Kevin έγραψε:Λέμε απλά οτι θα ήταν πολύ πιο ευέλικτο αν κάθε σύλλογος είχε λίγα άτομα και δεν θα 'πρεπε για κάθε τμήμα να μαζέψεις πόσα άτομα για να πάρεις μια απόφαση. Κάτι που σύμφωνα με προηγούμενα posts είναι όντως δύσκολο.
megatron έγραψε:Η κομματολαγνεία θα μας φάει....Για να κάνουμε προκοπή σε ορισμένα πράγματα θέλουμε από πάνω μας κάποιον?? Τι να πω?
Kevin έγραψε:Αφού λοιπόν δεν θέλει πλειοψηφίες και τέτοια, γιατί μέχρι τώρα δεν ιδρύθηκε?
Giannis έγραψε:Η άποψη ότι ο ΣΦΠΣ πρέπει να έχει "εξουσία" και να "αδειοδοτήσει" (κατά κάποιο τρόπο) για την δημιουργία του δικού μας ΣΦ, είναι τουλάχιστον συμφεροντολογική από όσους εκφέρεται (για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ αυτούς που την παρέθεσαν προηγουμένως και οι οποίοι τήρησαν τις επιφυλάξεις τους) και γίνεται για τον απλούστατο λόγο ότι θίγονται τα κομματικά τους συμφέροντα.
οπως κ να χει ο νεος νομος οριζει οτι καθε τμημα πρεπει να εχει το δικο του συλλογο.. εξαλλου δεν νομιζω να ειναι ακομα αλλα πανεπιστημια με ενιαιο συλλογο..ηταν το παν/μιο μακεδονιας αλλα το σπασανε.. οποτε πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου..
Kevin έγραψε:Τί εννοείς όταν λες "ούτε κουβέντα δεν έγινε"?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες