Για την ανάρτηση βαθμολογιών στο φόρουμ...

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Όποιος μαθαινει αν βγήκαν οι βαθμολογίες για έν

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 03 Ιούλ 2008, 22:10

Το θέμα είναι απλό για να μην παιδεύεστε άλλο. Υπάρχουν άτομα που τους ενοχλεί η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους; Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Από τη στιγμή που υπάρχουν λοιπόν αυτά τα άτομα, θα πρέπει να είναι και σεβαστή η τοποθέτησή τους στο θέμα αυτό. Καλή σαν σκέψη αυτή η ανάρτηση των βαθμολογιών για να μην τρέχουμε να ψάχνουμε, όμως αφού ενοχλούνται κάποιοι και έχουν και το δίκιο με το μέρος τους, τότε αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει αυτό, έτσι πρέπει να γίνει.
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό nestoras » 03 Ιούλ 2008, 22:12

Για να μη μαλώνουμε, προτείνω η ανάρτηση των βαθμολογιών στο forum να γίνεται downloads έτσι ώστε για να τις δει κάποιος να πρέπει να είναι μέλος του forum άρα και κατά 99% φοιτητής ηλεκτρολόγος στην Ξάνθη. Και για όποιους θέλουν να μη φαίνονται οι βαθμοί τους, ας γράφουν πάνω στην κόλλα τους όταν παραδίδουν τα θέματα πίσω ότι δεν θέλουν να κοινοποιηθεί ο βαθμός τους παρά μόνο στη γραμματεία.
Άβαταρ μέλους
nestoras
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό starchild » 03 Ιούλ 2008, 22:17

macJohn έγραψε:Επειδή με πειράζει και δε θέλω να επεξεργάζεται τα προσωπικά μου δεδομένα ο κάθε μ@#$%^ς που δεν πρέπει για αυτό φωνάζω και θα φωνάζω...

μα εδω ειναι που πρεπει να αντιμετωπισεις εκεινο το μ*****. Ειτε το θελεις ειτε οχι αγαπητε kevin μεγαλωσες (και δεν στο λεω σαν πατερας, ισως εισαι και μεγαλυτερος μου) και στη ζωη μ**** θα βρουμε παρα μα παρα πολλους. Μ**** που οχι μονο θα γνωριζουν 5-10 βαθμους αλλα που ειναι το σπιτι σου, ποσα παιρνεις το μηνα, τι αγορες κανεις, ποσα παιδια εχεις, και δεν συμμαζευετε... Ε δες το σαν μια αρχη να μαθεις να αντιμετωπιζεις τετοια ατομα...

x2 αυτο που ειπε ο νεστορας!!!!
Άβαταρ μέλους
starchild
Full Member

Re: Για την ανάρτηση βαθμολογιών στο φόρουμ...

Δημοσίευσηαπό Kevin » 03 Ιούλ 2008, 22:29

Starchild πίστεψέ με σε ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!! Κάποια στιγμή λες "ε δεν πάει να..., αφού ό,τι είναι να κάνει ο άλλος θα το κάνει". Μιλάς όμως για αντιμετώπιση ("δες το σαν αρχή να αντιμετωπίσεις"). Πίστεψέ με δεν είναι αρχή το έχω ξανακάνει σε πολλά θέματα στην ζωή μου. Αντιμετώπιση δεν σημαίνει απαραίτητα να δεχτείς κάτι. Υπάρχουν πράγματα που τα δέχεσαι και πράγματα στα οποία βγαίνεις και μιλάς για να υπερασπιστείς την αξιοπρέπειά σου. Γι'αυτό είπα οτι μίλησα ως άνθρωπος.

Τέλοσπάντων δεν συνεχίζω όπως και να 'χει, και θα συμφωνήσω με το post ενός παιδιού που έλεγε οτι μπορεί μεν κάποια πράγματα να είναι σάπια, δεν σημαίνει πως στο forum ή οπουδήποτε αλλού εμείς πρέπει να τα αναπαράγουμε.
Kevin

Δημοσίευσηαπό macJohn » 03 Ιούλ 2008, 22:41

starchild έγραψε:μα εδω ειναι που πρεπει να αντιμετωπισεις εκεινο το μ*****. Ειτε το θελεις ειτε οχι αγαπητε kevin μεγαλωσες (και δεν στο λεω σαν πατερας, ισως εισαι και μεγαλυτερος μου) και στη ζωη μ**** θα βρουμε παρα μα παρα πολλους. Μ**** που οχι μονο θα γνωριζουν 5-10 βαθμους αλλα που ειναι το σπιτι σου, ποσα παιρνεις το μηνα, τι αγορες κανεις, ποσα παιδια εχεις, και δεν συμμαζευετε... Ε δες το σαν μια αρχη να μαθεις να αντιμετωπιζεις τετοια ατομα...

x2 αυτο που ειπε ο νεστορας!!!!

Μ@#$%^ς δεν είναι η αστυνομία που ξέρει τον αριθμό ταυτότητας μου, ή η εφορία που ξέρει το ΑΦΜ μου και το πόσα βγάζω ή η γραμματεία της Σχολής μου που ξέρει τη βαθμολογία μου γιατί αυτή είναι η δουλεία τους...

Μ@#$%^ς είναι ο κυρ-σάκης που ανοίγει τη σύνταξη της γιαγιάς μου για να δει πόσα παίρνει, και ο κάθε καραγκιόζης συμφοιτητής μου που κοιτάει τους βαθμούς μου και με παίρνει τηλέφωνο για να επιβεβαιωθεί ότι είναι ο πρώτος κ.ο.κ., και από αυτούς θέλω να προφυλαχτώ ...
Τελευταία επεξεργασία από macJohn και 03 Ιούλ 2008, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό starchild » 03 Ιούλ 2008, 22:55

macJohn έγραψε:Μ@#$%^ς είναι ο κυρ-σάκης που ανοίγει τη σύνταξη της γιαγιάς μου για να δει πόσα παίρνει, και ο κάθε καραγκιόζης συμφοιτητής μου που κοιτάει τους βαθμούς μου και με παίρνει τηλέφωνο για να επιβεβαιωθεί ότι είναι ο πρώτος κ.ο.κ., και από αυτούς θέλω να προφυλαχτώ ...

hehe μα για αυτους τους μ*** μιλω κι εγω! Οταν σε πάρει τηλ να του πεις Ναι ρε τόσο έγραψα, (ειτε είναι καλός βαθμός είτε είναι κακός). Και να του κανεις ένα γερό μαθηματάκι να φροντίσεις να μην το ξανακάνει. Πυ είναι το κακό.
Η ανάρτηση έγινε για την ευκολία, καί τη δική μας καί της Γραμματείας. Σκέψου με κάθε ανακοίνωση αποτελεσμάτων να πηγαίνει ένας ένας οι μαθητές να ρωτάνε "κρυφά" το βαθμό τους... Θα γίνει της!!!!
Άβαταρ μέλους
starchild
Full Member

Δημοσίευσηαπό mpougatsas » 03 Ιούλ 2008, 22:57

Βρε τι λέμε τώρα, εδώ έχουν σκάσει τηλέφωνα σε μένα, από άτομα που δεν τους έχω δώσει το ΑΕΜ μου και με ενημέρωσαν για το πόσο έχω γράψει και αν είμαι ευχαριστημένος...:P Τί να λέμε τώρα... Κάτω στην ανάρτηση και στους χάφτες που to παίζουν  CIA...:P
D.U.T.H. - Don't Use Thongs Here... :P
Άβαταρ μέλους
mpougatsas
Full Member

Δημοσίευσηαπό Bombastic » 03 Ιούλ 2008, 23:06

Σιγά μην αποκτήσουμε και κόμπλεξ από τους κομπλεξικούς που κάνουν κακόβουλα σχόλια. Παιδιά ο καθένας μας ξέρει τι είναι και δεν περιμένει να το μάθει από την κριτική του κάθε κακοπροαίρετου. Δεν αξίζει  να κάνεις τη ζωή σου δύσκολη για να μην τους ακούς. ¨Ολα αυτά είναι μικροπρέπειες που όσοι τις κάνουν θα τις βρούν μπροστά τους στη μετέπειτα πορεία τους. Επιτέλους μην γινόμαστε το ίδιο βλακες για να τους αντιμετωπίσουμε.
Bombastic
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 03 Ιούλ 2008, 23:14

Άρα ρε παιδιά το πρόβλημά σας δεν είναι η δημοσίευση των βαθμολογιών αλλά οι κομπλεξικοί περίεργοι που μια ζωή θα είναι στον πάτο επειδή τους νοιάζει τι κάνει ο άλλος. Αλλάξτε λοιπόν το όνομα του topic και κάντε το: ¨Χίλιοι και ένας τρόποι για να αφανίσουμε τους περίεργους¨. Να δώσουμε και ένα πιο βίαιο χαρακτήρα στο Forum.

Μην τα ισοπεδώνουμε λοιπόν όλα για μια μειοψηφία που γενικά κάνει κακό με τον τρόπο σκέψης της. Για αυτούς που αξίζουν πρέπει να μιλάμε και να κάνουμε την ζωή τους πιο εύκολη.
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό Bombastic » 03 Ιούλ 2008, 23:19

Vagoulas έγραψε:Άρα ρε παιδιά το πρόβλημά σας δεν είναι η δημοσίευση των βαθμολογιών αλλά οι κομπλεξικοί περίεργοι που μια ζωή θα είναι στον πάτο επειδή τους νοιάζει τι κάνει ο άλλος. Αλλάξτε λοιπόν το όνομα του topic και κάντε το: ¨Χίλιοι και ένας τρόποι για να αφανίσουμε τους περίεργους¨. Να δώσουμε και ένα πιο βίαιο χαρακτήρα στο Forum.

Μην τα ισοπεδώνουμε λοιπόν όλα για μια μειοψηφία που γενικά κάνει κακό με τον τρόπο σκέψης της. Για αυτούς που αξίζουν πρέπει να μιλάμε και να κάνουμε την ζωή τους πιο εύκολη.

+10000000
Bombastic
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό pxanth » 03 Ιούλ 2008, 23:21

Ο μόνος τρόπος για να πολεμήσεις τους περίεργους, είναι να δείχνεις ότι περνάς καλά, ότι γουστάρεις αυτό που είσαι και αυτό που κάνεις. Αυτό θα τους τρελάνει! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε...
All those moments will be lost in time, like tears in the rain.
Time to die.
Άβαταρ μέλους
pxanth
Full Member

Δημοσίευσηαπό starchild » 04 Ιούλ 2008, 00:37

α και κατι ακομη. αρκετοι απο εμας μπαινουμε στο κοπο να υπολογησουμε το ποσοστο επιτυχιας σε ενα μαθημα για πολλους και διαφορους λογους.
Χωρις την αναρτηση αυτο πως θα επιτυχανετε?? θα ερχεται ο καθηγητης και θα αναρταει Προσηλθαν τοσοι, περασαν τοσοι, κοπηκαν τοσοι?? σιγα μην σου στειλει και τις function του Excel έτοιμες....
Άβαταρ μέλους
starchild
Full Member

Προηγούμενη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες