macJohn έγραψε:Επειδή με πειράζει και δε θέλω να επεξεργάζεται τα προσωπικά μου δεδομένα ο κάθε μ@#$%^ς που δεν πρέπει για αυτό φωνάζω και θα φωνάζω...
starchild έγραψε:μα εδω ειναι που πρεπει να αντιμετωπισεις εκεινο το μ*****. Ειτε το θελεις ειτε οχι αγαπητε kevin μεγαλωσες (και δεν στο λεω σαν πατερας, ισως εισαι και μεγαλυτερος μου) και στη ζωη μ**** θα βρουμε παρα μα παρα πολλους. Μ**** που οχι μονο θα γνωριζουν 5-10 βαθμους αλλα που ειναι το σπιτι σου, ποσα παιρνεις το μηνα, τι αγορες κανεις, ποσα παιδια εχεις, και δεν συμμαζευετε... Ε δες το σαν μια αρχη να μαθεις να αντιμετωπιζεις τετοια ατομα...
x2 αυτο που ειπε ο νεστορας!!!!
macJohn έγραψε:Μ@#$%^ς είναι ο κυρ-σάκης που ανοίγει τη σύνταξη της γιαγιάς μου για να δει πόσα παίρνει, και ο κάθε καραγκιόζης συμφοιτητής μου που κοιτάει τους βαθμούς μου και με παίρνει τηλέφωνο για να επιβεβαιωθεί ότι είναι ο πρώτος κ.ο.κ., και από αυτούς θέλω να προφυλαχτώ ...
Vagoulas έγραψε:Άρα ρε παιδιά το πρόβλημά σας δεν είναι η δημοσίευση των βαθμολογιών αλλά οι κομπλεξικοί περίεργοι που μια ζωή θα είναι στον πάτο επειδή τους νοιάζει τι κάνει ο άλλος. Αλλάξτε λοιπόν το όνομα του topic και κάντε το: ¨Χίλιοι και ένας τρόποι για να αφανίσουμε τους περίεργους¨. Να δώσουμε και ένα πιο βίαιο χαρακτήρα στο Forum.
Μην τα ισοπεδώνουμε λοιπόν όλα για μια μειοψηφία που γενικά κάνει κακό με τον τρόπο σκέψης της. Για αυτούς που αξίζουν πρέπει να μιλάμε και να κάνουμε την ζωή τους πιο εύκολη.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες