέπει να τους σεβαστούμε όλοι μας.

Το γεγονός ότι οι βαθμοί βγαίνουν από εδώ και από εκεί, σε δημόσια θέα, πράγμα που ενοχλεί κάποιους, είτε είναι είτε δεν είναι παράνομο, δεν πιστεύω ότι σημαίνει ότι αυτόματα μπορούμε να αναπαράγουμε τα έγγραφα αυτά παντού. Επίσης, το γεγονός ότι το σύστημα λειτουργεί έτσι όπως λειτουργεί , δεν σημαίνει ότι θα συνεχίζω να αναπαράγω τις βαθμολογίες μέχρι να παρθεί κάποια σχετική απόφαση, ρίχνοντας το φταίξιμο στους προηγούμενους.
Άβαταρ μέλους
Joshi
Full Member

Δημοσίευσηαπό starchild » 03 Ιούλ 2008, 20:47

οποιος ντρεπεται για το βαθμο του την επομενη φορα ας διαβασει περισσοτερο...
κι εγω που πηρα αναλυση 1 και διαφορικες μηδεν δλδ πρεπει να παω να κανω φασαριες γιατι με εκανε ρομπα η καθηγητρια?? Ρομπα εγινα μονος μου επειδη δεν διαβασα! Και δεν ειστε παιδια νηπιαγωγειου. Φοιτητες πολυτεχνειου ειστε και ας αναλαβετε τις ευθυνες σας.. Ακους εκει ειναι προσωπικα δεδομενα.. Σκ** ειναι!
Άβαταρ μέλους
starchild
Full Member

Δημοσίευσηαπό Kevin » 03 Ιούλ 2008, 21:01

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Joshi και την επιθυμία κάποιων να μην εμφανίζονται οι βαθμολογίες τους με τα ονόματά τους (μεταξύ των οποίων και εγώ). Και για να μιλήσουμε λίγο περί ευθυνών, (προσωπικά πάντα) έχω ευθύνη απέναντι στον εαυτό μου, στους γονείς μου που πληρώνουν και σε έναν στόχο των οποίο έχω θέσει και ακολουθώ. Δεν έχω όμως ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΘΥΝΗ να "πρέπει" να γράψω καλά για να μην γίνω ρόμπα στους συμφοιτητές μου... και σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ τα δεδομένα αυτά, που ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, δεν είναι σκ***...

α, και δεν είμαι ούτε παιδάκι του νηπιαγωγείου και δεν μιλάω ούτε ως φοιτητής. Μιλάω ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ που σέβεται τον εαυτό του και τους άλλους και θεωρεί δεδομένη την αξιοπρέπεια την δική του και των άλλων.
Kevin

Δημοσίευσηαπό pxanth » 03 Ιούλ 2008, 21:05

Παίδες, εγώ δεν καταλαβαίνω που έγκειται το πρόβλημα στην ανάρτηση των βαθμολογιών, πέραν του προφανούς, αλλά και πολύ γενικού επιχειρήματος "είναι προσωπικά δεδομένα"...

Γράφετε κάποιοι παραπάνω ότι έχετε πρόβλημα, αλλά δε λέτε γιατί...
All those moments will be lost in time, like tears in the rain.
Time to die.
Άβαταρ μέλους
pxanth
Full Member

Δημοσίευσηαπό macJohn » 03 Ιούλ 2008, 21:10

starchild έγραψε:οποιος ντρεπεται για το βαθμο του την επομενη φορα ας διαβασει περισσοτερο...
κι εγω που πηρα αναλυση 1 και διαφορικες μηδεν δλδ πρεπει να παω να κανω φασαριες γιατι με εκανε ρομπα η καθηγητρια?? Ρομπα εγινα μονος μου επειδη δεν διαβασα! Και δεν ειστε παιδια νηπιαγωγειου. Φοιτητες πολυτεχνειου ειστε και ας αναλαβετε τις ευθυνες σας.. Ακους εκει ειναι προσωπικα δεδομενα.. Σκ** ειναι!

Σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τους Νόμους και το Σύνταγμα αυτού του Κράτους είναι.

Υ.Σ. Παρακαλώ το χρήστη cmavr8 να κατεβάσει από το site του τις φωτογραφίες που έχει με όνοματα και τις βαθμολογίες.
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Bombastic » 03 Ιούλ 2008, 21:15

Ρε macjohn με μπερδεύουν λίγο τα ελληνικά σου, λέγοντας "με ονόματα και τις βαθμολογίες" εννοείς τις βαθμολογίες που φαίνονται και τα ονόματα?
Και για να καταλάβω αυτό που σας ενοχλεί είναι ότι δημοσιεύονται και τα ονόματα πέραν του Α.Μ., ή το ότι γενικά δημοσιεύονται οι βαθμοί?
Τελευταία επεξεργασία από Bombastic και 03 Ιούλ 2008, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Bombastic
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό macJohn » 03 Ιούλ 2008, 21:18

Bombastic έγραψε:Ρε macjohn με μπερδεύουν λίγο τα ελληνικά σου, λέγοντας "με ονόματα και τις βαθμολογίες" εννοείς τις βαθμολογίες που φαίνονται και τα ονόματα?

Τα πάντα.
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Bombastic » 03 Ιούλ 2008, 21:33

Χωρίς να θέλω να θίξω κανένα και σεβόμενος τις απόψεις σας θέλω να παραθέσω και τη δική μου για το θέμα. Καταλαβαίνω ως ένα βαθμό να μην φαίνονται τα ονόματα αλλά θεωρώ ανόητο να εναντιωνόμαστε στην προσπάθεια που κάνουν οι συμφοιτητές μας να δημοσιεύουν τη βαθμολογία μόνο με τα Α.Μ., και έτσι να εξυπηρετούν τους συναδέλφους μας  που δεν μπορούν να πηγαινοέρχονται στα κιμμερια για να τους δουν. Το χαρακτηρίζω ανόητο για το λόγο ότι όλοι μας λέμε σε όσους μας ρωτάνε -κατά συνέπεια σε όσους μας γνωρίζουν- τον αριθμό των μαθημάτων που χρωστάμε και τους βαθμούς μας. Αν δεν πούμε την αλήθεια αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί και θα φανούμε γελοίοι. Και για να μαθαίνουν το βαθμό μας μόνο όσοι μας γνωρίζουν αρκεί τα φαίνονται μόνο τα Α.Μ.
Bombastic
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό starchild » 03 Ιούλ 2008, 21:38

αιντε τοτε... παρτε ενα δικηγορο και καντε μήνηση στη γραμματεία. Ε αφου το λεει το συνταγμα να παω πασο  :P
Εδω υπαρχουν αναμεσα μας (και το προσεξα και στο έτος μου)  άτομα τα οποία κρατάνε σημειώσεις με τον αριθμό πάσου του καθενός και σε κάθε ανάρτηση βαθμολογίας τους βλέπεις να κάνουν καταλόγους τα άτομα που πέρασαν με καλό βαθμό για να τους γλύψουν για βοήθεια! και εσεις μου λέτε να κρύβουμε το όνομα...
Και στο άτομο το οποίο αναφέρει ότι δεν μιλάει σαν φοιτητής αλλά σαν άνθρωπος λέω να κατέβει χωρίς διάβασμα μια εξεταστική κουβαλώντας μόνο ανθρωπια μαζι του και στο τέλος να κρύβει τους βαθμούς του...
Και μιας και ακολουθάτε ΠΙΣΤΑ τους κανονες, όταν κατεβένουμε με τα σκονακια, δεν ειναι λιγες οι φορες που μας έχουν δει αλλά δεν μας έχουν κάνει τίποτα. Το "ΣΥΝΤΑΓΜΑ" και το καταστατικο του πανεπιστημίου τι προβλέπει σ'αυτο??
Στραβά μάτια κι εκείνοι, στραβα ματια κι εμεις...
Άβαταρ μέλους
starchild
Full Member

