Προτεινομενα συγγραματα ΑΕΙ

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Προτεινομενα συγγραματα ΑΕΙ

Δημοσίευσηαπό paul21 » 13 Οκτ 2008, 09:27

Παιδια ...οσον αφορα τα βιβλια των μαθηματων που θα διδαχθουμε , θα πρεπει να παμε στη γραμματεια και να δηλωσουμε την επιλογη μας ή απλα οταν θα ερθουν τα βιβλια παμε στα βιβλιοπωλεια και επιλεγουμε εκει??Εχει ακουσει κανεις τπτ σχετικο???
Δε θέλω τζάκι , Δε θέλω σόμπα.... θέλω μονάχα της Original τη μπόμπα.
Άβαταρ μέλους
paul21
Full Member

Re: Προτεινομενα συγγραματα ΑΕΙ

Δημοσίευσηαπό m.j. » 13 Οκτ 2008, 11:07

paul21 έγραψε:Παιδια ...οσον αφορα τα βιβλια των μαθηματων που θα διδαχθουμε , θα πρεπει να παμε στη γραμματεια και να δηλωσουμε την επιλογη μας ή απλα οταν θα ερθουν τα βιβλια παμε στα βιβλιοπωλεια και επιλεγουμε εκει??Εχει ακουσει κανεις τπτ σχετικο???

Βασικά από όσο ξέρω, πρέπει να γίνει το πρώτο, να πάνε όλοι στην γραμματεία και να δηλώσει έκαστος τι σύγγραμμα επιθυμεί να χρησιμοποιήσει σε κάθε μάθημα.
Το δεύτερο που αναφέρεις δεν νομίζω ότι είναι και πολύ εφικτό, καθώς και λειτουργικά δεν αποτελεί κάτι εύκολα πραγματοποιήσιμο.
Επίσης  όλα τα συγγράματα δεν θα τα παίρνουμε από βιβλιοπωλείο αλλά και από το τμήμα μας εφόσον υπάρχουν και προτεινόμενα βιβλία που τυπώνονται απο την σχολή.
peace just wanted to be free.
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό paul21 » 13 Οκτ 2008, 11:44

οκ φιλε μου σ' ευχαριστω ...αλλα επειδη θεωρω οτι εμεις δε μπορουμε να ξερουμε ποια απο τα συγγραματα που προτεινονται  , ειναι καταλληλοτερα για εμας  , αν δε τα δουμε πριν τα επιλεξουμε (καθως τα μαθηματα που κανουμε ειναι καινουργια για εμας)  , γι'αυτο  ρωτησα για τα βιβλιοπωλεια!!!
Δε θέλω τζάκι , Δε θέλω σόμπα.... θέλω μονάχα της Original τη μπόμπα.
Άβαταρ μέλους
paul21
Full Member

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 20 Μαρ 2009, 00:02

Στο site του Περικλή έχει ανακοίνωση οτι οι παλιοί δικαιούνται να πάρου νέο βιβλίο αν χρωστάνε το μάθημα!
Εγώ υπέγραψα και στη C και στα ΣΑΕ2 ενώ είμαι 4ο έτος.\
Στη Φυσική3 και στις Πιθανότητες οι γραμματείες μ είπαν οτι δε γίνεται...
Ξέρει κανείς τι ισχύει ακριβώς;
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Δημοσίευσηαπό AtplPilot » 20 Μαρ 2009, 00:30

Οδευσα και γω ινα προμηθευτώ Φυσική 3 σήμερον άλλα έφυγα με άδειας τας χείρας.."Απλά δεν γίνεται να το πάρεις" μου αποκρίθει η ευγενέστατη γραμματεία του φυσικού..κ εξελθα με κατεβασμένο το κεφάλι καταργιώντας το σύστημα διανομής συγγραμάτων που εφηρμόσθη απο φέτος..ο δανεισμός είναι η τελευταία περίπτωση

- Δικός σας
live to fly|fly to live
Άβαταρ μέλους
AtplPilot
Newbie

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 20 Μαρ 2009, 00:52

Ανακοινώσεις
Σύμφωνα με απόφαση του Τμήματος, όσοι φοιτητές οφείλουν το μάθημα δικαιούνται να παραλάβουν ένα βιβλίο, αρκεί να υπογράψουν στις σχετικές καταστάσεις προσερχόμενοι στη Γραμματεία του Τομέα Λογισμικού και ανάπτυξης εφαρμογών μέχρι την Πέμπτη 26/3/2009.

Προτεινόμενα βιβλία:

1. Αλέξανδρος Σ. Καράκος , Εισαγωγή στη Γλώσσα C με παραδείγματα και ασκήσεις. (Σελίδες 446)
2. Brian W. Kernighan, Dennis Μ. Ritchie, Η Γλώσσα Προγραμματισμού C, Prentice Hall, Κλειδάριθμος.

Για παράδειγμα...

Τι να πω ρε παιδά... Πήρε κανας άλλος βιβλίο από χρωστούμενο μάθημα?
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 20 Μαρ 2009, 00:56

ξέρω ότι στη c δίνει το βιβλιο ο κ Καράκος αλλά όσοι είναι να πάρετε διαλέχτε το 2ο μπορει να μη σκαμπάζω και πολλα απο προγραμματισμο αλλα εκεινο το βιβλιο αξιζει δεν ξέρω αν έχει βελτιωθει το βιβλιο του καθηγητή έχει βελτιωθεί αλλά εκείνο που έιχα εγώ δεν το είχα βρει και πολύ χρήσιμο.
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό megatron » 26 Μαρ 2009, 15:09

Παιδιά, ξέρει κανένας αν το βιβλίο "Ασκήσεις Διαφορικού και Ολοκληρωτικού Λογισμού Συναρτήσεων Περισσοτέρων Μεταβλητών" των Εκδόσεων Τζιόλα, για το μάθημα της Μαθηματικής Ανάλυσης ΙΙ του κ.Καρυδά, μπορούν να το πάρουν και οι "παλιοί"??

Ευχαριστώ... :)
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό Guest » 26 Μαρ 2009, 15:53

megatron έγραψε:Παιδιά, ξέρει κανένας αν το βιβλίο "Ασκήσεις Διαφορικού και Ολοκληρωτικού Λογισμού Συναρτήσεων Περισσοτέρων Μεταβλητών" των Εκδόσεων Τζιόλα, για το μάθημα της Μαθηματικής Ανάλυσης ΙΙ του κ.Καρυδά, μπορούν να το πάρουν και οι "παλιοί"??
Ευχαριστώ... :)

Aπό ό,τι μας είπε ο γραμματέας του συγκεκριμένου τομέα, δεν μπορούμε εμείς οι "παλιοί" να πάρουμε βιβλία (Πιθανότητες,Ανάλυση ΙΙ,Φυσικές κλπ κλπ).
Σε μαθήματα μερικών τομέων μπορούμε και σε άλλα άλλων όχι..Ό,τι να ναι..
Guest

Δημοσίευσηαπό megatron » 26 Μαρ 2009, 16:25

2gether έγραψε:Aπό ό,τι μας είπε ο γραμματέας του συγκεκριμένου τομέα, δεν μπορούμε εμείς οι "παλιοί" να πάρουμε βιβλία (Πιθανότητες,Ανάλυση ΙΙ,Φυσικές κλπ κλπ).Σε μαθήματα μερικών τομέων μπορούμε και σε άλλα άλλων όχι..Ό,τι να ναι..

Πραγματικά δηλαδή...ό,τι ναναι!!! >:( Αν είναι δυνατόν! Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Πώς γίνεται σε μερικούς τομείς να υπάρχει αυτη η δυνατότητα και σε άλλους όχι? Ο νόμος δεν ισχύει για όλους?Τι να πει κανείς..... ::)
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό Stokos » 26 Μαρ 2009, 16:30

megatron έγραψε:
2gether έγραψε:Aπό ό,τι μας είπε ο γραμματέας του συγκεκριμένου τομέα, δεν μπορούμε εμείς οι "παλιοί" να πάρουμε βιβλία (Πιθανότητες,Ανάλυση ΙΙ,Φυσικές κλπ κλπ).Σε μαθήματα μερικών τομέων μπορούμε και σε άλλα άλλων όχι..Ό,τι να ναι..

Πραγματικά δηλαδή...ό,τι ναναι!!! >:( Αν είναι δυνατόν! Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Πώς γίνεται σε μερικούς τομείς να υπάρχει αυτη η δυνατότητα και σε άλλους όχι? Ο νόμος δεν ισχύει για όλους?Τι να πει κανείς..... ::)

"Όλο το τμήμα βουτηγμένο στη παρανομία είναι" που λέει και γνωστός pezογράφος... ;D
Stokos

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 26 Μαρ 2009, 17:06

Κανείς δε ξέρει τι ακριβώς ισχύει σχετικά μ αυτό το θέμα?
Δεν υπάρχει κάποια απόφαση που να ναι κοινή για όλους?
Ας μας διαφωτίσει κάποιος!
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Δημοσίευσηαπό macJohn » 26 Μαρ 2009, 18:11

2gether έγραψε:Aπό ό,τι μας είπε ο γραμματέας του συγκεκριμένου τομέα, δεν μπορούμε εμείς οι "παλιοί" να πάρουμε βιβλία (Πιθανότητες,Ανάλυση ΙΙ,Φυσικές κλπ κλπ). Σε μαθήματα μερικών τομέων μπορούμε και σε άλλα άλλων όχι..Ό,τι να ναι..

Τελικά ο γραμματέας του συγκέκριμένου τομέα μεταπείστηκε έπειτα από ένα τηλέφωνο στη γραμματεία του Τμήματος. Σε όσα μαθήματα, του συγκεκριμένου τομέα, έχει αλλάξει το σύγγραμα να πάτε να το δηλώσετε...
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 26 Μαρ 2009, 18:33

macJohn έγραψε:
2gether έγραψε:Aπό ό,τι μας είπε ο γραμματέας του συγκεκριμένου τομέα, δεν μπορούμε εμείς οι "παλιοί" να πάρουμε βιβλία (Πιθανότητες,Ανάλυση ΙΙ,Φυσικές κλπ κλπ). Σε μαθήματα μερικών τομέων μπορούμε και σε άλλα άλλων όχι..Ό,τι να ναι..

Τελικά ο γραμματέας του συγκέκριμένου τομέα μεταπείστηκε έπειτα από ένα τηλέφωνο στη γραμματεία του Τμήματος. Σε όσα μαθήματα, του συγκεκριμένου τομέα, έχει αλλάξει το σύγγραμα να πάτε να το δηλώσετε...

Σίγουρα? Εγώ όταν είχα παει να ρωτήσω μετά από αρκετή ώρα τον έπεισα να ρωτήσει τη γραμματεία του τμήματος όπου πήγε αυτοπροσώπος και επέστρεψε με κάτι έγγραφα τα οποία ήταν αρκετά ασαφή ως προς το τι ισχύει.Έπειτα τηλεφώνησε στον κ. Γεωργίου και τελικά... δε πήραμε βιβλίο.
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Δημοσίευσηαπό macJohn » 26 Μαρ 2009, 19:10

Αυτή τη Δευτέρα κάναμε τη συζήτηση, τώρα αν άλλαξε γνώμη πάλι μέσα σε 3 μέρες τι να πω...
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες