Seitjo90 έγραψε:Αρχικά είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάποιο malware στο laptop?
Κατέβασε το Malwarebytes (πρόσεξε όταν το κάνεις εγκατάσταση, μη βάλεις την επιλογή για το trial, δε χρειάζεται)
https://www.malwarebytes.org/Επίσης, σε ένα screenshot είδα πως περίπου 1,5 GB έπιανε το disk scan από το Advance System Care.
Το είχες βάλει εσύ να τρέξει ή όχι;
Nαι εγω το εβαλα να κανει μια συντηριση στο πισι. ΟΧΙ δεν θα επρεπε να πιανει τοση ραμ αντιστοιχα απο το σταθερο π τ ετρεξα(ο σταθερος εχει win8.1). Aλλα ναι εγω το ειχα βαλει προσωρινα το τρεχω 1 φορα την εβδοαμδα συνηθως.
ΚΑτεβασα το προγραμμα σου ακι το ετρεξα δεν εβγαλε τιποτα. ΜΑλιστα περα απο την δωρεαν επιλογη και την trial κατεβασα και απο το piraτεβαυ μια premium version και ετρεξα παλι δεν βρηκε τιποτα.(σε ολα τα scans φροντισα να ειναι disable until restart το avg) για να μην βγει καποιο προβλημα. Προφανως ιδια φαση και το avg που δεν βλεπει καποιο προβλημα
Jkiller έγραψε:Πάτα το "show processes from all users" και ξανά πόσταρε φότο.
Κλείσε τις διεργασίες που έχω διαγράψει.
http://prntscr.com/97rw1nΒρες και τα σχετικά πεδία στην εκκίνηση και απενεργοποίησέ τα, ώστε να μην ανοίγουν με τα windows.
Τα δύο "?" μαντεύω είναι οι drivers. Αν ναι άστα.
δες συνημμενο to εκανα και απο εκκινηση και μαλιστα οταν τα εκλεινα το δοκιμασα και με μονο την διεργασια και δεντρο διεργασιων
James έγραψε:1.4GB μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό για Windows 7 (Pro) 64 στο ρελαντί, ίσως ελαφρά αυξημένο για καθαρό σύστημα αλλά γενικά δε βλέπω πρόβλημα
δεδομένου ότι συμβάλλει και το bloatware των κατασκευαστών laptop. Με την ευκαιρία, ωστόσο, θα σου δώσω μια συμβουλή: δε χρειάζεται να γεμίζεις το μηχάνημα με
antivirus/monitors/cleaners, δεν είναι πάντα καλύτερο όσο περισσότερα βάζεις.
σοζ αλλα 1.4 χωρις να κανω απολυτως τπτ ειναι παρα πολυ θα ελεγα! πχ ιδια φαση linux ειναι στην χειροτερη 300mb απο προσωπικη εμπειρια...
Για το bloatware ειναι απο οτι ξερω του κατασκευαστη μλκς που εχει ηδη εγκατεστημενες το λαπτοπ. Το laptop το πηρα με ubuntu μεσα και το εκανα format και εβαλα μονο Winsows 7 64bits (προς το παρον ουτε dual boot ουτε τιποτα).
Και το dvd γκαταστασης κτλπ ειανι ηδη δοκιμασμενο σε αλλο σταθερο υπολογιστη...
Υ.Γ. για την συμβουλη θα συμφωνησω ουσιαστικα εχω avg/monitors τελειωσω με το πισι σε αυτα π του βαζω τα κλεινω ολα/ccleaner και advance system care μονο εχω το 1ο γιατι το τρεχω και διαγραφει cookies+εχει εικονιδιο πανω στο καδο ανακυκλωσης το 2ο γιατι κανει λιγο πολυ οτι και το ccleaner αλλα εχει και παραπανω επιλογες σε φαση defrag δισκο κτλπ τα οποια τα κανω 1 την εβδαομαδα