Δημοσίευσηαπό Pagouras » 03 Ιούλ 2008, 21:48

starchild έγραψε:Και μιας και ακολουθάτε ΠΙΣΤΑ τους κανονες, όταν κατεβένουμε με τα σκονακια, δεν ειναι λιγες οι φορες που μας έχουν δει αλλά δεν μας έχουν κάνει τίποτα. Το "ΣΥΝΤΑΓΜΑ" και το καταστατικο του πανεπιστημίου τι προβλέπει σ'αυτο??
Στραβά μάτια κι εκείνοι, στραβα ματια κι εμεις...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++1
Vorsprung durch Technik

Άβαταρ μέλους
Pagouras
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 03 Ιούλ 2008, 21:50

starchild έγραψε:Το "ΣΥΝΤΑΓΜΑ" και το καταστατικο του πανεπιστημίου τι προβλέπει σ'αυτο??

Προβλέπει παραπομπή στην δικαιοσύνη η οποία μπορεί να αποφέρει μέχρι και την διαγραφή 2 χρόνων από την σχολή (στην χειρότερη και πιο ακραία περίπτωση) αλλά στην καλύτερη την γλιτώνεις με μια επίπληξη.
Σε αυτό πάντως συμφωνώ μαζί σου όταν τους έχουμε ανάγκη τους θυμόμαστε τους νόμους όταν είναι να τους εκτελέσουμε κωλυόμαστε και φωνάζουμε για ανθρώπινη ελευθερία.
Να μπει το μαχαίρι όσο πιο βαθειά γίνεται στο κόκκαλο και μηδαμινή ανοχή σε κανέναν.-
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό macJohn » 03 Ιούλ 2008, 22:05

starchild έγραψε:Εδω υπαρχουν αναμεσα μας (και το προσεξα και στο έτος μου)  άτομα τα οποία κρατάνε σημειώσεις με τον αριθμό πάσου του καθενός και σε κάθε ανάρτηση βαθμολογίας τους βλέπεις να κάνουν καταλόγους τα άτομα που πέρασαν με καλό βαθμό για να τους γλύψουν για βοήθεια! και εσεις μου λέτε να κρύβουμε το όνομα...

Επειδή με πειράζει και δε θέλω να επεξεργάζεται τα προσωπικά μου δεδομένα ο κάθε μ@#$%^ς που δεν πρέπει για αυτό φωνάζω και θα φωνάζω...

Vagoulas έγραψε:Προβλέπει παραπομπή στην δικαιοσύνη η οποία μπορεί να αποφέρει μέχρι και την διαγραφή 2 χρόνων από την σχολή (στην χειρότερη και πιο ακραία περίπτωση) αλλά στην καλύτερη την γλιτώνεις με μια επίπληξη.
Σε αυτό πάντως συμφωνώ μαζί σου όταν τους έχουμε ανάγκη τους θυμόμαστε τους νόμους όταν είναι να τους εκτελέσουμε κωλυόμαστε και φωνάζουμε για ανθρώπινη ελευθερία.
Να μπει το μαχαίρι όσο πιο βαθειά γίνεται στο κόκκαλο και μηδαμινή ανοχή σε κανέναν.-

Μαζί σας, αλλά που τέτοια τύχη...
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Kevin » 03 Ιούλ 2008, 22:08

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ακριβώς. Μηδενική ανοχή και όποιος αντέξει. Μίλησα ως άνθρωπος, διότι δεν μπορεί κανένας συμφοιτητής να βγαίνει και να μου μιλάει σαν πατέρας σε στυλ "ανάλαβε τις ευθύνες σου". Γι' αυτό είπα οτι οι ευθύνες αφορούν τον καθέναν και κανείς δεν έχει υποχρέωση να "λογοδοτεί" σε συμφοιτητές... that's all και λυπάμαι αν δεν το καταλαβαίνεις... τουλάχιστον μην σνομπάρεις...

P.S. Το πώς θα γράψω στις εξετάσεις δεν έχει σχέση με  το αν θα βγουν οι βαθμολογίες μου στη φόρα... μην τα μπλέκεις στην προσπάθειά σου να πείσεις...
Kevin

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης